Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek a Scania-nak cseszettűl jó hangja van !
tutuhawer
előzések, monoton, unalmas, kihalt, egysíkú. Ez nem motocross madness vagy GTA , az biztos. 😊 Kevesebb baleset lehet, már előrelépés. Meg lehet indokolni a változást, már egy jó dolog. Én még nem találkoztam épkézláb indoklással, hogy a nagy sebesség milyen módon teszi jobbá az egész játékot.
A necces helyzetekre pont nincs szükség még pluszban, én eleget láttam eddig, és tegyük fel, te jól kezeled, de a brazil-török-román-lengyel gruppetto meg szarul kezeli. Az orosz leszarja, rád legyez nagy sebességgel, jobbról előz, ezeket jó százalékban ki lehet venni.
Sokan mondják, hogy pontatlan az előzésnél a szerelvények helyzete, távolsága. Hát ha te előzöl, akkor én elveszem a gázt, mert tudom, hogy be akarsz férni. Ha nem enged el valaki, miközben előzök és direkt rágyorsít, akkor is jó vagyok, nem előzöm meg. Ha meg csak bohóckodik direkt, akkor ő egy seggfej, ellene nem tudsz mit csinálni így se úgy se.
Én a 90-re szavaztam, és remélem, sokan belépnek majd játszani. Én nem fogok, mert nem érek rá.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szia!

Nem tudok olyan leírásról, ami lépésről lépésre leírná, hogy a duplikálást hogyan kell elvégezni.
Nem nagy ördöngösség, csak a logikáját kell megérteni. Ezért írtam, hogy célszerű belenézni pl.: Jazzycat valamelyik trailer&cargo pakkjába, mert Ő is ezt az elvet követve bővíti a csomagot.
Összehasonlítva a gyári installációból kibontott base mappában lévő egyik eredeti összeállítással azonnal látható a különbség.
Az a lényeg, hogy a pmg -> pmd -> mat -> tobj -> dds fájl meghívási sorrendet szem előtt kell tartani.
(Természetesen nem minden objektum esetében lesz az előbb felsorolt kiterjesztésű fájlok mindegyike, hiszen pl.: fuvarok esetében nem lesz pl.: .dds fájl, ezért erre figyelni kell. Ezért kell a mappastruktúrákat megnézni a különböző modellek, fuvarok, stb esetében, és csak ezután elkezdeni az editálást.)

Egyébként vontatók esetében bármelyik önálló módként (Standalone) megjelenő, tehát nem valamelyik gyárit lecserélő mód megteszi "sablonként"

Nem tudom ismered-e, de létezik egy remek segédprogram, amivel saját módokat tudsz készíteni úgy, hogy a program közben folyamatosan ellenőriz, illetve lépésről, lépésre végigvisz a lépéseken.
Ha netán nem próbáltad még, és úgy érzed később még jól jöhet, akkor javaslom próbáld ki az ETS 2 Studio nevű segédprogramot.
Az oldalról maga a program is letölthető, ami természetesen ingyenes, hiszen modderek fejlesztik.
Továbbá 50Keda munkáján keresztül egy képes illusztrációval segíti a program működésének megértését.
Itt érhető el:
ETS 2 Studio

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

<#worship>
Szabi
tehát ha azt írja hogy költözés van.. akkor valószínű... tényleg költözés van.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szia! Nekem azért még ez duplikációs dolog új😊 Merre lehet róla olvasni? Köszönöm.
Sziasztok!
A RestaCar-ról tud valaki valamit? Egy pár napja nem léptem be, most meg azt írja, hogy költöztetés alatt az oldal.
Nem kell az "ültetéshez" Mega Store mod! Sőt....
Sokkal inkább ajánlom a Francia haszonjármű rajongók körében is igen jó hírnévnek örvendő Knox módját, amelyet kifejezetten Magnumhoz készített.

Az 1.11.1 alá optimalizált legújabb kiadás a 8.17-es verziószámot viseli, és működik 1.12 alatt is.
Alapként kétféle alvázmagasságot tartalmaz a kiegészítő, de az alvázak magassága, a hozzájuk tartozó .sii fájljában lévő értékek átírásával tetszés szerint változtatható.

Amennyiben kevés a kétféle variáció, akkor a már jól ismert duplikálással tetszőleges számú, és alvázmagasságú vontatód lehet.
(A duplikálás folyamata bármelyik Jazzycat által készített pakk tanulmányozásával, néhány perc alatt elsajátítható.)

A játék pmg -> pmd -> mat -> tobj -> dds sorrendben hívja meg a fájlokat, ezért célszerű ebben a sorrendben elvégezni az editálást, így valószínű, hogy nem marad ki semmi, illetve ha mégis, akkor az önellenőrzés is sokkal egyszerűbb a sorrendiség miatt.

A kiegészítő itt érhető el:
Renault Magnum V8.17 by Knox
Bemutatóvideó a módról:
Renaul Magnum 8.17 DEMO video

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Szép gépek <#eljen><#eljen>
Misuka963
Áhh,nagyon príma a szerelvény komám,csak így tovább <#eljen><#szeret>

Szép képek mindenkitől <#eljen>
Egy hétig nem tudok képekkel szolgálni így most hoztam 4-et is 😊

Norby646
Jó lenne ha menne a megastore mod és kicsit le tudnám ültetni a magnum-ot, mert így elég magas.:/

Amúgy én jó ideje nem multiztam, de a limit mellett szavaztam. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy aki 150-el barom volt az 90-el is az lesz.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Kész van az új skinem. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szerintem meg nem biztos, hogy ez annyira jó változtatás lesz. Ha lenne AI forgalom, akkor lehetne tökéletes ötlet a limiter bekapcsolása. Így viszont elég monoton lesz, mert előzések nemigazán lehetnek és nem lesznek necces helyzetek sem. Persze van aki ennek nyilván csak örül, de szerintem jó azért, ha van egy kis izgalom is. Az elején rettenetes volt a sok idióta miatt, de már bőven vállalható szerintem, mert az adminok szorgosan végzik a dolgukat. Hangsúlyozni szeretném: nem vagyok a 200-zal való száguldozás híve, de így kissé unalmassá fog válni, hacsak nem lesz folyton fullon a szerver...
Tirdi
Első képeim 1.12-vel. <#vigyor0>

tutuhawer
Hamarosan /pár nap/ frissül a multiplayer és benne lesz a 90-es limiter. Ha eddig azért nem léptél be, mert száguldoztak melletted, akkor most majd lépj be, és szólj a haverodnak is. Próbálj sokat játszani, mert habár tele lesz a szerver úgyis, de azért csak próbálj belépni, hadd lássák a készítők, hogy jó irányba mennek.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hello Mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom áthelyezni a cégem székhelyét másik városba?
bmwcrash
NL

hotwheels

danyr, Patrik, Gábor, Czuki, - <#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.08.16. 13:11:45

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

<#wink>

Szabi
jó ez a pótkocsi nézegető 😄

több kép

"Nulla tenaci invia est via"

Szép Gépek!! <#eljen><#eljen><#eljen>

Szép képek!<#eljen>
Nagyon szépen köszönöm.
CzUKi
Üdv mindenki !

danyr: Szokásos minőség, gyönyörű <#eljen>
Punky: Remekül beállított kép, pörfikt <#worship>
Többiek <#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

tutuhawer
hoppá, ez egy kiválóan moddolt Mercedes, ott a bal oldalon is a tank, ami a játékban eredetiben nincsen, elég szomorú.

tutuhawer
ezüst mercedes egy egyszerű fehér póttal, kiváló kombináció még mindig, szerintem is zöld gomb nyomi nyomi

Misuka963
Gyönyörű szerelvény <#eljen><#szeret>

írtam privit ott a megoldás!!! a firmenmod a bűnös. plusz a tréler pack ra is van frissítés.
Nekem is a firmenmod okozta a hibát de ha olvasod a privit már rég boldogan játszanál.

Utoljára szerkesztette: brutusz1, 2014.08.15. 22:07:25
<#smile>

A trailer pack-okkal lehet valami, a frissítés a rakományok dlc miatt volt, valószínűleg annak nem tetszik (akár akkor sem, ha nem vetted meg).

A Frissítés óta nem látok semmi fuvart....miért van ez?
Ezek a Modok vannak fent.... Pls Help !!!<#falbav>
]

Ricsi234
Ezt ne töltsétek le, mert valamelyik barom adta ki, de ez privát.

Luspy
Ha zavarna, akkor tovább görgetek. Csupán egy észrevétel volt.

Tudod te hogy kell alkudni!
írtam privátot..
Nah végre Bazsio. Jó gépek.
Helló
Tudnál a kamion és a pót skinéről egy linket küldeni?
Válaszodat előre is köszönöm.
Mondtam neki vagy így vagy sehogy 😄 Kénytelen volt belegyezni 😄 xD Szép képek 😊
Ma hazaértem
Még itt a határon vagyok

Fura, hogy nincs utánam semmi

Na végre itthon!
Következő indulás jővő Csütörtök

Még azelőtt kipróbáltam a két új gépet
1

Basszottul jó hangja van és jól is néz ki mindenki megnézte a járgányt!!

90-re pár másodperc és ott van már....

De szép pillanat

2
Misuka gépe ezzel még Eu-t is járnám

Mi van Volvo?

Skrupi Hogy engedte meg Gyuribá, telepakold cuccal a járgányt?
<#eljen>
Mindenki <#eljen><#eljen>
Szép képek mindenkitől <#eljen><#worship><#wink>

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sajnálom Bazsio. Ha arra járnék segítenék.
<#eljen>
Már épp itt volt az ideje hogy megváljak ettől a gyöngyszemtől.
Hoppá ez még elmaradt.