52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • maujuri #43456
    Igen, visszahelyez a garázsodba büntetés nélkül.
  • morber
    en meg eleg uj vagyok itt , erdekelne hogy mi ez a .3 szemelyes fuvar?
  • morber
    hello. uj patch instalalasakor , eltunik a felvett jatek ?
  • Linux01
    3 személyes fuvar után:

• tutuhawer #43452
  • Hungarykum
    Nézegettem én is kamionokat, amit a sofőrök hajtanak, hogy hány km van már bennük. 5-6 kamionban már 400.000+
    A többi (70-80db) is ehhez közelít. A később vásároltakban 130.000-200.000 között.
    Itt is kellesz cserélni néhányat vagy hagyni, hogy elérje az 1.000.000-t és kitenni a múzeumba :D
  • Axtros
    Szerintem szerezz fekete kartonpapírt (mert az design-esebb), találj ki egy márkanevet (fesd rá) és kezd el a széria gyártást. Ja, és persze a legolcsóbb legyél a piacon. Én úgy kb. 1000Ft/darab áron adnám a simát, a Premium vagy Delux kategóriát - amely tartalmaz egy 500Ft-os egeret is - már legalább 3000-ért.
  • Axtros
    Várom az új Euro 6-os DAF-ot, mert ezt már adjuk le. 250.000 km van benne, az MAN-ben pedig 120.000 :) De mindet DAF-ra váltjuk.

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.10.12. 19:49:18
  • brixbrax
    Hát ez nagyon jó! Szuper lett! Egy ilyen kormánynál nem is értelmezhető, hogy hány fokban lehet eltekerni, mert az végtelen.
  • Carl Davies
    Egész pofásan néz ki! XD biztos jobb mint a dobozos.
  • retoucher
    Hát ez nagyon nagy!

Csináltam is "gyorsan" egy hasonlót magamnak, már csak a poén kedvéért is!
    És lett belőle egy wireless-es kormány állítható dőlésszöggel!

Itt a végeredmény, müxik...

• Hexenking
    Sziasztok, rég voltam....... Konfigot cseréltem :) .
    Na kezdődik a mellooo :)

• Jancsika1016
    hali . ki lehet kapcsolni a sérülést ?
  • Linux01
    Amikor a cég beindul.

• tutuhawer #43442
    viszed a munkákat A-ból B-be. Szerintem nagyon jó kezdeményezés a myvtc.net, majd megnézem, biztató.
    Kösz, Szabi
  • Nekrofil
    igen.

van már multiban küldetés, vagy csak freeroam?
  • Bazsio
    Ha nincs meg a High Power Cargo Pack attól tudok multizni??
  • RiCSi1234
    Na, én mára befejeztem. Tutaj leszállítva. :P
  • Szabi #43438
    fellehet tölteni infókat a fuvarokról majd az alapján pénzt adni érte és kb ennyi.. :D
  • tutuhawer #43437
    Mit tud jelenleg a myvtc? Par szoban... Ha esetleg megalakitanam a sajat cegemet. TutuHawer TuttiFrutti Trans lenne a neve. :-)
  • bazsikaj
    Koszonom.
  • Szabi #43435
    a legegyszerűbb beregizni wordoftruck-on és oda felrakni a képet, majd utána a játékba hozzáadni a wot profilt a karakteredhez :)
  • Axtros
    Esetleg ez a leírás segíthet benne, az utolsó hozzászólásban van a lényeg. De azért kirakom ide is:

So it should be possible to put your own picture in the game.

Drivers .dds files are here:
    base_scs -> \material\ui\driver

Files are named 0.dds, 1.dds, 2.dds and so on. Picture is 95x95 (start at upper left corner 0,0) in a 128x128 canvas with alpha, ARGB 24/32 bit format no compression.
    Create a .dds from your own picture and replace one of those files in a Mod. Only need to change the .dds file, leave the .mat and .tobj as they are.

Én személy szerint nem próbáltam, de másoknál már láttam, hogy működik.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.10.11. 16:57:17
  • bazsikaj
    Sziasztok.Hogy lehet az,hogy saját képem legyen a játékba?
  • Szabi #43432
    próbálgatjuk ismerősökkel, működik is rendesen, csak túl sok értelme nincs még :D
  • tutuhawer #43431
    #Multiplayer: Van, aki saját céget vezet játékostársakkal együtt és használja a myvtc.net oldalt és esetleg van steames felületük is? Láttam pár steames megoldást , de elsősorban a myvtc.net oldal milyensége, minősége érdekel
  • zsee69
    reggeli mászkálás.. :)

• tomi161996
    helló rég jártam erre ezért hoztam egy képet :D

Szépek a gépek
  • Frequency
    Nekem a pc-x-től jött meg egy hónapja ;)
  • Bazsio
    Akkora igazad van mint egy ház!!!
    Skrupi Jó ez.
  • Skrupi

• Axtros
    Arra lennék kíváncsi hogy ebben a szimulátorban nincs valami challange mód, ami a parolásra összpontosítana?

Arra ott van a Scania Truck Driver Simulator, illetve több korábbi változat.
    végig autópályán kell menni, még kisautókat sem kell előzgetni.

A teljesben már kell és sok lehetőség van rá különféle módokkal segítve.
    Nagyon élvezetes parkolgatni vele, de kicsit olyan érzés mintha egy fejlesztés elején lévő verzióval játszanék, amiben a vezetési modellen kívül még semmi sincs.

Azért, mert az a még a régi demoja a programnak. Az elmúlt két évben már azóta sokat fejlődött a program. De való igaz, ez egy szimulátor, általában csakis kimondottan az a réteg tudja ezt élvezni, akik szeretik ezt a témát. Laikusoknak, átlagos játékosoknak unalmas lehet.

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.10.10. 18:32:01
  • trialboj
    Üdv,

Arra lennék kíváncsi hogy ebben a szimulátorban nincs valami challange mód, ami a parolásra összpontosítana? Kipróbáltam a demot de a végén a beparkolást leszámítva nem tartom túl sokra, végig autópályán kell menni, még kisautókat sem kell előzgetni.

Nincsenek benne extra nagy pórkocsik, amivel nehezebb lenne a manőverezés?

Nem kritizálni akarom a játékot, de mivel nem ingyenes, és a demóben legalább is 3 raktárhelyiség váltakozik, nem igazán érzem hogy miért olyan izgalmas ez másoknak. Nagyon élvezetes parkolgatni vele, de kicsit olyan érzés mintha egy fejlesztés elején lévő verzióval játszanék, amiben a vezetési modellen kívül még semmi sincs.

Előre is köszönöm az esetleges tippeket.
  • norbee46

• 94Patrik94
  • fpurman
    Jövő hét elején érkezik a G 27 :)
    Aki akar akcióban venni most rendeljen a Mediából mert már csak 10 Db van raktáron utána elvileg már nem lesz akciós
  • 94Patrik94

Szép gépek
  • Geri556
    Háát... inkább maradok a DFGT-nél :P
    Amúgy nem rossz ötlet :D
    Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.10.09. 17:11:05
  • Mandoki72
    Szép estét
    Punky, Skrupi,
    Akkor had guruljon

• tutuhawer #43417
    10/10