52708
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
restacar.hu I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DANIELTRUCKER

Szerintem az utolsó még az igazinál is jobb!
  • bullseye9
    Nagyon komoly szintű modellt rak össze Alex, annyi szent.

A DAF XF-el már megcsinálta ugyanezt, bár ott felhasználta alapnak az SCS-es játékbeli DAF-okat.
  • gumikacsa
    Szép-szép, csak nem egy a típus, vagy az nem számít?

Másrészt valószínű, sokszor annyi polygonból áll, mint az scs modellje. Szerintem az scs modelljével sincs baj, csak egy kicsit púpos, az meg a vezetőfülkéből úgy sem látszik :P:P
  • TruckerDave
    Whuááo, azt hittem jobb oldali az igazi. Nagyon tud a srác.
  • yokel
    *eredeti akart lenni
  • yokel
    Kis off:

itt van egy kis újabb összehasonlítás (SCS - eretedi - modellező) között...

Nem gyengén nyomja Fastalex a dolgot!
  • DANIELTRUCKER
    OH!
    Kicsit se vagy lemaradva!
  • oder hano
    remélem már nem fognak olyan hülyén az ember elé vágni... tegnap úgy bevágott elém az egyik mikor 120-al repesztettem hogy felállt a kamionom
  • oder hano
    ez qurva jó lesz
  • Mark98
  • TruckerDave
  • Sóschips
    Az meg túl kicsi!
  • Robi546
    jaja, +1! :D xDDD
  • TruckerDave
    Kár, hogy alatta is ki van írva 2 sorral :D
  • Sóschips
    Színtévesztők,ennek köszönhetően nem bírják elolvasni,ráadásul krva gyorsan megy:@:DxDD
  • Mark98
    Nem tudom,hogy nem tűnik fel egyeseknek a nagy kék futócsík de mindegy.
  • 94mike
    Nem zavarja,hogy kilóméteres betűkkel van kiírva..
  • Mark98
    Szabad lelőnöm a poént? Vagy csak lemaradtam valamiről? :D Nem ati Augusztusra-szeptemberre vagy még későbbre várható a megjelenés de egyébként minden infót megtalálsz a bannerben.
  • ati1
    De miért nem?:(
  • Solt
    Törölték, nem adják ki sajnos... :(
  • ati1
    Jó estét!!

Kezdő vagyok még ebbe a játékba de eléggé tetszik! És azt szeretném kérdezni hogy ki adták-e már a játékot és ha nem mikor fogják?
  • tpbence0323
    Szerintem a Trucks & Trailers azert csinaltak hogy csilapitsanak mert gondol hogy meg ugy amit egyesek irogatnak pl rendör van a varosba meg ilyenek aszt szerintem megvalositjak vagy is hat probaljak ugy hogy lehet hogy kicsit elhuzodik az ETS2 kiadasa
  • aerolive
    Igaz, de nem sok értelmet látok benne ... inkább egy kis vidéki túra kéne, bár az irányítást ahogy elnézem nem sokat javult. Mindegy, ejtem ezt most, talán ets2. :)
  • TruckerDave
    Bocs, lemaradt #5033
  • TruckerDave
    "sok értelmetlen feladatot"
    Erről szól a játék
  • aerolive
    na látom már, hogy küldetést cserél ... van valakinek mentése?
  • aerolive
    térképet hogy lehet betölteni? előbb meg kell csinálni a sok értelmetlen feladatot?
  • DANIELTRUCKER
    Nem megvalósíthatatlan! Nem ezt mondtam! Csak az a baj hogy ha megcsinálnák akkor netes frissítések folyamatosan kellenének mert ha mindig ugyanott van a baleset meg a dugó akkor az hamar unalmas lesz!
  • Sóschips
    Bagoly mondja verébnek,hogy köcsög fejű.:D....Te is ugyan ezt írtad/írod amit Ő,szóval..Másrészt szerintem ez a baleset dolog nem rossz,meg szerint nem is olyan nagy kunszt megcsinálni...
  • kisvory
    Én azt remélem bár mostmég laggol rendesen a demója de most viszem egy kis fejlesztésre a gépet ugyhogy csak reménykedem:D ÉN nem kritizálásnak teszem fel ezt az egy hozzá fűzni valómat de én nekem az nagyon tetszene ha a rádiót meg a feddélzetit lehetne kapcsolni ha a rádiót benyomod akkor ott a kabinban is kijelzi meg ilyenek az sztem jó lenne :D
  • Magnumrolcsi
    Több mint száz új hozzászólás, majdnem mind off. :SS
    Házigazda?
  • DANIELTRUCKER
    Ez igen! Szinte csak marhaságokat mondtál! Ha egy kicsit többször néznéd meg a topikot akkor mondjuk úgy is tudnád, de akkor valószínűleg nem írtad volna le ezt a hozzászólást!
  • oder hano
    az lenne a jó ha lenne nagyobb forgalom, balesetek, útlezárások terelőúttal szállítmány súly mérés és ha túl súlyos a szállítmányod akkor fizetned kell hogy továbbmehess :) akkor vehessél fel új embereket akik extra pénzt hoznak viszont te fizeted a dolgaikat. kamion tuningolás, több szállítmány több telephely több kamion. remélem ebbe is benne lesz az editor. na meg a térképen az összes európai ország szerepeljen :) de ne 1-2 várossal mi csak 1-2 utcából áll. a legelső kamionos játékba eszép nagy városok voltak. a rendőrök is legyenek a forgalomba :)
  • tpbence0323
    Na fiuk szerintem nagyon jo lesz az ETS2 netan ha van kormanyod meg pedal meg ami meg hozza tartozik akkor igazan elethü lesz szerintem akinek nincs annak megeri megvenni ja es aki ketelkedne ebbe a kamionos markanevbe szerintem meg lesznek
  • Robi546
    Ez nekem is tetszene ha lenne ez a forgalom szabályzó. :)
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem azért nincs a magnumnak kereke, mert ez az új magnum és még nincs egészen készen!

Amúgy a forgalomszabályozással egyet értek! A Rig'n'Roll-ban is egész hasznos ez a beállítás!
  • Robi546
    Szép! :)
  • TruckerDave
    Főleg Németbe :D
  • Cosmo1999
    Jah az lenne jó hogy a forgalmon lehessen állítani.
    Meg ha néha dugók is lennének, :D
  • gumikacsa
    nem hinném, hogy mostanában változtatnának komolyabban a grafikai motoron megint. Az american truck simulator sanszos, hogy ugyan ezzel fog kijönni.