52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • truckerman
    ti hogy töltötök fel jó minőségű kápeket? :D
  • kis kindertojás
    az oszt igen szépen leírtad magad segítőkészség nulla(0) nem is inkább mínuszegy(-1) XD
  • truckerman
    Valahol félúton Stuttgart és München között
  • davidcs94
    egy kérdésem lenne a hozzáértőktől.
    Egy volvo-t hajtok, van 3 féle alváz, a kéttengelyes, és a két háromtengelyes, az egyik háromtengelyesnek fordul a B tengely, C hajt, a másikon a B-C hajt(ha minden igaz) melyik a jobb?
    mert elvileg a B fordulós jobban kanyarodik, a másiknak előnye??
  • urfika
  • 0Diaz0
    pénz cheat kicsit se figyel be.... no f'ckin cheaters! Huss innen! Vedd úgy hogy kaptál egy örök jegyet,warez topikba!
  • 0Diaz0
    És akkor mivan? XD
  • kis kindertojás
    sziasztok!
    valaki könyörgöm segítsen!!!
    ezt a kódot írtam be: 3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY (a játékot nem vásároltam meg)

köszönet a segítségekért!!!

• Juhasz27
  • cbzotyoka
    Ép hogy csak megtudtam állni. :D
  • Juhasz27
    nem jeleníti meg :D
  • Juhasz27
  • Juhasz27
    Az új szekér :)

• Boxer HUN
    Ezt nem is kellett volna... Nincs in-game patch. A játékból amúgy is kirak a böngészőbe.
  • zoltan1232
    Telepítsd újra a játékot majd manuálisan szedd le innen a patchet
  • Boxer HUN
    Újra telepítés.. Ezt is, azt is...
  • kalee
    Végre tuningolható a Premium is, bár elég kezdetleges, remélem javítják mert nagyon hanyagul vannak feltéve rá a cuccok:
  • DANIELTRUCKER
    Bocs mindenki de ezt muszáj volt!
  • DANIELTRUCKER
  • Golyo022
    Szia mindenki!

Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Megérkezett ma a játék. Sikeresen telepítettem... Mentem pár kört kiválóan működött. Jött a lehetőség, hogy elérhető egy frissítés az 1.1.3.-számú. Letöltöttem. Mivel ugye csak ezt lehet már lehúzni.
    Ekkor jöttek a gondok...
    1. A javítás telepítése közben lefagyott a rendszer... Újra indítás után sikerült telepíteni a frissítést!
    2. Mióta ez megtörtént nem tudom elindítani a játékot mert hibát jelez a rendszer.

Másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem? Ezek szerint nem érdemes telepíteni ezt a javítást?
    Előre is köszi a választ.
  • nico79
    Sziasztok.

Man kamiont melyik városban tudok venni?

Illetve hány patch jelent meg a játékhoz?
  • kutizsolt
    hello
    valaik abban tudna segiteni hogy ets2 bol hogy tudnam at teni a belsot gts be??
  • orixon
    Es ezen sokat kellett gondolkozz....?:-p:D
  • levente012
    Sziasztok!
    Rájöttem valamire: Angliában azért vannak azok az alacsony sebességkorlátozások mert ott nem km/h-ban van megadva a sebesség hanem mph-ban :DDD
  • Cujo HuN
    Mercedes
    én egy pont ugyan ilyennel dolgoztam 1hónapot,én hoztam haza a céghez átadás után.az életben sem sokkal hangosabb,esetleg picit többféle mechanikai zaj szűrődik be...az előválasztós váltó hangja mikor hülyeséget csinálsz,na az hangosan kerepel :)
  • longhaul
    Melyik Országba havazik? Vagy nincs ilyen lehetőség?
  • Linux01
    Szépen zuhog... :)
  • kiskamionos17
    Bocsi ez lemaradt!
  • kiskamionos17
    Brno előtt elkapott a vihar

Bentről
  • Batmanci
    A restacarra beregelsz, és a letöltések között ott a szem-szájnak ingere.
  • Magnum PI
    Ez engem is érdekelne...
  • Rasztiman
    Arra van valami megoldás, hogy az utastérben, ne olyan legyen mintha egy zajmentes fülkében ülnék? Vagy ez tényleg ilyen, hogy alig lehet hallani a motor hangját?
  • Batmanci
    Hali, Boxer!
    Attól a modtól meggyógyulok?
    Nem leszek csupa lila, vagy inkább bugyirózsaszín?
  • Boxer HUN

Én ezt a kétféle beállítást használom..

• kutizsolt

• marka47613
    Gyönyörű szép!
  • SimaSuna #17095
    162 :)
  • danyr
    Ez tapasztalataim szerint teljesen nem így van, rendkívül sok új lehetőség lett, és sajnos sok lehetőség volt a moddolás/konvertálás terén. Én már STDS-nél elkezdtem nézegetni a moddolást, csúful is sikerült egy-kettő konvertálásom, aztán lettek türhetőek is.(amikről képeket töltöttem fel). Most az ETS2-nél még nem találtam olyan dolgot amivel ne találkoztam még korábbról. Visszatérve az eredeti alkatrészekhez, sajnos a tükrök azok, amelyeket max. cserélni, de törölni egyáltalán nem lehet, vagy akkor az interiorban a tükrökben nagy feketeség lesz, ami játék szempontjából szvsz. nem a legmegfelelőbb. De lehet egy modellt úgy is konvertálni, hogy aztán később a tunning műhelyben lehessen rá extrákat dobni. Ez a legtöbb esetben egy egyszerű dummy beállítás. Ugye itt a meglévő márkák alkatrészeinek a felhasználására gondolok.(tükrök,kilincsek,napellenzők,lámpák,stb.A kerék konvertálása nagyjából semmiben nem tér el a korábbi konvertálási módoktól, csupán shadow modellt kell hozzáadni, amely az árnyékot szolgálja. A ragyogást én Z-Modelerben egy sötétítéssel előzöm meg(Surface/Paint/Color), itt fekete vagy legalább is sötétzürkével. És igen, mint bullseye9 is említette már vannak Tutorial videók, amelyek nagy segítséget jelentenek.

Már pár embernek elmondtam, a moddolást ne kamion konverttel kezdjétek, mert az a legnehezebb (sajnos). Sokkal inkább javaslom egy kerék, trailer, interior átalakítását. Ezekből lehet rájönni az alapdolgokra. Kamionnál több mindenre kell figyelni, a kabin elemeket a megfelelő könyvtárba tenni Z-Modelerben, dummykra, Properties megfelelően legyen beállítva stb. . A Z-Modeler 3-al való konvertálást sem javalott, mivel még kiforratlanabb a folyamat, mint elődjénél. Z-Modeler 2 + etsedit.exe-vel eddig majdnem mindent tudtam megfelelően alakítgatni.

És egy bizonyíték, ez a MAN TGX egy az egyben a GTS-ből lett áthozva, úgy alakítva, hogy igazodjon a már előre meglévő SCS-es alkatrészekhez (természetesen tunningolni is lehet). Persze az is igaz, hogy beletelett egy délutánomba kialakítani,de szvsz. megérte:
  • Petke77
    Az nem semmi, én "csak" 142-vel tudtam eddig padlózni!
  • csky
    Döcögök a kapaszkodósávba...

Szép a panoráma...

Dugóban...