52660
-
#3326 Ne is mondd! :DD -
Blum #3325 Ne is emlegesd ezt az MRT Team-et,mert elkap a röhögőgörcs :D -
Robi546 #3324 én az MRT Team csapatnak ismerem egyik tagját de csak így távolból, msn-en. :) -
SnyperD #3323 Lehet regisztrálnotok kell !
és a lista elejétől kezdjétek és fontos hogy menjetek végig mert minden megynyitásnál változik a sorrend. -
SnyperD #3322 itt remélem jó a link !
mrtteam fordításaira mégcsak véletlenből se kattintsatok !
Ahol comment van azt olvassátok el ! -
#3321 hol lehet szavazni? -
Robi546 #3320 Néztem a képeket ( interior ) és nagyon de nagyon bejönnek. :) -
DANIELTRUCKER #3319 Brutálisan hasonlít! -
SnyperD #3318 Jah és megkért hogy mindenki aki teheti és ideje engedi menjen fel az oldalra és szavazza végig, de úgy hogy a kommenteket is elolvassa mivel néhol abban van az indok hogy miért pont arra szavazzon amire !
Légyszíves segítsetek egy jó fordítás érdekében :) -
SnyperD #3317 Barta János <[email protected]> to [email protected], [email protected], [email protected]
Üdv népek!
Átnéztem az összes sztringet az oldalon, olyan jó háromnegyedükbe beleszerkesztettem, korrektúráztam, és kommenteltem. Légyszi amint tudjátok, nézzétek majd át, és kezdjünk voteolni mindre, hogy melyik kerüljön a játékba.
Remek munkát végeztetek, volt pár bejegyzés ahol totál átírtam a szöveget, hogy érthető legyen, de zömében fasza munka volt alapból, amit leraktatok az asztalra (leszámítva a stilisztikai és helyesírási hibákat :D). Arra kérnék mindenkit, hogy a kommenteket majd olvassátok el, és annak megfelelően szavazzatok a javított verziókra.
Zsír fordítás lesz ez, köszönöm még egyszer a munkát! :)
U.i.: SnyperD, ha tudsz olyan emberről, akit nem címeztem be, de keményen fordított, juttasd el ezt az üzit neki. ;)
Ez a Főkorrektorunk E-mailje ! Aki részt vett a munkában és szépen dolgozott azokhoz szól ! -
#3316 Azt ne mond h minden cégnél van, mert ez nem egy nagy cég de annyit már sajnál költeni a góré, hogy 1 nyamvadt állóklímát tetessen bele...
Gumikon meg a kamion hozzátartozóin spóról, eredménye= múlthét pénteken dúrdefekt Tatabányánál... -
vajo #3315 Brutál jó. Arra leszek kíváncsi, mint ígérték, hogy lehet majd tenni cuccokat a kamionra. A kamionba is lehet majd? Gondolok itt arra, hogy az "interiorba" is lehet-e majd pakolni. Jó ötlet lenne. -
sftomee #3314 Az előző képen az oldalnézeten nem olyan, mint a felülnézeten. ;) -
#3313 Ez a váltó ugyanaz mint ez előző képen. Nem változott semmi. -
sftomee #3312 Na, már javul a váltó. :) Kösz a képet! -
#3311 Tudom, h WIP, de összeraktam az eredetit az SCS-ével, h lehessen látni, h milyen úton haladnak...
-
#3310 Nem, buszon is csak mint utas szoktam utazni, néha ülök csak volán mögé, mikor egy jó barátom, aki buszsofőr, megengedi, hogy menjek a buszával 1-2 kört. Jogsim sincs, csak C-kat. A buszok, főleg az Ikarus, hasonló szerelem, mint a kamionok. A 280-as különösen a kedvencem.
Mikor oda értem volna, hogy belecsöppenek a sofőr életbe, jött a nagy szerelem, ami mellett nekem nem fért bele az a "cigány élet", ami a kamionozással jár. Meg volt egy kisebb balesetem is, bár ez nem befolyásolt különösebben semmit. Ettől függetlenül volt szerencsém több típust vezetni, annak ellenére, hogy jogsim sincs, még nyerges szerelvényt is hajtottam. Az újabb vasak brutálisak, de kedvencem a RÁBA EDE maradt. -
sftomee #3309 Jó hogy mondod. Tudtam hogy valamit kifelejtettem. Azzal csak annyi a problem, hogy a vizes klíma párás időben nem ajánlott. Az elektromosnál meg járatni kell néha a motort. De a legfőbb ok persze hogy nem olcsó, és a cégek nem igazán akarnak rá költeni. Elvégre nem az igazgató izzad mint egy ló két napon keresztül. :) -
sftomee #3308 Hát szó ami szó. igazad van. Elég nagy darab vagyok. Sőt! De nekem abszolút kellemes volt. Szerintem mindegyik átmelegszik ha sokat állsz vele egy olyan dezodorteszten. A nagy darab embereknek azért egyszerűbb ám kiszállni a fotelből ha totál sík a padló. Nem mondom, a Top-os Scania is baromire tetszik. Fateromnak meg éppenhogy nem. Neki a Highline a favorit. :) Nem én vagyok a házigizda. Sőt kifele áll a szekerem rúdja (még mindig sajnálom), de szerintem annyira nem off-olunk. Úgy sincs most semmi aktivítás, semmi hír. De ha tévedek, mea culpa! ;) -
#3307 azért van az állóklíma :D -
DANIELTRUCKER #3306 Egyik ismerősöm komp akart lenni, de nemkomplett! -
#3305 Bannerban a futó szöveg! -
furka1994 #3304 Mikor jelenik meg a játék?
-
#3303 Kinek mi igen...
DE!
Fateromnak most februárban volt 1 éves az új mp3-as actrosa.
Hát nagyon nincs vele megelégedve, mert elég kicsi, nem tudom te mekkora vagy de általában a kamionosok (nem sértésnek mondom), nem kis darab emberek.
Szóval nem azt mondom h nagyon kicsi de nem is tágas...
A szellőzés meg egyszerűen borzalmas...
Amikor nyáron, megállsz hétvégén németbe 1 jó kis aszfaltos parkolóban ahol nincs 1 darab fa se ( mert ugye az okos német bezáratta mindet mert ott az új aszfalt placc), és elég kellemetlen amikor már az ablakok le vannak engedve, a tető ki van nyitva és még így is rohadt meleged van...
A síkpadlóról annyit, hogy az a jó benne h nem buksz fel semmibe, DE!, ha ültél már toplineos scaniában, akkor nem mond azt, hogy az actros fülkéje nagyobb, nem vagyok scánia párti...
És érdekes a volvoban is van 1 kis ''dobbantó'', és mégis nem akkora akadály, h átlépd...
Na de off vége :)
-
SnyperD #3302 Én még sajnos nem ültem kamionban de játék és képi benyomások alapján a Scania Top meg a DAF SSC vonz :) -
sftomee #3301 Figyelj. Mihez képest. Ültem már XL-es Volvoban, Topline-os Scaniaban, Renault Magnum-ban.Daf ban mondjuk csak Space Cab es ben. De eddig az Actros volt az ami a legkellemesebb volt. Ugyanis a tágasságban nekem számít az is, hogy a padló sík legyen. Na most a Magnum az az Actros-on kívül, ami ezt tudja. Viszont abban meg a pakolóhelyekből van kevés. Meg egyébként se szimpatikus mint kamion. Mozdonynak talán jó lenne. Szerintem, hangsúlyozom szerintem baromi randa. A Premium az még elmegy. Pofás járgány.
Szóval szó ami szó :), nekem az Actros a no1 élhetőségben. Aztán jön a Scania Topline, aztán a Volvo Globetrotter XL, Majd a Daf SSC. És Magnumot csakis akkor vennék, ha nem lenne semmi más. Bocs a szófosásért.
-
Sóschips #3300 A logó alapján,buszra sikerült ülnöd?:) -
#3299 Én is kamionosnak készültem, de "félresiklott" az életem. Én csiptem volna a jó kis "cigány életet", lévén, nagyon szeretek csavarogni. -
#3298 Bocsánat
*Azzal* -
#3297 Azt a ''nagyon tágas'' résszel ugye vicceltél?? -
sftomee #3296 Ha nemzetközizni akarsz, jól gondold végig. Rohadt magányos meló. :) Csináltam, tudom. Bár mindenki máshogy viseli. Nekem baromi honvágyam volt. :) -
SnyperD #3295 Most nézem sofőr vagy? Én is annak készülök :) -
sftomee #3294 Amúgy ezt szerettem az Actrosban leginkább mikor azzal jártam. Persze a Megaspace fülke alapból is tetszett. Baromi tágas, egyenes padló, kellemes munkahely. -
sftomee #3293 Kösz. Ha mondhatok valamit, a Merci nagyon jó, csak a váltókonzol túl magas. Az Auto/Manual kapcsoló akkora mint egy csillárkapcsoló. Azon faraghatnának. De amúgy tetszik.
Erre gondolok: -
SnyperD #3292 Énis :) Remélem a MAN licence megmarad nekik, egyébbként mercire is megkapták ha már ott a jel? -
DANIELTRUCKER #3291 Jól néz ki!(sablonszöveg)
Tényleg szép, de valószínű hogy maradok scaniás! -
Blum #3290 Nézd,elhisszük,hogy szar napod van. Nincs ezzel semmi gond. Csak akkor nem másokon kell levezetni a feszültséget. Mindenesetre el van nézve,de a jövőben ne legyen ilyen. Nem akar senki ebből a topikból is ETS-GTS színvonalú helyet faragni. (Bár a GTS topik már ahogy látom kezd kikupálódni...) -
SnyperD #3289 Milyen csend lett biztos elkezdődött a híradó :) -
#3288 Így családi a hangulat. -
SnyperD #3287 Légy vidám mint én , énis hibázok néha de nem bújok ki alóla és kezdek el vitázni hanem vállalom a felelőséget és mélységesen bocsánatot kérek.
Ui: Remélem a problémáid megoldódnak és jobbulást a kutyusnak. :) BÉKE :):)