52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
jawol #13794 Máma harmadjára kéri a termékkulcsot.Ez mér van?(nem eredeti) -
LOL, azért látom nem volt elég a gazdasági válság a legtöbb ember a játékban is jól hitelbe veri magát meg minuszba mert az első nap már fullos kamiont akar, nagyon jó kis képet ad ez a játék az emberek gondolkodásáról... mindenki rögtön a kiskapkat keresi ( cheat ) melozni senki nem akar

A játék nem épp Civilization szintű, szóval sok okoskodást nem igényel hogy beinduljon a gazdaság de még így se megy, tényleg nem ártana ha már általános iskolában elkezdenének oktatni némi gazdasági alapismereteket
Bocs az OFF-ért, de ez tűnt fel itt az elmúlt napokban, szomorú.... -
nmagyar #13792 Azért az ilyen, hogy: XY sofőröd nem talált munkát, az út üa. kötsge. 405ojró, elég nagy baromság. Minek indul el ha nincs fuvar?? -
Köszi szépen! -
a globetrotter logo-t javítja? -
Hát akkor nincs más választásom...
Köszi a segítséget! -
szimplán elbasztál valamit, ne verd szét a fejed, nem a játék rossz :P
-
ha megveszed szerintem megmarad a fejed :D -
nem eredeti,de ha most aztjön ,hogy ezt a hibát sehogy se lehet megoldani szétverem a fejem
-
eredeti? -
Sziasztok,olyan problémám lennen ,hogy a játék minden egyes fuvar után kéri az aktiváló kodot és hiába írom be azt a kodot amivel elöször elindult most nem fogadja el,csak akkor ha letörlöm és újra telepítem a játékot minden egyes fuvar után, valaki help PLS.
-
íme az én kicsikém :) alig várom hogy 12-es legyek és meglegyen a nagy fülke rá :D
-
szabo861011 #13782 A mercedes és az iveco logot valaki belinkeli köszi!! -
http://www.germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=2134
ezt most találtam, a mercihez a dafhoz meg a vovohoz ad rendes logót -
Az Anglia és Európa közötti átkelési időt NEM veszi pihenőidőnek!!! Még nem is ugrik a idő pár órát sem!!!
MI a túrót csináltak ezzel?! (Gyors futam, ha ez számtana..) -
A játék scs fájljait tudod vele kibontani, moddoláshoz kell elsősorban. -
swadawa senpai #13778 Császtok, abban nem tudtok segiteni, hogy hogy lehet körbenézni a kamion belsejében, mert elég rossz hogy nem tudom megnézni jön e valaki balról, jobbról, tudom hogy jobb egérgomb alabból ,de nem müködik.
-
Lolluki #13777 ez mi? -
SCS extractor nem parancssoros verziója:
http://ftsoftware.eu/downloads.php?Download=scsextractor
Nem teszteltem, playtruck-ról származik a link. -
Lolluki #13775 valaki eltudja küldeni a no speed limites file-t? -
Volvo real logo 2 - ez a jobb, mert az előzőnél az interiorben nem lett lecserélve a logo:
LINK
-
Ironman2 #13773 Én máris szerelmes lettem a kamionokba.Jó a játék.Még nem játszottam egyikkel se,de ez most megfogott rendesen. -
Volvo real logo:
LINK -
Scania20 #13771 #13768
Nekem is volt ilyen problémám!Én a demó mentett játékára telepítettem fel az eredetit és az 1. frissítés után nekem is kérte!Kitöröltem a mentést és újra raktam az eredetit és eddig még nem kérte!! -
WinStar #13770 egyébként nem tudom észrevettétek-e de ha nem ütközöl akkor is magától károsodik a verda :) Vagy ez játék bug? :D Vagy valóban kopnak a gumik,az alkatrészek,stb...? -
Szép napot.
-
balukah #13768 Srácok az 1. frissítés óta aktiválva van a játékom de mindíg azt írja ki hogy aktiváljam a játékot újra. Mi lehet a hiba? -
scs extraktor linket adna valaki, mert a google-ban nem talalom :( -
Lolluki #13766 valaki tudna adni egy rank hacket??? -
Renaulthoz navigáció:
LINK -
The Best #13764 Elözött a faszi frontálisan utközöt velem 400euro javitás 15.000 euro nagyon korekt
-
WinStar #13763 amúgy az miért van hogy odafele minden sofőrömnek van melója,de visszafele meg nincs munkája -.- Ez így rohadtul nem nyereséges ám....vagy csak az elején lesz így? -
WinStar #13762 jó játék,nem beszél,megéri :) -
Bakker a forgalom néha felidegel. balra kellett volna felhajtanom a pályára előttem egy másik kamion megállt a kereszteződésben, jobbról viszont folyamatosan jöttek megállás nélkül... az előttem levő kamiont nem akarták kiengedni, már ott álltam vagy 2 órája játékidő szerint, aztán meguntam és kikerültem jobbról nagy nehezen :) -
Bazz ez szép fuvar volt. Karamboloztam, megbüntettek gyorshajtásért és átcsúsztam a piroson. lol -
Lolluki #13759 nekem nem működik a no limit elküldöd??? :( -

-
nincs -
nmagyar #13756 A villogónak van valami gyakorlati haszna? -
Nekem is az 1.1.1 van fent de hibám még nem volt a játékkal. Pedig pár órát biztos, hogy beleőltem.