52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #17898
    amíg Waberer's nagyfőnök nem bólint, hogy igen, addig nem lesz kiadva -.-
  • f2d
    Teendő?
    1. elfogadod így ahogy van
    2. megveszed az eredetit
    3. uninstall
  • Norby646
    Waberer's-es skinpack-ról van valami újdonság?
  • Debilon
    megveszed mondjuk
  • WinStar
    srácok,hozzunk már létre külön topikot ahová mindenki beteheti a saját kamionjáról a képeket,meg egyéb dolgokat...ne legyen már tele a topik képpel....ez így irritáló.Itt csak a legfontosabbakat beszéljük már meg.
  • wanted06
    Hali!
    Az aktiválással van problémám, játék elején elfogadta a kulcsot, és most újra és újra kéri játék közben és nem fogadja el. Mi a teendőm ?
  • Gerypapa 95

Ez van . . . :)
  • Bal0924
    Hello!

Segítség kellene!!!
    A monitorommal van a gond.
    Amíg analógon ment a monitor nem volt semmi gond, de most digitálisra van állítva és nem hajlandó a játékok felbontásait rendesen működtetni.
    csak 1024x768 és 1920x1080 felbontásokat tudnak. De a kettő közötti felbontások kellenének és nemtudok mit csinálni.
    egy Samsung SyncMaster P2350.
    Találtam hozzá valamilyen driver-t, de nemtudom beállítani, hogy működjön..

Valaki tud segíteni?

És még valami, Melyik a jobb kamion a hosszabbított tengelyű vagy a sima?
  • ETS2Player
    Van valami váltómód amitől hosszabb lesz a váltó áttétele ?
  • TaRka0107
    tudom, azért kértem egy ilyen módot. Igen, azt nem is akarom felrakni, pont azért amit leírtál. Marad akkor originálban.
  • Hungarykum
    Wollnerd!

Leteszteltem!

Nem kell aggódnod a büntetés miatt! Ha elkésel, akkor levon a pénzből és a TP-ből is!
    Szóval amiket kikapcsoltam, azok ugyan azok, amik nálad is ki voltak kapcsolva az ETS1-ben, úgyhogy használhatod :D
  • Lack
    A real company az nem változtatja meg a pótkocsikat, (a nevében is benne van).
    Ha ezt megtaláltad, biztos megtalálod a [Trailer-ETS2] Skin Pack v1.0mjaym24.rar nevű fájlt is, ez húz új festéseket a pótkocsikra, mondjuk elég bénán, mert egy ponyvásra való skint rátesz egy silósra, vagy tartályosra is. Ez így elég béna, hogyan lehetne ezt orvosolni?
  • TaRka0107
    Üdv!

Valami jó trailer módot tudnátok adni? Bent van a real company mód, de a pótkocsik nem változtak meg.
  • Hungarykum
    A fuvar késés utáni büntetést nem tudom, hogy kikapcsoltam-e.
    De szerintem nem is biztos, hogy ehhez tartozik, mert nekem a GTS-ben is ki volt kapcsolva a rendőrség, de ha elkéstem, akkor ugyan úgy megbüntetett, de mivel ez az ETS2, így lehet változtattak rajta, de az is lehet, hogy nem.

Még nem késtem el sose, de majd leellenőrzöm!
  • retoucher
    Innen letöltheted!
  • macleody
    Én meg tennék bele rendőrautókat, rendőröket, közúti ellenőrzést, vám- és pénzügyőrséget. Meg a Cobra 11-et
  • wollnerd #17882
    Hogy pontosabb legyek: kikapcsolja a fuvarkésést is? Én annak nem örülnék....
  • wollnerd #17881
    Ez így kicsit csalás.... De nem kritikaként mondtam!
    Talán én is használnám. Én a felsőben csak a rendőrséget kapcsolnám ki... ETS1-ben is kikapcsoltam.
  • Hungarykum
    Új módjaim:

Aki több szabadságra vágyik, annak itt egy mód, amiben kikapcsoltam a rendőrséget és minden más büntetést

Letöltés

Aki nem akarja azt, hogyha ütközik (falnak, szalagkorlátnak, AI kocsiknak és minden másnak) megsérüljön a kamionja és a pótkocsija, annak itt van a "No Damage" mód. (A kamion elhasználódást ez nem tartalmazza, így ugyan úgy javítani kell!)

Letöltés

Akinek bent van a "No Speed Limit" módja és használni akarja a "No Damage" módot is az ezt töltse le:

Letöltés

Jó játékot!
  • tomi0113
    Köszi szépen!:)
  • macleody
    Nem lesz könnyű eladni, tartva tőle, hogy fel lett használva a kulcs.

Más: találtam egy modot amivel hamarabb sötétedik, viszont az AI nem kapcsolja fel hamarabb a lámpáit. Valahogy ezt orvosolni kellene.
  • Hungarykum
    Főmenüben a kabin beállítás menüben
  • tomi0113
    Sziasztok!
    Valaki tudja, hogy-hogy kell a tükröket beállítani?
    Előre is kösz!:D
  • Laci82
    Én megvettem egyszer meg kaptam egy ismerőstől ajándékba egy példányt,kettő meg felesleges.
  • Urkunde
    Sziasztok! 2 dologban kérném a profik segítségét:
    - hogyan tudok garázst fejleszteni, több gépet elhelyezni stb...
    - minden városban meg kell keresnem a munkaközvetítőt ahhoz, hogy minél több sofőrt tudjak felvenni???
  • WinStar
    akkor minek vetted meg?
  • Laci82
    Érdekel valakit 1db ebből a játékból 5000-ért odaadom,egyszer volt a meghajtóban,hogy megnézzem nem-e hibás a lemez esetleg.
    Privátot írjon akit érdekel.
  • joceruza
    Annyira nem is rossz!

• Zámbó
    am h lehet matricázni a kamionra??
  • bullseye9
    Szép napot.

Csatlakozási pontot még műbe kell vennem...

#17859, retoucher: ez igen, ügyesen megcsináltad.
  • WinStar
    fent van ahol írsz,hogy infók,letöltések,stb... ott katt és ott van hogy kamion kereskedések
  • ETS2Player
    Sikerült fent van az eredeti megmaradt a mentés minden csudi jó már csak az lenne a kérdésem melyik városba van Scania szalon?
  • WinStar
    Sziasztok.Eltűnt a mentésem,belépek a játékba és új profilt hozz létre autómatiksan :(
    Mi történhetett?A dokumentumokba még megvan a mentésem... :S
  • jocking
    Simán megmarad a mentés. Kimásolod az egész profile mappát, játék töröl, documents and settingsnél mappa üres, játék indít, új profil készít, kilép, új profil dokumentumok közül töröl, helyére régi mentés bemásol. :p
  • ETS2Player
    Ha újra teszem a játékot hogy tudom megcsinálni hogy megmaradjon a régi mentésem? Mert ha csak simán kimásolom a mentést nem lesz jó.
  • ETS2Player
    Akkor elveszik a mentés :S
  • vajo

5 órakor egy kép a sima ETS2-ből és egy kép a REX-ből. :)
  • Linux01
    Majd ezt is megnézheted ha komolyabban gondolod :D
  • Linux01
    Húúúúúúúúúúúúú de nagyon király, esetleg le is tölthetném?
  • retoucher
    eredeti