52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NiQ
    .
    Ezek a rohadt al-ok Rontják el a játékot nekem. Ha egy kicsit lassítok hegymenetbe,nekem jönnek..
    Már -40 körül vagyok %-ban
  • gordon 24
    Akarom mondani G25-tel:))
  • gordon 24
    Szega! Én 925-tel tolom. Mi a gond?
  • AXmen
    [URL=http://restacar.hu/forum/index.php?threads/container-trailer-2-oldalas-skin-by-retoucher.171/]Container "Hungarocamion" Trailer[/URL]

• Kenny85
    "Mikor Profi sofőr vagyok, akkor is 90km/h a limit sebesség?"

LoL
  • Bal0924
    A játékon keresztül felmentem a honlapjukra és tönkretette a böngészőmet.
    Egy kiegészítő eltűnt.
    Összekuszálta az elmentett oldalaimat. A könyvjelzőmet eltüntette.

Még az a szerencse, hogy 1 hónapja tettem újjá a gépet. És visszatudtam tölteni mindent, kivéve azokat amiket mostanában használtam. ( a felére emlékszem.. :S
  • 0Diaz0
    Mindig annyi lesz...

Viszont ez a restacaron lévő, látószögnövelő progi,annyival hátrébbvitte az embert hogy sokkal kevesebbet látok(láttam) a dolgokból...
  • csaklaca
    na,mára leparkoltam a vasat!legyetek jók,ne bosszankodjatok,tuti van megoldás minden problémára!
    Jó éjt nektek!
  • matusz09
    bár én nem az új peccsel játszok, de sztem csinálj bizt.másolatot a mentésedről, és csak utána próbáld ki...ennél az update-nél semmi sem biztos :D
  • Bal0924
    Köszi.

Most modok nélkül játsszak, vagy ne is törődjek a szöveggel és töltsem be a profilom?
  • matusz09
    renault premium szélesebb körű tuningja
  • Bal0924
    Még valami, mi az a Prémium tuning?
  • Bal0924
    Nekem is ezt írja ki.
    Ha a mod mappából kiveszem a Realistic Physics Mod v1.4, és a ets2_speed_limit_120_valera_t, akkor nem írja ki.

Van megoldás?

Mikor Profi sofőr vagyok, akkor is 90km/h a limit sebesség?
  • csaklaca
    ja!és még busz is van!
  • csaklaca
    na,szerintem jobb lett!jobb az irányítás,jobb a grafika,esik az eső,jobb a fék!tehát nekem tetszik!
  • matusz09
    na részemről ez az update felejtős....visszaraktam az 1.1.3-at. ehhez ki kellene hogy adjanak egy update javító update-ot, hogy normálisan menjen...
  • Werner91
    Ugye magától nem települ fel ez a b*zi patch? Mármint, ha nem töltöm le, akkor nem frissül rá a játék? Mert amit olvastam eddig itt a fórumon, isten őrizz hogy magamtól elk*rjam a fasza játékot ezzel az ócska pusztulat "javításnak" csúfolt sza*sággal....
  • DANIELTRUCKER
    Nos emberek egy fél délutáni próbálkozás és szentségelés után azért mégis csak sikerült feltennem úgy hogy működjön és még a mentésem se vesszen el! Ezúttal szeretném megköszönni a segítségeket is, mert már majdnem feladtam mire meglett a megoldás! Még egyszer köszönöm és jó éjszakát mindenkinek!
  • WinStar
    Sziasztok.Feltettem az új patch-et...és őszintén megmondom...az irányítást elbaszták így....olyan kis gagyi babakocsi lett az egész....ez így már nem szimulátor.Az előző jobb volt sztem.
  • longhaul
    Nem jött a vonat.

átmentem a Rotterdami hídon.

És végül. Mikor fogják megnyitni a(z) A5-ös felhajtót?

• slayer006
    Demó van és aktívált teljes verzió.
    Warez nincs.
    Egyébként a patch feltelepül a nem hivatalos kódos verzióra is, akkor is ha az E: meghajtón van.
  • matusz09
    Hát én nem tudom, hogy ez hogy van, de ettől a "javítástól" nekem csak rosszabb lett. Jelentős fps csökkenést tapasztaltam. Az eddigi városon kívüli stabil 50-ről leesett 20-30 fps-re. Remélem hamarosan jön a következő update, mert ez eddig kapufa....legalábbis nálam....akinek jó, annak egészségére, és jó játékot
  • ystvan2
    de jó szar lett lefagyott és kidobott ! szóval jó kérdés mi jó mi nem
  • ystvan2
    másodszorra nem :D
  • ystvan2
    alap 1.1.1 volt rátettem az 1.1.3 ahogy írták majd beléptem ! aztán most rakom a 1.2.5 öt de lefagyott mint az állat :D
  • abacss
    Én mondtam sokat probálkoztam én is és igy lett a legjobb!
  • Debilon
    akkor nálad van a hiba
  • akodolanyi
    Sziasztok,

Használ valaki logitech g25-ös kormányt? Privátban lenne kérdésem ha segítene.
  • DANIELTRUCKER
    Ez egy SZ@AR! Akármit csinálok az összes patcher kilép és LÓFA@SZT sem csinál!
  • zorba3333
    Egy kis segítség akiknek nem megy fel az 1.2.5 patch.

1, Akiknek újra kell telepíteni a játékot, azok a régi letörlése után csináljanak egy registry törlést, majd ezután telepítsétek újra a játékot, aktiváljátok be, és INDÍTSÁTOK is el.
    Ezt követően mehet fel az 1.1.1, majd indítás, utána az 1.1.3, majd ismét indítás, és végül mehet fel az új patch.

2, Akiknek nem találja az elérési útvonalat.....
    A mod mappából törölj mindent, csinálj egy registry törlést, majd indítsd az új patch telepítőjét.
    Warez játékoknál, illetve warezhoz illesztett hivatalod serial esetén nem fog működni.

Bízom benne, hogy ha nem is mindenkinek, de sokaknak tudtam segíteni :)
  • Potter2
    Hali Srácok :)
    Kellene egy kis segítség :D Felborítottam a kamiont az oldalára.. hogy lehet a rakományt talpra állítani? az auto megvan. Nagyon hálás lennék ha segítene valaki. Köszi előre is..
  • macleody
    Az 1.2.5-ös csak az 1.1.3-asra megy fel. Próbáljatok mindent rendszergazda módban feltenni.
  • DANIELTRUCKER
    Nálam az a baj hogy az 1.1.3-asat magától bezárja az 1.2.5-ösnél meg nem találja a játékot!
  • BlueMaster
    Nem értem ezt a sok hibát...
    Nekem a D meghajtón van a játék, és a patch könnyedén megtalálta, majd pár perc alatt települt, és a játék csodálatosan fut...
  • tomi0113
    [center]
  • DANIELTRUCKER
    Hasonló problémával küzdök én is! újraraktam a gamet aktiváltam, de már az 1.1.3-as pachet se tudja föltenni, ha meg a 1.2.5-öset (az újat) próbálom akkor meg azt írja hogy a game nincs a gépen ezért telepítsem újra!
    Az már csak ráadás hogy a mentésemet is fújhatom!
  • janikad600
    Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy leszedtem a pachet és nem indult el a game. Én erre leszedtem a játékot a gépről.
    Most kijelenteném EREDETI A GAME.
    Újra telepítettem a játékot és még a kódot sem fogadja el.
  • DANIELTRUCKER
    srácok nem tudom visszaállítani a mentésemet + a patchet se tudom feltenni .
    hogy kell feltennia patcheket ha egyik sincs még fenn akkor kell az 1.1.3-as is.
  • jocking
    Kérdés.
    Ha használok 1 modot, ami az összes nem liszenszelt kamionra eredeti emblémát rak (real logos mod), és abban van DAF is, akkor a patch után a modolt DAF lesz a játékban, vagy az eredeti?
  • SimaSuna #18981
    ha jóltudom már valaki megcsinálta, csak Waberers úr döntésére vár...
    minek addig 66konvertet csinálni... :)