Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A necces helyzetekre pont nincs szükség még pluszban, én eleget láttam eddig, és tegyük fel, te jól kezeled, de a brazil-török-román-lengyel gruppetto meg szarul kezeli. Az orosz leszarja, rád legyez nagy sebességgel, jobbról előz, ezeket jó százalékban ki lehet venni.
Sokan mondják, hogy pontatlan az előzésnél a szerelvények helyzete, távolsága. Hát ha te előzöl, akkor én elveszem a gázt, mert tudom, hogy be akarsz férni. Ha nem enged el valaki, miközben előzök és direkt rágyorsít, akkor is jó vagyok, nem előzöm meg. Ha meg csak bohóckodik direkt, akkor ő egy seggfej, ellene nem tudsz mit csinálni így se úgy se.
Én a 90-re szavaztam, és remélem, sokan belépnek majd játszani. Én nem fogok, mert nem érek rá.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nem tudok olyan leírásról, ami lépésről lépésre leírná, hogy a duplikálást hogyan kell elvégezni.
Nem nagy ördöngösség, csak a logikáját kell megérteni. Ezért írtam, hogy célszerű belenézni pl.: Jazzycat valamelyik trailer&cargo pakkjába, mert Ő is ezt az elvet követve bővíti a csomagot.
Összehasonlítva a gyári installációból kibontott base mappában lévő egyik eredeti összeállítással azonnal látható a különbség.
Az a lényeg, hogy a pmg -> pmd -> mat -> tobj -> dds fájl meghívási sorrendet szem előtt kell tartani.
(Természetesen nem minden objektum esetében lesz az előbb felsorolt kiterjesztésű fájlok mindegyike, hiszen pl.: fuvarok esetében nem lesz pl.: .dds fájl, ezért erre figyelni kell. Ezért kell a mappastruktúrákat megnézni a különböző modellek, fuvarok, stb esetében, és csak ezután elkezdeni az editálást.)
Egyébként vontatók esetében bármelyik önálló módként (Standalone) megjelenő, tehát nem valamelyik gyárit lecserélő mód megteszi "sablonként"
Nem tudom ismered-e, de létezik egy remek segédprogram, amivel saját módokat tudsz készíteni úgy, hogy a program közben folyamatosan ellenőriz, illetve lépésről, lépésre végigvisz a lépéseken.
Ha netán nem próbáltad még, és úgy érzed később még jól jöhet, akkor javaslom próbáld ki az ETS 2 Studio nevű segédprogramot.
Az oldalról maga a program is letölthető, ami természetesen ingyenes, hiszen modderek fejlesztik.
Továbbá 50Keda munkáján keresztül egy képes illusztrációval segíti a program működésének megértését.
Itt érhető el:
ETS 2 Studio
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

"Nulla tenaci invia est via"
A RestaCar-ról tud valaki valamit? Egy pár napja nem léptem be, most meg azt írja, hogy költöztetés alatt az oldal.
Sokkal inkább ajánlom a Francia haszonjármű rajongók körében is igen jó hírnévnek örvendő Knox módját, amelyet kifejezetten Magnumhoz készített.
Az 1.11.1 alá optimalizált legújabb kiadás a 8.17-es verziószámot viseli, és működik 1.12 alatt is.
Alapként kétféle alvázmagasságot tartalmaz a kiegészítő, de az alvázak magassága, a hozzájuk tartozó .sii fájljában lévő értékek átírásával tetszés szerint változtatható.
Amennyiben kevés a kétféle variáció, akkor a már jól ismert duplikálással tetszőleges számú, és alvázmagasságú vontatód lehet.
(A duplikálás folyamata bármelyik Jazzycat által készített pakk tanulmányozásával, néhány perc alatt elsajátítható.)
A játék pmg -> pmd -> mat -> tobj -> dds sorrendben hívja meg a fájlokat, ezért célszerű ebben a sorrendben elvégezni az editálást, így valószínű, hogy nem marad ki semmi, illetve ha mégis, akkor az önellenőrzés is sokkal egyszerűbb a sorrendiség miatt.
A kiegészítő itt érhető el:
Renault Magnum V8.17 by Knox
Bemutatóvideó a módról:
Renaul Magnum 8.17 DEMO video
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Szép gépek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Egy hétig nem tudok képekkel szolgálni így most hoztam 4-et is 😊

Amúgy én jó ideje nem multiztam, de a limit mellett szavaztam. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy aki 150-el barom volt az 90-el is az lesz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom áthelyezni a cégem székhelyét másik városba?
danyr, Patrik, Gábor, Czuki, - <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.08.16. 13:11:45
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
"Nulla tenaci invia est via"
Szép Gépek!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szép képek!<#eljen>#eljen>
danyr: Szokásos minőség, gyönyörű <#eljen>#eljen>
Punky: Remekül beállított kép, pörfikt <#worship>#worship>
Többiek <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Nekem is a firmenmod okozta a hibát de ha olvasod a privit már rég boldogan játszanál.
Utoljára szerkesztette: brutusz1, 2014.08.15. 22:07:25
Ezek a Modok vannak fent.... Pls Help !!!<#falbav>#falbav>
]

Tudnál a kamion és a pót skinéről egy linket küldeni?
Válaszodat előre is köszönöm.
Még itt a határon vagyok
Fura, hogy nincs utánam semmi
Na végre itthon!
Következő indulás jővő Csütörtök
Még azelőtt kipróbáltam a két új gépet
1
Basszottul jó hangja van és jól is néz ki mindenki megnézte a járgányt!!
90-re pár másodperc és ott van már....
De szép pillanat
2
Misuka gépe ezzel még Eu-t is járnám
Mi van Volvo?
Skrupi Hogy engedte meg Gyuribá, telepakold cuccal a járgányt?
<#eljen>#eljen>
Mindenki <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#eljen>#eljen>