52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Carlos
    Honnan van?
    Kéne link!
  • vajo
    Jó a reflexed :))
  • fuszhi
    Köszi szép kis csomag jól működik hasznos ember
  • DJKonya
    Nekem olyan volt, hogy csordogáltam szépen Reims éjszaka, aztán a sötétben kanyarban egymás mellett szépen megjelent egy kamion és egy személyautó, vagy a személyautót viszem el, vagy az oszlopot, mindkettőt sikerült :D
  • Cujo HuN

• Cujo HuN
    Ha valakinek szaggat a játék nagyon,próbálja opengl-be vagy directx-be indítani a startmenüből.

• Ryder159
    Már csak azért is megéri a "Volvo", mert elfelejtették szinthez kötni az erősebb motorokat, így amint van pénzed megveheted a legerősebbet is anélkül hogy várnod kellene a 16-os szintre...
  • fuszhi
    Azon lesek hogy mindenki díszíti a kamionját én meg sehol nem tudom még teli aggatni. Lehetséges hogy nem csak tapasztalati szintek kérdése a dolog? Szeretnék én is név táblát talán és más fajta mintás festést talán egy két lámpa kíséretében. Lehet egész nap játszottak szakadatlan azok az emberek akik már szénné kozmetikázták a kamionjukat?
  • wollnerd #13948
    Katt!
    Benne van a 119 adással együtt!
  • bullseye9
    Korrekt a Premium:

• nmagyar
    Bizonymeg.
  • Ironman2
    Ultin nyertem!
  • jocking
    Nem tudna esetleg valami egy térképpel szolgálni, hogy melyik kamionkereskedő melyik városban van?
  • dave10000
    Épp első kamion vásárlása előtt állok, és kicsit elcsodálkoztam a kínálaton. Alapból MAN vagy Scania lett volna a befutó, ám miután vittem pár fuvart a Volvo -val, úgy fedeztem fel, hogy van erő a kicsikében. Most átfutottam a boltokat, és hát ha csak lóerőt vesszük az alap Volvo lepipálja mind az alap MAN-t mind a Scania-t. A kérdésem az lenne, hogy ez a gyakorlatilag majdhogynem 2x annyi lóerő tényleg megmutatkozik az utakon gyorsulást tekintve?
  • bmwcrash
    Hallod te hol kaptál jogsit?:DD
  • Boxer HUN
    Nem talált hibásnak a balesetkor...

• ronso
    Hasonló a verdánk cerkabá :)
  • fuszhi
    Itt bármelyik re használhatod de régebben tárgyaltuk ezt a témát is vissza kell keresni túlméret esetén használják a jelzést. Érdekes mód a robbanó vagy veszélyes anyagoknál inkább jelző bárcákat táblákat használnak a fény helyett , de gondolom a játékban/szimulációban teljesen mindegy.
  • retoucher
    Na így már azért sokkal jobb a Volvo!

• Ryder159
    Szerintem először tanulj meg írni, és értelmesen megfogalmazni egy magyar mondatot.
  • Jad15
    Mercedes modról tud valaki egy linket? (priviben) mert sehol sem találok.
  • truckerfan95
    Hogy lehet beállítani hogy több legyen a forgalom ?
  • dave10000
    Rendben kösz, közben Dresdenben is találtam 1-et
  • Ironman2
    Nem a másik sávba kell menni?

• szabii98
    ahogy Restacaron olvasom, működik de csak saját kamionon*
  • szabii98
    most irigykedek....
    nekem nem működik a merci logo mod, pedig beraktam ahogy kell
  • truckerfan95
    nem tudja valaki hogy készül -e már pálya ?:) vagy kamion késszvan?
  • Luspy
  • The Best
    Ezzel a képpel kivánok jó éjjszakát minden kamionosnak.

[IMG][/IMG]
  • balukah
    Bocs hogy warezes vagyok,de mivel jöhet a comment hogy off topik csak éppen nem működik!!!És va nvagy lesz megoldás arra hogy a tört verziósok is tudjanak játszani úgy hogy ne 3 percenként írja ki hogy aktiváld a játékot! És most öjhetnek a commentek meg a benyalóknak akik megvették,le*arom!!!!!!!
  • mk452001
    Hali!
    A hecc kedvéért: melyik szállítmányoknál érdemes/ "kell" villogót használni (mmint a valóságban, gondolom itt nincs hatása)?
  • The Best
    Hali Hannoverben van 1
  • dave10000
    Üdv.

Németország mely városában találhatok Scania boltot?
  • Ironman2
    Próbáltam megfordulni
  • Zidan21
    Hali

Szerintetek melyik kamiont lehet legérdemesebben megvenni ??

Renault vagy Scania vagy inkább másikat ?
  • Szabi84
    Király, át is copyztam
  • imihaver
    Te meg azt sem tudod miről beszélsz cimbora!

Annak semmi köze a topikhoz ki mennyi ideje van itt :) Nem fogok most arról beszélgetni ki mit csinált mikor adta ki stb... Mert ez már egy más téma. Azt sem tudod, hogy nekem mennyi ismeretem van a játékhoz, de biztos több mint néked :D

Tény: Ne ítélkezz olyan ember felett akit nem ismersz... úgyhogy pszt.!
  • nmagyar
  • bmwcrash
    azigen:DD azt hogy sikerült?:DD
  • Tikal #13917
    Lol megakartal fordulni?