52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AudiQuattro
    Kicsit felnyomtam :D

• Debilon
    a játékra írtam amit, tisztában vagyok vele, hogy nem igazán reális
  • csaklaca
  • AudiQuattro
    Rükvercbe rakod és gázt adsz....
  • bakvarnyu
    Hogyan kell tolatni ?
  • csaklaca
    sziasztok!valaki tudna adni egy linket,ahol megtalálom a szélvédőre a zászlót?Scaniához szeretném!Előre is köszönöm!
  • orixon
    Szerintem sincs minden rendbena szervizelessel sem...ma egy kicsit jobban megutottem az autot mint maskor es mindjart az elso varosba beugrottam a szervizbe es kijavitottam a motor es sebvalto meghivasodast.

Es a tobbit ugy hagytam es elindultam tovabb mire ugy 150 km utan leallt a motor hogy motorhiba es menjek szervizbe..pedig csak a fulke , alvaz es a kerek voltak megserulve...ebbe hol van motorhiba?
  • csaklaca
    nekem win 7 alatt sem....
  • vyndree
    Windows 8 alatt nekem még nem csinált ilyet.
  • vyndree
    Szerinted egy kamion gumi mennyit bír? Verona - Liverpool 1800km, ha ennyi idő alatt 2% akkor 1800x50 azaz 90.000km, ennyit szerintem nem bír ki terhelés mellett. Még autón is necces 90e km-t futni egyazon szettel.
  • gergely78
    Nemtudjátok mi lehet a baj,mert amikor betölt a játék kidob abból és kiírja hogy "A windows kilépett a prgramból"?!
  • Tikal #18368
    Mondjuk ezen a szervizen is javithatnanak.. Pl lenne egy minimum koltseg. Mert ugye eleg eletszerutlen hogy 2% gumi kopas utan cserelsz egy egezs garniturat :))
  • Debilon
    pedig ha nem mész neki semminek, akkor úgy cirka 1000-1200 km után a gumikon jelzi a szervizben, hogy 1-2%-nyi kár van, minden más 0%

most is, egy liverpool-verona után 2% damage a gumiban
  • LACEJKA
    Ez a bajom hogy be tükrözi a másik felét :( valami ötlet ?

így kéne :

• LACEJKA
    Sziasztok

Festegetem kicsit

Szerintetek jó lett ?

• DJKonya
    Nekem mindig sikerült megfognom, pedig volt necces helyzet.
    Az, hogy szervizelni kell az autót minden fuvar után, az a kamion elhasználódásának "szimulálása" miatt van, de én túlzásnak tartom hogy ilyen kevés idő alatt elhasználódik..
  • lucyboy
    ellen kormányzással is próbálkoztam akkor meg bukfenc a vége
  • lucyboy
    ja és minden fuvar után szervizelek is!!!
  • DJKonya
    Nekem csak akkor jelentkezett ez mikor élesebb kanyarokba nagyobb sebességgel mentem bele, de kis fékezéssel és ellenkormányzással meg lehet fogni.
  • lucyboy
    van több mely is ahol csak úgy el szál a vas és 70 85 kmh között sebességnél megyek eső nélkül hosszú el nyújtott kanyarban farankon ki tör és hiába fékezek akkor az is pályageometria hibája?
  • DJKonya
    Köszi a választ ;)
    Ki szedem a tiltást :D
  • JohnBart
    A következő peccsben javítják, hibás volt a pályageometria az autópálya ottani részén.
  • csaba90
    100-alatt a cig***ok megdézsmálják a rakományt :D
  • DJKonya
    Pozsonyból Liverpoolba Alumínium-alkillel :)

Láttam már, hogy másnak is volt itt gondja, Nürnbergtől Frankfurt fele állandóan megsérül a rakományom, most éppen 7%-ra.. Tudja már valaki, hogy mi lehet itt a gond, vagy valami javítás van már rá?
  • lucyboy
  • Tikal #18354
    Pont azt monja h mukodik a mod, cdak a MAN-nal nem. Hiaba megy a restacar-ra, ugyanaz van ott is, hibas a mod
  • Tikal #18353
    Maskent?? Maskent mint. Mi? Egy fos szar volt. Mar csak a masik fosnak kell becsődölni...
  • zoltan1232
    Egy elég szaftos fuvar

URL=http://kepkezelo.com/][/URL]

És a drágaszágom

• SimaSuna #18351
    Crazy FM-et valaki belerakhatná :)
  • Debilon
    meg a class fm is mehetne :D
  • jocking
    Végre, még egy szennycsatornával kevesebb. Már csak az rtl-tv2 párosnak kéne valahogy megszűnni, és én lennék a legboldogabb a világon.
  • MANos Viktor
    Jóféle!:D
  • rarma
    Sziasztok !

Akinek a játékba a rádió részen benne van a NEO FM , most találtam és olvastam egy portálon ezt .

2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
    KÖSZÖNJÜK!!!!

• BoscoBaracus
    Ez a zászlós dolog engem is érdekelne,igaz engem is egy másik csapattal :) . Apropó, MAN-ba is be lehet szerkeszteni? :)
  • NagyiBMX
    Neee zászlót hogy honnan és lehet nem csak inter-es?:D
  • jocking
    Hát igen, új területet hozzáadni nem épp a legegyszerűbb. Kapásból kell új rendszámformátum is, ráadásul úgy kell megoldaniuk az új területekről/-re a fuvarokat, hogy az ne befolyásolja a már meglévő mentést. Nézelődtem a témában, és sok térképmodnál kitétel, hogy új karriert kell kezdeni, ha használni akarod. Ezt nyilván a fejlesztők nem csinálhatják így, ezért a bonyodalom. :)
  • macleody
    A camera modban van a interior_man_tgx.sii. Nyisd meg és ezt a sort keresd: head_offset: (0.0, 0.0, -0.04)
    A -0.04-es értéket ha átírod mondjuk 0.05-re távolabb viszi a nézetet.
  • rarma
    Köszi a választ .

A távolabbi nézet már régebben benne van a mód mappába , és működik is , csak érdekes módon egyedül a MAN -nál nem reagál , ezért kérdeztem rá itt hogy nem-e lehet máshol is pluszba állitani , pl : config.cfg stb....

A kormánynál pedig ugyanaz a helyzet , már a két csúszkát mindenféle képen probáltam , erre is esetleg máshol egy állitás lehetőség ? .

Ha esetleg más tudd valaki segiteni ebbe #18337 azt előre is köszönöm .
  • JohnBart
    Azt azért tegyük hozzá, hogy egyiket sem erősítette meg az SCS. Magyarországot viszonylag könnyen be lehet tolni később mert a Kisalföldig megvan a terep, de Spanyolországhoz Franciországot is ki kéne bővíteniük (elvégre azon keresztül vezetne oda az út), szóval az kevésbé valószínű, hogy később megjelenne a játékban.
  • aerolive
    A fejlesztők részéről is várható a bővítés magyarországra kiterjedően, meg spanyolország, eddig ez a kettő merült fel.

Felhasználói modokkal pedig biztosan lesznek új területek, már most is dolgoznak rajta egész biztosan.