52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bocskor3
    Hoztam nektek egy vidit is! (bocsi a minőségért)
  • basicscale
    Ki lehet választani, hogy milyen fuvarokat vállaljanak el a sofőrök, nekem már kerestek 7e is.
  • endy papp
    Szia .
    Ezzel a moddal csak egy a bibi hogy üti a másikat (Cabin_sound.scs)így az nem működik.
    Ha esetleg ezt tudnád orvosolni valahogy az jó lenne.
    Különben nagyon élethű lett.....,csak emiatt vissza tettem a régit mert a külső zajra is kivi vagyok vezetés közbe.
    Tudom hajoljak ki az ablakon ,de ezzel az a gond ,elromlott az ablak emelő szerkezet,így nem tudom leengedni az ablakot,ekkor sebességnél meg nem nyílik ki az ajtót.
    Előre is köszi.
    Üdv.
  • Titan
    Sziasztok! Nagyon jó kis játék és remélem a modderek mégjobbá teszik...:D A realistic Physics nagyon jó és mikor a bányából kellett felrángatni egy markolót tök sötétben villogva, az nagyon hangulatos volt..:)
    Rengeteg lehetőséget érzek a játékban. Jó lenne ha változnának az évszakok és a menedzselős rész jobban ki lenne dolgozva...
    A felvett sofőröket nem nagyon tudom/lehet figyelni hol voltak, mit vittek-hova, valamilyen módon jó lenne ha lenne beleszólás a munkájukba, hamár etetem őket...:) Iszonyatosan lassan fejlődnek...:(
  • Boxer HUN
    Köszönjük..
  • bocskor3
    Sziasztok! :D Most írok először ebbe a fórumba, de annyira tetszik ez a játék! Régen mindig egy rendes és élvezhető busz szimulátorra vágytam, lett is aztán kamionszimulátorra és végre van egy nem olyan egyhangú játék. imádom... :D Nektek is sok jót a játékhoz!
  • Johnny 19
  • orixon
    Sziasztok, lenne egy kerdesem van ra lehetoseg hogy a kamion egoit kicsereld? Vagyis nem a fenyszorokat hanem az izzokat beloluk.
  • Johnny 19
    http://www.abload.de/img/ets2_000177gp0a.png
  • Johnny 19
    Aloha, ebben a fórumban még új vagyok! Ezzel a képpel köszönök nektek! :)
  • Boxer HUN
    Aláírásom..
  • Oliver1983
    Sziasztok hol találok kiegészítőket a játékhoz? Tud nekem valaki küldeni 1 pár oldalt,linket... koszi
  • 0Diaz0
    Na ezt az új logós módot,és az új patchet berakva már nem szaggat úgy.. ( hálisten! ) viszont minden levan húzva,és úgy 10-20fps között van most a játék.. szóval fura most,de remélem nemkell sokáig így menni ! :D
  • gigamen
  • Boxer HUN
    Én már a v1.1.10-el tolom...
  • Boxer HUN
    Át lett ugorva...
  • gomze
    Ahogy fejlődsz, mindíg hosszabb, és értékesebb fuvarokat vihetsz !

• milos620
    Én is szeretnék, majd beruházni a játékra így szeretném tudni, hogy csak az 1.1.3-as patch jött ki vagy vannak még régebbiek?

És ha igen, akkor betudná nekem linkelni őket mert én az 1.1.3.-ról tudok ami épp fent van itt!
  • endy papp
    Köszi.
    Már ki is cseréltem,az újra.
  • mani13
    A 1.1.2-ben mi a javítás
  • szabii98

istenem már :D
  • szabii98
    Goede dag Nederland!
  • milos620
    Várakozás Doverben,majd indulás a Seafrance-ra! :)

• gomze
    A "Realistic Physics Mod v1.2 avec limiter" nevű móddal van egy kis probléma.
    Ütközés után a fűlke vadul elkezd bólogatni, és nem hagyja abba.
    Ezt a problémát orvosoltam a mód javításával.
    Most már elvileg nem bólogat a fülke feleslegesen, legalábbis nekem nem csinálta pedig többször is direkt neki hajtottam 130-al a szalagkorlátnak.
    Viszont az 1.2 módban lévő fizikai tulajdonságai megmaradtak.

Physics Mod v1.3
  • jocking
    Trucksimforumról itt a legfrissebb Real Logos Mod. Mindent cserél, zászlókat, menü ikonokat, kamionokon a plecsniket, és a festést sem cseszi el.
    MOD
  • Gázfröccs
    És ezt a no limit modot honnan lehet leszedni?
  • Bal0924
    A többségetek leszedte a limitet a 90km/h-nál?
  • 0Diaz0
    Nekem kb 4800ft lesz.. bár csak kódot kapok ezért.. :)
  • fcbarcelona1
    ok köszi
  • GerY5
    De, hivatalos oldalon fent van. Olyan néven találod, hogy "Free Trial".
  • bakkerman
    mindegyik kamcsi csak 90-et tud menni,szedd le a no limit mod-ot
  • tomi151996
    azt szeretném kérdezni hogy valaki nem lakik ráckeve közelében vagy
  • fcbarcelona1
    Nem lehet valahonnan az ingyenes változatát letölteni?
  • scottryder
    Én is cdgalaxisnál rendeltem, postával együtt volt 7e, de ezért játékért megéri.
  • tomi151996
    cdgalaxisnál 6000 Ft
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Mitől van az hogy veszek egy volvot és megveszem bele a 750 lóerős motort de 90-el megy mint a 400 lóerős.
    Le lenne szabályozva? Ki lehet-e ezt valahogy iktatni?
    Előre is köszi: Ádám
  • fcbarcelona1
    mennyibe kerül?
  • tomi151996
    nekem is ez a gondom de azt írták hogy ha megveszed akkor megszűnik csak nekem is az a gond hogy nem engedik meg a szüleim
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Szerintetek miért kéri mindíg a játék a termékkulcsot pedig már beírtam egyszer sőt többször is.
  • pcmester
    Mai első kör
    Indulás:

Határ:

Szép híd :D nem?:

Tankoljunk :D :

Alvás:

Egy kis országút:

Sima megérkezés: