52660
-
#2245 ami tartja az ajtókat, és a zár hátul gondolom csak skin...egy porraloltó elférne rajta és a kamionokon is nem? -
Sóschips #2244 áhh ez de fasza
Amúgy ilyenkor teljesen 0-ról csinálják meg a gépeket?Vagy használnak fel dolgokat?Értem azt,hogy pl amiket mi letölthetünk cuccokat,azokat ők használnak?Vagy semmit?Bocsi,meglehet,hogy elég otromba nagy hülye kérdés,de azért érdekel:D -
DANIELTRUCKER #2243 Engem az első részben sem zavartak a pótok, csak a skinek változatossága volt gagyi!
De azért tényleg szép!
Bár interior nézetből úgyse lehet sokat látni belőle! -
#2242 háát nem olyan ronda..
-
#2241 új képek az scs blogján... -
vajo #2240 A;D a svéd combo :DDD -
SnyperD #2239 Köszi :) -
#2238 Megtudhatod, hogy miért érdekelnek annyi embert a 25.25 méteres (dupla) szerelvények, ha elolvasod a SCANIA VILÁGA címü magazin 2008 februári számának a 12,13 és 14. oldalát.
Itt a link:
http://www.scania.hu/Images/pdf-%20SV%202008.2_108136.pdf -
SnyperD #2237 Mondjuk a spáros tényleg jó lenne :D -
#2236 nálam a 25,25 méteres szerelvények is dupla pótnak számítanak. Ilyet akár itthon is láthatsz, a spar-nak szállít ilyen szerelvény. Azt hiszem, Bicske környékén.
-
#2235 nézőpont kérdése...szerintem MÁR március van :) -
#2234 Majd arról is raknak képet gondolom, még csak március van... -
#2233 csak a volvo tukor nem neagyon latszott azaz nem lattuk hogy hogy lehet benne latni -
#2232 Na -
#2231 ,a kerekek is nagyon tetszenek:D olyan szép ::DDD -
#2230 legelső képek Scania és Volvo belsőről voltak -
#2229 valaki mar megirhatna az scs -nek hogy az interor belsoket mutassak meg nagyon erdekelne ... legalabbis ami kesz van :D -
#2228 nekem tetszik. Remélem nem csak egyedül Krone pótok lesznek benne... -
vajo #2227
van már hűtős is. :D
-
#2226 Azt legtöbben Brazíliából kérik a userek, a módolás miatt, h támogassa a játék, mert alapból sztem se lesz benne a Te általad írtak miatt, h EU-ba nincs ilyen, de a brazil fiúk szeretnék a játékban, mert náluk viszont van. -
SnyperD #2225 Hali !
Miért akar mindenki dupla trailert? és hogy néz ki?
Mert én még euró kamionon nem nagyon láttam :D (legalábbis ha olyan dupla mint a(z) ET2 ben)
PLS egy képet ! :) -
#2224 Én irtam is hozzászólést a képükhöz, mert mindíg szoktam nekik irni. Most megirtam hogy legyenek iroda konténerek, és lehet hogy lesznek, mert a blogbejegyzésükben is említették, úgyhogy szerintem érdekli őket. -
#2223 2222 :D
Egyébként is, nem árt, ha jó sokat nézitek a blogot, és akár név nélkül is benyögtök néha néha legalább egy nice-t. Had lássák, mennyi ember követi nyomon a játék fejlődését, annál nagyobb kedvük lesz fejleszteni, infókat megosztani.
(bár a mútkor kicsit megrökönyödtem, mikor valami lúzer a hivatalos oldal fórumán kunyerálta a et2 warez verzióját...) -
#2222 Ehhez a képhez tartozik egy igencsak "érdekes" blogbejegyzés is, azt is jó lett volna közölni az itteniekkel, mert érdekelhet itt 1-2 embert a téma!
Miszerint a játék készítői azt kérdezik a felhasználóktól, h mit szeretnének látni a játékban, vagyis, h mit lehessen szállítani ezzel a trélerrel! Várják az ötleteket, úgymond egy kívánság listát, de persze nem garantálják, h azokat mind bele is teszik a játékba, de most itt az alkalom mki számára, h "beleszólhasson" a játék készítésébe azzal, h ha van egy jó ötlete ezzel kapcsolatban akkor az lehet, h visszaköszön majd a játékba!
Szóval, ha vkinek van bármi kívánsága/ötlete ez ügyben az most megteheti, h jelzi ezt a készítők felé! Talán be is kerül majd a játékba!
Nos akkor, google translator-re fel és tessék írni nekik! -
#2221 Alakul a dolog. Az előző kép nem tetszet, de ahol a krone pótot mutatták be, és ez a kép már nagyon tetszik.
Már annyira jól néz ki, mintha nem is az scs játéka lenne.
Ha az irányításra, és a fizikára is ilyen szinten rágyúrnak, akkor asszem ez lehet az a játék, amit már évek óta várunk... Nade nyugtával dicsérd a napot -
#2220 Ha jól olvasom a cikket akkor azért raktak fel képet erről a pótról hogy hátha elkezdünk vitázni mi legyen rajta, és most ha jól értem azt kérik hogy írjunk le pár öltetett nekik. -
#2219 Hééé gyorsabb voltál XD -
#2218 Meg mintha egy Nissan qashqai jönne szemből :D -
#2217 + egy Qashqai -
Blum #2216 Meg mintha az ég is más lenne. -
#2215 Üres konténerszállítót + az új fákat -
#2214 Megint fényképezett egy üres konténerszállító trailert az SCS.
-
#2213 Ja -
#2212 Arra gondolt hogy az SCS Soft ennyire fejlődött. -
WinStar #2211 ha kicsit utána járnál a dolgoknak akkor rájönnél hogy az SCS Software csinálja -
#2210 ??? -
Robi546 #2209 Na srácok szerintem ez már nagyon nagy előre lépés az SCS Softwarehoz képest! :O :) 8-) ;) -
#2208 Na egyre jobban néz ki! Reméljük a képek nem olyan "mézesmadzagok" mint az első résznél,hogy voltak a szép képek és a játékba fele se került bele. -
DANIELTRUCKER #2207 Nekem nagyon bejön! -
#2206 Szép, bár csinálhatták volna másik gépel is a képet :D