52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Honnan van?
Kéne link! -
vajo #13955 Jó a reflexed :)) -
Köszi szép kis csomag jól működik hasznos ember -
Nekem olyan volt, hogy csordogáltam szépen Reims éjszaka, aztán a sötétben kanyarban egymás mellett szépen megjelent egy kamion és egy személyautó, vagy a személyautót viszem el, vagy az oszlopot, mindkettőt sikerült :D -
-
Ha valakinek szaggat a játék nagyon,próbálja opengl-be vagy directx-be indítani a startmenüből.
-
Már csak azért is megéri a "Volvo", mert elfelejtették szinthez kötni az erősebb motorokat, így amint van pénzed megveheted a legerősebbet is anélkül hogy várnod kellene a 16-os szintre... -
Azon lesek hogy mindenki díszíti a kamionját én meg sehol nem tudom még teli aggatni. Lehetséges hogy nem csak tapasztalati szintek kérdése a dolog? Szeretnék én is név táblát talán és más fajta mintás festést talán egy két lámpa kíséretében. Lehet egész nap játszottak szakadatlan azok az emberek akik már szénné kozmetikázták a kamionjukat? -
Katt!
Benne van a 119 adással együtt! -
Korrekt a Premium:
-
nmagyar #13946 Bizonymeg. -
Ironman2 #13945 Ultin nyertem!
-
jocking #13944 Nem tudna esetleg valami egy térképpel szolgálni, hogy melyik kamionkereskedő melyik városban van? -
Épp első kamion vásárlása előtt állok, és kicsit elcsodálkoztam a kínálaton. Alapból MAN vagy Scania lett volna a befutó, ám miután vittem pár fuvart a Volvo -val, úgy fedeztem fel, hogy van erő a kicsikében. Most átfutottam a boltokat, és hát ha csak lóerőt vesszük az alap Volvo lepipálja mind az alap MAN-t mind a Scania-t. A kérdésem az lenne, hogy ez a gyakorlatilag majdhogynem 2x annyi lóerő tényleg megmutatkozik az utakon gyorsulást tekintve? -
Hallod te hol kaptál jogsit?:DD -
Nem talált hibásnak a balesetkor... 
-
Hasonló a verdánk cerkabá :)
-
Itt bármelyik re használhatod de régebben tárgyaltuk ezt a témát is vissza kell keresni túlméret esetén használják a jelzést. Érdekes mód a robbanó vagy veszélyes anyagoknál inkább jelző bárcákat táblákat használnak a fény helyett , de gondolom a játékban/szimulációban teljesen mindegy. -
retoucher #13938 Na így már azért sokkal jobb a Volvo! 
-
Szerintem először tanulj meg írni, és értelmesen megfogalmazni egy magyar mondatot.
-
Jad15 #13936 Mercedes modról tud valaki egy linket? (priviben) mert sehol sem találok. -
truckerfan95 #13935 Hogy lehet beállítani hogy több legyen a forgalom ? -
Rendben kösz, közben Dresdenben is találtam 1-et
-
Ironman2 #13933 Nem a másik sávba kell menni? 
-
ahogy Restacaron olvasom, működik de csak saját kamionon* -
most irigykedek....
nekem nem működik a merci logo mod, pedig beraktam ahogy kell -
truckerfan95 #13930 nem tudja valaki hogy készül -e már pálya ?:) vagy kamion késszvan?
-
-
The Best #13928 Ezzel a képpel kivánok jó éjjszakát minden kamionosnak.
[IMG][/IMG]
-
balukah #13927 Bocs hogy warezes vagyok,de mivel jöhet a comment hogy off topik csak éppen nem működik!!!És va nvagy lesz megoldás arra hogy a tört verziósok is tudjanak játszani úgy hogy ne 3 percenként írja ki hogy aktiváld a játékot! És most öjhetnek a commentek meg a benyalóknak akik megvették,le*arom!!!!!!! -
mk452001 #13926 Hali!
A hecc kedvéért: melyik szállítmányoknál érdemes/ "kell" villogót használni (mmint a valóságban, gondolom itt nincs hatása)? -
The Best #13925 Hali Hannoverben van 1 -
Üdv.
Németország mely városában találhatok Scania boltot? -
Ironman2 #13923 Próbáltam megfordulni 
-
Zidan21 #13922 Hali
Szerintetek melyik kamiont lehet legérdemesebben megvenni ??
Renault vagy Scania vagy inkább másikat ? -
Király, át is copyztam
-
Te meg azt sem tudod miről beszélsz cimbora!
Annak semmi köze a topikhoz ki mennyi ideje van itt :) Nem fogok most arról beszélgetni ki mit csinált mikor adta ki stb... Mert ez már egy más téma. Azt sem tudod, hogy nekem mennyi ismeretem van a játékhoz, de biztos több mint néked :D
Tény: Ne ítélkezz olyan ember felett akit nem ismersz... úgyhogy pszt.! -
nmagyar #13919
-
azigen:DD azt hogy sikerült?:DD -
Lol megakartal fordulni?