52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Dévid112
    Helló!
    Valaki rá tudna rakni egy pótkocsira 60-,70-,80,-as táblákat+DAS feliratot? Hálás lennék neki, előre is köszi :)
  • Zola NFK
    Köszi!
  • fs9pilot
    Ha átküldöd a modot, megnézem! :)
  • Szabi #36887
    amiket én használok:
    TRAILER PACK with Realistic Textures
    Trailers and Cargo Pack v 2.2
    Military cargo pack v1.3
    Real 3D logos/badges for Boxer and Mini (dlc-s autók)
    Real 3D AI Vehicles logos (a többi autó)

a R3D meg remélhetőleg hamarosan megjelenik majd publikusan is :D
  • zbalazs2
    fg
  • 94Patrik94
    Ertem, mivel egybe van a kamion az interioral. Az interiort nem lehet valahogyan kivenni, kifeszegetni belole? :D
  • 94Patrik94
    Kivedtem az osszes modot ugyis megprobaltam ;)
  • Sippie
    félig meddig igen :D
    Mit érdemes felrakni a játékhoz amúgy? Vannak modok, kamionok, bármilyen hasznos kiegészítők, amik élvezetessebbé teszik a játékot?
  • Sippie
    amcsi VPN-en keresztül regeltem, így dollár lett az alap fizető eszköz font helyett. Azonban azzal is 2375 lett volna, viszont van egy 10euro/font/dollár feletti vásárlásnál 20%-os kupon (kint van az oldalon, az mindenkinek elérhető, nem egyedi kód), ami persze fontban nem lett volna meg, mert úgy 6,45, dollárban viszont 10,8 körül volt, abból lejött a 20% és ennyi :)
  • Bazsio
    Jó napot!
    Autópályán

Frankfurt-tól Keletre megyek Varsóba de már 4 órája esik!

Lengyelországban

• fs9pilot
    Mivel újraraktad a gépet, registry-ből sem lehet a kódot már megnézni. Ha digitális formában vetted meg, akkor nem kaptál mailt a kóddal? Esetleg, a vásárlást igazoló "bizonylattal" írhatsz emailt a supportnak, hátha tudnak segíteni a kódod kiderítésében. Mert nekik a rendszerben megvan, a Te vásárlásodhoz tartozó product key.
  • csaba90
    sziasztok!
    olyan problémám lenne, hogy még jó régen megvettem neten a hivatalos oldalrol az ETS 2-őt.
    És újraraktam a gépem, viszont nem találom PRODUCT KEY kódot... tudtok valamit, esetleg hogyan tudnám kideríteni/megnézni?
  • fs9pilot
    Egyenlőre nem tudni még konkrét dátumot. Blogon azt írták hogy a napokban szeretnék kiadni a végleges patchet. Addig pedig marad a Steames public béta patch javítgatása, jelenleg 1.9.5s -nél jár. :) Mivel rengeteg mindent javít, így célszerűbb volt a nagyközönséggel teszteltetni "saját felelősségre", hogy haladósabb legyen a munka, valamint már ítélték annyira stabilnak hogy egy public bétában kidobják. Szerintem jövőhétnél hamarabb nem lesz kint a végleges, de lehet hogy tévedni fogok és már ma kijön. :))
  • fs9pilot
    Az új patchel (feltételezem hogy fent van?) új UV mapok kerültek a játékba, interior és exterior részen is. Illetve a meglévőek át lettek szerkesztve. Ezért a régi, és pont ezeket a mapokat használó modok nem működnek vele, ezért lesz piros a textúra. Kerék modok közül sem fog mind működni, mert ott is UV-t használ. Az is piros lesz. Legalábbis az én kerékmodomat ki kellett venni, mert ilyen színű volt. :)
  • Szabi #36876
    alapból ~2500ft fontba véve, ő gondolom dollárba vette :D
  • Zola NFK
    szia!
    valami kuponkóddal? vagy hogy sikerült ilyen olcsón?
  • Bazsio
    De patrik, lehet, hogy nem Man-nal kapcsolatos mod a hibás hanem más!Szerintem az interior cuccok okozzák.Vedd ki azokat!
  • 94Patrik94
    Sziasztok, segitseget szeretnek kerni. BEraktam ezt a Man-t de a belselye piros, azt valahogy meglehet csinalni hogy normlais legyel, Kivetem minden Man-al kapcsolatos modot )es valamiert nagyon pixeles is :/)
    Igy nez ki:

Elore is koszonom
  • Sippie
    Na kis trükközéssel 1902 Ft-ért meglett a kettő
  • Sippie
    elcseszték a 75%, meg 66% kevergetéssel :D
  • Szabi #36870
    nem, ez csak az alapjáték+kelet európa.. viszont azt ígérték, hogy lesz még DLC-s térkép, de sok-sok ingyenes kamiont is ígértek még.. bízzunk benne hogy tényleg még jó sokáig jön majd a hivatalos tartalom és frissítés, megjelenés óta már sokat fejlődött a játék :)

nem, tényleg olcsóbb külön :D
  • Sippie
    Danke. Már csak az a kérdés, hogy ha goldot veszek, a későbbi DLC-ket is megkapom automatikusan? Vagy miért van már most gold belőle, ha még jön ki később DLC

Itt néztem egyébként, és az a furcsa, hogy a gold drágább, mintha beraknám kosárba a játékot, és a DLC-t :D vagy csak el van írva, és nem figyeltek rá
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Nekem az 1.8.5-ös patch-ig jó volt az 1.9.4s-el a városokba nem ritkán lemegy 17-19-re az fps-em.Semilyen modot nem használok a beállításaim is ugyan azok.Remélem ezt javítani fogják.De lehet hogy ez csak nekem jött elő!?A másik meg az hogy találkoztam olyannal hogy az AI balra irányjelzőzött és jobbra kanyarodott.
  • Szabi #36867
    a lemezes játék kulcsa aktívázható a játék oldaláról letöltött játékba és a steam-en beregisztrálva tölthető a steam-en keresztül is a játék, előbbihez külön kell keresgélni a frissítéseket, majd letölteni és telepítgetni, utóbbi megcsinálja automatán :D

steam-en keresztül gyorsabb és egyszerűbb a frissítéseket publikusan tesztelni, mert akármikor kiadhatnak egy gyors foltozást és települ is automatán a játékosoknál

viszont, ha "steam kulcsot" veszel, azt ugyanúgy használhatod a játék oldaláról letöltött játéknál is
  • Sippie
    ja semmi, lehet aktiválni a dobozos verziót is, ok :D
  • Sippie
    ?? most akkor a steamen más játék van, mint a dobozos verzió? Akkor steam kulcsot nem is érdemes venni?
  • Hungarykum
    Mondhatni még semmi nem jelent meg róla, hogy mi van vele, vagy hogy mely országok lesznek benne.
    Szerintem még jó néhány hónapot biztos hogy várni kell.
  • maujuri #36863
    Esetleg lehet tudni hogy hivatalos DLC mikor jelenik meg?
  • Bazsio
    Jó estét!
    Punky Mandoki Szépek!
    Budapest-Frankfurt
    Budapestől nem messze osztrák határ felé gurulok!

Ausztia

• BhityHD
    Köszönöm, nélküled nem ment volna! Sikerült aktiválni Steam -en + a DLC -t is. Köszönöm!
  • Hungarykum
    Még nem tudni mikor jön ki a letölthető verzió. Így is minden nap jön egy apró javítás Steam-es verziónál.
    Ami Steam-en van az csak nyílt béta. Most kijavítgatják a kisebb-nagyobb hibákat és utána kiadják a hivatalos verziót is.
    De akinek van Steam az aktiválni tudja a dobozos verziót is rajta.
    Akinek nincs az ingyen letöltheti, csinál egy profilt, majd aktiválja.
  • kisfüsi
    Szép Én is ezt terveztem, de megelőztél :P 1.9-es patchről lehet valamit tudni? (már mint hogy rendes game-hez mikor jön ki) :)
  • Fokker
    namég1x:

Schwerlast mod túlméretes szállítmányával az esztergomi körforgóban:

• Mandoki72
    Szép estét.

punky, fs9pilot

Még egy magyar fuvarozó.

A talált kép kinézete nagyban befolyásolja a szerkesztett kinézetet.

• szgabe
    Ennyire bugos még a patch?
  • 94Patrik94
    Varakozas a lerakodasra

Punky ne rakj fel ilyen kepeket mert elrondittod az enyimet
  • fs9pilot
    Meg 1.9.5 is. :)))
  • fs9pilot
    Ezzel is kész vagyok. :) 1.9.4 kompatibilis.

• zsömi12
    Beraktam 2 db trailer modot a mod mappába de nem látom a trailereket sehol. Még a TSM map, és Frank mapja van benn. Esetleg valamit elrontottam?Köszi a segítséget előre is!
  • Fokker
    fasza, nem lehet képet beszúrni.... képhostos linkek.