52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Mert a stadion nagyon nagy helyet foglal, annyival kevesebb kis épületet kell modellezniük.. csak viccelek. Persze, hogy az lenne a legtutibb, ha minden érdekes nevezetesség belekerülne.
  • szabii98
    Akkor a stadion(ami amúgy nagyon szép) mért legyen benne?:P :DDD

de a BMW múzeumnak van egy épülete, aminek a tetején van egy béjemvé jel és az kúúl
  • Boxer HUN
    Nincs BMW kamion, ergo nem lesz benne BMW múzeum...
  • szabii98
    Allianz Arena mint München nevezetessége? Naés a BMW múzeum???
  • MANos Viktor
    Igen nagy valószínűséggel ez lesz.
  • gyuri35
    Szia!Az ETS-ben Párisban én megtaláltam az Eiffel tornyt,valamint Londonban láttam,egy igen érdekes csavart épületet,biztos nem hamburgeres büfé akar lenni
  • kutizsolt

• NiQ
    Sziasztok. ETS-2 ben is ez a rusnya sóderes lesz?
    Ha igen akkor, szégyeljék magukat.
  • MANos Viktor
    Tetszik ez a hely. :D

• Martens4466
    Én is letöltöttem a térképet, de nem tudtam behajtani, pedig eltűnt az úttorlasz. Valakinek valami ötlete?
  • Szobi30
    képek nincsenek az új részről?
    bár úgyis kipróbálom...
    neked nem volt gondod a mentéssel?
    én megcsináltam egy jó részt, vagyis elég kis rész volt, de azzal nagyon sokat bíbelődtem, mert próbáltam részletesen kidolgozni, és egy parkolóval rengeteg időt elbasztam...
    és utána nem engedte elmenteni :@
    nemtudom, mi lehetett a szar...
    pedig a mappákat megcsináltam a főkönyvtárban, szóval elképzelésem nincs, hogy mi lehet szar...
  • Plett
    Az normális hogy itt a térképen jobb oldalt, az autópálya melletti vidékes részen egy láthatatlan falba ütközök? :) Eltűnt a lezárt rész objektum de nem lehet itt átmenni - nálam legalábbis.
  • retoucher
    STDS Free Drive map_v0.1 by retoucher

Letöltés / Download

Érdemes végig menni rajta!
  • zsömi12
    Köszönöm a segítséget!
  • JohnBart
    Tulajdonképpen csak azért vetettem fel ezeket a dolgokat, mert ha visszanézed a SCANIA-s audió rögzítéses videót, szinte minden mechanikus alkatrésznek rögzítették a hangját.
    Jaja, emlékszem rá. A blogon azt írták, hogy sokkal több mindennek vették fel a hangját, mint amit az ETS2-ben fel tudnak használni belőlük (emlékszel, hogy az ajtó hangjait is rögzítették), és hogy ha minden jó megy, ezeknek a későbbi részekben lesz majd szerepe. Valahol érthető is, elvégre a javuló fizika mellett valami vizuális újítással is el kell adni a későbbi részeket, remélem nem a levegőbe beszélnek, és a közeljövőben lassacskán tényleg OMSI-részletességű belteret csinálnak mindegyik típushoz (tudom, naivan optimista vagyok).

És még egy dolog. Korábban megemlítette valaki az ablaktörlőt. Egyetértek vele én is, hogy beállíthatnák két eltérő sebességi fokozatra. Valahogy úgy, mint az első részben volt a tompított és a reflektor. Egy gombon a két funkció, más sebességgel.
    Ezt erősen támogatom én is.
  • Stig95
    Fraps nevű programmal.
  • zsömi12
    Az fps-t hogy lehet mérni, kell külön progi vagy valamilyen bill. kombinációval?
  • Scania R580

• gomze
    Hello!
    STDS-ben meg találtátok már az eldugott fatelepet?
    Csak ott öt bónusz van egymás mellett.
    A zöld nyíl jelöli az utat.
  • V43 1105
    Változó .. 24 - 60 között van, de nem szaggat, szépen játszható .. bár azt hiszem van még rajta mit finomítani .. :/
  • retoucher
  • zsömi12
    Köszi szépen az infót, már meg is rendeltem!
  • Máté97
    Te neked fogalmad sincs az "xD" jelentéséről:D
  • gabikamionos
    Xd szépen a választ
  • hzsolt1990
    Üdv Mindenkinek!Remélem azért az ETS2-böl a nevezetességek sem maradnak ki!Gondolok 1 Eiffel-torony-ra Párizsban vagy éppen München-nél az Allianz Arenara.De majd mindenre fényderül idővel!
  • fuszhi
    jó néz ki
  • lorci
    Szervizbe vittem a gépen:
  • koj
    Ja most nézem hogy az ETS 1 fórumba akartam írni....:D
  • Petyaarc
    Köszi, de a jelenlegi kormányommal is élvezhető a játék. De nekem is ilyen lenne, ha nem ilyen flegma az eladó... Egy ilyen ember kezébe senki nem ad szívesen 70 rugót!
    Off!
    Én ezt látom a tükrökben:
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=q1yvhrl8706bppye6yqz.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=9ztd2hgjvr189y2kdc2j.jpg
  • Stig95
    Mennyi FPS-esd van ezzel a kórájhetes alaptuningolt géppel? :D
  • wollnerd #9408
    Mit is akarsz ezzel mondani?
  • koj
    Köszönöm a választ:D Most telepítettem a SCANIA Truck Driving Simulator-t, és eléggé akadozik pedig elég a gép hozzá elvileg.
    (AMD Phenom II X4 955 BE 3, Ghz, 4 GB RAM, Ati HD 5670 1 GB GDDR5)
  • V43 1105
    Hosszú idő után...

• Boxer HUN
    Tulajdonképpen csak azért vetettem fel ezeket a dolgokat, mert ha visszanézed a SCANIA-s audió rögzítéses videót, szinte minden mechanikus alkatrésznek rögzítették a hangját. A fülke világítás kapcsolójától kezdve, a talpalók fogas hajtásáig bezárólag. Jó lenne, ha fel is használnák... ja, és persze azt is tudom, hogy nem rajtad múlik. :)

És még egy dolog. Korábban megemlítette valaki az ablaktörlőt. Egyetértek vele én is, hogy beállíthatnák két eltérő sebességi fokozatra. Valahogy úgy, mint az első részben volt a tompított és a reflektor. Egy gombon a két funkció, más sebességgel.

Köszi Bart. :)
  • JohnBart
    Szevasztok népek! Nem igazán leszek gépközelben az elkövetkező pár napban, mindenesetre a konstruktív visszajelzéseket elküldöm majd vagy levélben, vagy a blogon... Menjünk sorjában.

@Boxer HUN:

Ha már egyszer ott van a műszerfalon a levegő mérő órája, és még működik is, akkor miért nem lehet egy kis várakozási időt beállítani levegő termelés címén első indításkor, és addig nem is lenne fék.
    Erre te is tudod mi lenne a hivatalos válasz ("a mi játékaink minden korosztálynak szólnak, és a kezdőknek inkább frusztráló lenne ez mint élethű" ;D)
    De őszintén szólva én sem szeretnék az ETS2-ben indítás után várakozni, mint az OMSI-ban. Sem 10 percig, sem 5 másodpercig.

A talpalóknak semmi vonzereje nincs a játékban... Egy 5-10 másodperces animációval látványosabbá és legfőképpen hitelesebbé válna ez a nagyon is fontos alkatrész.
    Kétlem, hogy hozzányúlnának az ETS2-ben (STDS-ben biztos úgy hagyják ahogy most van), de megemlítem.

A kürt hangját már korábban említettem, valami izmosabbra lecserélhetnék.
    Nem vagyok Scania-expert, de nem ilyen az R-széria gyári kürtje?

Egyéb műszerfal animációk... biztos van még egy pár, ami nem funkcionál.
    Emlékeim szerint az ETS2-es vidikben lényegesen animáltabb volt a műszerfal mint az STDS-ben, szóval emiatt nem aggódok. Egyébként pontosan a műszerfal mely részeire gondolsz?

@Solt:

A CF működik, csak a CCC-t, AFR barátra kell állítani. Ezek után gyönyörűen használja mindkét gpu-t, az fps pedig kiakad 60-n
    Faja!

A jobb oldali tükörrel jó lenne, ha tudnának kezdeni valamit, mert szinte használhatatlan tolatáshoz. Ültek kamionban, kizártnak tartom, hogy ezt látták benne! :)
    Említik ezt a blogon is páran, mi is beállhatunk a sorba. Mindenesetre ezt pontosítsd egy kicsit légyszi: hogyan kéne módosítani a jelenlegi perspektívát?

A kuplung hiába van kinyomva, ha sebességbe teszem, leesik a fordulat, van, hogy le is áll.
    Ismert hiba, szopnak a váltóval/hajtáslánccal/vezetési modellel, ezt írtam már korábban. Remélem javítják előbb-utóbb.

A képarány 100% fölé emelése után előjönnek textúra remegések.
    200%-on tolom, nekem nem tűntek fel. Zsír lenne, ha tudnál képet küldeni, akkor el tudnám küldeni példaként.

A fordításban a motorfék az nem motorfék, hanem kipufogó fék. Neked gondolom nem kell elmagyaráznom a különbséget! :D ;)
    Javítva (elolvasva razor1997 linkjét nekem is szerencsésebbnek tűnik a kipufogófék). Magyarázni/linkelni jóságokat meg nyugodtan lehet, mert ebben a topikban szerintem én vagyok a legzoknibb a kamionokhoz.

A H váltó és a felező megoldása hatalmas piros pont, DE jobb lenne, ha az alábbiak szerint lenne megoldva...
    Kösz a részletes leírást, elküldöm majd, hátha...
  • gumikacsa
    vagy keress g25-öt, használtan már nem vészes az ára.
  • Boxer HUN
    Nagyon hangulatos a MOMO-val is. Szekvenciálisan azzal is lehet váltani, a kormány alattit én is indexnek használom. Ja, és ha szerencséd van, akkor a töredéke a G27-esnek.
  • pinguin
    Én is ilyet akarok szerezni, csak csöppet drága
  • gumikacsa
    Szia!

Ajánlom figyelmedbe a Logitech G27-et: 900 fokos kormány, három pedál, 6 sebességes váltó, ami beállítható pofozósnak is (sőt, a kormányon is van váltó, én azt használom indexhez), rengeteg gomb...

• retoucher