52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
utánanézek ennek, nem hallottam még rola :) -
Elastam a normális kamerám,... fene sem gondolta, hogy szükségem lehet rá... A telefonom meg nem fogom beállítani webcam-nek..
-
FaceTrackNoIR használatával csak egy "normális" webcam kell, és elfelejtheted az egerészős, kontrolleres körbenézegetést... :)
-
Ugye arrol beszelunk amikor a kabinban forgatom a fejem? :) mert akkor remek, STDS-ben nincs ilyen sajnos -
Csakneked csakmost...baszd fel a hangerőt hagy szóljon.. 
-
Blackmill1216 #12479 Egyébként írta a gyerek az egyik commentbe hogy lesz egy 2 rész is xDDD
-
Nem,egy olyan oldalon van ahol csak béták vannak.Már nem engedi tölteni,de azért van egy pár köszönjük a feltöltést,meg jó a játék stb komment alatta.
#12477:Videó:D Csak túl van spirázva,sok a szabadidő biztos.A zene meg..sztem az lesz a csengőhangom.
-
Blackmill1216 #12477 Jézus Atyaúristen hát ez meg mi ez?
-
Én is előrendeltem. Majd 19.-én bemegyek a Pólusi üzletbe érte. :) -
Hungarykum #12475 Max a személy igazolványt elviszed, de szerintem elég lesz, ha a nevedet megmondod. -
Ubi52 #12474 Ha ilyen nyitott torrent oldalakra gondolsz, akkor már egy hónapja letölthető az ETS2. Kamu az összes. -
Ha most előrendeltem a játékot, akkor majd a boltban (mert bolti átvételt választottam) akkor kell majd valami nevet vagy igazoló dolgot mondani ? Mert gondolom kell, hiszen akkor nincs értelme az előrendelésnek csak ilyet még nem csináltam :) -
6 nappal a kiadás előtt tölthető a béta,ez elég gáz már megint. -
Ez elég gáz szerintem..
-
Hungarykum #12470 Kicsit szerintem félre értelmezted.
Én úgy olvastam, hogy a most meglévő 8db kamion mellé, jönne még a közelgő frissítésben (ha szerencséje lesz az SCS soft-nak) 3db teljesen új kamion, valós nevekkel és jelekkel. -
Három tengelyre helyezhető a különböző nézet, amiket természetesen invertálni is lehet. -
Szintén :) -
Én is megrendeltem már.
-
Euro Truck #12466 Jóvan! :D -
komiki #12465 Kérsz a BRFK-tól egy rohamkocsit teljes felszereléssel.Addigra már biztosítják a bolt környékét.Mire megérkezel tiszta lesz a pálya.Bemész a boltba elkéred a játékot(lehet hogy választhatsz mellé másikat is teljesen ingyen) és hazaviteted magad.Amikor feltelepítetted játszol vele.Így.
-
Euro Truck #12464 És hogy kell átvenni? Személyi igazolvánnyal vagy hogyan? -
Euro Truck #12463 Hol lehet beállítani,hogy helyszínen akarok fizetni és,hogy ne a számlázási címre? A megjegyzésekbe?? Vagy hova? -
Nem, egy hamissal.... -
Euro Truck #12461 És azt is ki lehet választani,hogy ott fizessem ki?? -
Euro Truck #12460 Tehát a rendes lakcímemmel? -
Boxer HUN: megnéznéd, hogy a controller beállításokban van e invert nézésre lehetőség? xbox controllerel játszanám, és jo lenne ha ez bene lenne :) -
Nemsoká itt a péntek. heheeeeeee
-
Szerintem a DAV marad meg DAV-nak... (Saját tipp volt). -
Tippelnék mondjuk a Majestick lesz az egyik a dav a másik és az Ivedo . Majd "meglássuk" úgy is :) -
Hungarykum #12455 "Nothing is to be taken for granted, the discussions are at very early stages, but with a bit of luck there is a chance for 3 more vehicles in our game getting the proper name and brand in future ETS2 updates."
Nem lenne rossz 3 új kamion, valós márkanevekkel és márkajelekkel. -
Regisztráld be a rendes címeddel magadat, majd amikor megrendeled a játékot, ott lesz olyan, hogy átvétel módja.. Személyes átvételt választod, és ott lesz a boltok listája.. -
SuSu1992 #12453 Az ai kamionok is tuningoltak? Mert szerintem az is király lenne, ha másik kamionokon is lenne vagy 50 szúró.. -
Euro Truck #12452 Hát. Ez meg is van. DE én a BOLTBAN szeretném átvenni és nem kellene szállítani.
Ha már regisztráltál, csak nem vagy bejelentkezve, itt megteheted. Ha nem, akkor az alábbi adatlap kitöltésével megteheted.
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
E-mail:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Mobil:
Vezetékes:
Kézbesítési cím
Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Adatok másolása
(Akkor használja, ha a szállítási és a számlázási cím megegyezik)
Számlázási cím
Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Cégnév:
Ez van. Regisztrálni nem kell már regisztráltam. De hol lehet azt,hogy az egyik üzletben vegyem át? -
Aki ráér..
-
komiki #12450 regisztrálsz az 576 on ,aztán az előrendelhető dolgok közül a kosaradba rakod a gamét.Ennyi .Szólnak ha megjött.Szerintem igy kell:)
-
#12449 1:15-ről csak nekem ugrott be a King of The Road? -
komiki #12448 Igazad van.Nagyon sok minden változott az előző részhez képest.Itt már megtárgyaltuk hogy milyen lett illetve lehetett volna.Boxer,és jonhbart sokat tett érte hogy milyen legyen,tartotta a kapcsolatot a készítőkkel ők pedig bizalmuk fejében bétakulcsot adtak nekik.Amit mi is figyelemmel követhetünk.Én köszönöm nekik a honosítást meg boxer hun-nak a sok :"beleölt kilómétert.Egy hét és mindenki nyomhatja.DE egyszerüen nem tudom megállni hogy az ilyen hozzászólások mellett ne akarjam fölakasztani magam.Lehetett volna benne teleportkapu ,meg saját ház ,meg gumisműhely,de nem lett hálistennek. Elnézést kérek vajótól is ,tudom nem szereti az ilyen hozzászólásokat. -
JohnBart #12447 Gondolom mert nem eredeti. -
Euro Truck #12446 Sziasztok. Akkor valaki segítene,hogy,hogy kell előrendelni az ETS 2. ( 576 on ) -
halasgabor99 #12445 Sziasztok! Stds 1.5 patch- hoz nem fogadja el a kódomat. Miért?