Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
hol tudom megszerezni?
hol tudom letölteni?
de lehet hogy 1.10 alatt is jó.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
És ha kell akkor meg 5T-t elviszek úgy is ki akartam próbálni!Lehet egy kicsi Highline-nal!
De. Gyere át a magyar mapra Sárosdra viszem <#finom>#finom>, valamennyi biztos marad neked is.
Új profilt kezdtem úgy se tehát mindegy..
Két fuvar
Vonatra szállás
Genf-be visszük vissza a pótot csokival
Haj....haj..........nem lehet megelõzni, nem sietek de azért ennyivel??Franciáknál 90-nel lehet menni!
Mandoki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Nem hoznál belõle??
Sure<#eljen>#eljen> Lehet, hogy az ha csinálnál egy képet szembõl akkor megmondanám
Punky <#eljen>#eljen>
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
a piros fehér zöld színû Volvo fh 16 vagyok én
sure, Norby, bazsio, Dawe, kisfüsi, Gábor - <#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Dawe Photography - European Tour
"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!
tudna valaki dobni kamiont vagy pótot amit meg tudnék nyitni 3dsmax-ben? Esetleg ha küldenétek egy linket ahol tölthetnék le ilyesmit, azt is megköszönném 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Elõre is köszi
"Nulla tenaci invia est via"
Én úgy vélem hogy inkább foglalkoznának a DLC kiadásával, amit húznak mint a rétestésztát, mint a festésekkel, annak ellenére hogy jól néznek ki.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Tudna valaki ajánlani egy jó trailer packot TSM maphoz?
A lényeg hogy nem kell hatalmas pakk!
Legújabb TSM és legfrissebb steam játékhoz kellene.
Köszi.
Látom a sofõr már le is lépett.<#wilting>#wilting>
Ha azt akarod hogy a MAN-odnak legyen rendszáma akkor tedd be ezt a kamiont
a játékba. (de lehet hogy megint meg kell venned)
zzzzzMAN TGX XLX fixd by Sib3rius.scs

Szép gépek!<#eljen>#eljen>
Elõre is köszi!
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10