52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Csabesz001
    Attól függetlenül fel lehet rá hajtani, mint ahogy a bezárt telephelyekre is be lehet menni. :D Viszont ez a híd nagyon tetszetős.
  • Gell97 kolega
    Ezigen! Nekem nagyon tetszik!
  • JohnBart
    Egyetértek. Van még hol javulnia a játéknak (képek alapján), de ez a híd nagyon bejövősre sikeredett. Viszont remélem, hogy fel is lehet majd rá hajtani, mert emlékszem, a GTS-es vidik majd mindegyike nagy elánnal mutogatta a kölni Rheinbrückét, aztán végül le lett zárva láthatatlan fallal...
  • gumikacsa
    Én még most is azt mondom, nem kell ennél szebbnek lennie. Nekem is vannak képek, ahol nem tetszik a játék, de ezek a képek nagyon meggyőzőek.
  • JohnBart
    A Humber-híd, Kingston upon Hull közeléből. Wow.

• JohnBart
    Akkor a kötelező kérdés: mennyire valósághű a játékban? :)
  • tibi08
    Ma mentem átt a hid alatt ami a 2. képen van Csehországban :)
  • Robi546
    Vajo: Ja ok! :)

Bearmanboy: Jaja!
  • Bearmanboy
    Inkább a játékról közölnének képeket :P
  • vajo
    Már tegnap fent voltak Facebookon :)
  • Robi546
    Megint új képek a blogon! Jok a képek!
    Aki akarja az rakja be.
  • szabii98
    A "fórum üzemeltetői/moderátorai" jelenleg is alszanak. Ebből a 22 moderátorból 3-4(Efreet, Sedó, Cifu és néha Pheel) nézi majdnem minden nap a Moderátorok figyelmébe topikot. A többiekről szinte még nem is hallottam.
  • Bearmanboy
    Off: Igen, de attól hogy véletlenül olyan képet rakott be amit láttatok már miért kell bunkó módon beszólni?
  • Gerypapa 95
    köszönöm hogy törölted a hsz-em :)
  • vajo
    Szerintem pedig jópofa. :) Jobb mintha azt mondja, hogy ökörláda, vagy parizeres disznósajt turmix. Nem?
  • Bearmanboy
    Viccnek elég bunkó dolog ilyent beszólni, na de téma off!
  • Robi546
    Új képek a blogon! Ha akarja valaki tegye be, nekem nincs kedvem most berakni. xD
  • luspaydavid
    Ahha ja, én viccnek szántam, férre értettük, pont. Most a te hozzászólásodra is ezrek kíváncsiak valószínűleg...
  • Bearmanboy
    Szerintem meg hanyagold az ilyen értelmes hozzászólásokat nem kíváncsi rá senki szerintem!
  • Gerypapa 95
    nem kértem kommentet /birka/ ;) egyébként meg bocsánatot kértem mert nekem újak voltak na :)
  • luspaydavid
    Ezek már mikor voltak te birka
  • Mark98
    Teljesen egyetértek azt veszem meg ami érdekel és nagy dobásnak látszik nem úgy mint pl.:GTS,UKTS. Ets-t megvettem mert akkor az volt a legjobb a piacon (szerintem) Aztán kiderült,hogy viszonyítva a valósághoz ez sem az igazi. Az ETS 2-t is meg fogom venni. Gerypapa: xD
  • Gerypapa 95
    szarok a warezra :DDDD
  • vajo
    Én azt szoktam megvenni, ami érdekel és tetszik. A TDU2-t is előrendeltem, de mindenki írta, hogy mennyi hibája van, így nem vettem meg mégse, stbstb...sorolhatnám, de nem. :) Ha nem teszünk a warez ellen semmit, akkor ellep mindent. Töltök le én is, de azért, hogy kipróbáljam, meg nem is játszok én olyan sokat. ETS-t megvettem, szarra sikerült, de jobb mint a haulin. GTS-t nem vettem meg, mert szinte ets volt az egész, pár új modellel. ETS2-t megveszem, mert tetszik, bár néha eltudják venni tőle a kedvem, olyan képeket mutatnak, és mint a topiknak a vezetője, megpróbálom a háttérbe szorítani a warezt amenyire csak lehet, de úgyis lesz olyan, aki leszarja majd.
  • gumikacsa
    Mivel elvileg az egész fórumon tiltott a warez, így alap dolog lenne, hogy ilyeneket "nem hallunk meg többet". Ezért csodálkozom, hogy a fórum üzemeltetői/moderátorai nem tesznek semmit az "off/spam/warez" topikok ellen.

Igen, sajnos ez így van, aki eddig nem vette meg, valószínű nem is fogja. De legalább NE reklámozza.
  • yokel
    Na jól azért ne legyen már mki ennyire álszent itt, mintha ő életében nem töltött volna le soha semmit torrentről! Köztudott dolog, h a magyarok szinte torrent letöltő "nagyhatalom" lásd az elmúlt hetekben kitört botrányt a filmletöltések miatt, h a forgalmazók visszatartják a hazai mozifilm megjelenéseket a letöltések miatt!
    Oké, h nem kell reklámozni a warezt, de azért ne állítsa be már magát itt senki se Szentnek, mert nem az!

Aki eddig megvett játékokat eredetibe az ezután is megfogja, de előtte több mint valószínű, h ő is letölti és ha tetszik neki akkor megveszi eredetibe is, és aki meg nem vette meg az valszeg ezután se fogja!

Hiába szépítjük a dolgot ez akkor is tény és ezt mki tudja is...

Hívja fel mki a figyelmét a másiknak arra, h támogassa annyival a céget, h megveszi a termékeit de nem kell ez a "Na ilyent meg se haljak többet!!!!" duma...
  • oder hano
    pénzért a boltok polcairól le tudod tölteni pénz ellenértékébe augusztustól vagy szeptembertől
  • Robi546
    +1, sajons. :(
  • Sóschips
    ...és még mennyi lesz még...
  • DANIELTRUCKER
    Pedig mennyi ilyen volt már!
  • vajo
    Na ilyent meg se haljak többet!!!!
  • thomson002
    1. Nincs warez !
    2. Szerinted miért fut fent az a szöveg ? ...
    ... csak nem a várható megjelenési dátumot mutatja :O
  • isuka20
    Sziasztok srácok. tudnátok segiteni hogy a ETS 2 honnan tudom letölteni? elöre is köszi!
  • DANIELTRUCKER
    Meg ez a pót nem is hűtős!
  • daf xf
    Azért van távol a pót, mivel ha megnézed a húzó 6x2es nem 4x2-es. Ennek eleve hosszabb a váza is.
  • vajo
    A víz tényleg jó, csak a környezet olyan kihalt, lehangoló. :S
  • TruckerDave
    A víz nekem is nagyon bejön :) Viszont az nem tetszik, hogy olyan távol van a pót.
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem nagyon jó! Nekem a víz is nagyon tetszik!
  • vajo
    2. képen a házak kicsit fosul vannak letéve...na meg az ablakon az a fényvisszaverődés..
  • tpbence0323
    eljen