52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
razor1997 #17011 Csak elég a kulcsot beírni nem lesz semmi gebasz.Nekem is warez után eredetivel tökéletesen működik. -
levente012 #17010 Sziasztok! Elvileg ma hozzák meg nekem a játékot :) Szeretnék tanácsot kérni, nekem most az ncore-ról letöltött változat van fennt. Ha megjön akkor telepítsem újra a játékot és másoljam át a mentést, vagy csak simán írjam bele a cdkulcsot? -
22dozy #17009 Hali csináltam egy videót az 1. kamionomról:) http://www.youtube.com/watch?v=xWZWFyn5eSg&feature=plcp -
Nem tökéletesek a színek, de van egy kicsivel jobb logo-m HR-hez:
Akinek kell, használja bátran. -
Hungarykum #17007 A GPS-ről, ami a Magnumban van, arról tudsz egy linket adni? :D -
Kisebb hold javítás:
...::: LETÖLTÉS :::... -
Doverben várakozok a beállásra...
Luxemburgtól nemmessze lévő benzinkúton esti itatást tartottam...
És lefeküdtem aludni.... :) -
http://mivanmi.hu/termek/1/1717/hogyan_is_szuletik_a_kamionos___.htm -
Nekem ez is tetszik , de szerintem mind ütős -
hatalmas ajánlom a figyelmetekbe ezt az oldalt mert ez is hatalmas http://atom.blog.hu/2008/07/21/a_legkreativabb_kamionreklamok_kikeszulok -
szteve89 #17001 Eljött a pihenés ideje :) További baleset menteset kívánok mindenkinek !
-
asdr #17000 -
asdr #16999 na fail.... lehet törölni valahol hszt? -
asdr #16998 Üdv!
Ma esti utolsó fuvaromból (Grimsby-Brno) közlök pár képet, evvel is jó éjt kívánva mindenkinek
-
Szép estét!
-
Off : Ha megenged az úr egy vélemény nyilvánítást a dologgal kapcsolatban. A szimulátorok és az autóversenyzős játékok két kategória, és nem hiszem hogy jó ötlet tönkre rámolni a kormányunkat egy játék miatt.
Illetve ez alól nekem a LFS kategória ami még nem esik ki mint autóversenyzős játék.
A többinél teljesen értelmetlen, mert mindegy hogy meddig nyomod a pedált ugyan úgy gyorsul és lassul.
Az ilyen típusú játékokat csak billentyűzettel érdemes játszani. Bár rálehet kötni ezekre is kormányt, de teljesen fölösleges. Viszont ez csak az én véleményem. -
asdr #16995 nekem a man jött be eddig stabilitásban a legjobban, az iveco olyan mint egy távirányítós autó, a scania is mozgékony de szeretem :D a volvomban meg 750-es egység duruzsol, szépen megfarol nagyobb kanyarokban az is. Merci meg a Daf univerzális. -
saboo8 #16994 270 fokot fordul, nekem is MOMO-m van. Autóversenyes játékokhoz a lehető legjobb választás, de egy ilyen kamionoshoz inkább egy DFGT-t vennék, ha tehetném. Sajnos a kettő között elég nagy árkülönbség van. -
Jad15 #16993 Igen sokban. Scania, Iveco, ezek magas sebességen élesebb kanyaroknál könnyedén felborulnak. Man és Merci viszont profi a kanyarokban. Nekem legalábbis ez a meglátásom :) többi kamiont még nem próbáltam -
DioKVP #16992 Sziasztok!
Ti kanyarstabilitásban észrevettetek valami különbséget a különböző kamionok, illetve a különböző futóművek között? -
rambóóxd #16991 Sziasztok! Nem tudjátok hogy a MOMO RACING WHEEL kormány mennyit fordul?? ha olyat vennék az jó?? -
-
Először is nézd meg hanyas verziójú a játékod. Ha nem 1.1.3-as akkor patch-eld fel. Ha igen akkor töröld ki a modokat és egyesével pakold fel, próbáld kiszűrni melyik okozhatja a galibát. -
janikad600 #16987 letöltöttem a modos oldalról a lenti modokat, de amint vállalnék fuvart leáll a játék. Mi legyen?
Skin pack
Speed limit120
kaganiec na 92
Mercedes Benz Axor
Xenon far mod
és mem tudom mi a baj -
peta19901010 #16986 Kösz a segítséget meg van, csak nem gondoltam volna, hogy csak annál az alváznál lehet rá új kipufogót tenni, azért nem volt meg. -
kiskamionos17 #16985 Frankó ez a GPS tetszik emiatt váltottam most magnumra:P
De mondjuk innen sem csúnya :D
-
szteve89 #16984 A rég múlt:
A múlt: (Sajnos véletlenül eladtam és nem mentettem előtte :( )
A jelen:
-
Jó az elgondolás, ügyes ötlet.
Bár nem tudom, mennyire szükséges jogilag az ő engedélyük, ha nincs levédve a logo, cégnév, stb.
Ha egyszerűsödik a konvertálás, ezt azért meglesem majd ETS2-ben:
Scania 124 GTS Horváth Rudolf
-
Laci82 #16982 Sziasztok.
Valaki segítsen légyszi,szeretném menetközben hallgatni a NEO Fm-et vagy a Class Fm-et.
Megcsinálná valaki nekem egy szövegszerkesztőben a a szükséges bejegyzést és elküldené pirvátban ? -
csaklaca #16981 Ez nem piti!Gratula! -
Először is fel kell dobni egy oldallemezt egy kéttengelyes kamionra a fülke meg a hátsó kerekek közé. Ha az fent van az alján jelzi az új helyet ahová a kipufogót teheted. -
-
Figy, bemész szerleőműhely, kiválasztod a kaszniját a kamionnak,a kipufogó helyénél lesz egy pont, na arra klikk,és baloldalt kifogja dobni a kipuffot, arrais klikk,és adja magától már :) -
peta19901010 #16977 Az meg van, de nem mutatja a kipufogót meg azt se látom hogy egyáltalán hova tenné.
Ez a fő bajom. -
Ez szép :) -
zoltan1232 #16975 El kell menned egy szerelőműhelybe. (villáskulcs a jele) Ott tudod személyre szabni a kamionod kívül és belül. -
peta19901010 #16974 Helló
Van 1 Scaniám és új alkatrésznek hozott ki kipufogót.
Az volna a kérdésem, hogy azt hogy tudom rá megvásárolni. -
HUNFairPlayer #16973
-
Na ez már tuti! Rendesek akkor! -
Gyűlik a támogatás...