52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi0113
    xD Nem baj az, de szerintem lehet érteni, hogy mire gondoltam.:D
  • TruckerDave
    Betonlapokkal kirakni ?? vagy kikövezni vagy nem tudom mi erre a helyes szó :D Nekem is szokott ilyen lenni, hogy gondolatban meg van a mondat de nem írom le egy részét :D
  • tomi0113
    Az igen, tudok ám írni, na mind1, azért ki lehet belőle venni a fontosabb információkat.:)
  • tomi0113
    Jó lesz, de én még el tudnám azt képzelni, hogy az autópálya mellet az árkokat betonlapokkal, mint ahogyan élőbe is va, sokat dobna a játékon szerintem.:)
  • Penge88
    Ne mond MÁN hogy nem érted ezeket a szavakat? :D
  • Lolluki
    #6725!

Te maga vagy a hülyeség:D

"kicsit lejjebb kéne tegyék a "hangfalakat". Én csak így hívom a szigetelő falakat."
    "ramélem"
    "mán"
    "lássák"
    "mán"

Te mi a lófaszt írogatsz?:D ezek a szavak micsodák?:D
  • fuszhi
    Szerintem egy kicsit lejjebb kéne tegyék a "hangfalakat". Én csak így hívom a szigetelő falakat. Szép-szép valóban, de ramélem nem hagyják csak mán így :))),mert nagyon belerondít. Ezt azé csak lássák ők is mán, vagy nem? :))) DE! De csak de.
  • Robi546
    banner. :D
  • Krisztiam #6723
    mikor jelenik már meg???
    áá nem tudom kivárni :DD
  • Robi546
    "választható bal vagy jobb kormányos interior" tényleg,ez igaz. :D
  • SnyperD
    Bocsi Dupla !
    Most olvasom amit írtál hogy sopron győr legyen benne :D
    Soproni vagyok :)
  • SnyperD
    Hali ! :)
    Hadd kérdezzem meg van valakinek logitech g25/27 e? Arra lennék kíváncsi hogy a T&T ben hogy váltotok/váltasz hat fölé? Mert elvileg van olyan hogy Selector 1/2 És amikor én gamepaddal állítottam a sebességet folyton nyomnom kellett a selector 2 őt hogy 7 és felé váltsak.
  • JohnBart
    Benne lesz Anglia is, a térképes posztnál írták, hogy abban a buildben még nem egyesítették a kontinentális Európa-térképet Nagy Britanniával, szóval nyugi. A terep voltaképp nem más, mint egy egyesített UKTS + geczyre kibővített GTS térkép (voltaképp körbeépítették Németországot a környező közép-európai országokkal).

Képekről: nagyon tetszik, mennyire átdolgozták a német terepet is. A táj egy része ismerős a GTS-ből, de fajául kicserélték az útjelzőtáblákat és a lámpákat. Pöpec.
  • TruckerDave
    Város nem volt a térképen, de rajta volt.
  • gumikacsa
    Mivel, több poszt is van a blogon angliáról, gondolom, nem csak úgy csinálták (példa). Illetve a játékban választható lesz a jobb, vagy bal kormányos kamion is.

• Robi546
    Ok, lehet csak mert a térképen nem volt rajta a városok mármint Angliában az SCS Soft blogján amikor adtak képet a térképről.
  • gomze
    Anglia kérdéses mert a térképen nem volt rajta, viszont a csalagutat pedig megcsinálták, amin vonattal át lehet menni, ugyhogy én is kíváncsi vagyok, de remélem benne lesz.
  • TruckerDave
    Robi546, Winstas: Emlékeim szerint benne lesz.
  • Mark98
    Gyööööönyöööörűűűhhűűhűűű! :D
  • MauroN
    benne lesz
  • Robi546
    nem lesz benne.
  • gumikacsa
    benne lesz
  • WinStar
    nem lesz benne
  • vajo
    Benne lesz.
  • Robi546
    tudtommal még nem lesz.
  • Delko91
    Anglia benne lesz az 1.00-ban?
  • fuszhi
    Pont ezt szerettem volna én is: hogy ez akkori kép mikor pont szó volt, hogy talán mintha az út túl szélesre sikerült volna. Én azt mondom, a mesterséges kamionok és az autók nem az út szélén fognak közlekedni, csak itt a "SCS Soft emberkéi" az út szélére eresztették a járgányt. Azt gondolom: nem lehet be előzni őket egy sávban, legalább is ha balra tennénk azt.
  • luspaydavid
    na ezen látszik milyen széles az út.
  • Robi546
    lol. Ez mikor kép ? Mintha még nem láttam volna. :DD
  • gumikacsa
    Vissza szívtam... :)
  • vajo
    Én még nem láttam tükröt a kamionokon. :DDD ( Am láttam már, csak szinte alig van olyan, amin lenne.)

#6700: Okosodtam. Köszi az infót. Akkor a 2 hibából 1 megoldva. :)
  • Triantafillo
    Nem nevezném bug-nak, mivel, ha nem látnád, van 2 városnév a táblán, ráadásul az A7 pirossal van.
    Így jelzik, hogy a városban, az általad bekarikázott kereszteződésnél, egyenesen haladva az A7-esre jutsz, ahol a jelzett városok felé mehetsz tovább.
  • gumikacsa
    Igen, az árnyékolás elég gyerekcipőben jár még náluk, mondhatni, még kiforratlan, és valószínűleg az is marad a kész játékban. Nekem pl. a kamionon tűnt fel, hogy a tükröknek, és pár dolognak nincs árnyéka.
  • gomze
    Nekem is szemet szurt valami a képen.
    Mégpedig az árnyékok.
    Az úttest fölött lévő vasszerkezeten amik a táblákat tartják 45 fokban kereszt merevítő vasak vannak, amiknek már nincs árnyékuk,csak a vastagabb keretnek és a tábláknak. Igaz hogy az SCS kamionos játékaiban(mert a többit nem ismerem)még csak most jelenik meg a dinamikus árnyékolás,és látszik hogy van még mit tanulniuk az árnyékolással kapcsolatban, de ha időben észre veszik a hibákat akkor lehet hogy kijavítják őket, viszont szerintem az árnyékok iránya és nagysága még most nem fog változni a napszakoktól függően, mert arra még nem sok bizonyítékot láttam. Talán egy képet de az sem volt valami meggyőző.
  • gumikacsa
    Így van, oszd meg scs-ékkel is.

Mivel hatalmas a bejárható terület, valószínűleg lesznek ilyen bugok.
  • wollnerd #6696
    Küld el a SCS-nek! Nekik is szemet fog szúrni és kijavítják. :)
  • vajo
    Háj evribádi.

Szép képek, tetszenek.
    De én az egyiket kiemelném, mert nagyon böki a szemem egy-két dolog.
    Először is. A fehér nyíl a napfény irányát mutatja, honnan süt a nap. A kékek pedig a bugot ami bántja a szemem. Tehát ha jobbról süt balra a nap, akkor miért van a zajfogó fal alatt napsütötte piknik mező?
    Itt a kép:

A másik dolog ami szemet szúrt, hogy a táblán A7 van, ami egyenlő az autópályával. Az autópálya miért is jó? Mert gyorsan haladhatunk rajta szintbeli akadály nélkül. Magyarul nincs rajta olyan kereszteződés, amit a pirossal bekarikázott rész ábrázol. Lehet titeket nem zavar, de a realitás ez esetben távol áll. Amúgy szépek a képek és jó lesz a játék.
  • Robi546
    Bannernél való szöveg. Most direkt csináljátok ezt ? Vagy nem tudjátok el olvasni ?
  • Truck Driver001
  • Lolluki
    Gyerekek én már nagyon várom:) Meddig kell még várom:) Mindig elolvasom az összes hozzá szólást is:)