Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban egy 10 tonnás " Mancival " jártam. Érdekes volt mert 90-nél a turbó hangja olyan volt mintha hol sípolna hol nem. Valóságos ritmusa volt. A Manci fordulatszáma 2500 -nál volt leszabályozva , ha elértem akkor lassan visszaállt a kíván 2500-as értékre. Az automata váltós " Dafi " szinte ugyanúgy muzsikál mint a játékban. Nekem a játék ezen " tudása " nagyon tetszik.
De akkor ez egy patch után érkezhetett mert elég régóta játszok vele és ez az elején még nem volt.
Erre akkor gondolom semmi megoldás sincs csak ha manuális váltóval játszanék.
Ez csak az automatikus fordulatszám és sebbeségi fokozat beállítása miatt van. Szinte minden automataváltósnál hasonlót tapasztalni.
Kaptam már itt több segítséget és ezt köszönöm is.
olyan problémám volna játék közben hogy ha lassítok vagy egy adott tempoval haladok a normális hang eltûnik és egy fura brümmögõ hang jelenik meg és ezzel párhuzamosan 90km/h-nál szinte teljesen megszûnik a hang a fülkében.
Ilyennel találkozott már valaki?

Topline kicsit olyan dõlt stilusba kellene felírni.
Elõre is köszönöm.
Bocs a dupláért.
De holmap biztos kiprobálom és akkor meglátjuk ha az elsõ nem akkor második és úgy......
ösz mod
Mivel sok kielégítõ választ kaptam a kérdésem ezért fel tenném meg1x.<#conf>#conf>
Hol tudom állítani a fényezésta potkocsikon és a traktoron,hogy ne matt legyen,hanem olyan legyen mint a valóságos fényezés
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
A fájl neve gondolom ez: live_streams.sii
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Na hátha jön valaki okosabb aki tudja,mert én amikor játszok a játékon akkor általában csak a neten hallgatok közben rádiót 😊
a modon kívülre
a gyökérkönyvtárba. Megismered ugyanolyan fájlnéven van az eredeti. Ird felül.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ennyi ha valaki régóta benne van a témába.
Indulni 2-ben vagy 3-ban szoktunk indulni ha csak a gépest vezeted,ha van utánad pótkocsi elég a 2-es de függ hogy milyen helyen állsz mert ha tele vagy és van emelkedõ is akkor az 1-es is kell,de ezt én ritkán használtam.
ami nem :-) minden egyes kapcsoláskor kuplungol? Tehát amikor 1 bõl teszi 2 be, akkor a kapcsolás elõtt kuplung Kapcs 2?
minden fokozatot végig vált mondjuk induláskor? Vagy mondjuk 2 bõl indul rakja 4 be stb stb..
Én nagyon sokat vezetek autót hiszen ez a munkám, de ugye kamion nem igazán:-)
így a videók vannak meg a játék, szóval nem tudom, hogy amit játékban tud a kamion azt tudna-e igazából.
Én a tartomány szerinti felezõvel megyek. De pl úgy megyek, hogy 1 bõl indul aztán 3, majd 5, 6 és felezés majd a többit végig váltom 12 ig.. Így a játéknak tök jó, meg mindig erõs a kamion, de igazából lehet beszarna :-)) Érted..
Downhill!!
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
De ettõl függetlenül írom, hogy ezt fejleszthetnék. Mert lehet akkor automatáznék, de nekem így tényleg egy 25 éves opel automata váltó jut eszembe arról, ami a játékban van :-))
Downhill!!