Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Csak mert sehol se találom.
1.Ezzel a géppel jártam 3 percig, mert ha elnéztem jobbra, ez a látvány fogadott.
Na de mind1 akkor megyek az xl fülkével
Ma itt alszok
Szép gépek/képek<#eljen>#eljen>
Szép képek!<#eljen>#eljen>
A daf tükrénél nagyobb a Scania tükre, de a Premium is elég nagy, mondjuk ha ráesik az esõ, akkor mindegy, azzal se látok sokat <#nemtudom>#nemtudom> Hirtelen eszembe jutott, mert pont vettem egy Scaniát, de már el is adom, mert nem tetszik, csak kipróbáltam.
A Magnummal mentem éppen, levideóztam:
Korábban mentem a Premiummal is, azt is levideóztam, két darab lett:
youtube
youtube
A memóriával túl sokat nem tudtam trükközni, mintha multiban nem változna semmi, a videózás meg mindig ilyen volt, aztán gondoltam, miért ne vehetnék fel hosszú videót, elvégre akad így is, úgy is, szóval felvettem pár fuvart.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Hát csesszet jó csak én nekem a belfödizés nem nagyon fekszik, de jók a távolságok és az idõ realisztikusabb érezni lehet Budapesten a nyüzsgést tehát jó!
Franky csinálna egy eu mappot szenté avatattnám
Már jó nehéz menõ fuvarom van
Hát de most Franky hátrafele is oda érek!
Esõ van
25t és 360 Le hát nem sok de elment valahogy de annyi pénzt keresek mint valami utcaseprõ!48Euró pfáj de sok
Saját kamion és következik a második fuvar..
Ronso ha müszerfalra gondolsz akkor tessék
http://ets2.lt/en/dashboard-for-all-scania/
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
hol tudom megszerezni?
hol tudom letölteni?
de lehet hogy 1.10 alatt is jó.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
És ha kell akkor meg 5T-t elviszek úgy is ki akartam próbálni!Lehet egy kicsi Highline-nal!
De. Gyere át a magyar mapra Sárosdra viszem <#finom>#finom>, valamennyi biztos marad neked is.
Új profilt kezdtem úgy se tehát mindegy..
Két fuvar
Vonatra szállás
Genf-be visszük vissza a pótot csokival
Haj....haj..........nem lehet megelõzni, nem sietek de azért ennyivel??Franciáknál 90-nel lehet menni!
Mandoki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Nem hoznál belõle??
Sure<#eljen>#eljen> Lehet, hogy az ha csinálnál egy képet szembõl akkor megmondanám
Punky <#eljen>#eljen>
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
a piros fehér zöld színû Volvo fh 16 vagyok én
sure, Norby, bazsio, Dawe, kisfüsi, Gábor - <#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
sziasztok