52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Csak türelmesen... ha kérhetném. Nem egy olyan vásárló van itt, akik még életükben nem vásároltak így. Ha kell, 50 szer is magyarázzátok inkább el, mert EZ erősítheti a közösségünk erejét, nem pedig az ellenséges fellépés.

Köszönöm.
  • kem001
    Már a hogy a fenébe ne lehetne.. Olvasd már el a weboldalukon a rendelés leírását..
  • Euro Truck
    Az 576 nál lehet úgy is hogy a helyszínen fizetek? Ezt,hiogyan kell tudatni rendeléskor?
  • DJKonya
    Nem, személyesen is át tudod venni amint kapható.
  • Suba1993
    Ha előrendelem, akkor csak a házhozzászállítás van?
  • mjociko
    hol?? és mennyi?
  • mjociko
    Azt szeretném megkérdezni hogy hol és mivel jár ez a megrendelés??
  • Suba1993
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ugye előrendelésbe 6000 Ft a játék és én úgy tudom, hogy ha előrendelés nélkül veszem meg, akkor drágább, na erre az árra lennék kíváncsi.
  • SnyperD
    itt ha ezeket átnyomod és játék közbe nyomsz egy ö-t akkor megy de csakis offline profilban :(
  • Garth22
    az engem is érdekelne !
  • Axtros
    És már a cdgalaxis -ban is.
  • Zsoca241
    Euro Truck Simulator 2 már itt is előrendelhető

http://www.gameshop.hu

• SnyperD
    Adjon Isten! Az STDS be be lehet állítani free cam ot? és ha igen hogyan? ( repülős kamera ) :D
  • TaRka0107
    Fejével mozgatja a nézetet az interiorban? Az jó. Fasza G25/27-el is tolni, ilyenkor bánom, hogy eladtam a G25-öm.
  • kerel
    Én ki fogom próbálni, vagyis egy próbát megér.
  • kerel
    Elméletileg, csak webkamera, meg a progi...

LINK
  • fuszhi
    hoppá hoppá A középpontot egy gombnyomással a játékos pillanatnyi helyzetéhez lehet kalibrálni, hogy legyen egy pont amihez az összes elmozdulás viszonyítható. Játék közben időnként szükség lehet a pont újrakalibrálásra, hiszen senki sem tud mozdulatlanul ülni a képernyő előtt.

Akkor mégis maradnék a hagyományosnál.
  • fuszhi
    Egy ilyen akármi ha jól vettem le : TrackIr sokba kerül. Ahhoz képest amit tud, és még el is mer romlani pár év múlva. Nem szégyenli magát? :)))))))))))))
  • fuszhi
    na 4 nap
  • allock #12545

jogos, krvára unalmas
  • Hungarykum
    Igaz. Majd kiderül, aztán beborul :D
  • Ubi52 #12543
    Nem ez a lényeg.. :) Tök fölösleges ezt a témát húzni vonni. Majd kiderül, hogy milyen gépek kapják meg a licenszet és ez úgyse a találgatásból fog kibukni.
  • Hungarykum
    Még egy oldalt sem írtunk, de nem tudtam, hogy megvan szabva miről lehet írni és mennyit.
  • Ubi52 #12541
    Erről még hány oldalt fogtok írni??
  • Hungarykum
    De a 3 nem valódi márka az 4 (Dav, Ivedo, Valiant, Majestic).
    Akkor most 1-et kihagynak és meg sem próbálják megszerezni az eredetit?
  • fuszhi
    http://eurotrucksimulator2.com/download.php gondolom majd valahol itt érdemes keresgélni 19. -étől.

áááh , de már nagyon várom. hála az égnek már benne vagyunk az utolsó hétben. Ennyi várakozás után.
  • Csabi2007
    Még sehonnan majd 19.-én lehet!
  • ateszegry
    demot honnan lehet leszedni?:D
  • LeWyTy
    wunderschön!
  • Blackmill1216
    U
  • Skypack

• TruckerDave
    Nem 3 új kamion lesz. Ezt írta le Boxer is. Hanem a 3 nem valódi márkából lehet még valamelyik eredeti, vagy mind a 3. Mert jelenleg újra kezdték a tárgyalást, az sem biztos, hogy egyel is sikerül megállapodni.
  • Hungarykum
    SCS software blog oldalán ki van téve, hogy miről van szó és már én is kiraktam ide, de leírom még 1x.

Arról van szó, hogy ha kis szerencséje is lesz az SCS software-nek, akkor még további 3 új kamion kerülhet igazi márkanevekkel és márkajelekkel az ETS2-be a közelgő frissítéssel.

Összesen csak ennyi infó van. Azért nem is írnak többet róla, mert nem 100% hogy lesz 3 új kamion.
  • TaRka0107
    Pedig egyszer jöttünk már haza úgy kocsival valahonnan, hogy szakadt az eső meg jég, és olyan köd volt, hogy nem láttunk semmit.
  • Boxer HUN
    Oszd meg velünk légy szíves, hogy melyik három kamion jön még hozzá, mert bár napi szinten kontaktolunk a SCS Software-el, de ilyenről semmi infónk... ???

HÁROM MÁRKA LISZENSZ. (Márka engedély van újra látómezőben, de nem valószínű a megjelenéskor). Pontosan tájékozódj, mielőtt bármit is híresztelsz. Szerencsétlen közösség már így is tűkön ül.

Köszönöm.
  • Boxer HUN
    Olyannal mint szimplán köd, egyszer sem találkoztam a bétában. Pedig már kb. 100.000 Km van bennem. Az esőben nagyon párás levegőt szimulálnak, ez tűnhet esetleg ködnek, de mint köztudott, ködben nem esik az eső, és esőben sem ereszkedik le a köd.

Tehát a tényleges ködnek se híre, se hamva.
  • AudiQuattro
  • Luspy
    DirtDevil videójában volt eső meg köd is. (Lentebb a videó)

http://ro.twitch.tv/dirt_devil/b/334732270
  • Zsoca241
    A köd és az eső természetesen benne lesz az eredeti játékban. Lesz hogy csak simán leszáll a köd éppen valamint csak esik az eső. Az egész ETS 2 nagyon tetszik nekem. Az éjszaka az nagyon komolyan meg van csinálva. Azt viszont sajnálom az ETS 2-ben hogy nem lesz MAGYARORSZÁG benne ahová árut lehetne szállítani és hozni onnan. Továbbá várható elméletileg 3 DB új kamion is majd a játékba ha meg fog jelenni. Azt viszont sajnos nem tudom hogy igy PÓTKOCSIK újak lesznek e azokon kívül amik vannak. Annak viszont örülnék ha a Magyar térképet meg csinálná valaki és használni lehetne magyarán az eredeti játék mappájába be lehetne tenni. Kérdés hogy ez meg fog e történni. Meg a 0. patchet is emlegettek itt én is csak azt mondom amit olvasok.
  • fuszhi
    No tisztelt uraim , a kérdés a következő: Valaki valamit esetlegesen tud arról a ködről amiben az eső is esik, mert ma történetesen hazafelé leszállt a köd és az eső is csepegett. S érdeklődnék hogy is van az hogy kirak az scssoft egy pontosabban nem egy hanem két képet , lehetséges hogy les e a ködből is valami? Előre is köszönöm a hozzászólásokat üdv.