52665
-
Axtros #44356 Oroszországból hazafelé.
-
#44355 -
#44354 Erre valaki? -
#44353 Lehetséges az hogy valamilyen módon kitöröljek egy kamiont a garázsból anélkül, hogy belépnék a garázsba ?
mert az egyik kamion bebogarasodott és minden esetben kifagy tőle a játék .modok nélkül mind ez . -
baktero #44352 A profilok eltörlése után sikerült beállítanom, és most már minden rendben működik. Így viszont ugrott az eddig megtett km és vele együtt minden más is. -
baktero #44351 Szia, Már minden lehetőség kipróbálva, de semmi. Úgy látom nem marad más választásom, újra kell telepíteni, de félek, hogy nem lesz megoldás az sem. -
#44350 Elméleti síkon kérdezek a modellezőktől, vagy bárkitől, akinek van tapasztalata.
Én nem használok, sose használtam pótkocsi festéseket, mert nem foglalkoztam vele. Már korábban felvetettem, hogy lehetséges-e, hogy én mindig egy tök fehér pótot húzzak, akárhol veszem fel, míg az AI kamionok tetszőlegest, szokásost? Mennyiből áll megcsinálni egy ilyen megoldást? -
#44349 -
#44348 nézegesd , van ott olyan opció, hogy inverz meg combined pedal, ott ki-be pipálgatva akár ésszerűtlennek tűnő beállítás is lehet jó. -
#44347 Koszi a gyors segitseget! Megnezem! Esetleg, a penz cheat kerdesben nem tudsz segiteni? -
Axtros #44346 valahol, hogy ebben a patchben a 3, vagy tobb tengelyes kamionoknak fel lehet emelni kulon, kulon a hatso tengelyeket, leirna valaki, aki tudja a valaszt, hogy melyik gombbal lehet ezt megcsinalni
Nézd meg a billentyűzet kiosztásodban. De azt hiszem alapértelmezetten az 'U' billentyű.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.26. 19:13:25 -
Skrupi #44345 -
#44344 Sziasztok! Valaki segitene nekem? 1.14.1s verzioval tolom a jatekot, olvastam valahol, hogy ebben a patchben a 3, vagy tobb tengelyes kamionoknak fel lehet emelni kulon, kulon a hatso tengelyeket, leirna valaki, aki tudja a valaszt, hogy melyik gombbal lehet ezt megcsinalni? A masik kerdesem, hogy nem talaltam ehhez, vagy a v1.13.3-s verziohoz mukodo penzmodositot, aki esetleg hasznal ilyet, az adna nekem egy linket rola? Elore is koszi! -
baktero #44343 sziasztok, egy olyan probléma adódott a gépemen, hogy az eddig beállított és jól működő gáz/fék pedálok most nem működnek. Illetve csak fordítva működik jól, vagyis ha lenyomom a pedált, akkor 0 az érték, és ha leveszem a lábam róla, akkor 100% tehát telegáz. Már próbáltam újra beállítani, de nem javul meg. Még az újratelepítésen gondolkozok, de nem hiszek benne.
Nem autózáshoz való szettem van, hanem egy repülésre tervezett Saitek Flight Yoke és egy Rudder pedal, de eddig (76 000 km) tökéletesen működött így is.
Köszi a tippeket előre is. -
Bazsio #44342 A 40T-s szerelvény
Lille, megjöttem!
-
sztanko15 #44341 Ha nem gond megosztanám a videómat veletek :)
A tapasztaltabbaktól elfogadok vezetéstechnikai tanácsokat esetleg! :)
Video -
#44340 Nem akarja valaki frissíteni a banner információkat -
Puhos #44339 Hmm, nálam ez kifagyasztotta a játékot, pedig eredeti a game. -
#44338 Írj nekik a Fészbúk oldalukon ETS2 Scandinavia Mod
a szpemek között megnézted
gmail ,ami mindig biztos egy felhasználó fiók készítéséhez
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.25. 19:44:48 -
ity #44337 És mi értelme lenne elkerülni egy beregisztrálást?
2 különböző e-mail címen is próbáltam, egyikre se kaptam napok óta aktiváló válaszlevelet.
Ezért kértem volna közvetlen linket. -
#44336 Ezt használom és ez nekem még megy gondtalanul
-
kamionos dzsó #44335 Sziasztok!
Francia - Dán fuvar
-
Puhos #44334 Hali!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnák tölteni egy Mercedes-Benz MPIV-et ami működik a 1.14.2.2s-el? Nem lelek sehol sem. Köszönöm szépen! -
#44333 ha nem sejteném hogy meg akarsz úszni egy beregisztrálást akkor nem kérdezném meg ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a hivatalos oldal tökéletesen működik és ott kell magadnak egy def.scs -t készíteni ,mert soha sem fog működni a promods térkép.
Az egyben letöltés fizetős ha pedig a 3 elemet külön töltöd le ,ingyenes.
-
#44332 Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy kreáltam egy bőrt az új daf-ra elméletileg és gyakorlatilag jók a hivatkozások a tobj és mat file-okban.
A régi fajta sii-vel és az újja-al is azt írja a játékban a festések között az icon képnél hogy nem találja a textúrát.
Találkozott már valaki ilyen hibával? -
ity #44331 Ha működne, nem kértem volna itt közvetlen linket. -
-
#44329 a promods oldala nem jó ? -
ity #44328 Vki tudna adni egy közvetlen ProMods letöltési linket?
Nem enged regisztrálni az oldalra, mert nem küldi az aktiváló levelet.
Előre is köszönöm, ha tud vki segíteni. -
#44327 tud valaki hasonló Volvo/DAF koncepciót? A brazilok egész furcsa járgányokat szerkesztenek.
Ez eléggé megtetszett, csak sajnos nem működik :/
-
sztanko15 #44326 Köszönöm! Ugyanezt szedtem le, de rájöttem utána, hogy az MHA mappal működik, csak a ProMods nem szereti. -
#44325 Tessék! Remélem jó lesz! Bár én örülnék neki ha csinálnának ilyen alvázat az új DAF-hoz is mert amit csináltak az túl hosszú.
Volvo 4, és 5 tengelyes
Utoljára szerkesztette: gomze, 2014.11.25. 11:45:49 -
sztanko15 #44324 Valaki ajánlana "nagy" (4tengelyes minimum) kamiont ami működik is rendesen.
ProMods map bugos lett tőle :( -
Carl Davies #44323 A metál fényezéses DLC-ben nektek is csak a kamion tetejét mintázza be? -
Stewen1967 #44322 Óriástampon. -
Carl Davies #44321 Ilyen lezárással én is találkoztam. Én Odense-be mentem. Szerintem nagyon ötletes,hogy a GPS-nek rendesen van beütve, de kiderül hogy hoppá nem is és akkor gyors útvonaltervezés. :D -
Bazsio #44320 Ma is találkoztam, két fura esettel.
Itt Németben nem tudom mi van.
Itt meg a Lengyelek előtt mi van??Átszállás??
Mindenki -
#44319 Az ott mi? Felrobbant a vattagyár? :) -
#44318 Köszönöm :D -
Stewen1967 #44317 van egy amit átírtam.
Adviser