52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zoltan1232
    Engem az érdekelne hogy a játék gyorsabb lett az új patch-el?
  • Gis80s
    Most, hogy mindent sikeresen kijavítottam, amint a patch borított, mentem is gyorsan egy kört :)

1920x1080
  • Gis80s
    Látom már megvagy.....nálam is elhúzta egy darabig.
    Klíma mod bent van nálad? Lehet, hogy neked is csak az kavar be.
  • csaklaca
    na mire leirom,addigra kész!:) viszont valamelyik modot nem szereti!konkrétan a kamion festését szedte szét!és még nem is játszottam......
  • csaklaca
    neked mannyi ideig telepítette?én már elszívtam egy cigit,de még csak az 1/3-nál tart!
  • laca95
  • Gis80s
    Akinek esetleg nem lenne torrentje, feldobtam a datára:

...::: LETÖLTÉS :::...

Elsőre valóban jobbnak tűnik a játék, de majd meglátjuk....
    Ami biztos, hogy - nálam - a klíma mod-ot nem szereti a frissítés és sajnos a rendszámokkal is variáltak.
  • ronso
    Fingom sincs én eddig nem is láttam
  • krisz0000
    hali en leszedtem es nálam nem müködik elinditom elsötétul a kép es utana kilép a játékbol!
  • Werner91
    Srácok, aki leszedte az új patch-et az lenne olyan szives ide leírni, hogy mit tapasztalt, hogy érdemes-e leszedni? :)
  • 0Diaz0
  • Klusi86
    Kijött a patch: itt
  • 0Diaz0
    Ez szopi,Áron... :D

Bakkerman : Ezen neis csodálkozz.. nekem ezért van bent a 120as limiter... üresen nagyon brutálisan gyökér tudok lenni.. ott rugom neki ahol csak tudom.. póttal kicsit visszafogottabb vagyok,de ha egyszer elgurul a gyógyszer.. :D:D:D
  • bakkerman
    még nincs jogsim sajnos(tavasszal talán megkezdem),4-esen rohadt sokszor voltam már mint utas,és én ott annyira nem tapasztaltam ezt a dolgot,de azis lehet jókor voltam jó időben ott :D
  • ggaboy
    Sziasztok !

Létezik olyan mod, amely szűkebbre veszi a szállítási határidőket ? Mert mindig jóval korábban érek a lerakóra mint a határidő. Kicsit jobb lenne egy kis "para" feeling, hogy tényleg beférek-e a határidőkbe.

Köszi.
    Üdv.
  • jocking
    Szlováktól mit vársz?

Viszont a sor legelején álló autószállító fölött mi az a fekete csík?
  • Bowie
    Először is köszi a segítséget,megoldódott a probléma,mégpedig gempad joystik ra kellett raknom a kormányt és most tényleg jó lett.Még finomítgatok rajta és mehet a game.
  • Magnum PI
    Ez alapvetően egy egész valóságos viselkedés :D. Sosem vezettél még a 4-esen :D:D:D?
  • Magnum PI
    Nekem is van ilyen proléma. Jobbra balra leng a pót és nem csak hirtelen fordulókál. Kanyarodok a pályán 90el és leng az egész gép. Viszon az biztos hogy régen nem csinált ilyet. Vagy valami mod vagy patch óta van.
  • aronka98
    Sziasztok, játszok már ideje a játékkal és nem hagy nyugodni, hogy nagyobb sebességnél ha kicsit kormányzok a pótkocsi elkezd össze-vissza dőlni. És emiatt nem egyszer borultam már fel . Szóval ez a probléma orvosolható valahogy? Köszi előre is!
  • tomas0105
    helló amerikai stilusu kamiont valaki nem tud?(csörös)
  • bakkerman
    most épp az dühít az AI-val kapcsolatban,hogy mellékúton megyek 90-el,ő valamilyen oknál fogva csak 65-70-el ment,indexet kiraktam,kimentem a szembe sávba,már majdnem megtudtam előzni,amikor az a barom hirtelen megtáltosodott,és beletaposott a gázba,nem tudtam megelőzni(ugye 90-nél lekorlátoz),szembe meg jött egy kamion,így satufék,és 200-as pulzussal usgyi vissza a sávomba...azért ez óriási bug,kamionnal alapból 3x meg kell gondolni,hogy mikor előz az ember,meg főleg hogy hol,a valóságban erre a kocsit vezető sofőr odafigyel...
  • balint8507
    sziasztok!!senki nem vette észre hogy köln és mannheim között a vasuti átjáro nincs táblázva??már 3X elmentem ott ne irjak hülyeséget de tényleg nincs!megyek 60 al kanyar és egy piros lámpa sorompoval!a multkor nem tudtam megállni szerencsére még nem zárt a sorompo!!!
  • balint8507
  • Opelfan
    Ez gyönyörű, párszor volt már úgy balesetem, hogy a barom elkezdett előzni és ahelyett, hogy vissza ment volna a sávjába egyszerűen megállt. Ezt is picit ügyesebben leprogramozhatták volna azt hiszem.
  • siplace2
    Valaki tudna nekem segiteni,hogy magyar rendszámot hogyan varázsolhatok a kamionra?
  • ronso
    A barom állatja.....
  • siplace2
  • siplace2
  • Kovkaeger
    http://vajopie.blogspot.hu/p/ets2-tippek-trukkok-csalasok.html
  • mimo0612
    Ha non-lineárisra teszed akkor valószínűleg jó lesz.
  • Kenny85
    be vannak kalibrálva azok a kormányok?:D Ilyen 1 másodperces késés biztos nem lehet.
  • Bowie
    No és akkor még itt a billentyűs megoldás is,ha leveszem az érzékenységet 0-ra akkor 1p-ig várok mire elfordul a kormány a játékban.Ezért feljebb kell tolnom hogy érzékenyebb legyen kb 1/4 ig.Tehát a kormánnyal az a bajom hogy túlságosan is érzékeny 0-n is, ha még feljebb rakom még érzékenyebb szal.le kell vennem nem feltolni.
    De hiába teszem le 0-ra még így is túlságosan érzékeny,megyek vele az úton 80-al fordítok a kormányon 1cm-t és a korlátnak csapódok mert a játékban egy felet fordul a kormány,holott én csak 1cm-t fordítottam el.
    Tehát ha még feljebb tolom akkor teljesen átfordul a kormány a játékban 2 teljes fordulatot.
    Na mindegy du-n ig nem tudom +bűvölni majd akkor megpróbálkozom vele ismét még ha 1 napig is kell bajlódni vele,vagy amíg fel nem robbanok megint
  • Bowie
    Kenny85! Kipróbáltam maxon kezdve de minél feljebb állítom annál rosszabb.Ezért írtam hogy 0-ra vettem,de így sem jó ha még feljebb tolom annál rosszabb.
  • gordon 24
    Igazából azt nem értem, hogy valaki bejön ide és kérdezi, hogy lehet képet feltölteni, miért nem válaszolunk rá:))))

Oliver:

Fogod magad és a képet feltöltöd valahova. Én pl Facebookra szoktam a saját albumomba. Ha ez megvan megnyitod a képet azon az oldalon. képre jobb egérrel katt majd kép címének másolása.
    Eljössz az sg-re a szöveg író keret alatt találsz egy olyat, kép beszúrása. Arra katt majd, be teszed azt a linket amit másoltál. Írsz egy szöveget és elküldöd.

Így nem kell vip tagság nem kell semmi. Akkora képet linkelsz be amekkorát akarsz. A feltétele csak annyi, hogy ahonnan linkeled ott meg kell hagyni a képet, mert ha ott törlöd törli innen is.

Ha kell segítség szólj!
  • Kenny85
    Szerintem pont, hogy az érzékenységet nem 0-ra kell rakni hanem magasabbra. Ha 0, akkor evidens, hogy jobban reagál a kormánymozdulatokra. :D
  • Bowie
    Hidd el kipróbáltam szerintem az össz verziót de olyan érzékeny a kormány hogy hihetetlen,ha a való életben is ilyen lenne el sem mernék indulni.
    A kormány setup-jában is levettem a pc-n az érzékenységet+a játékban is 0-ra és mégis.
    Nem tudom mit kellene bűvölnöm még rajta de kipróbálom amit javasoltál gempad joystik,talán megoldja a dolgot.Ezt speciel nem néztem,addigra elborult az agyam és nyomtam tovább inkább billentyűvel.
  • Kenny85
    Húzd fel érzékenységet meg non-linearitást maxra, és úgy próbálgasd. Jobbat nem tudok. Beállítottam kormányom 200 fokra ezekkel a beállításokkal, szerpentinen lecsapattam vadállat módon tök kezelhetően, szóval nem tudom. Lehet nálad van elásva valahol a kutya.
  • Bowie
    Ok. Du-n kipróbálom,köszi.
    Majd vázolom mit sikerült kibogarászni belőle.
  • abacss
    Gamepad joystickra tedd a játékot ugy be birod állitani elég jol a kormányt én ugy tolom!