52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 0Diaz0
    Nincs.. :)
  • szabii98
    a garázs szintjének van köze ahhoz, hogy mennyit hoznak a csávókáim?
  • razor1997
    Az hogy amikor ő leteszi a pótot akkor ő beáll a kirakodójelre nem csak nyom egy entert és pik-pak be is állt.
  • komiki
    Én értem hogy ez a legnagyobb gondod az életben ,de miért kell trágárúl előadnod?Nincs elég retek ebben a forumban a te hozászólásod nélkül is?
  • bakkerman
    "bónusz a beállásért" ez micsoda? nekem ilyen bónuszokat nem ad be
  • zozyk
    Hatalmas fuvar... :)

• Gázfröccs
    Sziasztok!
    A patch-eket hova kell rakni?
  • csaba90
    én a 320-assal kezdtem :D úgyhogy nem gyenge az a 440.. az egy szokásos reális teljesítmény amik az utakon mennek :)
  • gordon 24
    Nem találtak ki valahol valakik a Full screen problémára valamit?

Egyzerüen semmilyen állítással nem tudom megnyújtani. Mr próbálgattam manuálisan átírni a config filét, de nem történik semmi:)

Nagyon nem jó ez így sajna..
  • rambóóxd
    Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszín lesz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszín.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már..
  • Solt
    Működik az rendesen, nyugi... ;)
  • bakkerman
    na majd kiderül,ha nő a szintjük,köszi! Csak picit idegesít azért :D
  • razor1997
    Itt is van főleg 10 éves kamionokon is csak ott mágnesezik a bolondok ami szabályellenes vagy meg is lehet azt bütyköltetni autóvillamoságisal.Úgyhogy van csak mondom megbütykölik.De itt van példának az egyik ismerősünknek MAN F2000-es van amin min 8-10 éves azon piszkálva van.
  • Solt
    Sokan kiütik, mert az menő, viszont abba nem gondolnak bele, hogy akár egy vétlen balesetnél, amikor nem ők a hibásak, kiderül minden... főleg, ha kapnak egy komplett szakértői vizsgálatot... Olyan büntetést von maga után, hogy nem éri meg... szerintem...
  • Solt
    A kártyás már más világ...

A része, miután odarakták, de alapból az nem tartozék, mivel 7-8 évvel ezelőtt ilyeneket még hírből sem ismertünk. :) Gondolj csak bele, hogy a nem tálcás tachográfok mennyi idősek... régen még a komplett óra egyben lenyílt... azokban fix, hogy nem volt semmi ilyesmi... :)
  • jocking
    Így max. a nyugati viszonyokhoz képest reális, itt nálunk Magyarisztánban ilyen tuti nincs a kamionokon. Nem egyszer volt már rá példa, hogy én autóval mentem 80-nal és a kamion 100-110-zel húzott el mellettem (főúton, nem autópályán). Hozzáteszem, nem IFA vagy hasonló régi cucc volt, hanem ilyen max 10 éves (vagy fiatalabb) nyugati márka.
  • razor1997
    Én amúgy ezt amit írtam a régiekre gondoltam.Mondjuk ott van a kártyás az már egy egész komplett elektronika meg ott már nincs szabályzószelep mivel a legtöbbnél már nincs adagoló mint a MANoknál a Common Rail os kivitelezés,hanem egy tápszivattyú ami elég komoly nyomást előállít és a környékén van a leszabályozás..Viszont az előzőbe annyit lefelejtettem hogy a korongosnál általában jobb oldalt szokott lenni a biztosítékok alatt egy kis doboz ami elfogadható annak az elektronikának amit te írtál,viszont azis a tachográf része.
  • rambóóxd
    Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszin lessz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszin.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már..
  • Solt
    Nyugszik a beteg! :D

Idő kell nekik amíg szintet lépnek... A képzési elveknél állítsd kiegyensúlyozottra, és szép lassan elkezdenek termelni, egyre kevesebb lesz az üresjárat. Én a 12. szinten vagyok, két sofőröm van, mindkettő 3.3-s, és napi 2000 euró körül termelnek...
  • Solt
    Nem, nem ugyanaz... :) Lehet, hogy az új készülékekben ez már integrálva van, de a régebbiek esetében ez két külön dolog. A tachográfok jó része már akkor üzemben volt, amikor limitálásról még nem is hallottunk... ;)
  • razor1997
    Ööö egy a gond hogy a tachográf meg az az elektronika amire te gondolsz az ugyanaz.A váltóról ugyebár jön a kilométerjeladó az bemegy a fülkébe ott pedig a műszarfal alatt a tachográfba ahol az adatokat is feldolgozza azonkívül hogy a korongra ír és onnan meg vissza ki az elektronika az adagolóba,ahol van egy szabályozószelep.;)
  • wollnerd #15666
    WTF???? Ez lehetetlen! Csak ezt másoltad be és SEMMI mást? Bemásolása után történt ez?
  • akos25
    Mondjuk nem lehet az, hogy máshol is kellene garázst venni? Nem jutottam el még eddig, csak egy feltevés, de lehet ez lenne a megoldás...
  • gomze
    Első saját módom !

DAF XF 560LE Motor

(0-100km/h-ra 2 másodpercet ver az 510LE motorra, de még így is messze elmarad a 750LE Volvótol)
  • rambóóxd
    Sziasztok!! Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszin lessz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszin.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már..
  • bakkerman
    tehát azt kéne csinálnia,hogy ha tegyük fel csinál egy Luxemburg-Dortmund fuvart,akkor a következő fuvarja például legyen Dortmund-Rotterdam,utána Rotterdam-Calais,Calais-Carlisle és így tovább...mert így csak viszi a pénzt a csávóka,lehet eladom a gecibe a kamionját,őt meg kibaszom,és viszem egyedül a céget
  • bakkerman
    egyébként ez valami bug,hogy a sofőröm az mindig Luxemburgból indul???? ott van a hedkvarterem,és ő szépen onnan fuvaroz,visszafele meg ÜRESEN hozza a kamiont...úgy kéne csinálnia neki is mint nekem,hogy a célállomáson leteszi a cuccost,ugyanott felveszi a következőt,és megy a következő városba és így tovább. De ez a szerencsétlen meg visszamegy mindig Luxemburgba,ami profitot hoz egy-egy fuvarjával,azt elis bassza visszafele benzinre. Nem lehet valahogy megoldani,hogy ÉN adjam neki a fuvarokat? Keresztül kasul bejárom európát,ez a buzi meg csak Luxemburg 400 kilóméteres körzetében dolgozik.
  • Solt
    Nem a tachográf korlátoz le, hanem egy külön elektronika. ;)
  • Solt
    Van, de jobban jársz, ha keresel vagy itt a keresővel, vagy google... ;)
  • bakkerman
    majd írd már meg hogy IRL mennyi időt alatt teljesítetted!
  • razor1997
    Nem mivelhogy a valóságba is csak 90km/h a max sebesség a kamionoknál mivelhogy a tachográf lekorlátoz.Ezért van így megcsinálva a játék hogy realisztikusabb legyen.De már volt a fórumon belinkelve olyan mod.
  • atila4
    Ha tuningolom a kamionomat akkor fog tudni 90km/h-nál többel is menni?
  • LeWyTy
    Van már mod amitől minden márka normális lesz?
    Meg volt itt valami trailer mod is.

Kaphatok róluk linket?
  • ntex
    1953km ez is :D
  • WinStar
    csak? :)) Nekem eddig 153 000 Euró volt a legdrágább amit fuvaroztam,csak 1900 km...az még semmi se :)
  • bullseye9
    Nagy nehezen csak összejött a pót konvert:

Erős béta jelleg...
  • ntex
    Eddigi leghosszabb fuvarom jön, 108.554€-ért :D

• razor1997
    A felső videóba azt a merci kormányt hogy lehetett úgy a közepét szétbarmolni.Szebben nem is lehetett volna.Biztos türelmetlen volt :D
  • Krisztiam #15649
    először én is jobb oldalon kezdtem el menni Angliába, aztán rájöttem Angliába bal oldali közlekedés van :DDD
  • SpeedXHUN
    Angliába kimentem,majdnem balesetet okoztam a bal oldali közlekedés miatt:D
    Alagúton nem lehet kimenni?