52664
-
tomi0113 #6731 xD Nem baj az, de szerintem lehet érteni, hogy mire gondoltam.:D -
#6730 Betonlapokkal kirakni ?? vagy kikövezni vagy nem tudom mi erre a helyes szó :D Nekem is szokott ilyen lenni, hogy gondolatban meg van a mondat de nem írom le egy részét :D -
tomi0113 #6729 Az igen, tudok ám írni, na mind1, azért ki lehet belőle venni a fontosabb információkat.:) -
tomi0113 #6728 Jó lesz, de én még el tudnám azt képzelni, hogy az autópálya mellet az árkokat betonlapokkal, mint ahogyan élőbe is va, sokat dobna a játékon szerintem.:) -
#6727 Ne mond MÁN hogy nem érted ezeket a szavakat? :D -
Lolluki #6726 #6725!
Te maga vagy a hülyeség:D
"kicsit lejjebb kéne tegyék a "hangfalakat". Én csak így hívom a szigetelő falakat."
"ramélem"
"mán"
"lássák"
"mán"
Te mi a lófaszt írogatsz?:D ezek a szavak micsodák?:D -
#6725 Szerintem egy kicsit lejjebb kéne tegyék a "hangfalakat". Én csak így hívom a szigetelő falakat. Szép-szép valóban, de ramélem nem hagyják csak mán így :))),mert nagyon belerondít. Ezt azé csak lássák ők is mán, vagy nem? :))) DE! De csak de. -
Robi546 #6724 banner. :D -
#6723 mikor jelenik már meg???
áá nem tudom kivárni :DD -
Robi546 #6722 "választható bal vagy jobb kormányos interior" tényleg,ez igaz. :D -
SnyperD #6721 Bocsi Dupla !
Most olvasom amit írtál hogy sopron győr legyen benne :D
Soproni vagyok :) -
SnyperD #6720 Hali ! :)
Hadd kérdezzem meg van valakinek logitech g25/27 e? Arra lennék kíváncsi hogy a T&T ben hogy váltotok/váltasz hat fölé? Mert elvileg van olyan hogy Selector 1/2 És amikor én gamepaddal állítottam a sebességet folyton nyomnom kellett a selector 2 őt hogy 7 és felé váltsak. -
JohnBart #6719 Benne lesz Anglia is, a térképes posztnál írták, hogy abban a buildben még nem egyesítették a kontinentális Európa-térképet Nagy Britanniával, szóval nyugi. A terep voltaképp nem más, mint egy egyesített UKTS + geczyre kibővített GTS térkép (voltaképp körbeépítették Németországot a környező közép-európai országokkal).
Képekről: nagyon tetszik, mennyire átdolgozták a német terepet is. A táj egy része ismerős a GTS-ből, de fajául kicserélték az útjelzőtáblákat és a lámpákat. Pöpec. -
#6718 Város nem volt a térképen, de rajta volt. -
#6717 Mivel, több poszt is van a blogon angliáról, gondolom, nem csak úgy csinálták (példa). Illetve a játékban választható lesz a jobb, vagy bal kormányos kamion is.
-
Robi546 #6716 Ok, lehet csak mert a térképen nem volt rajta a városok mármint Angliában az SCS Soft blogján amikor adtak képet a térképről. -
#6715 Anglia kérdéses mert a térképen nem volt rajta, viszont a csalagutat pedig megcsinálták, amin vonattal át lehet menni, ugyhogy én is kíváncsi vagyok, de remélem benne lesz. -
#6714 Robi546, Winstas: Emlékeim szerint benne lesz. -
#6713 Gyööööönyöööörűűűhhűűhűűű! :D -
MauroN #6712 benne lesz -
Robi546 #6711 nem lesz benne. -
#6710 benne lesz -
WinStar #6709 nem lesz benne -
vajo #6708 Benne lesz. -
Robi546 #6707 tudtommal még nem lesz. -
Delko91 #6706 Anglia benne lesz az 1.00-ban? -
#6705 Pont ezt szerettem volna én is: hogy ez akkori kép mikor pont szó volt, hogy talán mintha az út túl szélesre sikerült volna. Én azt mondom, a mesterséges kamionok és az autók nem az út szélén fognak közlekedni, csak itt a "SCS Soft emberkéi" az út szélére eresztették a járgányt. Azt gondolom: nem lehet be előzni őket egy sávban, legalább is ha balra tennénk azt. -
#6704 na ezen látszik milyen széles az út. -
Robi546 #6703 lol. Ez mikor kép ? Mintha még nem láttam volna. :DD -
#6702 Vissza szívtam... :) -
vajo #6701 Én még nem láttam tükröt a kamionokon. :DDD ( Am láttam már, csak szinte alig van olyan, amin lenne.)
#6700: Okosodtam. Köszi az infót. Akkor a 2 hibából 1 megoldva. :) -
Triantafillo #6700 Nem nevezném bug-nak, mivel, ha nem látnád, van 2 városnév a táblán, ráadásul az A7 pirossal van.
Így jelzik, hogy a városban, az általad bekarikázott kereszteződésnél, egyenesen haladva az A7-esre jutsz, ahol a jelzett városok felé mehetsz tovább. -
#6699 Igen, az árnyékolás elég gyerekcipőben jár még náluk, mondhatni, még kiforratlan, és valószínűleg az is marad a kész játékban. Nekem pl. a kamionon tűnt fel, hogy a tükröknek, és pár dolognak nincs árnyéka. -
#6698 Nekem is szemet szurt valami a képen.
Mégpedig az árnyékok.
Az úttest fölött lévő vasszerkezeten amik a táblákat tartják 45 fokban kereszt merevítő vasak vannak, amiknek már nincs árnyékuk,csak a vastagabb keretnek és a tábláknak. Igaz hogy az SCS kamionos játékaiban(mert a többit nem ismerem)még csak most jelenik meg a dinamikus árnyékolás,és látszik hogy van még mit tanulniuk az árnyékolással kapcsolatban, de ha időben észre veszik a hibákat akkor lehet hogy kijavítják őket, viszont szerintem az árnyékok iránya és nagysága még most nem fog változni a napszakoktól függően, mert arra még nem sok bizonyítékot láttam. Talán egy képet de az sem volt valami meggyőző. -
#6697 Így van, oszd meg scs-ékkel is.
Mivel hatalmas a bejárható terület, valószínűleg lesznek ilyen bugok. -
#6696 Küld el a SCS-nek! Nekik is szemet fog szúrni és kijavítják. :)
-
vajo #6695 Háj evribádi.
Szép képek, tetszenek.
De én az egyiket kiemelném, mert nagyon böki a szemem egy-két dolog.
Először is. A fehér nyíl a napfény irányát mutatja, honnan süt a nap. A kékek pedig a bugot ami bántja a szemem. Tehát ha jobbról süt balra a nap, akkor miért van a zajfogó fal alatt napsütötte piknik mező?
Itt a kép:
A másik dolog ami szemet szúrt, hogy a táblán A7 van, ami egyenlő az autópályával. Az autópálya miért is jó? Mert gyorsan haladhatunk rajta szintbeli akadály nélkül. Magyarul nincs rajta olyan kereszteződés, amit a pirossal bekarikázott rész ábrázol. Lehet titeket nem zavar, de a realitás ez esetben távol áll. Amúgy szépek a képek és jó lesz a játék. -
Robi546 #6694 Bannernél való szöveg. Most direkt csináljátok ezt ? Vagy nem tudjátok el olvasni ? -
#6693 -
Lolluki #6692 Gyerekek én már nagyon várom:) Meddig kell még várom:) Mindig elolvasom az összes hozzá szólást is:)