52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Kicsit felnyomtam :D
-
Debilon #18378 a játékra írtam amit, tisztában vagyok vele, hogy nem igazán reális -
csaklaca #18377 

-
Rükvercbe rakod és gázt adsz.... -
Hogyan kell tolatni ? -
csaklaca #18374 sziasztok!valaki tudna adni egy linket,ahol megtalálom a szélvédőre a zászlót?Scaniához szeretném!Előre is köszönöm! -
orixon #18373 Szerintem sincs minden rendbena szervizelessel sem...ma egy kicsit jobban megutottem az autot mint maskor es mindjart az elso varosba beugrottam a szervizbe es kijavitottam a motor es sebvalto meghivasodast.
Es a tobbit ugy hagytam es elindultam tovabb mire ugy 150 km utan leallt a motor hogy motorhiba es menjek szervizbe..pedig csak a fulke , alvaz es a kerek voltak megserulve...ebbe hol van motorhiba? -
csaklaca #18372 nekem win 7 alatt sem.... -
vyndree #18371 Windows 8 alatt nekem még nem csinált ilyet. -
vyndree #18370 Szerinted egy kamion gumi mennyit bír? Verona - Liverpool 1800km, ha ennyi idő alatt 2% akkor 1800x50 azaz 90.000km, ennyit szerintem nem bír ki terhelés mellett. Még autón is necces 90e km-t futni egyazon szettel. -
gergely78 #18369 Nemtudjátok mi lehet a baj,mert amikor betölt a játék kidob abból és kiírja hogy "A windows kilépett a prgramból"?! 

-
Mondjuk ezen a szervizen is javithatnanak.. Pl lenne egy minimum koltseg. Mert ugye eleg eletszerutlen hogy 2% gumi kopas utan cserelsz egy egezs garniturat :)) -
Debilon #18367 pedig ha nem mész neki semminek, akkor úgy cirka 1000-1200 km után a gumikon jelzi a szervizben, hogy 1-2%-nyi kár van, minden más 0%
most is, egy liverpool-verona után 2% damage a gumiban -
Ez a bajom hogy be tükrözi a másik felét :( valami ötlet ?
így kéne :
-
Sziasztok
Festegetem kicsit
Szerintetek jó lett ?
-
Nekem mindig sikerült megfognom, pedig volt necces helyzet.
Az, hogy szervizelni kell az autót minden fuvar után, az a kamion elhasználódásának "szimulálása" miatt van, de én túlzásnak tartom hogy ilyen kevés idő alatt elhasználódik.. -
ellen kormányzással is próbálkoztam akkor meg bukfenc a vége
-
ja és minden fuvar után szervizelek is!!! -
Nekem csak akkor jelentkezett ez mikor élesebb kanyarokba nagyobb sebességgel mentem bele, de kis fékezéssel és ellenkormányzással meg lehet fogni. -
van több mely is ahol csak úgy el szál a vas és 70 85 kmh között sebességnél megyek eső nélkül hosszú el nyújtott kanyarban farankon ki tör és hiába fékezek akkor az is pályageometria hibája? -
Köszi a választ ;)
Ki szedem a tiltást :D -
JohnBart #18358 A következő peccsben javítják, hibás volt a pályageometria az autópálya ottani részén. -
100-alatt a cig***ok megdézsmálják a rakományt :D -
Pozsonyból Liverpoolba Alumínium-alkillel :)
Láttam már, hogy másnak is volt itt gondja, Nürnbergtől Frankfurt fele állandóan megsérül a rakományom, most éppen 7%-ra.. Tudja már valaki, hogy mi lehet itt a gond, vagy valami javítás van már rá?
-
-
Pont azt monja h mukodik a mod, cdak a MAN-nal nem. Hiaba megy a restacar-ra, ugyanaz van ott is, hibas a mod -
Maskent?? Maskent mint. Mi? Egy fos szar volt. Mar csak a masik fosnak kell becsődölni... -
zoltan1232 #18352 Egy elég szaftos fuvar 
URL=http://kepkezelo.com/][/URL]
És a drágaszágom
-
Crazy FM-et valaki belerakhatná :) -
Debilon #18350 meg a class fm is mehetne :D -
jocking #18349 Végre, még egy szennycsatornával kevesebb. Már csak az rtl-tv2 párosnak kéne valahogy megszűnni, és én lennék a legboldogabb a világon. -
Jóféle!:D -
rarma #18347 Sziasztok !
Akinek a játékba a rádió részen benne van a NEO FM , most találtam és olvastam egy portálon ezt .
2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
KÖSZÖNJÜK!!!!
-
BoscoBaracus #18346 Ez a zászlós dolog engem is érdekelne,igaz engem is egy másik csapattal :) . Apropó, MAN-ba is be lehet szerkeszteni? :) -
Neee zászlót hogy honnan és lehet nem csak inter-es?:D -
jocking #18344 Hát igen, új területet hozzáadni nem épp a legegyszerűbb. Kapásból kell új rendszámformátum is, ráadásul úgy kell megoldaniuk az új területekről/-re a fuvarokat, hogy az ne befolyásolja a már meglévő mentést. Nézelődtem a témában, és sok térképmodnál kitétel, hogy új karriert kell kezdeni, ha használni akarod. Ezt nyilván a fejlesztők nem csinálhatják így, ezért a bonyodalom. :) -
A camera modban van a interior_man_tgx.sii. Nyisd meg és ezt a sort keresd: head_offset: (0.0, 0.0, -0.04)
A -0.04-es értéket ha átírod mondjuk 0.05-re távolabb viszi a nézetet. -
rarma #18342 Köszi a választ .
A távolabbi nézet már régebben benne van a mód mappába , és működik is , csak érdekes módon egyedül a MAN -nál nem reagál , ezért kérdeztem rá itt hogy nem-e lehet máshol is pluszba állitani , pl : config.cfg stb....
A kormánynál pedig ugyanaz a helyzet , már a két csúszkát mindenféle képen probáltam , erre is esetleg máshol egy állitás lehetőség ? .
Ha esetleg más tudd valaki segiteni ebbe #18337 azt előre is köszönöm .
-
JohnBart #18341 Azt azért tegyük hozzá, hogy egyiket sem erősítette meg az SCS. Magyarországot viszonylag könnyen be lehet tolni később mert a Kisalföldig megvan a terep, de Spanyolországhoz Franciországot is ki kéne bővíteniük (elvégre azon keresztül vezetne oda az út), szóval az kevésbé valószínű, hogy később megjelenne a játékban. -
A fejlesztők részéről is várható a bővítés magyarországra kiterjedően, meg spanyolország, eddig ez a kettő merült fel.
Felhasználói modokkal pedig biztosan lesznek új területek, már most is dolgoznak rajta egész biztosan.

[/URL]