52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hoztam nektek egy vidit is! (bocsi a minőségért)
-
basicscale #15486 Ki lehet választani, hogy milyen fuvarokat vállaljanak el a sofőrök, nekem már kerestek 7e is. -
endy papp #15485 Szia .
Ezzel a moddal csak egy a bibi hogy üti a másikat (Cabin_sound.scs)így az nem működik.
Ha esetleg ezt tudnád orvosolni valahogy az jó lenne.
Különben nagyon élethű lett.....,csak emiatt vissza tettem a régit mert a külső zajra is kivi vagyok vezetés közbe.
Tudom hajoljak ki az ablakon ,de ezzel az a gond ,elromlott az ablak emelő szerkezet,így nem tudom leengedni az ablakot,ekkor sebességnél meg nem nyílik ki az ajtót.
Előre is köszi.
Üdv. -
Sziasztok! Nagyon jó kis játék és remélem a modderek mégjobbá teszik...:D A realistic Physics nagyon jó és mikor a bányából kellett felrángatni egy markolót tök sötétben villogva, az nagyon hangulatos volt..:)
Rengeteg lehetőséget érzek a játékban. Jó lenne ha változnának az évszakok és a menedzselős rész jobban ki lenne dolgozva...
A felvett sofőröket nem nagyon tudom/lehet figyelni hol voltak, mit vittek-hova, valamilyen módon jó lenne ha lenne beleszólás a munkájukba, hamár etetem őket...:) Iszonyatosan lassan fejlődnek...:( -
Köszönjük.. -
Sziasztok! :D Most írok először ebbe a fórumba, de annyira tetszik ez a játék! Régen mindig egy rendes és élvezhető busz szimulátorra vágytam, lett is aztán kamionszimulátorra és végre van egy nem olyan egyhangú játék. imádom... :D Nektek is sok jót a játékhoz! -
-
orixon #15480 Sziasztok, lenne egy kerdesem van ra lehetoseg hogy a kamion egoit kicsereld? Vagyis nem a fenyszorokat hanem az izzokat beloluk. -
http://www.abload.de/img/ets2_000177gp0a.png -
Aloha, ebben a fórumban még új vagyok! Ezzel a képpel köszönök nektek! :)
-
Aláírásom..
-
Oliver1983 #15476 Sziasztok hol találok kiegészítőket a játékhoz? Tud nekem valaki küldeni 1 pár oldalt,linket... koszi -
Na ezt az új logós módot,és az új patchet berakva már nem szaggat úgy.. ( hálisten! ) viszont minden levan húzva,és úgy 10-20fps között van most a játék.. szóval fura most,de remélem nemkell sokáig így menni ! :D -
-
Én már a v1.1.10-el tolom...
-
Át lett ugorva... -
Ahogy fejlődsz, mindíg hosszabb, és értékesebb fuvarokat vihetsz !
-
milos620 #15470 Én is szeretnék, majd beruházni a játékra így szeretném tudni, hogy csak az 1.1.3-as patch jött ki vagy vannak még régebbiek?
És ha igen, akkor betudná nekem linkelni őket mert én az 1.1.3.-ról tudok ami épp fent van itt! -
endy papp #15469 Köszi. 
Már ki is cseréltem,az újra. -
A 1.1.2-ben mi a javítás
-
istenem már :D -
Goede dag Nederland!
-
milos620 #15465 Várakozás Doverben,majd indulás a Seafrance-ra! :)
-
A "Realistic Physics Mod v1.2 avec limiter" nevű móddal van egy kis probléma.
Ütközés után a fűlke vadul elkezd bólogatni, és nem hagyja abba.
Ezt a problémát orvosoltam a mód javításával.
Most már elvileg nem bólogat a fülke feleslegesen, legalábbis nekem nem csinálta pedig többször is direkt neki hajtottam 130-al a szalagkorlátnak.
Viszont az 1.2 módban lévő fizikai tulajdonságai megmaradtak.
Physics Mod v1.3 -
jocking #15463 Trucksimforumról itt a legfrissebb Real Logos Mod. Mindent cserél, zászlókat, menü ikonokat, kamionokon a plecsniket, és a festést sem cseszi el.
MOD -
Gázfröccs #15462 És ezt a no limit modot honnan lehet leszedni? -
Bal0924 #15461 A többségetek leszedte a limitet a 90km/h-nál? -
Nekem kb 4800ft lesz.. bár csak kódot kapok ezért.. :) -
fcbarcelona1 #15459 ok köszi -
De, hivatalos oldalon fent van. Olyan néven találod, hogy "Free Trial". -
mindegyik kamcsi csak 90-et tud menni,szedd le a no limit mod-ot -
azt szeretném kérdezni hogy valaki nem lakik ráckeve közelében vagy -
fcbarcelona1 #15455 Nem lehet valahonnan az ingyenes változatát letölteni? -
scottryder #15454 Én is cdgalaxisnál rendeltem, postával együtt volt 7e, de ezért játékért megéri. -
cdgalaxisnál 6000 Ft -
Gázfröccs #15452 Sziasztok!
Mitől van az hogy veszek egy volvot és megveszem bele a 750 lóerős motort de 90-el megy mint a 400 lóerős.
Le lenne szabályozva? Ki lehet-e ezt valahogy iktatni?
Előre is köszi: Ádám -
fcbarcelona1 #15451 mennyibe kerül? -
nekem is ez a gondom de azt írták hogy ha megveszed akkor megszűnik csak nekem is az a gond hogy nem engedik meg a szüleim
-
fcbarcelona1 #15449 Sziasztok!
Szerintetek miért kéri mindíg a játék a termékkulcsot pedig már beírtam egyszer sőt többször is. -
pcmester #15448 Mai első kör
Indulás:
Határ:
Szép híd :D nem?:
Tankoljunk :D :
Alvás:
Egy kis országút:
Sima megérkezés: