52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robertoo21
    ami tartja az ajtókat, és a zár hátul gondolom csak skin...egy porraloltó elférne rajta és a kamionokon is nem?
  • Sóschips
    áhh ez de fasza

Amúgy ilyenkor teljesen 0-ról csinálják meg a gépeket?Vagy használnak fel dolgokat?Értem azt,hogy pl amiket mi letölthetünk cuccokat,azokat ők használnak?Vagy semmit?Bocsi,meglehet,hogy elég otromba nagy hülye kérdés,de azért érdekel:D
  • DANIELTRUCKER
    Engem az első részben sem zavartak a pótok, csak a skinek változatossága volt gagyi!
    De azért tényleg szép!
    Bár interior nézetből úgyse lehet sokat látni belőle!
  • Atikah
    háát nem olyan ronda..

• Robertoo21
    új képek az scs blogján...
  • vajo
    A;D a svéd combo :DDD
  • SnyperD
    Köszi :)
  • gomze
    Megtudhatod, hogy miért érdekelnek annyi embert a 25.25 méteres (dupla) szerelvények, ha elolvasod a SCANIA VILÁGA címü magazin 2008 februári számának a 12,13 és 14. oldalát.
    Itt a link:
    http://www.scania.hu/Images/pdf-%20SV%202008.2_108136.pdf
  • SnyperD
    Mondjuk a spáros tényleg jó lenne :D
  • gumikacsa
    nálam a 25,25 méteres szerelvények is dupla pótnak számítanak. Ilyet akár itthon is láthatsz, a spar-nak szállít ilyen szerelvény. Azt hiszem, Bicske környékén.

• Robertoo21
    nézőpont kérdése...szerintem MÁR március van :)
  • luspaydavid
    Majd arról is raknak képet gondolom, még csak március van...
  • kutizsolt
    csak a volvo tukor nem neagyon latszott azaz nem lattuk hogy hogy lehet benne latni
  • luspaydavid
    Na
  • Ricsi234
    ,a kerekek is nagyon tetszenek:D olyan szép ::DDD
  • Atikah
    legelső képek Scania és Volvo belsőről voltak
  • kutizsolt
    valaki mar megirhatna az scs -nek hogy az interor belsoket mutassak meg nagyon erdekelne ... legalabbis ami kesz van :D
  • Robertoo21
    nekem tetszik. Remélem nem csak egyedül Krone pótok lesznek benne...
  • vajo

van már hűtős is. :D

• yokel
    Azt legtöbben Brazíliából kérik a userek, a módolás miatt, h támogassa a játék, mert alapból sztem se lesz benne a Te általad írtak miatt, h EU-ba nincs ilyen, de a brazil fiúk szeretnék a játékban, mert náluk viszont van.
  • SnyperD
    Hali !
    Miért akar mindenki dupla trailert? és hogy néz ki?
    Mert én még euró kamionon nem nagyon láttam :D (legalábbis ha olyan dupla mint a(z) ET2 ben)
    PLS egy képet ! :)
  • gomze
    Én irtam is hozzászólést a képükhöz, mert mindíg szoktam nekik irni. Most megirtam hogy legyenek iroda konténerek, és lehet hogy lesznek, mert a blogbejegyzésükben is említették, úgyhogy szerintem érdekli őket.
  • gumikacsa
    2222 :D

Egyébként is, nem árt, ha jó sokat nézitek a blogot, és akár név nélkül is benyögtök néha néha legalább egy nice-t. Had lássák, mennyi ember követi nyomon a játék fejlődését, annál nagyobb kedvük lesz fejleszteni, infókat megosztani.

(bár a mútkor kicsit megrökönyödtem, mikor valami lúzer a hivatalos oldal fórumán kunyerálta a et2 warez verzióját...)
  • yokel
    Ehhez a képhez tartozik egy igencsak "érdekes" blogbejegyzés is, azt is jó lett volna közölni az itteniekkel, mert érdekelhet itt 1-2 embert a téma!

Miszerint a játék készítői azt kérdezik a felhasználóktól, h mit szeretnének látni a játékban, vagyis, h mit lehessen szállítani ezzel a trélerrel! Várják az ötleteket, úgymond egy kívánság listát, de persze nem garantálják, h azokat mind bele is teszik a játékba, de most itt az alkalom mki számára, h "beleszólhasson" a játék készítésébe azzal, h ha van egy jó ötlete ezzel kapcsolatban akkor az lehet, h visszaköszön majd a játékba!

Szóval, ha vkinek van bármi kívánsága/ötlete ez ügyben az most megteheti, h jelzi ezt a készítők felé! Talán be is kerül majd a játékba!
    Nos akkor, google translator-re fel és tessék írni nekik!
  • gumikacsa
    Alakul a dolog. Az előző kép nem tetszet, de ahol a krone pótot mutatták be, és ez a kép már nagyon tetszik.
    Már annyira jól néz ki, mintha nem is az scs játéka lenne.
    Ha az irányításra, és a fizikára is ilyen szinten rágyúrnak, akkor asszem ez lehet az a játék, amit már évek óta várunk... Nade nyugtával dicsérd a napot
  • luspaydavid
    Ha jól olvasom a cikket akkor azért raktak fel képet erről a pótról hogy hátha elkezdünk vitázni mi legyen rajta, és most ha jól értem azt kérik hogy írjunk le pár öltetett nekik.
  • CzUKi
    Hééé gyorsabb voltál XD
  • CzUKi
    Meg mintha egy Nissan qashqai jönne szemből :D
  • RS
    + egy Qashqai
  • Blum
    Meg mintha az ég is más lenne.
  • thomson002
    Üres konténerszállítót + az új fákat
  • gomze
    Megint fényképezett egy üres konténerszállító trailert az SCS.
  • Prémium driver
    Ja
  • luspaydavid
    Arra gondolt hogy az SCS Soft ennyire fejlődött.
  • WinStar
    ha kicsit utána járnál a dolgoknak akkor rájönnél hogy az SCS Software csinálja
  • gumikacsa
    ???
  • Robi546
    Na srácok szerintem ez már nagyon nagy előre lépés az SCS Softwarehoz képest! :O :) 8-) ;)
  • Mark98
    Na egyre jobban néz ki! Reméljük a képek nem olyan "mézesmadzagok" mint az első résznél,hogy voltak a szép képek és a játékba fele se került bele.
  • DANIELTRUCKER
    Nekem nagyon bejön!
  • luspaydavid
    Szép, bár csinálhatták volna másik gépel is a képet :D