52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
amíg Waberer's nagyfőnök nem bólint, hogy igen, addig nem lesz kiadva -.- -
Teendő?
1. elfogadod így ahogy van
2. megveszed az eredetit
3. uninstall -
Waberer's-es skinpack-ról van valami újdonság? -
Debilon #17895 megveszed mondjuk -
WinStar #17894 srácok,hozzunk már létre külön topikot ahová mindenki beteheti a saját kamionjáról a képeket,meg egyéb dolgokat...ne legyen már tele a topik képpel....ez így irritáló.Itt csak a legfontosabbakat beszéljük már meg. -
Hali!
Az aktiválással van problémám, játék elején elfogadta a kulcsot, és most újra és újra kéri játék közben és nem fogadja el. Mi a teendőm ? -
Ez van . . . :) -
Bal0924 #17891 Hello!
Segítség kellene!!!
A monitorommal van a gond.
Amíg analógon ment a monitor nem volt semmi gond, de most digitálisra van állítva és nem hajlandó a játékok felbontásait rendesen működtetni.
csak 1024x768 és 1920x1080 felbontásokat tudnak. De a kettő közötti felbontások kellenének és nemtudok mit csinálni.
egy Samsung SyncMaster P2350.
Találtam hozzá valamilyen driver-t, de nemtudom beállítani, hogy működjön..
Valaki tud segíteni?
És még valami, Melyik a jobb kamion a hosszabbított tengelyű vagy a sima? -
ETS2Player #17890 Van valami váltómód amitől hosszabb lesz a váltó áttétele ? -
tudom, azért kértem egy ilyen módot. Igen, azt nem is akarom felrakni, pont azért amit leírtál. Marad akkor originálban. -
Hungarykum #17888 Wollnerd!
Leteszteltem!
Nem kell aggódnod a büntetés miatt! Ha elkésel, akkor levon a pénzből és a TP-ből is!
Szóval amiket kikapcsoltam, azok ugyan azok, amik nálad is ki voltak kapcsolva az ETS1-ben, úgyhogy használhatod :D -
Lack #17887 A real company az nem változtatja meg a pótkocsikat, (a nevében is benne van).
Ha ezt megtaláltad, biztos megtalálod a [Trailer-ETS2] Skin Pack v1.0mjaym24.rar nevű fájlt is, ez húz új festéseket a pótkocsikra, mondjuk elég bénán, mert egy ponyvásra való skint rátesz egy silósra, vagy tartályosra is. Ez így elég béna, hogyan lehetne ezt orvosolni? -
Üdv!
Valami jó trailer módot tudnátok adni? Bent van a real company mód, de a pótkocsik nem változtak meg. -
Hungarykum #17885 A fuvar késés utáni büntetést nem tudom, hogy kikapcsoltam-e.
De szerintem nem is biztos, hogy ehhez tartozik, mert nekem a GTS-ben is ki volt kapcsolva a rendőrség, de ha elkéstem, akkor ugyan úgy megbüntetett, de mivel ez az ETS2, így lehet változtattak rajta, de az is lehet, hogy nem.
Még nem késtem el sose, de majd leellenőrzöm! -
retoucher #17884 Innen letöltheted!
-
Én meg tennék bele rendőrautókat, rendőröket, közúti ellenőrzést, vám- és pénzügyőrséget. Meg a Cobra 11-et
-
Hogy pontosabb legyek: kikapcsolja a fuvarkésést is? Én annak nem örülnék.... -
Ez így kicsit csalás.... De nem kritikaként mondtam!
Talán én is használnám. Én a felsőben csak a rendőrséget kapcsolnám ki... ETS1-ben is kikapcsoltam. -
Hungarykum #17880 Új módjaim:
Aki több szabadságra vágyik, annak itt egy mód, amiben kikapcsoltam a rendőrséget és minden más büntetést
Letöltés
Aki nem akarja azt, hogyha ütközik (falnak, szalagkorlátnak, AI kocsiknak és minden másnak) megsérüljön a kamionja és a pótkocsija, annak itt van a "No Damage" mód. (A kamion elhasználódást ez nem tartalmazza, így ugyan úgy javítani kell!)
Letöltés
Akinek bent van a "No Speed Limit" módja és használni akarja a "No Damage" módot is az ezt töltse le:
Letöltés
Jó játékot! -
tomi0113 #17879 Köszi szépen!:) -
Nem lesz könnyű eladni, tartva tőle, hogy fel lett használva a kulcs.
Más: találtam egy modot amivel hamarabb sötétedik, viszont az AI nem kapcsolja fel hamarabb a lámpáit. Valahogy ezt orvosolni kellene. -
Hungarykum #17877 Főmenüben a kabin beállítás menüben -
tomi0113 #17876 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy-hogy kell a tükröket beállítani?
Előre is kösz!:D -
Laci82 #17875 Én megvettem egyszer meg kaptam egy ismerőstől ajándékba egy példányt,kettő meg felesleges. -
Urkunde #17874 Sziasztok! 2 dologban kérném a profik segítségét:
- hogyan tudok garázst fejleszteni, több gépet elhelyezni stb...
- minden városban meg kell keresnem a munkaközvetítőt ahhoz, hogy minél több sofőrt tudjak felvenni??? -
WinStar #17873 akkor minek vetted meg? -
Laci82 #17872 Érdekel valakit 1db ebből a játékból 5000-ért odaadom,egyszer volt a meghajtóban,hogy megnézzem nem-e hibás a lemez esetleg.
Privátot írjon akit érdekel. -
Annyira nem is rossz!
-
Zámbó #17870 am h lehet matricázni a kamionra?? -
Szép napot.
Csatlakozási pontot még műbe kell vennem...
#17859, retoucher: ez igen, ügyesen megcsináltad.
-
WinStar #17868 fent van ahol írsz,hogy infók,letöltések,stb... ott katt és ott van hogy kamion kereskedések -
ETS2Player #17867 Sikerült fent van az eredeti megmaradt a mentés minden csudi jó már csak az lenne a kérdésem melyik városba van Scania szalon? -
WinStar #17866 Sziasztok.Eltűnt a mentésem,belépek a játékba és új profilt hozz létre autómatiksan :(
Mi történhetett?A dokumentumokba még megvan a mentésem... :S -
jocking #17865 Simán megmarad a mentés. Kimásolod az egész profile mappát, játék töröl, documents and settingsnél mappa üres, játék indít, új profil készít, kilép, új profil dokumentumok közül töröl, helyére régi mentés bemásol. :p -
ETS2Player #17864 Ha újra teszem a játékot hogy tudom megcsinálni hogy megmaradjon a régi mentésem? Mert ha csak simán kimásolom a mentést nem lesz jó. -
ETS2Player #17863 Akkor elveszik a mentés :S -
vajo #17862
5 órakor egy kép a sima ETS2-ből és egy kép a REX-ből. :) -
Linux01 #17861 Majd ezt is megnézheted ha komolyabban gondolod :D -
Linux01 #17860 Húúúúúúúúúúúúú de nagyon király, esetleg le is tölthetném? -
retoucher #17859 eredeti