52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nincs.. :) -
a garázs szintjének van köze ahhoz, hogy mennyit hoznak a csávókáim? -
razor1997 #15685 Az hogy amikor ő leteszi a pótot akkor ő beáll a kirakodójelre nem csak nyom egy entert és pik-pak be is állt. -
komiki #15684 Én értem hogy ez a legnagyobb gondod az életben ,de miért kell trágárúl előadnod?Nincs elég retek ebben a forumban a te hozászólásod nélkül is? -
"bónusz a beállásért" ez micsoda? nekem ilyen bónuszokat nem ad be -
Hatalmas fuvar... :)
-
Gázfröccs #15681 Sziasztok!
A patch-eket hova kell rakni? -
én a 320-assal kezdtem :D úgyhogy nem gyenge az a 440.. az egy szokásos reális teljesítmény amik az utakon mennek :) -
Nem találtak ki valahol valakik a Full screen problémára valamit?
Egyzerüen semmilyen állítással nem tudom megnyújtani. Mr próbálgattam manuálisan átírni a config filét, de nem történik semmi:)
Nagyon nem jó ez így sajna.. -
rambóóxd #15678 Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszín lesz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszín.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már.. -
Solt #15677 Működik az rendesen, nyugi... ;) -
na majd kiderül,ha nő a szintjük,köszi! Csak picit idegesít azért :D -
razor1997 #15675 Itt is van főleg 10 éves kamionokon is csak ott mágnesezik a bolondok ami szabályellenes vagy meg is lehet azt bütyköltetni autóvillamoságisal.Úgyhogy van csak mondom megbütykölik.De itt van példának az egyik ismerősünknek MAN F2000-es van amin min 8-10 éves azon piszkálva van. -
Solt #15674 Sokan kiütik, mert az menő, viszont abba nem gondolnak bele, hogy akár egy vétlen balesetnél, amikor nem ők a hibásak, kiderül minden... főleg, ha kapnak egy komplett szakértői vizsgálatot... Olyan büntetést von maga után, hogy nem éri meg... szerintem... -
Solt #15673 A kártyás már más világ...
A része, miután odarakták, de alapból az nem tartozék, mivel 7-8 évvel ezelőtt ilyeneket még hírből sem ismertünk. :) Gondolj csak bele, hogy a nem tálcás tachográfok mennyi idősek... régen még a komplett óra egyben lenyílt... azokban fix, hogy nem volt semmi ilyesmi... :) -
jocking #15672 Így max. a nyugati viszonyokhoz képest reális, itt nálunk Magyarisztánban ilyen tuti nincs a kamionokon. Nem egyszer volt már rá példa, hogy én autóval mentem 80-nal és a kamion 100-110-zel húzott el mellettem (főúton, nem autópályán). Hozzáteszem, nem IFA vagy hasonló régi cucc volt, hanem ilyen max 10 éves (vagy fiatalabb) nyugati márka. -
razor1997 #15671 Én amúgy ezt amit írtam a régiekre gondoltam.Mondjuk ott van a kártyás az már egy egész komplett elektronika meg ott már nincs szabályzószelep mivel a legtöbbnél már nincs adagoló mint a MANoknál a Common Rail os kivitelezés,hanem egy tápszivattyú ami elég komoly nyomást előállít és a környékén van a leszabályozás..Viszont az előzőbe annyit lefelejtettem hogy a korongosnál általában jobb oldalt szokott lenni a biztosítékok alatt egy kis doboz ami elfogadható annak az elektronikának amit te írtál,viszont azis a tachográf része. -
rambóóxd #15670 Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszin lessz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszin.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már.. -
Solt #15669 Nyugszik a beteg! :D
Idő kell nekik amíg szintet lépnek... A képzési elveknél állítsd kiegyensúlyozottra, és szép lassan elkezdenek termelni, egyre kevesebb lesz az üresjárat. Én a 12. szinten vagyok, két sofőröm van, mindkettő 3.3-s, és napi 2000 euró körül termelnek... -
Solt #15668 Nem, nem ugyanaz... :) Lehet, hogy az új készülékekben ez már integrálva van, de a régebbiek esetében ez két külön dolog. A tachográfok jó része már akkor üzemben volt, amikor limitálásról még nem is hallottunk... ;) -
razor1997 #15667 Ööö egy a gond hogy a tachográf meg az az elektronika amire te gondolsz az ugyanaz.A váltóról ugyebár jön a kilométerjeladó az bemegy a fülkébe ott pedig a műszarfal alatt a tachográfba ahol az adatokat is feldolgozza azonkívül hogy a korongra ír és onnan meg vissza ki az elektronika az adagolóba,ahol van egy szabályozószelep.;) -
WTF???? Ez lehetetlen! Csak ezt másoltad be és SEMMI mást? Bemásolása után történt ez?
-
Mondjuk nem lehet az, hogy máshol is kellene garázst venni? Nem jutottam el még eddig, csak egy feltevés, de lehet ez lenne a megoldás... -
Első saját módom !
DAF XF 560LE Motor
(0-100km/h-ra 2 másodpercet ver az 510LE motorra, de még így is messze elmarad a 750LE Volvótol) -
rambóóxd #15663 Sziasztok!! Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszin lessz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszin.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már.. -
tehát azt kéne csinálnia,hogy ha tegyük fel csinál egy Luxemburg-Dortmund fuvart,akkor a következő fuvarja például legyen Dortmund-Rotterdam,utána Rotterdam-Calais,Calais-Carlisle és így tovább...mert így csak viszi a pénzt a csávóka,lehet eladom a gecibe a kamionját,őt meg kibaszom,és viszem egyedül a céget -
egyébként ez valami bug,hogy a sofőröm az mindig Luxemburgból indul???? ott van a hedkvarterem,és ő szépen onnan fuvaroz,visszafele meg ÜRESEN hozza a kamiont...úgy kéne csinálnia neki is mint nekem,hogy a célállomáson leteszi a cuccost,ugyanott felveszi a következőt,és megy a következő városba és így tovább. De ez a szerencsétlen meg visszamegy mindig Luxemburgba,ami profitot hoz egy-egy fuvarjával,azt elis bassza visszafele benzinre. Nem lehet valahogy megoldani,hogy ÉN adjam neki a fuvarokat? Keresztül kasul bejárom európát,ez a buzi meg csak Luxemburg 400 kilóméteres körzetében dolgozik. -
Solt #15660 Nem a tachográf korlátoz le, hanem egy külön elektronika. ;) -
Solt #15659 Van, de jobban jársz, ha keresel vagy itt a keresővel, vagy google... ;) -
majd írd már meg hogy IRL mennyi időt alatt teljesítetted! -
razor1997 #15657 Nem mivelhogy a valóságba is csak 90km/h a max sebesség a kamionoknál mivelhogy a tachográf lekorlátoz.Ezért van így megcsinálva a játék hogy realisztikusabb legyen.De már volt a fórumon belinkelve olyan mod. -
Ha tuningolom a kamionomat akkor fog tudni 90km/h-nál többel is menni? -
Van már mod amitől minden márka normális lesz?
Meg volt itt valami trailer mod is.
Kaphatok róluk linket? -
ntex #15654 1953km ez is :D -
WinStar #15653 csak? :)) Nekem eddig 153 000 Euró volt a legdrágább amit fuvaroztam,csak 1900 km...az még semmi se :) -
Nagy nehezen csak összejött a pót konvert:
Erős béta jelleg... -
ntex #15651 Eddigi leghosszabb fuvarom jön, 108.554€-ért :D
-
razor1997 #15650 A felső videóba azt a merci kormányt hogy lehetett úgy a közepét szétbarmolni.Szebben nem is lehetett volna.Biztos türelmetlen volt :D -
először én is jobb oldalon kezdtem el menni Angliába, aztán rájöttem Angliába bal oldali közlekedés van :DDD -
Angliába kimentem,majdnem balesetet okoztam a bal oldali közlekedés miatt:D
Alagúton nem lehet kimenni?