52664
-
Csabesz001 #5137 Attól függetlenül fel lehet rá hajtani, mint ahogy a bezárt telephelyekre is be lehet menni. :D Viszont ez a híd nagyon tetszetős. -
#5136 Ezigen! Nekem nagyon tetszik! -
JohnBart #5135 Egyetértek. Van még hol javulnia a játéknak (képek alapján), de ez a híd nagyon bejövősre sikeredett. Viszont remélem, hogy fel is lehet majd rá hajtani, mert emlékszem, a GTS-es vidik majd mindegyike nagy elánnal mutogatta a kölni Rheinbrückét, aztán végül le lett zárva láthatatlan fallal... -
#5134 Én még most is azt mondom, nem kell ennél szebbnek lennie. Nekem is vannak képek, ahol nem tetszik a játék, de ezek a képek nagyon meggyőzőek. -
JohnBart #5133 A Humber-híd, Kingston upon Hull közeléből. Wow.
-
JohnBart #5132 Akkor a kötelező kérdés: mennyire valósághű a játékban? :) -
#5131 Ma mentem átt a hid alatt ami a 2. képen van Csehországban :) -
Robi546 #5130 Vajo: Ja ok! :)
Bearmanboy: Jaja! -
Bearmanboy #5129 Inkább a játékról közölnének képeket :P -
vajo #5128 Már tegnap fent voltak Facebookon :) -
Robi546 #5127 Megint új képek a blogon! Jok a képek!
Aki akarja az rakja be. -
#5126 A "fórum üzemeltetői/moderátorai" jelenleg is alszanak. Ebből a 22 moderátorból 3-4(Efreet, Sedó, Cifu és néha Pheel) nézi majdnem minden nap a Moderátorok figyelmébe topikot. A többiekről szinte még nem is hallottam. -
Bearmanboy #5125 Off: Igen, de attól hogy véletlenül olyan képet rakott be amit láttatok már miért kell bunkó módon beszólni? -
#5124 köszönöm hogy törölted a hsz-em :) -
vajo #5123 Szerintem pedig jópofa. :) Jobb mintha azt mondja, hogy ökörláda, vagy parizeres disznósajt turmix. Nem? -
Bearmanboy #5122 Viccnek elég bunkó dolog ilyent beszólni, na de téma off! -
Robi546 #5121 Új képek a blogon! Ha akarja valaki tegye be, nekem nincs kedvem most berakni. xD -
#5120 Ahha ja, én viccnek szántam, férre értettük, pont. Most a te hozzászólásodra is ezrek kíváncsiak valószínűleg... -
Bearmanboy #5119 Szerintem meg hanyagold az ilyen értelmes hozzászólásokat nem kíváncsi rá senki szerintem! -
#5118 nem kértem kommentet /birka/ ;) egyébként meg bocsánatot kértem mert nekem újak voltak na :) -
#5117 Ezek már mikor voltak te birka -
#5115 Teljesen egyetértek azt veszem meg ami érdekel és nagy dobásnak látszik nem úgy mint pl.:GTS,UKTS. Ets-t megvettem mert akkor az volt a legjobb a piacon (szerintem) Aztán kiderült,hogy viszonyítva a valósághoz ez sem az igazi. Az ETS 2-t is meg fogom venni. Gerypapa: xD -
#5114 szarok a warezra :DDDD -
vajo #5113 Én azt szoktam megvenni, ami érdekel és tetszik. A TDU2-t is előrendeltem, de mindenki írta, hogy mennyi hibája van, így nem vettem meg mégse, stbstb...sorolhatnám, de nem. :) Ha nem teszünk a warez ellen semmit, akkor ellep mindent. Töltök le én is, de azért, hogy kipróbáljam, meg nem is játszok én olyan sokat. ETS-t megvettem, szarra sikerült, de jobb mint a haulin. GTS-t nem vettem meg, mert szinte ets volt az egész, pár új modellel. ETS2-t megveszem, mert tetszik, bár néha eltudják venni tőle a kedvem, olyan képeket mutatnak, és mint a topiknak a vezetője, megpróbálom a háttérbe szorítani a warezt amenyire csak lehet, de úgyis lesz olyan, aki leszarja majd. -
#5112 Mivel elvileg az egész fórumon tiltott a warez, így alap dolog lenne, hogy ilyeneket "nem hallunk meg többet". Ezért csodálkozom, hogy a fórum üzemeltetői/moderátorai nem tesznek semmit az "off/spam/warez" topikok ellen.
Igen, sajnos ez így van, aki eddig nem vette meg, valószínű nem is fogja. De legalább NE reklámozza. -
#5111 Na jól azért ne legyen már mki ennyire álszent itt, mintha ő életében nem töltött volna le soha semmit torrentről! Köztudott dolog, h a magyarok szinte torrent letöltő "nagyhatalom" lásd az elmúlt hetekben kitört botrányt a filmletöltések miatt, h a forgalmazók visszatartják a hazai mozifilm megjelenéseket a letöltések miatt!
Oké, h nem kell reklámozni a warezt, de azért ne állítsa be már magát itt senki se Szentnek, mert nem az!
Aki eddig megvett játékokat eredetibe az ezután is megfogja, de előtte több mint valószínű, h ő is letölti és ha tetszik neki akkor megveszi eredetibe is, és aki meg nem vette meg az valszeg ezután se fogja!
Hiába szépítjük a dolgot ez akkor is tény és ezt mki tudja is...
Hívja fel mki a figyelmét a másiknak arra, h támogassa annyival a céget, h megveszi a termékeit de nem kell ez a "Na ilyent meg se haljak többet!!!!" duma...
-
oder hano #5110 pénzért a boltok polcairól le tudod tölteni pénz ellenértékébe augusztustól vagy szeptembertől -
Robi546 #5109 +1, sajons. :( -
Sóschips #5108 ...és még mennyi lesz még... -
DANIELTRUCKER #5107 Pedig mennyi ilyen volt már! -
vajo #5106 Na ilyent meg se haljak többet!!!! -
#5105 1. Nincs warez !
2. Szerinted miért fut fent az a szöveg ? ...
... csak nem a várható megjelenési dátumot mutatja :O -
isuka20 #5104 Sziasztok srácok. tudnátok segiteni hogy a ETS 2 honnan tudom letölteni? elöre is köszi! -
DANIELTRUCKER #5103 Meg ez a pót nem is hűtős! -
#5102 Azért van távol a pót, mivel ha megnézed a húzó 6x2es nem 4x2-es. Ennek eleve hosszabb a váza is. -
vajo #5101 A víz tényleg jó, csak a környezet olyan kihalt, lehangoló. :S -
#5100 A víz nekem is nagyon bejön :) Viszont az nem tetszik, hogy olyan távol van a pót. -
DANIELTRUCKER #5099 Szerintem nagyon jó! Nekem a víz is nagyon tetszik! -
vajo #5098 2. képen a házak kicsit fosul vannak letéve...na meg az ablakon az a fényvisszaverődés.. -
tpbence0323 #5097 eljen