52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • macleody
    Írtad, hogy volt bent egy kamion mod előtte. Mi volt az?
  • Drope
    Hát ez off.. újraraktam,meg akartam próbálni h oda megyek a mostani kamionommal,de amikor átakarom helyezni az alkalmazottól magamhoz,egyszerűen ugyanúgy kidob h az ETS 2 működése leállt. Nem tudom mi a gyász ez.
  • Drope
    Megpróbálom csak akkor elkell vennem az alkalmazottól,mert ő használja :D
  • Linux01
    +1
  • Maximus4
    Lehet,hogy igazad van,de százszor inkább ilyen képeket nézegetek,mint olvasgatni a sok "értelmes" hozzászólásokat.
  • macleody
    Próbáld meg azt a verziót, hogy nem "odateleportálsz" a kamionkereskedéshez, henem szépen odautazol a mostani kamionoddal. Kíváncsi vagyok úgy megy-e a dolog de szerintem úgy jó lesz. Aztán ha sikerül, lehet a másik módszerrel is menni fog már.
  • Tikal #19631
    Srácok, lehetne hogy nem basszátok tele a forumot képekkel, egy kép is elég a többit tedd link mögé, nem kell husz screenshot hogy hol álltál meg hugyozni meg kólát inni. Szerintem nem én vagyok az egyetlen akit ez idegesít már. Ha legalább jó képek lennének, kompozicio, fények, kamion festés stb, te tucat képek, sorry
  • ronso
    Olyan nehéz a pót,hogy besüpped...

Indulok az eddigi leghoszabb utamra.1700 km

A sok esötöl rámjött a hu..nák..:)
  • Tikal #19629
    szedd le a weberers skint a restacar.hu-ról és tedd a mod mappába!!
  • akos25
    Ilyen:
    [IMG][/IMG]
  • Drope
    Hát skacok újraraktam a játékot,de annak ellenére nem működik a dolog. Úgy hogy most nem tudom mi legyen... :S
  • macleody
    Én még az 1.2-es real physics-et használom csak átírtam pár dolgot benne. Erősebbre vettem a féket, emeltem a trailer súlyát és keményebbre vettem az első rugókat, hogy ne hintázzon 5 percig. De mindjárt megnézem amit linkeltél.

Úgy látom hanyagolnom kell lassan ezt a topikot, katasztrófa ami itt megy.
  • Drope
    Értem köszi :D Hát újrarakom remélem megoldódik ! :D Amúgy még nem patcheltem,az lehet gond?:D
  • Quados95
    megkerek szepen valakit letudna lepesrol lepesre irni hogyan lehet skinket berakni pl waberer's ? koszonom elore is
  • csaklaca
    Merci
  • rarma
    Végleges játék törlés elött vedd ki egy másik mappába , a már meglévő profilod . Aztán töröld , és telepísd újra, aztán vissza a profil .
  • razor1997
    Célszerű lementeni.Alább az elérési vonal.
    C:\Users\[Neved]\Documents\Euro Truck Simulator 2\profile
    A profile mappát is elég lementeni szerintem de a biztonság kedvéért lementheted az egész mappát.
  • Linux01
    ez miféle járgány?
  • Quados95
    valaki letudna lepesrol lepesre irni hogyan lehet skinket berakni pl waberer's ? koszonom elore is
  • Linux01
  • Drope
    Ja értem leesett. :D Bocsi a dupla postért
  • Drope
    Nem tudom hogy értetted :D De amúgy az a baj,hogy ha újrarakom eltűnik a profilom nem?
  • zoltan1232
    Sok volt az "újra" de remélem tudod hogy értettem :D
  • akos25
    Kicsit ködös volt az idő:
    [IMG][/IMG]
  • zoltan1232
    Esetleg telepítsd újra és patcheld fel újra
  • Drope
    #19608 Valaki kérlek segítsen,mert megbolondulook :(
  • sewy21
    ez volt az alap verzióban is, mlada boleslav-i Skoda akar lenni...:D...
  • Quados95
    Sziasztok valaki letudna lepesrol lepesre irni hogyan lehet skinket berakni pl waberer's ? koszonom elore is
  • LACEJKA
    Alakul alakul....
  • Drope
    Üdv! Nos az a probléma ért,hogy szeretnék venni egy új gépet.. Hát ugye rá is mentem a Volvo kereskedésre,de amikor kiválasztottam,hogy ugye szeretnék oda utazni a játék kidob azzal,hogy az Euro Truck Simulator 2 működése leállt. Nos eddig volt bent 1 kamion módosítás,bár kétlem,hogy attól lett volna,de azért kiszedtem,viszont annak ellenére sem működik. Régen még jó volt,azóta meg nem modoltam. Ötlet?:S SOS
  • csaklaca
    Szép estét neked is!igen,egyre több a szép vas!
  • Norby646
    Ebben ( #19545) valaki tud segíteni? Nem akarom óránként megkérdezni csak lehet elvegyült a sok hozzászólás között. :)
  • Luspy
    Nekem nagyon bejött !! Skin-be ugyan van 1-2 bibi de hát még Béta
  • Tikal #19604
    szerintem ezt ne várd.. youtube.
  • LACEJKA
    Sziasztok.

Nagyon szép gépek !

Én is hozok egy képet.

• jozsefpici
    sziasztok 1 valakit szépen kérek csináljon valami jó vidit hogy hogyan kell sajátos skineket berakni a játékba mert néztem vidi de egyszerűen nem értem szóval 1 rendes embert kérek csináljon 1-et és rakja fel ide létszíves
    Köszi
  • rarma
    Sziasztok !

Egy kisebb pihenő a nagy út elött .

• ukipapa
    Szép estét mindenkinek (: Kicsit megázott a manci (:

• HCsuky
  • gigamen
    Gyors ellenőrzés a szervízben