52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • lorci
    Kiprobáltam én is a játékot nagyon jó lett szerintem főleg naplementébe estefele nappal mikor süt a nap szerintem egy kicsit túl fényes....

• Lolluki
    Grafika és gép???
  • frank007
    Hali. Valaki próbálta már felrakni az 1.1.1-es patch-et? Engem kidob az asztalra 10mp-cel telepítés elkezdése után. Az alap játékom 1.0.5 és az 576kb-ban vettem. Másnak is van ilyen problémája?
  • fuszhi
    Mesebeli
  • kem001
    Köszi a választ! Az szép kis távolság..
  • JohnBart
    A két legtávolabbi város cirka két és fél óra útra van egymástól (valós időben).
  • kem001
    Hivatalos oldalán kint van..
  • kem001
    Mennyi a leghosszabb táv a játékban? Illetve mennyi idő alatt lehet megtenni?
  • Lolluki
    Közepesen kúrva csúnya a graf felveszem magasra index stb olyan szaggatás jön meg belassulás, hogy eszméletlen!
    Van valami gépigény róla??? :D
  • szabii98
    ETSben 240 km-t kb 5 perc alatt megtetted..jó azért nem, de jóval kevesebb volt mint most
  • Robi546
    Próbáltam a demót,nekem is bejön.
    Amivel még mindig van egy pici bajom: amikor rálépek a fékre kb. 10-15 másodperc kell hogy megálljon a kamion kb. 80-as tempónál, nem tudom hogy ez a valóságba hogy van de picit lassúnak tűnik persze ott az a sok rakomány/súly is.
    Belső nézetben a kamion hangját tényleg nem hallani nagyon,sajnos. Egyébként ez a "távolság" se nagyon úgy lett ahogy mondták,szerintem,240 Km 15 perc alatt meg lett.
    Ezeken kívül nagyon tetszik a játék!
    További jó játékot mindenkinek! :)
  • ming1996
    oké köszi de ezt írja valahol
  • fityusz
    Semmi, csak a demo-t kb 10 fuvar erejéig élvezheted..., utána letilt, és kéri a serial kódot.
  • ming1996
    én is kiprobáltam a demot és nagon jó minden benn van de mi a külömbség a demó és az eredeti játék között ????
  • f2d
    Kipróbáltam én is, nekem bejövős, demo alapján -> 90%
    Egy kérdés. Sok helyen látni képeket Merciről Volvóról, stb. hivatalos márkajelzéssel. Van már hozzá ilyen mod? Ha valaki tud légyszi dobjon egy linket.
  • Csabi2007
    Sziasztok! Arra van ötletetek mért van az hogy sokkal jobban szaggat a game ha felkapcsolom a világítást?? Simán észrevehető.. Valamint ha indexelek akkor mikor kivan gyulladva az index lassabb lesz a játék mikor elalszik újra gyors..
  • Tomika boy
    Na kipróbáltam a Demót!

Nem lett rossz a játék!
    Engem egy Sokád kiengedett villogatott mind állat:DD
    Mindenkinek jó játékot!
  • Blackmill1216
    UKTS F*ck mindig keverem
  • Blackmill1216
    Akkor játsz ETS.GTS.UTK val :D
  • fityusz
    Ez az ingyenes letöltési link, itt le tudod tölteni a demot, és ha megtetszett, akkor meg is tudod venni digitális formában. A Download Free trial-ra kattints.
    http://eurotrucksimulator2.com/
  • tempi88
    Nagyon jó a játék ( ezt 1 órás demo alapján mondom ), viszont engem egy dolog zavar: ha belső nézetben játszom, akkor alig hallani a kamion hangját, másnál is így van?
    Aha értem, :D ebből is látszik hogy nem GTS.
  • ntex
    Az elején ilyen futármunkákból kell ellenni amíg nem kapsz hitelajánlatot amiből belevághatsz a saját vállalkozásodba
  • kem001
    Az elején amíg nincs kamionod, addig mindig mással mész..
  • kis kindertojás
    valaki legyenszíves belinkelné nekem vagy privátban elküldené az ingyenes letöltési linket?
    előre is köszöntem!!!
    Miaz má hogy minden fuvarnál más kamionnal kell menni?
  • Hungarykum
    Nekem is megjött az ETS2. Most vettem át.
  • allock #13067
    Az ember már a monitor előtt sincs biztonságban az őrült autósoktól :D
  • ntex
    Nekem is volt egy ilyen érzésem egy pillanatra, mindenesetre nem lenne jó ha sűrűn előfordulna :D
  • allock #13065
    Ez inkább direktnek hat, valóságot szimulál.
  • ntex
    Nálam egyszer olyan is előfordult hogy egy T alakú kereszteződésnél jöttem balról, én mentem volna egyenesen kb 50-el kényelmesen, láttam hogy egy autó ott állt a kereszteződésben jobbról. Mikor odaértem lazán kifordult előttem balra, ha nem rántom el a kormányt jobbra akkor szépen beleütköztem volna a kiforduló autóba. Mintha ott se lettem volna kb olyan kényelmesen kikanyarodott előttem
  • allock #13063
  • Ryder159
    Na lejárt a Demó. Tapasztalatok:

Délben érkeztem meg Bécsbe, és akkora dugó volt hogy 20 percig araszolgattam, mire egyik utcából eljutottam a másikba.
    A forgalom eléggé intelligens lett. Ha nagy a forgalom és nem tudsz kimenni a kereszteződésből, egy idő után megáll egy autó és elenged. Még rám is villog.
    De úgy vettem észre hogy a STOP táblát nem ismerik és megállás nélkül áthajtanak rajta. És néhány mellékúton csak 60-al mennek, mikor 90-el lehetne.
    Ebben a játékba végre ha sötét van akkor az tényleg sötét. Lámpa nélkül az orrodig sem látsz.
    A kamion rendszáma a telephelyedtől függően változik.
    Az eső nagyon szépen mutat a szélvédőn.

Nem gondoltam volna de nekem nagyon bejön a játék. Az eddigiekhez képes sokkal-sokkal jobb. Persze vannak hibái de majd javítják őket...
    Te is MAn-nal gurulsz? én is xD.... Szép borulás

• flashkah
    köszi szépen, sose találtam volna meg :)
  • bullseye9
    Szép napot.

Jó hír, úgy tűnik, elfogadja a játék az STDS modokat, behelyettesítve, átírva a megfelelő def-ekkel:

Kérem, ne írjatok privátot, ígérem, ha kicsit több időm lesz, megpróbálom felvázolni, hogyan raktam bele.
    Köszönöm a türelmet.
    Gyorsba annyit, hogy a " def\vehicle\truck\scania.r\" cabin és chassis mappában lévő fájlokat kell átírni.
  • Narelinn
    Kormányt lehet még (windows7-nél) - Eszközök és nyomtatók fülnél, kiválasztod a kormányt és kalibrálás. Tapasztalatom még nincs ebben, mivel nincs kormányom, ezt is csak hallottam.
  • fuszhi
    Nagyon tetszik a game
  • tempi88
    Sziasztok!

Van valakinek Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch kormánya? Mik a vélemények róla, illetve tudtok esetleg valamilyen alternatívát ebben az árkategóriában?

Előre is köszi :)
  • fuszhi
    Hát ezt még gyakorolni kell. Amúgy a DFGT kormánynak van egy Logitech Gaming Szoftverja és azon belül Options és azon belül Global Device Setting.. rányomsz és a megnyílló ablaknál átálítod a Steering Wheel Settings és átálítod a Degres of rottationt , de nem ikszelgetsz semmit Azt hiszem ha felhúztad 900 fokra már jó lesz nekem elsőre jó volt.