52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • jawol
    Máma harmadjára kéri a termékkulcsot.Ez mér van?(nem eredeti)
  • Tikal #13793
    LOL, azért látom nem volt elég a gazdasági válság a legtöbb ember a játékban is jól hitelbe veri magát meg minuszba mert az első nap már fullos kamiont akar, nagyon jó kis képet ad ez a játék az emberek gondolkodásáról... mindenki rögtön a kiskapkat keresi ( cheat ) melozni senki nem akar

A játék nem épp Civilization szintű, szóval sok okoskodást nem igényel hogy beinduljon a gazdaság de még így se megy, tényleg nem ártana ha már általános iskolában elkezdenének oktatni némi gazdasági alapismereteket

Bocs az OFF-ért, de ez tűnt fel itt az elmúlt napokban, szomorú....
  • nmagyar
    Azért az ilyen, hogy: XY sofőröd nem talált munkát, az út üa. kötsge. 405ojró, elég nagy baromság. Minek indul el ha nincs fuvar??
  • norbee46
    Köszi szépen!
  • szabii98
    a globetrotter logo-t javítja?
  • bviko
    Hát akkor nincs más választásom...
    Köszi a segítséget!
  • szabii98
    szimplán elbasztál valamit, ne verd szét a fejed, nem a játék rossz :P
  • csaba90
    ha megveszed szerintem megmarad a fejed :D
  • bviko
    nem eredeti,de ha most aztjön ,hogy ezt a hibát sehogy se lehet megoldani szétverem a fejem
  • csaba90
    eredeti?
  • bviko
    Sziasztok,olyan problémám lennen ,hogy a játék minden egyes fuvar után kéri az aktiváló kodot és hiába írom be azt a kodot amivel elöször elindult most nem fogadja el,csak akkor ha letörlöm és újra telepítem a játékot minden egyes fuvar után, valaki help PLS.
  • csaba90
    íme az én kicsikém :) alig várom hogy 12-es legyek és meglegyen a nagy fülke rá :D
  • szabo861011
    A mercedes és az iveco logot valaki belinkeli köszi!!
  • bmwcrash
    http://www.germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=2134
    ezt most találtam, a mercihez a dafhoz meg a vovohoz ad rendes logót
  • wollnerd #13780
    Az Anglia és Európa közötti átkelési időt NEM veszi pihenőidőnek!!! Még nem is ugrik a idő pár órát sem!!!
    MI a túrót csináltak ezzel?! (Gyors futam, ha ez számtana..)
  • bullseye9
    A játék scs fájljait tudod vele kibontani, moddoláshoz kell elsősorban.
  • swadawa senpai
    Császtok, abban nem tudtok segiteni, hogy hogy lehet körbenézni a kamion belsejében, mert elég rossz hogy nem tudom megnézni jön e valaki balról, jobbról, tudom hogy jobb egérgomb alabból ,de nem müködik.
  • Lolluki
    ez mi?
  • bullseye9
    SCS extractor nem parancssoros verziója:

http://ftsoftware.eu/downloads.php?Download=scsextractor

Nem teszteltem, playtruck-ról származik a link.
  • Lolluki
    valaki eltudja küldeni a no speed limites file-t?
  • Gis80s
    Volvo real logo 2 - ez a jobb, mert az előzőnél az interiorben nem lett lecserélve a logo:

LINK
  • Ironman2
    Én máris szerelmes lettem a kamionokba.Jó a játék.Még nem játszottam egyikkel se,de ez most megfogott rendesen.
  • Gis80s
    Volvo real logo:

LINK
  • Scania20
    Nekem is volt ilyen problémám!Én a demó mentett játékára telepítettem fel az eredetit és az 1. frissítés után nekem is kérte!Kitöröltem a mentést és újra raktam az eredetit és eddig még nem kérte!!
  • WinStar
    egyébként nem tudom észrevettétek-e de ha nem ütközöl akkor is magától károsodik a verda :) Vagy ez játék bug? :D Vagy valóban kopnak a gumik,az alkatrészek,stb...?
  • bullseye9
    Szép napot.

• balukah
    Srácok az 1. frissítés óta aktiválva van a játékom de mindíg azt írja ki hogy aktiváljam a játékot újra. Mi lehet a hiba?
  • TopGun
    scs extraktor linket adna valaki, mert a google-ban nem talalom :(
  • Lolluki
    valaki tudna adni egy rank hacket???
  • Gis80s
    Renaulthoz navigáció:

LINK
  • The Best
    Elözött a faszi frontálisan utközöt velem 400euro javitás 15.000 euro nagyon korekt

• WinStar
    amúgy az miért van hogy odafele minden sofőrömnek van melója,de visszafele meg nincs munkája -.- Ez így rohadtul nem nyereséges ám....vagy csak az elején lesz így?
  • WinStar
    jó játék,nem beszél,megéri :)
  • Hunter of Deer
    Bakker a forgalom néha felidegel. balra kellett volna felhajtanom a pályára előttem egy másik kamion megállt a kereszteződésben, jobbról viszont folyamatosan jöttek megállás nélkül... az előttem levő kamiont nem akarták kiengedni, már ott álltam vagy 2 órája játékidő szerint, aztán meguntam és kikerültem jobbról nagy nehezen :)
  • macleody
    Bazz ez szép fuvar volt. Karamboloztam, megbüntettek gyorshajtásért és átcsúsztam a piroson. lol
  • Lolluki
    nekem nem működik a no limit elküldöd??? :(
  • thomson002

• aerolive
    nincs
  • nmagyar
    A villogónak van valami gyakorlati haszna?
  • KiruHoshino
    Nekem is az 1.1.1 van fent de hibám még nem volt a játékkal. Pedig pár órát biztos, hogy beleőltem.