52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ja de mész 90-el az autópályán és egy óra alatt csak 60KM-ert számol el. Ha megfigyelitek mindegy mennyivel mész, 1KM=1perc. Ha városban mész 50-el akkor is. -
És ezt ki mondta??? Mert tegnap este éjfélre fejeztem be a két legutolsó build tesztelését épp az alvásszimulációval kapcsolatban... Posztoltam is, de a kedvedért újból berakom a végeredményt. Mellesleg a visszajelzések alapján, a bétateszterek pozitív visszajelzéssel nyugtázták (többek közt én is) ezt a beállítást, ami majd a következő javítócsomagban lesz a számotokra hozzáférhető.
v1.1.11-ben, és most így működik:
Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idő egészen...
2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- nem történik semmi
0:00 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
Na ez után jöttem ki írni.
Az idő múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városban, viszont az alsóbbrendű utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál.
Ez is elfogadható. -
ntex #15726 Arra célzott hogy ne itt kéregess warez linket stb.
Más: Ti kaptok e-maileket a játékban? Én össz vissz négyet kaptam a 32000 km-em alatt, az első fuvarok során, azóta semmi... -
Már hogy tudnál, amikor írni sem tudsz? Te vagy Pákó? -
lenhoffer #15724 en tudok olvasni kocsog
-
Robert24 #15723 Pár kép a mai 1. fuvaromról. Skót fővárosból Edinburgh-ból indúltam és Dijon lett a vége.
-

-
nem hittem volna hogy még ennyi idő után is leköt ez a játék,megérte a 8e forintot 

http://www4.picturepush.com/photo/a/11254862/img/11254862.png
http://www1.picturepush.com/photo/a/11254859/img/11254859.png -
Axtros #15720 Találtam egy bug-ot.
Amikor ki szeretnél választani új fuvart és az összes elérhetőt meg szeretnéd tekinteni a listában, amely éppen elérhető a 'világban', akkor a lent található csúszka nem megy tovább, ha eléred az utolsó lapot, amely egy képernyőn elérhető. Kipróbáltam úgy, hogy ár szerinti sorrendbe állítottam a megbízásokat, és abban a városban, ahol éppen álltam, ott a legdrágább fuvar 38 ezer volt, a világ térképen viszont csak a 18 ezresekig jut el, mivel a csuszkával nem tudsz tovább lapozni. Az, hogy mi az éppen beállított sorrend, az mindegy.
Egy-egy város esetében ebből azért nincs probléma, mert ott maximum három-négy lapból áll a kínálat, a az összes elérhető fuvar esetében jóval több lapra van szükség, mint ami lent egy sorban fel van 'sorolva', amelyeken lapozni lehet.
Próbáljátok ki ti is!
-
ricky92 #15719 Amúgy már kijött az új javítás, ahol javították a fáradságot és az összeomlást is...
-
Te nem tudsz olvasni?
"Megkérnék minden kedves fórumozót, látogatót, trollt és mindenkit aki itt jelen van, hogy hagyjátok abba a felesleges link kéregetéseket, a"honnan lehet letölteni?" és az ehhez hasonló hozzászólásokat. Amennyiben nem változik semmi, a topik be lesz ZÁRVA!"
Előbb tanulj meg olvasni aztán ülj le a gép elé játszani...
-
A real logo pack-hoz lenne hozzáfűznivalóm... Ne a nehezebb oldaláról közelítsétek meg a dolgokat... Miért nem nézitek meg nálam??? -
jocking #15715 Amit én észrevettem az az, hogy ha több a tengely, akkor kevesebb a hely az üzemanyagtanknak, ami így kisebb, ergo több tengely = kisebb hatótávolság.:D -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2 és a 3 tengelyes kamionok között van gyakorlati különbség is, vagy ez is csak egy látvány elem? -
Jó, igazad van. De nem én vagyok az első aki kritikát mondott erről! -
WinStar #15712 ne haragudj,de nem kell lehülyézni a céget,se a játékot.Mindenki követ el hibákat,a következőbe majd orvosolni fogják valószínűleg.Nem kell egyből lehülyézni a készítőket csak azért mert becsusszant egy apró baki.... -
Ubi52 #15711 Hát nem tudom, én direkt még előtte frissítettem és még a nVidia panelban is csináltam neki egy profilt. Mindenképp kell mennie! :) -
És már sikerült a DAF palettát is kiegészítenem. Mostmár az összes kerékképlet elérhető max 3 tengelyszámig
Vagyis: 4x2,4x4,6x2,6x4,6x6
5 különböző DAF alváz letöltése
(kár hogy 4 tengelyesek nem kerültek a játékba) -
scottryder #15709 Tegnap még semmi nem volt ma meg az első fuvar után jött elő, de a game nem fagy ki csak amikor ujra helyreáll a driver már nem lehet visszalépni sehogy a játékba, minj felfrissül a driver a legujabbra aztán kiderül. -
Ubi52 #15708 Nálam gond nélkül megy. :) -
scottryder #15707 Sziasztok, az mitől van hogy játszok aztán egyet gondol a játék ledobja magát tálcára, és az Nvidia vezérlő irja hogy egy váratlan hiba miatt leállt és ujraindult! Más gamek lazán mennek. GTX 560ti van benne, most szedem a legfrisebb drivert de mi okozhatta a gondot? -
Villogókat meg többi kiegészítőt hol találom meg a játékban? Elértem 12-es szintet, de nem találom egyszerűen őket.. -
Bálint16 #15705 hello mindenki
egy olyan kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok hogy : az ETS2 be a rádioba (online) pontossan hogy kell berakni a online rádio linkjét? vagy ha lennétek olyan kedvesek és ha van nektek magyar rádiotok pl: classFM/neo jah és ha valakinek megvan a kronehit az belinkelné nekem ? :) a segítségeteket előre is köszönöm! (CSÚCS EZ A JÁTÉK) :D -
A fáradtság szimulációt tényleg elbaszták ezzel a peccsel!
Megjelent a "Fáradt vagy!" üzenet, pedig még 2 óra van hátra!!! Hülyék!
-
Zsoca241 #15703 Mert az ALL ilyen a játékban azért hajtanak be eléd de ez szokott lenni nálam is ugy hogy kár mérgelődnöd -
SnyperD #15702 Körforgalom belső sávjából miért hajtanak ki mindig elém ? :D Most raktam B vizsgát és sokszor lebasztak ezért :D -
ntex #15701 20 :) -
látom te is megvagy a 17-es szinten :D vagy több... :D -
ntex #15699 Volvom:
-
Eddig nem mláttam, hogy vbevan-e pipálva az élsimitás. De most M A X-ra vettem mindent, és kiírja: Hogy elnézést a kellemetlenségért a windows hibát észlelt. -
na még két ilyen fuvar és 18-as vagyok :D valaki nem tudja hogy fentebb lévő szinteknél lesznek még értelmes cuccok a kamionra mert már olyan 15 után amik vannak elég gagyik :S
-
te milyen játékkal játszol,hogy ilyen csúcsszar a grafika? :D -
áá, dehogy, csak a térkép 60% lehet németország, szerintem még senkinek nem sikerült odavetődnie :D -
Van egy gomb, pótkocsi lerakása! :) -
Voltatok már Németországban? Elfelejtettem a hidat megnézni.
Lenne egy kérdésem, jó a fű sűrüsége meg a távolsági fényszórók, meg a napsugarak, árnyék, ezek a beállítások kinél működnek? Vagyis milyen gép bírja el ezeket megenni.??? -
már bocs, csak hihehetetlen néha miket olvasok itt, kb mintha nem is ugyanazal játszanának egyesek, ráadásul magyarul van meg mindenkinek, mi lenne ha nem lenne magyar verzio??? El se tudna indulni a többség :DD -
de de,és én abba mindig beleálltam szemből,és nyomtam egy entert :D -
haver, nem tűnt fel hogy ott vilog egy baszott fehér téglalap, meg még tán magyarul is kiírja mi újság? :DD -
akkor én durván benéztem,én mindig beállok a fehér sávba,szemből,és nyomom az entert :D ezekszerint akkor valósághűen le is lehet rakni a szállítmányt? :O én azt ETS1-el nem játszottam,így nekem ez új,én az elejétől fogva csak nyomom az entert -
Na ez a játék tuningolás terén már kezd hasonlítani jó öreg PTTM-hez,és ennek örülök, így legalább mindenki egyénivé varázsolhatja a kamionját.
Most én is azt teszem.
DAF XF Big Tank

Elfelejtettem a hidat megnézni.