52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
milos620 #17453 Köszi! -
milos620 #17452 Msi Afterburner -
jó a vas -
milos620 #17450 Nem,nem jobb kormányos a gépem!
Szlovákból,Lengyelből,Svájcból,valamikor Torinóból ad fuvart és onnan indulok!
Mindig a Skót vagy az Angol fuvarokat keresem!
-
mivel iratod ki a bal felso sarokban az infot?
én ujat kezdtem, hardecosim mod :D Hát nem tudom meddig birom a hardcore-ságot, 5000EURom van most, lenyomtam már 2100km-t, 6 fuvarral. -
milos620 #17448 Még 3 szint és elérem a 40-et!
104.275 km-rem van eddig!
-
akkor jobb kormányossal vagy? miért pont skócia? :) Én inkább alpok környéke :) -
milos620 #17446 Azt hiszem egyszer!
Esetek többségében Skóciába járok,és sajna nem arra! -
milos620 #17445 Utólag én is rájöttem hogy maxon vagy ökovezetésben ezt meg is említettem a warez topikban mert én is 6-os ranggal rendelkezem és mértem is egyet a fogyasztáson!
De a linked magyarázatot adott mindenre!
Ügyesen összeszedtél több ezer km-ert!
-
és mentél már át rajta? egyik oldalon építkezés, másikon semmi. -
milos620 #17443 Az a Gotthard tunnel lesz, a világ második leghosszabb alagútja 17km-es hosszával!
Nagyon ügyesek voltak az scs software fejlesztői mert erre is odafigyeltek!
-
Petyaarc #17442 Üdv!
A 17150-es hozzászólásomra tud valaki érdemben válaszolni? Csak mert látom komoly javítgatások vannak folyamatban, hátha ezt is megoldják. -
Szerintem azt is építik.. :D Ilyet még nemláttam.. :D Bár,milánó fele még nemis jártam.. -
-
Zürich és Milano között van egy rohaadtul hosszu alagút. Ha Milanoból indulsz, akkor az alagút bejáratánál átterel a szembe kétsávosba, amiből egy nyilván a tiéd lesz, láttunk már ilyet... de a másik oldalon nem terel vissza, csak mész tovább, sőt megnyit egy ujabb sávot, így megint két sávoson mész tovább... szóval hova lett az eredeti út?? Nincs bejárata? De lehet olyan hosszu volt az alagut hogy elbambultam közben? :D Majd megnézem még egyszer... -
Húh, próbáld ki hardecosim moddal, a fuvarért kapok 700-at, levezettem 600km-t... szerintem nem fogsz huhogni ) -
Ubi52 #17437 Húh, 420 Euro... Feküdj le aludni, jobb már nem lesz. 

-
komolyan elmennek a picsába... miért én fizetek mindig mikor belém jönnek? nagyon remélem hogy ezt javitják a következő patchben mert ez rohadtul idegesítő már -
Linux01 #17435 -
Axtros #17434 Azt észrevettétek már, hogy a differenciál mű is egész szépen le lett programozva a programban?! Azaz, ha olyan 'extrém' helyről akartok elindulni, ahol csak az egyik oldali húzókerék van lent a talajon, akkor a másik - amelyik fent van - kipörög, a lenti pedig egy helyben áll.
A másik észrevétel pedig, hogy jó lenne, ha az utakon közlekedő kamionok is különböző modifikációban jelennének meg. Pl. nem csak 4x2-es, hanem - ha már mi kaphatunk ilyet - akkor lenne 6x2 és 6x4-es változatban is, sőt, a különböző fülke variációk is előfordulhatnának az utakon. -
Hungarykum #17433 Nekem is volt már többször hasonló más útszakaszokon is, de nem tudom pontosan melyikeken.
Menet közben nem is írja, hogy megsérült a pótkocsi, csak akkor látom, miután leszállítottam, aztán csak nézek, hogy mi van. -
jocking #17432 Észrevétel a játékkal kapcsolatban:
A Nürnberg és Frankfurt közötti autópálya szakasszal valami komoly gond van, mert ott ütközés nélkül is sérül a rakomány 5-10%-ot. Semminek nem megyek neki, senki nem jön belém, de amikor erre viszek valamit, ezután a szakasz után mindig sérülés lesz a pótkocsin... -
janikad600 #17431 Melyik városban vannakj a jó sofőrők? -
Blackdog #17430 Végre megvan az első saját gépem:
-
Hungarykum #17429 Hasonlít a magyar zászlóhoz, de ha jobban megnézed, ez piros, fehér, kék. -
Warrior888 #17428 Akkor és most :)
-
Kár volt fáradtan vezetni, megyek is aludni:D
-
Köszi szépen! :) -
Talált. Új városba elmész,és ott.. :) -
és az új garázs ikont merre találom? Túl fáradt vagyok már ahhoz, hogy meglássam. :D
Vagy el kell mennem egy városba és ott valahol? -
Nem.. tudsz venni bárhol... belemész az új garázs ikonjába,és azthiszem vagy 100,vagy 180.000euróba kerül az új garázs.. :) Nemkell ahoz egyet fullra feltölteni... :) -
Egy hülye kérdés:
Másik garázst hogy tudok venni?
Vagy csak akkor lehet ha ezt az egyet már fullra feltöltöttem emberekkel? -
De tudodmit? A te játékod! Azzal qrod el amivel akarod... Amig az enyémbe nem ront bele a csalásod,addig bizisten lesz.rom.. :)
És most a mai napról pár kép...
Mit keres a Luxemburgi határon MAGYAR ZÁSZLÓ?!?!?!
Kicsit újítottunk az igáslovon!
Mintha pestre értem volna be... legalábbis,nekem az jut erről az eszembe..
[URL=http://kepkezelo.com/images/diiosmdzk5yu9v9qixpe.jpg]Kicsit csalódás volt,hogy ez lett volna a "kikötő"... egy hajó gyomrát vártam... [/URL]
Bányába szállítás után,egy kis pihenő...
Világít rendesen a karácsonyfa..
Ha olcsó a nafta,akkor vigyünk belőle sokat!
Naigen, a karácsonyfa...
Ha minden felvolt kapcsolva,akkorse láttam ennél többet...
Kollega melózik..
És most a megérdemelt pihenő! -
zoltan1232 #17420 Meghajtom üresen a kicsikét :)
-
vajo #17419 Jobbulást. -
Olcsó kifogás :) De ,ezt nemlehet megmagyarázni... ember! Számoljuk csak utána...
14napja jött ki a játék,nekedis elkellett valahogy kezdeni,tehát az első napot ne számoljuk, marad 13nap.
Aztmondod 600+ a napi bevétel... előszöris.: Küldenél egy képet a flottádról? :) Kiváncsi lennék,hogy mekkora szintüek,mekkora a napi bevételük...
Ha azt számoljuk, 13x600k,az 7.800.000, tehát, ez a 287millióhoz lókuki. Hiába nézzük azt hogy ez minimum ennyi. Ha millióval számolnánk/nap AKKORSE LENNE 287milkó. Kiváncsi lennék,hogy te a 13nap alatt hogy varázsolsz a minimum 7.8misiből 287milliót... talán CheatEngine-vel?! Valószínüleg! -
Linux01 #17417 Irigy vagyok, én most fogom megvenni, ezt. :) -
Ez nekem ment? LOL -
mk452001 #17415 Én is ezt a kislányt favorizálnám, akár olyan részletes tuningokkal, mint a nyomott orrú Scania :) -
Új flotta tag!