52665
-
nyúlfi #44071 sziasztok ki van adva a 1.14-s frissítés akkor csak a merci logo meg egy no levels kéne vagy küldeni vagy linkelni előre is kösz -
Tikudvar #44070 Nálatok is a multiba mindenhol szellemzóna van? -
bazsikaj #44069 Sziasztok.Valaki iranyitja a gepet egerrel?Ha igen,tudnatok hozza valami jo beallitast kuldeni?Mondjuk hogy n legyen erzekeny meg ilyenek.. -
#44068 Kicsit Skineztem az új DAF-omat.
-
#44067 na azt én sem tudom megcsinálni. Szerintem hibás. Én többször mentem sürgős fuvart hiba nélkül akár 1500-2000 km eset, de azt még nem oldotta fel. -
smog15 #44066 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a steam-es teljesítmények közül az Épp időben!-t nem tudom megcsinálni most is levittem egy 730km-s sürgős fuvart sebesség limiterrel több mint 30 perccel előtte ott voltam és mégse oldja fel a teljesítményt lehet, hogy büntetés nélkül kellene megcsinálni? Mert most legutóbb belém jött oldalról egy kocsi az autópályán amikor a középső sávban voltam -.- -
#44065 Szia,
C:\Users\juzerneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\config.cfg
Ebben a fájlban keresd meg az uset g_developer "0" sort, és a nullát írd át 1-re. Mentsd le a változtatást, majd a játékban a 0 gombbal tudsz szabad kamera módba kapcsolni, a numerikus billentyűkkel tudod a kamerát mozgatni. -
Routeres #44064 Üdv néktek!
Egy konkrét modot keresek, remélem tudtok segíteni. Korábban megvolt, de totál véletlenül a lomtár áldozata lett, és azóta nem Volvo a Volvo... :)
Az FH16-hoz adott hozzá pár új dolgot, pl.:
- kétféle Ocean Race festés (fehéres és sötét kék)
- fehér felnik, rajta Pirelli (vagy GoodYear?) papucsok
- többféle kabin és légterelő
- többféle szélvédő alatti és feletti logó
- új hangok
Hirtelen ennyire emlékszem.
Van két képem is róla, hátha többet segít.
Köszike. -
#44063 Köszi,akkor ez a baj..én is mappástol másoltam.Mindjárt tesztelem. -
#44062 Valószínűleg rosszul csináltál valamit. Én is először belefutottam abba a hibába, hogy a mappákkal együtt másoltam be a plugins mappába, de csak a fájlokat kell bemásolni. Illetve ki kell kapcsolni a játékban az FFB-t, aztán működik rendesen. -
#44061 Kipróbáltam,semmi különbséget nem tapasztaltam...de lehet én rontottam el valamit. -
regelek5 #44060 Sziasztok! Videókon láttam, hogy van egy olyan kameranézet, amivel szabadon lehet mászkálni a pályán, kamiont messzebbről megnézni meg ilyenek. Sajnos akármit nyomok, csak a fix kamerák vannak nálam. Ezt valamilyen mod csinálja? Ha igen, tudja valaki a nevét? Nekem nagyon tetszene. -
Stewen1967 #44059 Brutálos jellegzetesség.
sokfelé fehér, van ahol nem is világít de a felhajtók környékén mindenhol piros.
Olaszba aszem zöldre varázsoltam a változatosság kedvéért kishazánk felé és szlovákia fele sárga.
És persze a TSM map-on is müködik mindenhol. -
#44058 Nincs kormányom ,viszont billentyűzettel plugin nélkül is hasonlóan működik .... -
#44057 Szia meg tudod mondani ,hogy nálam mitől poros a szalagkorlát fényvisszaverője ?
Vagy ez országtól függ ,hogy éppen melyikben utazól? -
#44056 Már letölthető tegnap délután óta...
http://eurotrucksimulator2.com/update.php
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.11.15. 09:25:14 -
Bazsio #44055 A DAF a maga szintjén 10/9-re tudtam értékelni.(Még kicsit zavar lámpa formája)
-
nyúlfi #44054 bocsi srácok látom már ki van adva akkor csak a merci logo meg egy no levels kéne vagy küldeni vagy linkelni előre is kösz -
nyúlfi #44053 szisztok újra ugye még nem került föl az 1.14-s frissítés a hivatalos oldalra de nem tudtok nekem adni vagy linkelni az 1.13-s hoz olyan módot amiben nincs levels meg a mercinek normális logót előre is köszi a válaszokat -
kamionos dzsó #44052 Már nagyon rég raktam képet
Szép gépek / képek!! -
Kapott egy-két ezt azt! Már csak be kell kötni a lámpát és kész lesz! :)
-
Skrupi #44050 Kis kihagyás után újra itt :)
-
#44049 Próbálta már valaki innen ezt az FFB plugint? Nagyon jó hatással van a vezetési élményre, álló motornál alig lehet tekerni a kormányt. :)
Utoljára szerkesztette: Toby0501, 2014.11.14. 20:13:43 -
hangacsi #44048 Nekem időnként van egy-egy akadás. Ezek csak pillanatnyi akadások, teljesen random. Mindegy, hogy város vagy nem, nappal vagy éjszaka, esik vagy nem esik.
Modokat nem használok, eddig full graffal akadás nélkül futott mindíg, de az 1.14-óta néha ez van.
Nagy problémát nem okoz, de azért zavaró. -
Bazsio #44047 Végre kiadták ma a patchet!
Nem nagyon próbáltam de van valami negatívuma a patchnek pl FPS csökkenés? -
#44046 Az új blogbejegyzés szerint a következő patch-ben már változtatható lesz a műszerfal világítás. -
Axtros #44045 Persze, mert most már olcsón megkapjátok a régi verziót! :) -
Stewen1967 #44044 mono hangsávon nincs jobb és bal oldal. -
Bala24 #44043 Punky, énis ilyen daffal fogok járni, akkor alapítsunk egy céget xDD -
Axtros #44042 Mondtam én, hogy hétvége! :)
Csak tudnám, hogy mire vártak ezzel! -
#44041 http://eurotrucksimulator2.com/update.php -
Ampy81 #44040 Az 1.14.xxx DLC változat várható a jövőben? -
Desert #44039 Nem 5.1 gondoltam, hanem arra, azonos hangerőn szóljon jobb és bal oldalról a motorhang, mint az 1.13-ban. :) -
#44038 Szia
a hangmód nem akad semmivel és nincs fagyás sem ,a Brutál - Gold alatt ,még a RED3 -val is megy ,vagyis nincs fagyás ...
Köszönöm az erőfeszítésed !!! -
Stewen1967 #44037 Tudnék.
csináltam 5.1-es hangsávokat is persze.
de a játék mono hangokból építi fel az 5.1-et (vagy csak surroundot) azonban azt a játék motorja dobálja szét amit mod-al nem befolyásolhatsz.
ergó minden egyes "ogg" egy mono hangsáv és a "gém" dönti el mikor honnan hova merre.... -
Desert #44036 Szia!
Olyat tudnál csinálni ahol a hang "center", és nem mint a mostani frissítésben jobbról hangosabban szól?
fülessel zavaró. -
#44035 Tölthető a hivatalos oldalról a patch! -
Ampy81 #44034 Sziasztok!
Nagyon jók a képek srácok!!!
Punky-tól szeretném megkérdezni,hogy ezt a DAF Változatot honnan lehet letölteni,mert eddig nem találtam rá a neten.
-
#44033 Szia ...
Megtisztelő lenne ha tesztelhetném :) . Gratulálok egyébként az eddigi munkáidhoz nagyon jók..... -
Stewen1967 #44032 Látom te is az enginemmel tolod :)
ha akarod priviben küldök linket és tesztelheted a GOLD + -t. de csak ha nem adod tovább mert ez még nem "Relase".
kiadás tervezete az 1.15-ös patch környékére.
(sajnos ennyire nem akartam előre szaladni de már is annyi a külömbség a GOLD és a GOLD + (plusz) között, mint a 11.1 és a GOLD között.)