52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ricsi234
    Sziasztok...szeretnék egy picit tuningni a gépemen..
    Sapphire Radeon HD5450 1 GB mire lenne elég a gammának?
    2giga ram elég?
    Intel pentium D 3.00GHz proci jó lessz vagy cseréljem?
    Jelenleg most egy Ati Radeon X1550 512 MB vidimarim van..megyeget de lowon nem annyira jó
  • endy papp
    Köszi .... akkor marad így ,mert ahhoz már nem értek és nem szeretnék valamit összekeverni.
  • Bal0924
    Hová kell rakni a "ets2_speed_limit_120_valera_t.scs" fájlt, hogy mehessek többel mint 90?
  • Skypack
    Magára a szóra értettem de mind1, nem akarok offolni.
  • Boxer HUN
    Bár nem is bánom, hogy belenyúlnak, mert az utolsó 4 órában pontosan 12 alkalommal ásít hangosan, majd miután letelt az idő (tachográf szerint), egyből megjött a -300€ büntetés...
  • Solt
    Bezzeg a benzin tankolása egy dízel üzemű motorba nem hangzik hülyén... zseniális...
  • Boxer HUN
    Basszus... még jó, hogy épp végeztem a fáradság szimuláció adatrögzítésével (14 pontba szedve), erre bekopogott az újabb verzió, amiben szintén belenyúltak a fáradság szimulációba...
    Adtam a szarnak egy nagy pofont...
    Ja,... eddig a v1.1.10-et skubiztam, következik a v1.1.11 (fejlesztői verzió) Senki ne keresse...
  • hNeo2
    és miért fontos az hogy melyik kerék a hajtott? honnan tudom hogy egy kamion melyik kereke a hajtott? 2 vagy 4 kerék hajtott?
    bocsi a kezdő kérdések miatt, de szerintem más se tudja.
  • wollnerd #15519
    Tölts le a én live_streams.sii fájlom!
  • wollnerd #15518
    Nagyon tévedsz. A Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába kell berakni a modokat!
  • Shortstop
    hajtott kerekek
  • basicscale
    Dokumentumok/ets2/mods mappa (gondolom módokat akarsz belerakni).
  • longhaul
    Nem tudom biztos. az *.C:\\Prograp files\Euro Truck Simulator 2 nevü mappába.
  • Bal0924
    A .scs kiterjesztésű fájlt hová kell rakni?
  • Bal0924
    Köszi, megvan!

Most már eredetiben megy a játék!
  • SuSu1992
    nem hangzik hülyén hogy gázolaj
  • Skypack
    Tisztában vagyok vele csak pusztán hülyén hangzik az hogy gázolaj
  • longhaul
    Bratislava Alagút és folyó ugyanott. http://www.kephost.com/images4/2012/10/25/a1_2012_10_25_2jdcp45fee.png

Egy kérdésem lenne. Miért az összes internetes rádió amit fogok a játékban az összes idegen nyelü? Csak Magyar rádió nincs köztük.
  • Solt
    Gázolaj...
  • hNeo2
    miben különbözik a játékban a 4 és a 6 kerekű kamion?
  • Ryder159
    Nehogy benzint tegyél bele, ba**ki!!! Tönkre megy a motor...
  • flashkah
    dögös a dög :D
  • Skypack
    Jó drága a benzin az angoloknál :D

• Juhasz27
    Ahova telepítetted abban a főkönyvtárban van 1 uninstall.exe fájl,azzal tudod törölni a játékot.
  • basicscale
    dokumentumok/ets mappa/config.cfg -> töröld ki, elvileg újra kérni fogja a kódot és akkor már jó lesz
  • csaba90
    fülkecserénél még oké érthető... na de alváz variálásnál/hosszabbításnál?
  • razor1997
    Mondjuk akartam írni amit fuszhi írt de mondom minek,ez csak egy game :DD
  • razor1997
    Én még nem estem ebbe bele de már megfigyeltem és úgy vettem észre hogy akkor is cseréli ha fülkét cserélsz.
  • fuszhi
    bizony ha új az elem az életben is arra újra fel kel vinni a festést
  • MANos Viktor
    Én úgy vettem észre (habár még 1.2-nél) hogy túl jól gyorsul a kamion meg rövidebbek a fokozatok, meg én beállítottam hogy 90-nél ne menjen többet és így nem is nagyon használja az utolsó sebességet.
  • Bal0924
    Megtudná valaki mondani? szeretnék játszani az eredetivel..
  • ntex
    A pénzem persze elveszett...
  • ntex
    Ez mi a szar? Vettem egy 34.400€-s festést a kamionra majd cseréltem egy alvázat, és visszakerült a kamionra a gyári festés automatikusan, újra meg kell vennem azt a mocskos drága paintet... Más is járt már így?
  • begotten
    Hmm... ha nem látszana
  • begotten
    Érdekes vasútvonal. :)

• pcmester
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy barátom most akarja megvenni a játékot és van egy ilyen letöltött verziója és nem bukott még le és van egy mentése. Hogy azt át tudja rakni a megvett játékba? Vagy akkor lebukik? Vagy valami ötlet? Előre is köszi
  • Bal0924
    Megvettem eredetiben.
    Hol tudom törölni a játékot, már mint a nem eredeti kódot kiírtani amit megadtam neki.
  • balukah
    Vlaki tudna nekem küldeni egy olyan stream.ssi-t amiben a magyar rádiók benne vannak?Azt nagyon megköszönném:)
  • Gerypapa 95
    elég csúnyán összetörtem ma a gépet egy csúnya előzés miatt :DD

• gomze
    Nekem nincs meg a Cabin_sound mod, mert én állandóan zenét hallgatok játék közben és a játék hangja le van véve.
    Viszont szerintem te magad is orvosolni tudod ezt a problémát azzal ha a két módban lévő fájlokat összefésülöd, hogy egy módban legyen minden, és akkor elvileg működnie kell.
    Én is ezt csináltam a logo móddal amikor összekeverte a festéseket.
    Ez azért van mert ugyan abban a mappában (pl: def) kell lenniük a különböző módokért felelős fájloknak, és ha két különböző módban ugyan az a mappa szerepel, de más tartalommal, akkor a játék csak az egyiket tölti be, és annak tartalmát. Tulajdonképpen az összes módot egybe lehetne rakni 1nagy módba ami nem kis feladat, de az már olyan mint ha egy patch lenne a játékhoz.