Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az uj patchez van mukodo TSM map?
azon agyalok hogy a magyar mapon vagy a TSM-en toljam 😊 mar reg nem jatszottam.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Megvan az 5. kamionom, egy DAF, melyet kapásból egy Salzburg-Madridra el is vittem... Tudtok ajánlani szép skint az EURO6-hoz, hogy ne a gyáriak közül kelljen válogatni?
Legújabb munkám:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
bizony, én is olvasom, twitteren elég szépen nyomják a híreket, azt figyelem. Továbbra sem játszom, de azért bele-bele pillantok a fórumba.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Volna egy kérdésem. Szeretném megvenni az ETS2 Skandinávia kiadást hogy egy spanommal tudjak konvojozni. A kérdés az volna hogy online modba nincs traffic(forgalom)??
Autókat törékeny árunál kell felhúzni teljesen ott ahol ADR képzés meg stb van.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Az előző verziója tökéletesen fut.
Czuki, Punky <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Tőlem is pár kép a rakodásról:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.06.30. 22:47:18
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
A következő hozzászólásodra meg a válaszom, hogy a Blender Tools talán- talán már ki van adva, arról nem tudok, de amit tudok, hogy gőzerővel az 1.19-en dolgoznak és az ATS-en valamint az Euro 6-os MAN TGX-en. 😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
De persze, ha neked tettszik, akkor semmi baj. Csak már másoknál is találkoztam ugyan ezzel a problémával. 😊
A modell egyébként szépen kidolgozott.

Gigamen: Szokásos <#eljen>#eljen>
Wabidriver: Ötletes, szép megoldás. Nagyon tetszik <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
ha esetleg itt akad olyan,és tud ért is hozzá,akkor az nagyon ügyes és annak minden elismerésem 😊
jó volna már a játékba beszélő GPS...
Egyébként én több mint egy éve multiztam, majd abba maradt, és most 2 hónapja kezdtem el újra, és simán regisztráltam egy új fiókot, mivel előzőt elfelejtettem, és nem problémázott, hogy már egyszer regisztráltam a steam fiókommal (lehet közben volt egy adatbázis reset).
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Ezt írja ki. De sehogy nem tudok belépni, a ticketre meg nem reagálnak.