52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Skrupi

• hotwheels

LiTTLee - Köszi! :)
  • Bazsio
    A multiban is ez van a két DJ Rotterdamnál az épület tetején van.
  • Carl Davies
    A második kép nagyon durva. Ha máshol látnám meg hirtelen, tuti nem hinném el, hogy játékból van. (Mondjuk a sofőr, de mindegy XD)
    Nagyon jól elkaptad, grat.
  • Axtros
    Ne várjatok még sokat az 1.14-es update-től addig, ameddig béta. Igaz, hogy szinte "tökéletesen" működik, de éppen azért béta, mert több/kevesebb hiba még előfordulhat benne, és mivel ez csak egy publikus teszt, éppen azért, hogy a nép ezt tesztelhesse és ne jelentsenek be olyan hibákat, amelyek valójában más módokkal való inkompatibilitásból származik, ezért ebben a beta-ban le van tiltva (nagy mértékben) a harmadik féltől származó módokkal való együttműködés.
    Korábban nem volt szokás bétákat kiadni, de most erre azért került sor, mivel a leglátványosabb elemen - DAF Euro 6 - kívül nagyon sok új implementációt tartalmaz (itt láthatjátok), amelyben sok a hibalehetőség. Kb. 2-3 hét, és lesz végleges kiadás, amely már működni fog azokkal a módokkal, amelyekkel kiegészítettétek a saját példányaitokat. Szóval, nyugi, minden menni fog. Előbb-utóbb.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.10.26. 20:47:55
  • sztanko15
    Sziasztok, van valami térkép ami működik az 1.14-es bétával?
  • Stewen1967
  • ronso
  • RiCSi1234
    Ejj de bitang szép képek.
  • Toby0501
    Magyar utakon:

• RiCSi1234
    Na, a helyzet az, biztos sokan láttátok már, hogy lehet ilyet. Nem használtam semmilyen kommander modot. Egyszerűen az volt, hogy kimentem a szobából, de nem jó ikonra kattinthattam, és mire visszajöttem, ott találtam kint magam az építkezésen.. Holott ki sem lehetne oda menni a szalag korlát miatt. De ha már ott voltam, megmártóztam picit. :)
  • bazsikaj

• Stewen1967
    Tudnék, akár 4 évszakosat is, sőt ez tervbe is volt véve, de idő hiányában sajnos le kellett mondanom róla...
    de majd valaki szét cicncálja a Goldot és talán lesz egyszer egy Őszi mod is, mert sokféle Brutál Klón született már :)))
  • fs9pilot
    Stewen! Esetleg egy őszi kiadást tudnál csinálni, ugyanúgy a Gold alapjaira? :)
  • Janika80
    Köszi!
    Egyébként ma likvidálnom kellett egy játékot,pedig 22-es szinten voltam már,két sofőrrel,meg 175000 euroval,erre most meg 3-as szintű vagyok,meg 23000 euro vagyon,na meg csicska egy-egy cégnél...na de jönnek a hosszú téli esték. :)
    De ez legalább nem kéri állandóan a kódot.
    Az előbbi verzió csak azt csinálta velem minden fuvar után. :(
  • Stewen1967
    Több lépcsős volt az az optimalizálás nem csak textúra. Sok szkript finomodott is és sok sok teszt alapján született csak meg ez az eredmény.
    Minden kártyámat nem teregetném ki.
    Minden esetre annyit elárulhatok sok dologban sztem jobban átkellett volna gondolnia az SCS-nek ennek a játéknak a futását, és hegyekkel jobb FPS-t tudott volna produkálni.
  • Axtros
    10-20% FPS gyorsulás.

Azért kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan érted el, textúrák kicserélésével.
  • Stewen1967
    Köszi.

Sajnos azok a mod-ok véreznek el a 14-es tapasznál a legtöbben, akik pl modosított a game_data.sii file-t használnak.
    Az SCS előszeretettel modosítja ezt a filet minden nagyobb Patch kiadásánál 12.x 13.x 14.x ezért döntöttem én is úgy, hogy nem használom, pontosabban külön választom egy másik mod-nak, mert szerintem egyszerűbb azt a kis filet modosítgatni.

Egy kérdésem lenne, Frank magyar map alkotónk szokott itt megszólalni?

Janika:
    Brutal Gold
    Utoljára szerkesztette: Stewen1967, 2014.10.26. 14:59:36
  • Janika80
    Honnan tudnám beszerezni?
  • ronso
    Minden mod megy a bétával tele van a mod mappám..
    Stewen én használom köszi szép munka..
  • Stewen1967
    Igen, a Brutál Environment HD & Sound engine GOLD, verzióm amit most debütáltam :)
    10-20% FPS gyorsulás.
  • Janika80
    Valami módja lenne annak,hogy segítsek a gépemnek a futásban? Ugyanis elég gyenge a játékhoz.Tudnék adni neki egy kis "segítséget" valami mod-al?
  • Janika80
    Köszi a tippet,de nem volt semmi változás.
  • Axtros
    Frissítsd a grafikus driver-t, illetve előtte a DirectX-et is, ha szükséges.
  • Janika80
    Üdv!
    Mi lehet a hiba?
    "Az alkalmazást nem lehet elindítani mert opencl.dllnem található... :(
  • maujuri #43686
    Minden városba bemész és megveszed, majd ha van elég pénzed bővítheted
  • norbici77
    Hol tudok uj garazst vasarolni?
  • LiTTLee
    Hexenking-Nem rossz Kánya :D
    Punky-Patika szerelvény,egész jól áll mögötte a Lamberet

Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2014.10.26. 00:30:55
  • Hexenking
    Nálam a Magyar map se megy
  • Meridius
    Milyen graf. modot használsz? (már ha nem utómunka miatt néz ki így:D)
  • brutusz1
    Csak a TSM mód nem megy vele, legalábbis nálam a többi megy.
  • Hexenking
    Szép jó estét mindenkinek.
    Kiprobáltam én is a bétát, jó az új Daf. Sajna csak mód nélküli szűz játék indítható. Nem mennek a módok ,legalábbis nálam a bétával. Visszatértem és mentem pár kanyart.

Kb 5 percet álltam amig kiengedtek :)
  • maujuri #43679
    ebben az esetben a béta teljesen rizikómentes, apróbb hibák lehetnek
    stabilitás már jó. scs így dolgozik.
  • norbee46
    Bétát nem szívesen raknék föl. Inkább várok türelemmel.
    Köszi a választ!
  • maujuri #43677
    Még csak a publikus beta patch megy a steamen. Hogy mikor jelenik meg?? Ha nem jelentenek hibát. Szerintem 1, vagy 2 hét. De steamen te is kipróbálhatod ha bereggeled a gamedet.
    Utoljára szerkesztette: maujuri, 2014.10.25. 19:39:05
  • tutuhawer #43676
    az égbolt kimondottan brutál. Mortal Kombat megvan?
  • norbee46
    Sziasztok!
    Nagyon szép képek/gépek mindenkinek !
    Azt esetleg tudja-e valaki hogy ets2 honlapon mikor lesz 1.14?
  • Plata
    Valóban nem rossz,elég jól néz ki a fű meg fák,de az égbolt néha nagyon gáz.
  • bazsikaj
    Ennyiiiiiiiiii....:))) Köszönöm.
  • tutuhawer #43672
    Amellett, hogy túlzó néhol, baromi látványos, de nem ebben rejlik a brutal mod erőssége. Tesztekkel kimutatható, jól látható, érzékelhető, hogy simábban fut a játék a brutal moddal. Magyar munka, szerintem óriási.
    Kompatilbilis egy rakás korábbi játékverzióval, modokkal, a TSM térképpel is természetesen.
    http://www.youtube.com/channel/UCm7fSQsIBXtHHzpxvb6N0yw
    Külön van hang módosítás és kép módosítás. A szerző leszögezte, hogy nem reál, hanem brutál.