52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Még nem néztem, de lehet majd belekacsintok.
  • retoucher
    Olyan mod-ot nem akarsz csinálni (kiadni), ahol ilyen szép nagy forgalom lenne STDS-be is?!
  • vajo
    Szóval megvan az első halasztás dátuma. :D Remélem nem fog csúszni még egyet :D
  • retoucher
    Épp most olvastam, h a Rondomédiás haversrácok sátrába lesz a hepaj Németbe, gondoltam felkukkantok az oldalukra, és mit látok:

Euro-Truck Simulator 2

Unser Download Preis: 29,99 €

Release Date: 13. November 2012

Hmm, mivel ők haverok így biztos nem kamuznak az oldalukon, szal NOVEMBER-be jön ETS2!

Bejelentés

• retoucher
    There is even playble beta of Euro Truck Simulator 2 shown on a big LCD screen to be seen here!

Hmm, már van játszható béta ETS2-ből? Vki biztos levideózza majd és felnyoma TeCső-re!
  • Boxer HUN
    Játékon belül ráklikkelsz a rádió stream alatt lévő linkre. A megnyíló weblapon leírják, hogy melyik fájl-t kell szerkeszteni, és hogyan.

Egy pár rádió stream, ha vezetés közben kedved lenne rá.

stream_data[]: "http://87.229.103.51:7056/CLASS_FM|Class FM"
    stream_data[]: "http://91.82.85.44:8080|NEO FM"
    stream_data[]: "http://79.172.255.34:8080|RiseFM"
    stream_data[]: "http://lazaradio.hu:8100/bermuda.mp3|Laza Radio"

Némelyik stream pufferel mielőtt megszólalna.
  • WinStar
    ha kicsit jobban figyelnél a képre,az SCS összes játéka van kirakva oda,az ETS2 pedig csak bemutató tábla :D
  • TruckerDave
    Szerintem picit félre értetted, és az STDS-t rendelte meg! :)
  • fuszhi
    Honnan lehet megrendelni dobozos változatában? Már nagyon érdeklődnék a " téma " felé :)))
  • fuszhi
    na neee csináld erre jövőőők hazahogy van ets 2 őőőőő? na neeee.
  • fuszhi
    srácok ne haragudjatok , de valaki meg tudná írni nekem hogy kell rádiót beállítani. Előre is köszi Üdv fuszhi :)
  • vajo
    Pavel feszít ám rendesen.

• vajo
    :DDD
    Nem tudom, hogy néz ki a kulcs, mivel én jövőhéten veszem csak meg és nem gondoltam, hogy kamu kód. xDD
  • Boxer HUN
  • atika223
    Gumikacsa szavaiból buzdulva game megrendelve kedd, szerda magasságában itt is van.
  • Boxer HUN
    Beindult a gépezet...
  • V43 1105
    Utóbbi.
  • longhaul
    Sziasztok. talán ismertek?

Az első kérdésem az lenne, hogy milyen játék kerül 3.000 forintba? Az ETS2 vagy a SCANIA TRUCKSIM
    Régebben olvastam hogy Aug 20-ra jelenik meg
  • Boxer HUN
    Az oldalak mennek,... én megyek,... Jó éjt mindenkinek.

Azért még egyszer beszúrom, hátha van aki meggondolta magát, és mégis...

Azok a modderek, akik jelentkeztek nálam a team-be, tegyék meg a kedvemért, hogy ha még nem történt meg, regisztrálják magukat a HRMT Fórum oldalon. Ennek hiányában nem tudom kiosztani azokat a jogokat, amivel el lehet érni a zárt, belső fórumokat.

Köszönöm az együttműködést.
  • Falkon
    Nem ma kezdtem az ipart, kamu volt az egész. Kitaláció!
  • Boxer HUN
  • vajo
    No warez!
  • retoucher
    Hmm az aszfalthoz én is hozzányúltam, mert engem is idegesített az az "alap aszfalt", dobok is róla pár képet, +2 hangulatképet is, úgy is elég kopasz a topik!

• Boxer HUN
    Sorry... Jelenleg állnak az oldalaim... Valószínűleg, mert Gumikacsa beregisztrálta magát.

Neeem. Csak vicc volt. De a tény, hogy az oldalak a NEWHOSTING hibájából állnak, az bizonyos. Sajnos. Dolgozom az új, full extrás tárhely megszerzésén. Elnézést és türelmet kérek mindenkitől.
    THX by Boxer.
  • aerolive
    Na nézd meg, egyszer szólok helyesírásért és akkor is elbaszom. Ez az igazi :D

;)
  • Boxer HUN
    Akkor én is helyesbítelek...
    Írtad te, idézve engem: "tízezredik-dik."
    Írtam én: Mit is kap a 10000.-ik " tízezredik-ik" így kellett volna helyesen idézni...

Amúgy köszönöm az észrevételed, igaz már harminc éve is van, hogy ezeket tanultam... ahhoz képest szerintem már egész jól megy.
  • aerolive
    öö ... egy magyar helyesírás szabályait? :D
    Lévén te most azt írtad, hogy tízezredik-dik.

no offense :)
  • vajo
    Ommnyomnyomnyom...
    Új út, szebb mlaa, és fehér hűtőmaszk a Scaniaknak. :D
  • fuszhi
    Fényképeztem egyet, kettőt.
  • Boxer HUN
    Azok a modderek, akik jelentkeztek nálam a team-be, tegyék meg a kedvemért, hogy ha még nem történt meg, regisztrálják magukat a HRMT Fórum oldalon. Ennek hiányában nem tudom kiosztani azokat a jogokat, amivel el lehet érni a zárt, belső fórumokat.

Köszönöm az együttműködést.
  • dgufoplast
    Hozzá szólást jelent :) és erre gondolt :)
  • KingStone90
    az meg mi???
  • vajo
    1 hsz-el kellett volna visszaolvasnod.
  • KingStone90
    Valaki meg tudja mondani honnan lehet megszerezni, letölteni, telepíteni a STDS-ba az a 'base' nevezetű mappát???????
    előre kössza segítséget!!!!

• Padlogáz
    SCS extractor Ha valakit esetleg érdekel,hogy működik.
  • Boxer HUN
    Videó kodeken múlik, hogy hogyan látod. A játék biztos, hogy nem ugrál.
  • Apocalipto
    Remélem ennél azért jobban fog futni...tele van a videó mikrolaggokkal :/
  • vajo
    Na. Nem a homárság miatt csak próbálgattam elég sok színt ami passzol a bordóhoz és a feketéhez, illetve nem rongálja szét a szemetek, ezért van a betűknek meg egyéb szövegeknek kicsit ilyen lilás rózsaszínes színük. Gondoltam így nem zavaró annyira. Elég sokáig nézegettem a monitort vele, meg olvastam szöveget és nekem nem lett semmi baja. :D
  • Ricsi234
    Ezt így nem lehet elmagyarázni..
    Ajánlom a Zmodeler
  • Boxer HUN
    10-4