52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
kristóf497 #34175 Hali!Valaki csinálna egy Renault Premium skint?De privátban kérném.Rátok bízom a skint.Üdv:Kristóf -
kristóf497 #34174 Hali!Valaki csinálna egy Renault Premium skint?De orivátban kérném.Rátok bízom a skint.Üdv:Kristóf -
Krisz1117 #34173 Egy kérdés megint :)
A TSM 4 van bent, most beraktam néhány új modot, és a déli részeket nem mutatja, ha húzom a térképet akkor is csak egy része lesz látható, de utána automatikusan visszacsúszik..
Az új modok között van egy téli mod, lehet, hogy az a baja? Mert gondolom az alaptérképet "telesítette" be, így azért nem engedi lejjebb húzni, mert úgy veszi, hogy ott nincs semmi, mert az alaptérképen sincs?
De igazából minden déli város megvan, vannak oda fuvarok is, stb, szóval igazából nem nagy probléma, csak gondoltam megkérdezem, hogy van e erre valami megoldás, hogy a téli és a TSM mod is bent maradjon, de látható legyen minden déli város? -
Krisz1117 #34172 Én tegnap vettem meg, azóta kis túlzással orgazmus-közeli állapotban vagyok, szóval abszolút megéri :D
A warez verziók 1.3.1-nél, jobb esetben 1.4.8nál véget érnek, utána már sehogy se tudod megcsinálni, hogy játszható legyen a játék, és azóta már hány és hány frissítést kiadtak, szóval abszolút megéri.
Én 3000-ért vettem meg a sima alapjátékot, tényleg nem nagy pénz érte, de nagyon megéri.
Ma 2 modos oldalon 70-80 oldalt néztem végig, leszedtem 10-20 modot és gyönyörűen meg mindegyik, és ha már a modoknál tartunk, az újabbakat már jóval az 1.4.8 utáni verziókra adják ki, szóval ha nem eredetivel játszol, már nagyon lapos, unalmas az egész, se TSM map, se semmilyen jó modot nem tudsz hozzáadni.
Szóval hajrá, vedd meg, az a biztos :) -
de ha visszaolvasol, találsz linkeket, ahol még 5000.-be sem kerül(DLC-vel). -
fs9pilot #34170 Nem!
5000Ft-ért megkapod, DLC-vel együtt. -
barni1122 #34169 Tessék: http://www6.zippyshare.com/v/14572864/file.html -
helló hoztam egy képet
-
max10076 #34167 Ok.Megpróbálom remélem nem rontom el mert könnyűnek tűnik a dolog. -
csak magát a magyar.zipet másold be, ne a részeit. Tehát ne csomagold ki, csak azt az egy fájlt másold be és pipáld ki a modok közt majd
-
max10076 #34165 Légyszi segítsetek Magyar mapposok.Bemásoltam a zip file részeit a mod mappába de hiába indítom újra másik profillal nem lehet berakni a magyar mappot.Mit rontottam el? -
peti178 #34164 Ezt csak úgy tudod kilőni ha megveszed eredetibe.
-
metaxx #34163 Frank báttya! Láthatatlan falba ütköztem, Adony felé hasogatva, pontosan itt!
-
szilveszter86 #34162 ezt máshogy nem lehet kipipálni??? -
Vedd meg a játékot,ha nem az eredeti van meg neked ;) -
szilveszter86 #34160 sziasztok megint ez a fránya rózsaszín szineződés bejött valaki segítsen hogy hogy lehet ezt megszüntetni (rószaszínű lesz a kamionom mindig) köszönöm előre is !!!! -
yahoo89 #34159 Sziasztok! Lenne valaki olyan kedves és belinkelné az új hungary map-ot? előre is köszönöm üdv:yahoo. -
max10076 #34158 Ettől féltem de köszi. -
Hungarykum #34157 Újratelepítés -
max10076 #34156 Sziasztok.1.7.0-ból visszafele lehet 1.4.8-at csinálni vagy újból kell telepíteni megint?Ha igen akkor mit kell csinálni? -
Deutsch84 #34155 Sziasztok ! Letöltöttem az új Hungary map-ot, vittem két-három fuvart, viszont most már nem tudok többet kiválasztani (nem jelennek meg a fuvarok). Hogyan lehetne javítani a hibát ? -
Helló találtam egy hibát a Hungária körúti zebráknál olyan lenne mintha fekvőrendőr lenne ott!
-
Kicsit furcsálltam is,hogy ilyen rövid idő alatt,hogy adnák ki,ets2 től jobbnak kéne legyen.:) -
Krisz1117 #34152 Lenne pár kérdésem :)
Beraktam a realistic modot, amibe bent van a reális üzemanyagár, logók, hangok, fizika, stb, illetve a realisztikus fények is. Úgy vettem észre, hogy az AI járművek első lámpái így jobbak lettek, viszont a hátsó lámpákat így is alig lehet észrevenni.. Ennél a modnál lámpák terén van esetleg egy jobb?
Illetve ez a realistic dolog. Ez olcsóbbá vagy drágábbá teszi az üzemanyag, kamion, stb árakat? Mert találtam bőven 400 FT feletti üzemanyagárat, illetve 330-ért is :)
Továbbá az új kamionok, mint a Volvo, aminek a lámpájában van menetfény, a Mecedes Actros, stb, ezeket külön moddal kell berakni? Mert már gyors fuvarral mentem pár új Volvoval, de egyiknek se volt ledes a lámpája.
Köszönöm a válaszokat :)
-
fs9pilot #34151 Örülök, hogy te is bővítetted a Genuine szoftvert használók táborát! :DD -
sewy21 #34150 1.7.1 alatt teszteltem neki, de mivel 1.8 pályaelemet nem változtatott ezért gyanítom, hogy 1.8 alatt is megy... 
-
krisztian1329 #34149 Nekem 1.4.8 latt azt írja a Frank 007-en hogy nem kompatibilis.
Milyen verzió alatt működik még? -
metaxx #34148 Scania Pest_észak. Én is onnan indultam :) -
helló nagyon jó frank mapja és egy kérdésem is lenne hol van scania vagy volvo kereskedés -
Krisz1117 #34146 Megvettem tegnap a játékot, és ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :D Nagyon szuper, kár h eddig voltam a sötét oldalon, mert ez nagyon jó! Így frissen átkerülve az 1.3-ról az 1.8-ra olyan mintha teljesen más játékkal játszanék :D Sokkal jobb a kanyarodás, a gyorsítások, a rengeteg különböző jármű, és ez a hatalmas térkép :D
Én is kipróbáltam frank mapját, de egyelőre csak 5-10 percet voltam rajt, (beesteledett :D :D) nagyon szép munka :D -
Mandoki72 #34145 Szép napot mindenkinek. Az új 0.9 frank 007 map melyik verzió alatt fut mert nekem 1.4.8 alatt
nem indul.
-
Varga Lacee #34144 igen. Én hiába regisztráltam azt írja: letöltés nem elérhető :( -
metaxx #34143 Nagyon szép lett. :)
-
Kipróbáltam Frank újabb map-ját,elképesztően gyönyörű!De találtam egy "hibát" is,Oroszlányban volt egy félpályás útlezárás..burkolatot javítottak a srácok..na ott volt az a hiba hogy mindenki dolgozott,egy lapátnyélen támaszkodó jó munkásembert sem láttam ;) További kitartást a munkához Frank! -
vajon ezeket körbefotózza valaki nekik usában, meg bemikrofonozza ? vagy netes videók/képek alapján csinálják ? :D
ez meg már egész hihetőnek tűnik o.0
-
JohnBart #34140 Elnézést a tripláért, legközelebb minden egy hozzászólásba megy... :)
A január 29-et megint a német Rondomedia kiadó találta ki, ergo ne vegyétek komolyan. Nem hiszem hogy egy hónap alatt a semmiből előhozakodnának a játékkal, főleg mert még tesztelhető állapotban sincs (a bétások sem kaptak tesztverziót eddig). -
Bala24 #34139 Köszönjük szépen! Még ma, és most kipróbálom! :D -
JohnBart #34138 Érdemes viszont új profilt kezdeni, mert a tört alatt is használt profiloddal beüthet a másolásvédelem (eltűnő pótok, rózsaszínre váltó kamion, stb.) -
JohnBart #34137 Kijött a Frank007-féle magyar map 0.9-es változata, innen regisztráció után tölthető... ;-) -
"Megjelenés : 2014 január 29" - Kizárt dolog.