52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #15567
    Nem rossz..
  • Scharnhorst
    Mai befejezés során eddig sikerült tolnom tovább a felfedezést:

• Boxer HUN
    Nem én vóóótam...
  • Tikal #15564
    A fatelepet John Deere-nek átnevezni nem hülyeség? Ők csk gépekt gyártanak, nem fát vágnk tudtommal :)
  • Boxer HUN
    Az idő múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városokban (gyorsabban haladsz, gyorsabban telik az idő), viszont az alsóbbrendű utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál.
  • 0Diaz0
    Na srácok, akkor tudnátok pár oldalt,boltot küldeni ahol meglehet venni az ETS2-t? Megrendelem dobozostúl,cd-stül.

Ez a paypal ilyen sok használatlanság után, s.gghülye.
  • Boxer HUN
    ... A következő patch-t tesztelem.
  • f2d
    Jó lusta sofőröd van.
  • fuszhi
    Üdv a kezem mint a villám
  • Boxer HUN
    Na akkor ide skubizzatok:

Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idő egészen...

2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:00 --- nem történik semmi
    0:00 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
    0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
    0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt

Na ez után jöttem ki írni.
  • Tikal #15557
    Jaja, pénz bünti meg XP bünti is abból a fuvarból!!!
  • kerel
    Az a megoldás se rossz :D Lényeg, hogy törjön a gép, mert a valóságban is általában elalvásnál törik... Azt már meg se merem említeni, hogy erre még jöhetne egy bünti is... :D Mindenki meggondolná a túlvezetést... :D
  • Tikal #15555
    félreérted.. nem kell random törést csinálni a gépnek magától, mert te fogod csinálni ha nem látsz semmit :D
  • milos620
    Ma nem sikerült 1 km-et se mennem mert a bluescreen view szerint valamelyik driver elhasalt,így uninstall és telepítenem kellett az összeset!

De behozom a lemaradást! :)

• kerel
    Én se a szimulációra gondolok, csak arra, hogy pl elsötétedés, kivilágosodás és GPS-en mutatja, hogy %-kal tört a gép és a törés mértéke random lenne...
  • milos620
    Szia!

Olcsóbb gázolajat szeretnél itt van!

De a legolcsóbb persze mint igazából is a Lengyeleknél és, ha az Oroszország is benne lenne a játékba, akkor náluk van!

Tegnap tankoltam Wroclawba 1,19 euroért!
  • Boxer HUN
    Mindjárt reagálok a fáradtságra... (már v1.1.11)
  • Tikal #15550
    ha elsötétedik akkor valszeg törni is fogod, nem kell azt szimulálni :)
  • kerel
    Jó megoldás szerintem az lenne, ha nem csak elsötétedne, hanem random full elsötétedne és random valamilyen %-ban törne is a gép. Ez valamivel realisztikusabb lenne...
  • 0Diaz0
    Nem... jön pár órával később egy email,és az email végén lesz egy vásárlásra utaló link, rákatt, behozza az oldalt,és a játék neve,és ára alatt lesz a " Serial keys of this product ",és ez után lesz írva a sorozatszám. És csók :) Onnantól használhatod!
  • Tikal #15547
    Én csak nem értem hogy müködik az egész.. lefényképezett serial kodot kuldenek a boritorol?? Ez mégis hogy?
  • 0Diaz0
    Tényleg,amúgy cdkeyshere ittvan... de nekem nemvolt vele bajom.. szóval.. :)
  • Bal0924
    Hogyan tudok többel menni mint 90km/h?
    Hová kell rakni a fájlt, amit letöltöttem?
  • kerel
    Meglett a saját verda :) Csak kicsit gyenge még :'( Még csak 440-es :)

• Skypack
    Indulok Newcastle-ből Milanoba na ez is lesz egy táv :D

• Titan
    Azt meg hogyan???
  • kerel
    Kimerítő fuvar volt... vezettem 1 rövidebbet is, csak azt elfelejtettem lefotózni... Ott városon belül kellett telephelyről telephelyre vinni...

ez a hosszabb volt...

• Tikal #15540
    Szerintem ugy lenne a jó, ha két órával előtte kapnál figyelmeztetést a GPS-en, egy órval előtte meg már ásítana, aztán mikor már tényleg lejárt az idő akkor gyakrabban sötétedne be majd hosszabban évgül teljes blackout :) Szerintem ez az átlátható szürke kép nem elég jóó, jobb volt a régi verzioban talán a 18W-ben ahol teljesen besötétült. just my two cents
  • Tikal #15539
    angol? likeld mr légyszi, én ugy emlékszem a másik választhato nyelv a török volt :DDD
  • Boxer HUN
    muti... mármint a linket.
  • Boxer HUN
    Én a feléért is csinálok neked... occón adom..
  • 0Diaz0
    Angol oldal,vettem már ott sorozatszámot, idáigis tökéletesen működik :) pedig most lesz egy éve hogy vettem :)
  • Boxer HUN
    És hogy lenne az ideális? Nekem van elképzelésem, de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, és a legáltalánosabbat adjuk le javallatnak...
  • Tikal #15534
    Én mint mondtam, nem vásárlonék egy török vagy orosz oldalról serialt :) Azok kétes eredetű kulcsok, de te tudod.

Az egyik ilyen oldalon például még személyi igazolvány másolatot is kérnek, hogy leellenőrizzenek téged, hogy jó vásárló vagy e, LOL

Remélem egy vagy pár hónap mulva nem tiltják le a kulcsodat, mert előfordulhat....
  • 0Diaz0
    én mint mondtam 4200ft-ért fogom venni.. bár csak sorozatszámot kapok..
  • kisbesi
    Mért van az, hogy nekem a játék főleg magasnyomású tartályt dob ki? Valóban ez fizet a legjobban, na de elég uncsi állandóan ezeket cipelni...
  • Tikal #15531
    Na, mágegyszer, akinek kell a játék, kb 5200forintnak megfelelő angol fontért megveheti itt is

Magyarországra is ingyen fogják küldeni, nem csak UK, bár a szállítási idő lehet 3-5 nap lesz
  • Solt
    Értem én, de a szavak használata nem az alapján történik, hogy melyik tetszik, hanem az alapján, amit jelentenek. Nem piszkálni akarlak, csak rendkívül zavaró amikor "benzint tankoltok" kamionba...
  • Tikal #15529
    áá, nagyon szarul nyultak bele, győzködd már őket hogy ez így nem jó, ha teheted :D Nem tudom milyen sofőr az aki négy óra vezetés után már ásítozik :)
  • longhaul
    Köszi... De amikor bemásoltam a filet utána ezt írja ki. HIBA Még jó hogy Biztonsági másolatot készítettem a fáljról.