52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ronso
    nekem is vezeték nélküli :)
  • fuszhi
    Off vettem WUNDER - BAUM -ot és kiakasztottam lehet kapni új kocsi illatot de én a barackosat meg a vaniliásat szeretem
  • fuszhi
    ennél több nem kelhet a kormányra viszont szükség van hiszen a kanyarokban teljesen illúzió romboló ha rángatod a kamiont dől ide oda az egér megint oltári segítség hiszen kitudsz nézni
  • szabii98
    ebayen vannak jó árban(60 ojró környékén)
  • SnyperD
    1 éve vettem g27 et ETS 2 miatt. És kábé 3 hete kezdett heti szinten elmászni a középállás, egész jó nem ? :D
  • TaRka0107
    Nekem wireless-es van, azért meg nem veszek receivert.
  • ronso
    Én xbox 360 gamepaddal tolok minden játékot,olyan finomra lehet hangolni,hogy királyul lehet kormányozni..
  • TaRka0107
    G25-öt már egyáltalán nem lehet. Amikor én vettem vagy két évvel ezelőtt boltban, már akkor sem nagyon voltak.
  • szabii98
    Kár hogy már boltban csak nagyritkán vagy még annyira sem lehet kapni :/
  • Hungarykum
    Hát igen, de annyira nem vészes. Amúgy meg a sok év alatt már megszoktam.
  • TaRka0107
    Végül is jó, jól lehet adagolni a kormányzást, csak a gáz adás szar kattintással:D
  • Lack
    DFGT + egér, ez most a STDS nél nekem nagyon bevált
  • bmwcrash
    már megyek is csak átöltözöm:D
  • TaRka0107
    Jaja, de ha netes védelem van rajta, akkor csak holnap tudsz vele játszani. Úgy tudom Max Payne 3-nál is ez volt, hogy egy nappal korábban kiadták, vagy kettővel is, de nem lehetett játszani vele csak megjelenés napján.
  • joceruza
    Akkor góóóó!
  • Hungarykum
    Én egérrel kormányzok kezdetek óta, de nekem nagyon jó így.
  • bmwcrash
    már nem azért de engem most hívtak hogy mehetek átvenni:)
  • TaRka0107
    Nekem volt G25, csak én hülye eladtam, bár mondjuk csak ehhez a játékhoz vettem volna most elő, annyira nem hiányzott.
  • fuszhi
    DFGT nél szerintem nem érdemes rosszabbat venni illetve, nem mindenki engedheti meg magának a G25 és G27 est , de amint kijön egy újabb típus a G25 ára úgy is megereszkedik s az összes többié is.
  • TaRka0107
    Így kell ezt, nem kell szarozni.
  • joceruza
    Annyira felhúztatok ezekkel a rövidített órákkal hogy úgy döntöttem, HOLNAP SZABIN LESZEK!!!
  • TaRka0107
    Egyébként ti mivel fogjátok tolni? G25, vagy hasonló kaliberű kormány?
    Én szerintem egérrel fogom. Billentyűzettel elég vicces a dolog.
  • TaRka0107
    Nekem is rövidített lesz... csak nekem 7 óra és 9-től kezdődik:)
  • TaRka0107
    Jó neked. Nekem is rövidített lesz, de lehet elkérem magam. Logisztikán vagyok. Lehet elfogadják, hogy megyek haza ETS2-zni:DDDDD Vinnem kell pár fuvart:))
  • fuszhi
    Én szerintem odamegyek nyitásra Kérek a BRFK-tól egy rohamkocsit teljes felszereléssel.Addigra már biztosítják a bolt környékét mire megérkezek tiszta lesz a pálya.Bemegyek a boltba elkérem a játékot(lehet hogy választhatok mellé másikat is teljesen ingyen, és hazavitetem magad. Amikor feltelepítettem :)))) játszol vele. komiki az ötletadó úgyhogy innen is köszi az ötletet.
  • ronso
    Hát én is reggel ugyanugy megyek 4 kor meló felszedem azt a pár száz kukát az utakon és egyszercsak hazajövök,majd az asszony átveszi a csomagot.A fiam meg tolja :))
  • Hungarykum
    Holnap nekem csak 3 órám lesz, és a megemlékezés miatt, azok is rövidítettek :D
  • szabii98
    szintúgy. úgyis 4 napos szünet lesz.mondjuk én nem tehetem meg hogy ne menjek be, igaz elő sem rendeltem
  • joceruza
    Én is várom,de nem habzik a szám,nyugodtan fogok aludni és ráadásul holnap még dolgozni is megyek.
  • Hungarykum
    Azt tudom, csak én 260km-re lakok Budapesttől :D így csak a futár jöhet szóba :D
  • szabii98
    mert mindenki egy kis gyerek belülről . mégsicsak várjuk már egy ideje.
  • joceruza
    Holnap mennyi iskolapad marad üresen...
  • fuszhi
    Nyitás 9:30
  • Hungarykum
    Mindenki úgy csinál, mint valami kisgyerek karácsonykor :D
  • ronso
    Nekem is holnap jön a futárka ..
  • Hungarykum
    Én is megvárom.
    CD Galaxistól is megjött az értesítő, hogy megérkezett a boltba. Rendelést leadtam. Holnap érkezik.
  • fuszhi
    Tudom volt már de tetszik hátha valaki lemaradt róla
  • DIESEL DOG #12777
    Én inkább kivárom míg a futár házhoz hozza... fő a kényelem... :D
  • ronso
    Én hozok olajradiátort,hogy ne fázzunk :)
  • joceruza
    Gyertek aludjunk az 576 előtt! Hozok sátrat (van még 3 szabad hely) meg szenyát! Az üccsi a ti saratok. Este 8-ra ott vagyok.

Nagy buli lesz!