52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez hülye :DD -
-
Még egy segítséget hadd kérjek:
Hogyan lehet megtalálni üres telkeket amire garázst építhetek? 1 már van, de bővítenék...
Az elöbbi dolgokat kiprobáltam, nagyon király, megegyszer köszi!

Angel D. -
Ahhoz netkódot kellen írni ami nem kis meló. -
Ubi52 #18174 A szerver a legkisebb gond... -
Srácok,a patchbe nemtudnátok belevarázsoltatni még egy gumi választékot pl? Mert kicsit idegesitő hogy hiába megyek lassan az esőben, jön egy kicsit nagyobb kanyar,és a kamion már dobja is a seggét.. és visszaszedni egyszer még lehetséges.. de a következő az hogy belerongyolok a korlátba,mert átfordul a másik irányba...
Nameg, agyaltam ezen a multis dolgon,amit nemtudom ki hogy tolerál,kinek mennyire tetszik,de szerintem vagy meglehetne oldani hogy saját szervert tudjunk csinálni, vagy valami normális mód lenne erre kitalálva.. mert sokkal többen megvennék a játékot.. ( bár sajnos maradna rengeteg elbutult hülyegyerek,aki továbbra is kéregeti a pénzkódot,meg jönnek a cd key kéregetők... de ha eredeti játék(od) lenne ezt szerintem kivitelezhető lenne.. ) -
Köszi, ezt is kiprobálom... -
asdr #18171 #18167-nek -
asdr #18170 Tessék Az egész fizikáját valósághűre cseréli és van no limit része is -
Köszi szépen a gyors választ! -
Ezt töltsd le és rakd a mod mappába.csak ha viszed a gépet műszakira szedd ki belőle :D
Speed limit off
-
Sziasztok!
Nem is gondoltam, hogy ennyi kamion sofőr van az országban :) :) :) Itt a helyem...
A viccet félre téve, tudd nekem valaki abban segíteni, hogyan lehet a sebesség határolót kikapcsolni, mert uncsi már egy a fix 90...
Előre is kösznöm
Angel D. -
Ez 80/100 litert eszik 100 km en.10x10 a pót 2 tengelye is hajtott :D kímélte a gépet:D
-
Night shot:
-
Juhasz27 #18164 Hallani? Még látni sem láttam így :D -
nagy zoltán #18163 miért van az hogy semmilyen cégnél nem jelenít meg rakományt??? -
Felkeményítettem az első rugókat, így már nem bólogat fél percig ha megállok. /Real Physics 1.2/ -
Zámbó #18161 a-a -
Debilon #18160 ahogy már írták..igen
de ne mondd hogy még sehol sem hallottad így? -
Zámbó #18159 HOGY lehet a kamionra MATRICÁZNI???
-
Martens4466 #18158 De, azért így van, mert a franciák így írják. -
Juhasz27 #18157 Talán a belgák így írják a saját nyelvükön? -
Debilon #18156 de -
Juhasz27 #18155 Ez nem Brüssel akar lenni ?
-
A mi kamazunk 28-30 litert fogyaszt :D -
csaklaca #18153 dehogy!a 46 liter csak papíron volt annyi!20- bol megvolt a fuvar,a maradék meg ment a kannába!:D -
46 liter ? kamazzal voltál te jófiúú ? :D -
Zidan21 #18151 Hali valaki tudna olyan pótót és olyan kamion festést adni amelyet átlehet festeni sajátilag ?
előre is köszöném! -
#18150 Üdv sziasztok! rég voltam erre.
1 kérdésem lenne hogy eztmeg tudja e valaki csinálni? köszi a válasz előre is? :) -
A redmít nézve a renault magnumot excellence-t cseréli és belső nézete is van. -
ukipapa #18148 Mind az AI miatt van :( -
és a vicc miután hínom kellett segítséget a szerviz pont abba a városkába vontattak el amelyikbe ép az úti célom tartott -
csaklaca #18146 közel 4 óra?Gyalog vitted?:D
-
különben ha nem a saját szememmel látom lehet hogy el se hiszem hoztam képe milyen szállítmány volt -
csaklaca #18144 szép!
-
ukipapa #18143 Ez frankón sikerült :)
-
ETS2Player #18142 Lehet G25-el játszani és nagyon jó :) Én azzal játszok:P -
Üdv képzeljétek el előttem haladt egy autó az előtt meg egy kamion megrakodva valami tartályos belekezdett az előzésbe az autó, én meg utána. Következő pillanatban látszik az előttünk haladó kamion végénél előbukkan egy előzni tilos tábla amit záróvonal követ. A legnagyobb az egészbe a fazon gázt ad na mondom utána megyek mindegy gondoltam fizetem a büntetést. Mire a következő egyre gyorsabban megy a kocsi már a kamion hátulja mellet halad a szemközti sávba én utána majd a kamion mintha rá gyorsított volna. Akkorát néztem ami ezután történt hogy én még ilyet nem láttam. A következő éles kanyar után a kamion az AI kamionjának tartálykocsija megdőlt a kanyarban és persze az én fülkémet is húzta a rakományom, de én vele ellentétben tátva maradt szájjal néztem hogy még ilyet nem láttam. Aztán zútty el dőlt a kamionom mivel nem fékeztem a mezőre az Ai meg tovább haladt. Még az életbe nem láttam AI kamionjának pótkocsiját megbillenni azt hittem felfog borulni a szemem láttára az AI . Jaj képet kellett volna készíteni azt hiszem Posped -es volt. A barátnőm pont itt volt ő is nézett és monda is figyeld már :))) hát pont azt figyeltem. -
Megvallom őszintén, én nem tudom, mert a sajátomat használom. De biztos, ha az a neve, hogy nem ásít. -
Euro Truck #18139 Oks :) Köszi :)