52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    Igen de elengedted vissza ugrott, így menet közben elég veszélyes volt bele nézni, mert össze-vissza ment a kép.
  • DANIELTRUCKER
    Végül is eddig is majdnem így volt!
  • TruckerDave
    Vagy legyen úgy hogy amennyire nyomod annyira fordul el, és akkor lehet finoman is oldalra nézni. Ha meg átnyomsz másik irányba visszaugrana.
  • DANIELTRUCKER
    Csak tegyék külön gombra, mert akár hányszor rá akarok majd pislantani a tükörre kifordul az ablakon, és az 80-90-nél nem igazán reális!
  • Lolluki
    Hát reménykedjünk:)
  • Robi546
    Jaja, jó lenne de szerintem is benne lesz mivel T&T -ben is benne volt akkor valószínűleg ebbe is.
  • razor1997
    Ja,az nagyon jó sokat segít.De biztos benne lesz.:D
    Am nem gond az a kis balhé:D
  • Lolluki
    Jó lenne ha ets2 ben benne lenne az mint t&t-ben, hogy kilehet hajolni az ablakon:) Az zsír lenne:D
  • TruckerDave
    Igaza van gumikacsának, de qva nagy
  • Lolluki
    Teljesen igazad van!
  • Lolluki
    oké én bocsi:P nyertél:P és ér a hsz is:P
  • Atikah
    +1
  • sftomee
    Ez valami GTA utánzat?
  • gumikacsa
    Pont a HG-nak nem kellene ilyen szarságokat beszúrni.... Ennyi erővel mindenki pakolhatná fel a szerinte hatalmas, nem ide tartozó videókat..
  • gumikacsa
    Nincs baj, de nem volt sok értelme a dolognak. A kamiont ha jól tévedek, a T&T-ben fotóztad. Abban eleve egyszerűbb kamionok voltak, ami éppen kéznél volt, a hátulján a taposó lemez is minden kamionon rajta van.
  • TruckerDave
    2012 eleje (remélhetőleg január-február körül) De a bannerban megy egy hatalmas led csík amin rögtön láthatod.
  • petike2003
    hello bello sok a melo.
    mikor jelenik meg ajáték magyaron?
  • akos25
    Hát, ez az! Az öregem hat évig DAF-ot vezetett, és soha semmilyen probléma nem volt a géppel, ment is szépen, ahogy kell, meg jó is volt, meg minden.... :) Jó, persze nem vagyok elfogult, mivel mindegyik típusnak megvannak a gyengeségei! :)

#6995: Igazad lehet, talán azért is érintett ilyen érzékenyen, mikor megláttam a képet....
  • vajo
    Jah nem azért, csak feltünt a képhostos link. Am meg Garypapi, max még a románok xD.
  • Gerypapa 95
    mert csak magyar használhat képhostot ? :DD asd
  • TruckerDave
    Te könnyen beszél olyan Daffal mint amilyen neked van GTS-ben :D
  • razor1997
    Jó most nem kerestem rá hogy az most középfülkése vagy nem.De nem tom de van egy haverom aki kamionozik de ő azt mondja hogy a DAF az gyenge most én nem fogok ott próbálgatni hogy milyen.Lehet,hogy nem igaz hogy gyenge hát de ő ezt mondta akkor jóvan mondjuk,lehethogy Scániához vagy Manhoz hasonlította és valójában nem is olyan amilyennek ő megítélte.De itt egy példa:
    Valamikor hátul mind2 oldalt féktárcsát kellett cserélni meg akkor új fékbetétszett.Na és a lényeg:Mivelhogy ez nem olyasmi mint az átlag kerékagy és féktárcsa hanem ilyen:Féktárcsa
    és ezzel mi beszoptuk mert ahol felfekszik az agyra ott ráégett a ferodol és ugye azt le kell drótkorongozni.Na ez megvolt és rakjuk fel az újat lehúzzuk és mozog a tárcsa az agyon.Majd végül rendeltünk új agyat, a tárcsa maradt ugyanaz és probléma megoldva.Az volt a gond hogy ahogy szedtük le a ferodolt úgy ahol ráolvadt azt is leszedte a drótkorong mert le volt már rohadva az a rész.De volt még ezek után 10 ilyen DAF.
  • Szobi30
    egyébként én nem értek veled egyet...mert aki nem dolgozott még DAF-al, mindenki szídja, aki viszont dolgozott már vele, és tudka hogy milyen, utána nem szídja...és a motorja is kifogástalan, de ezt aki ismeri a DAF-ot az úgyis tudja...talán a váltója az amibe bele lehetne kötni...mert az egy kicsit talán lomha...de az ugyanilyen szar a Scanianal is...a Volvonál pedig az a kibaszott jó...
    a 3 ik képen is 105-ös van amúgy meg, csak középfülkés...de az is ugyanúgy 105 ös...
  • bullseye9
    Dehogy baj, sőt, szerintem igen jó összehasonlítás lett, jöhet esetleg a másik kép is.

Mondjuk szvsz. a DAF esetében nem érdemes a Fastelex-féle modelleknél jobbat keresgetni, ráadásul ő is a gyári GTS kamionokat javította fel.
  • sftomee
    Na mivan? Ma mindenki paprikás cini mini-t evett reggelire?? :D:D
  • gomze
    Hello Vajo!
    Jelen vagyok. Én készítettem ezt a kép összeállítást az SCS-nek, és egy másik is van, összehasonlítva egy modder készítette modellel.
    Talán valami baj van a dologgal?
  • akos25
    Arról szó sem volt, hogy nem lesz benne.... Benne lesz, csak nem a DAF nevet fogja kapni, hanem marad pl DAV, mint ahogy az eddig is volt... :)
    Szóval itt csak arra akartam rávilágítani, hogy az előző képeket látván (Scania, Renault, Mercedes)örültem, hogy milyen szépek, és kidolgozottak lesznek a kamionok, és csak egy kérdés volt bennem folyamatosan: Milyen lesz majd a DAF? Reméltem, hogy a DAF is ilyen szép, és kidolgozott lesz, de ezek szerint tévedtem.... Olyan marad, mint GTS-ben, és csupán a csalódottságomnak adtam hangot a tegnapi hsz-eimben, mivel ez a márka áll hozzám talán a legközelebb....
  • razor1997
    Bocs de:
    1.Nem rád értettem,hogy te kérdezgeted,mivelhogy akkortán odaírtam volna a "neved vagy nemrég írták".Láttam amikor bemutatkoztál és én nem igen emlékszem,hogy megkérdezted volna hogy mikor jelenik meg a game,most én az olyanokra gondoltam akik feljönnek megse nézik a a lap tetejét,semmi,hanem egyből írnak mikor ott az infó.Meg még odais írtam hogy "EGY ÚJ SRÁC".Te új vagy?Hát nem hiszem.Meg sok HSZ-det olvastam már és én ebből mit szűrök le:Nem vagy új srác és nem írsz hülyeségeket.Előbb szerintem értelmezned kellett volna nem csak így rámrontani.
    2.A szereléssel nem akarok felvágni,de azért hátha ér valamit az én véleményem is.
    3.Meg nem tudom te mióta olvasod,de én nem 1 hónapja hanem már kb. nyár elejétől.
    (Bocsi)
  • Lolluki
    Na halika. Ettől nem tűnsz nagyobbnak.Ahogy olvastam engem akartál kritizálni mert én kérdeztem meg a srácoktól, hogy ha minden igaz akkor 2012 elején jelenik meg a game és erre mondta is egy srác reméli ő is és úgy is hallotta, hogy igen, ja és lemerem fogadni kicsit régebbi tag vagyok itt mint te.Úgy, hogy ne osztogassál engem, hogy te felmászol a falra mikor kérdezik mikor jelenik meg.Úgy,hogy menjél aztán szerelgessél.(Bocsi)
  • razor1997
    Sziasztok!
    Már régóta nézem ezt a fórumot és néha én is nagyon kiakadok ha egy új srác megkérdezi hogy mikor jelenik meg,stb.Nos én ehhez a DAF-os témához hozzáfűzve nem nagyon csodálkozom hogy nem adtak nekik még azóta lincenszet mivelhogy annyira nagynak hiszi magát stb. meg mechanikailag is annyira úgymond gyér (sajnálom ha ezzel megbántok valakit de ki kell mondani) kivéve a fülke kidolgozottsága és az utastér ezektől eltekintve.Na jó meg az árulkodó képek hogy annyira nem stimmel de az egyik kép nem is Xf 105-ös hanem asszem XF 95-ös(felső sor 3. kép a magasságjelző árulkodik) de ettől eltekintve hátul is azért van a difi felett a modderek által készített "lemez" mert gondolom nem tudták annyira kidolgozni meg ha összehasonlítjuk pl.: egy MAN-nal vagy Scania-val a nyeregszerkezet nincs annyira elől majdnemhogy a difi legmagasabb pontjáig ér a nyeregszerkezet hátulja(a V Panhard ahol felfogatódik a difire).De ezeket is csak onnan tudom,hogy apám kamionszerelő és mindig vele megyek melózni.

Szóval ez a véleményem.És mégegyszer is bocs a DAF pártiaktól.
  • tuzfal3
    Mért tennék ki a pontos képeket a gépről ha úgy sem lesz benne a játékban licence hiány miatt?
  • akos25
    Igen, mondjuk ezt eddig is tudtam, csak ha pl teszem azt ilyen képekkel állnak elő a DAF-nál, akkor elég csekély rá az esély, hogy megkapják a licenszt... Amúgy persze logikus, hogy akkor nem elég csak a név változtatás.... :) Szóval félre értés ne essék, senkit nem akartam ezzel becsmérelni, csupán egy két észrevétel volt tőlem... A modderek meg úgyis megoldják ezeket a hiányosságokat....
  • gumikacsa
    Igen, az vagy. Dav néven abban az esetben fog futni, ha nem kapnak licenszt (ami elég valószínű). Ebben az esetben nem elég csak a nevet megváltoztatni, a modellnek egyéb részletekben is el kell térnie az eredetitől. Ez is lehet oka a különbségeknek.
  • akos25
    Nem csodálkozom, ha megint csak DAV néven fut majd.... Lehet, hogy erős túlzás, de ez így elég kontár munka.... Fülke formailag jó, meg minden, de nem igazán tudják a készítők, hogy minek hol a helye.... De lehet, csak én vagyok túl szőrszál hasogató, szóval előre is elnézést kérek ezért!
  • danyr
    Azért megfelelő kreativítással vannak ellátva a készítők. :DD
  • vajo

Blogra írta valaki anonym, és mivel képhost, így gondolom magyar. És akkor már had kérdezzem meg, jelent van itt is az illető? Kíváncsiság :D
  • Robi546
    Hát én gondolom vagyis remélem hogy akkor, amúgy igen, kb. akkor, január,február körül. :)
  • gomze
    Azt láttátok, hogy tuningoláskor még az ajtó kilincset is ki lehet cserélni krómozottra? Én csak most vettem észre egy régi daf tuningolós képen.
  • Lolluki
    Amúgy 2012 elejében jelenik meg?:D
  • Lolluki
    Nem érdemes ezeket állítgatni amúgy.Lesz amilyen lesz!Bebaszunk pótokat fülkéket már nem kell mert lehet szerkeszteni és go game.De szerintem már pótokat is lehet:) És majd az oldalára lehet majd írni:) Én eltudom képzelni:D