52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sergej778
    Sziasztok,én még csak most ismerkedem a játékkal és lenne pár kérdésem.Az első,hogy mivel jobb játszani billentyűzeten vagy inkább kormánnyal?Második:ti eredeti játékkal játszotok?
  • Boxer HUN
    Ez mi ez??? Leszállt egy UFO???
  • zozyk
    Jól körberakták a trailert karácsonyfaizzókkal.. :D

• csaba90
    én az előbb mentem egy 2 km-eset... összesen 48 xp-t kaptam beállással együtt :D
  • Tikal #14319
    ez a piros link betű meg szintén őrület :D
  • zoliii

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_22_on6ltu0nfr.png

1,2 hiba a játékban :D
  • Szabi84
    szerintem is l e kéne cserélni valami egyszerűre, vagy simán feketére
  • Boxer HUN
    Na, a DEA-hoz sem megyek többet tankolni 1.46€ -ért...
  • wollnerd #14315
    Oh meg is változott! :D
  • endy papp
  • Boxer HUN
    Aki keresi, az meg is találja...
  • macleody
    Nekem konkrétan kifolyik a szemem ettől a háttérképtől.
  • zoltan1232
    Köszönöm a segítségeket
  • balukah
    Vajo honnan szedte azt a jó firssítést,vagy hogy csinálta?
  • szabii98
    vagy csak egy script kell , amivel ki lehet kapcsolni a hátteret, és bárki használhatja
  • milos620
    Sziasztok!

Én még sajna nem állok olyan jól mint ti de egy 360-as Scaniával kezdtem amit tuningoltam Euro 5-ös 420-ra és most vettem egy euro 6-os 440-et.
    Nem lízingelt,nincs hitelem!

[IMG][/IMG]
  • Tikal #14307
    Nem értem miért nem jó a default háttér... van fenn egy topic banner, ok, látjuk, itt vagyunk, szép, de a topic maradjon már olvasható legalább.
  • macleody
    Az alkalmazottak idővel jobban fognak keresni, ők is fejlődnek mint mi. Nálam az egyik 2000-3000 ezer körül hoz a konyhára, a másik még keveset, nemrég vettem fel.

Vajo légyszives cseréld már ki a hátteret valami homogén felületre mert ez rohadtul idegesítő már. Többen is kérték, szedd már össze magad :)
  • marko37
    volt márt nekem is csak másik városban
  • endy papp
    Ez nagggyon jó Ha arra járok megnézem kivi vagyok rá.
  • Tikal #14303
    amikor en dolgoztam cégnek a játékban, már akkor is többet kerestem ugyanazzal a kamionnal mint amivel mennek most ők, ez hogy van akkor?:)
  • wollnerd #14302
    Talán ez a legrövidebb fuvar a ETS2-ben? :DDD

• nmagyar
    Mitől csúsznak mostanában a vontatmányaim? Driftelnek
  • precise
    Igen, ezért is van, hogy kevés marad neked. A lényeg, hogy verdát adsz alájuk jobban keresnek, illetve az is számít milyen az értélkelésük, pl nekem volt egy 0.8-as ki rúgtam felvettem egy 1.8-ast (asszem) és mindgyárt jobban keresett.

Szerintem érdemes őket fejleszteni egyre jobb verdát alájuk pakolni és idővel jól fognak keresni.
  • nmagyar
    Igen
  • zoltan1232
    A fizetést hogy adjam neki? Automatikusan levonja a pénzemből nem?
  • ikarus44
    kösz
  • Hippo0315
    Hát Én azt mondom örülj neki, eddig nekem csak mínuszt termelt. Persze volt bevétel de szinte azonnal sokkal nagyobb kiadása is.
  • Szantai80
    Én már régen átmentem. 3. szintnél. felvettem a 100 papír hitelt, vettem egy Volvo-t, azt gyija paci!
    Most a 4. szint közepén vagyok és már adja a kb. 20 ezres fuvarokat. Mondjuk, ez függ attól is, mikre költöd el a skill pontokat. A helyedben már rég belekezdtem volna.
    Az alkalmazotti rész csak arra jó, hogy kipróbálj többféle alap traktort. Szerintem....
  • peta19901010
    kössz
  • precise
    Ez azért lehet mert nekik kell adnod fizetést is, illetve az is számít milyen verda van alattuk.

Nekem két sofőröm van ,egyik alatt egy alap 320-as actros, a masik alatt valami 700 lovas volvo. A volvos jóval többet hoz.
  • ikarus44
    1 eléggé furcsa kérdést tennék fel: sztetek mikor menjek át alkalmazottról alvállalkozóba? (szint:7)
  • Tikal #14291
    Semmi, szarul programozták ezt le :D Szart se keresnek a sofőrök, nekem napi 100eurot hoznak
  • varazs01
    Vagy te csináltad vajó? Ha te csináltad és nem titok elárulhatnád a program nevét :)
  • precise
    no speed limit mod ot hol talalom?
  • balukah
    Vajo ezt honnan szedted?Le lehet tölteni?
  • vajo
    Környezet tuning a Dijon-i fizetőnél.

Ha nem jelenne meg, vagy csak lassan, itt a link: Kép
  • zoltan1232
    Sziasztok!

Bővítettem a garázsomat, vettem új kamiont és felfogadtam egy sofőrt. Sajnos alig dolgozik és eddig csak 1000 eurót keresett. Mi lehet a baj?
  • Hexenking
    Sziasztok

Na én is elkezdtem dolgozni. Szerintem nagyon jó kis játék lett.
  • huhuhorgasz
    Üdv mindenkinek.

Na a warez az tényleg arra volt jó, hogy kipróbáljam a játékot, semmi egyébre. Le is adta a rendelést, csütörtökre megjön a játék, ha minden igaz. Addig meg egy kis szünet. jónak tűnik a game, talán az egyik legjobb amivel eddig játszottam. Viszont van egy két dolog amin lehet csiszolni. pl egyszer nem adta meg az egyik autós az elsőbbséget, kikanyarodott elém, alig tudtam kikerülni, éppen csak meghúztam az oldalát. durr bünti :@ meg egy másik esetben amikor előttem álló autó a pirosnál állt. zöldet kaptunk, elég nagy a kereszteződés. bementem utána, ő elengedte az egyenesen haladókat, mire el tudtunk indulni kiíta nekem hogy piroson átmentem. na mondom fasza :@ de ezen kívül nem találtam benne eddig olyan felháborítót.