52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Valaki nem tudja véletlenül ,hogy ez a pótkocsi melyik módhoz tartozik?
Sok modot használok, de ezzel a póttal most találkoztam először.
-
Köszönjük! :)))
Ment egy mail.. :) -
JimmyHD #21197 Hello
Mégsem működik az a kamion amit betettem a mod mappába(Maz 5432),Renault kereskedésbe kéne megjelennie egy másik kamion nevén,csak persze 1-2 betűben tér el,így a másik kamion az benne van még persze,de ez nem.
Mi lehet a probléma? 1.1.1-eshez csinálták meg 1.1.3-hoz,nekem az első van. -
rarma #21196 Üdv mindenkinek !
Egy kis segítség kellene,hogy a 1.2.5 verzióba betett man iterior berakása után elindítja az ember a játékot és betöltéskor meg lefagy.
Pedig mindd két interior 1.2.5 verzióba írják.
Valami ötlet valakinek miért fagy le vele.
Erről a kettőröl van szó : EGYIK
MÁSIK -
kiscife6 #21195 Sziasztok meg tudná nekem mondai hogy van e olyan térkép amelyik spanyolországot meg horvát és románia van.
Meg lenne egy kérdésem este amikor vezetem a kamiont nem látom az utat hiába van felkapcsolva a világitás nem látok semmit csak amikor pirkad akkor kezd elötüni az ut. -
vajo #21194 Rengeteg üzenetet kaptunk, hogy mikorra várható bármiféle beta, vagy a végleges verzió. Ezekre most gyorsan válaszolok is. Viszont most más lesz a hozzájutás módja több okból kifolyólag. Rengeteg munkánk volt az eddig elkészültekkel és szeretnénk, hogy ne vesszen kárba.
Az új verziót ugyanis mostantól email-en lehet kérni az [email protected] címen.
Hogyan is zajlik ez? Egyszerűen. Az alábbi sablont használjátok rendeléshez, ezzel is megkönnyítve a munkánkat.
Név: Megrendelő neve. (Lehet nicknév, valódi név.)
Email cím: Ide írd az email címedet, ugyanis ide fogjuk küldeni a letöltéshez és aktiváláshoz szükséges össze információt.
RestaCar vagy SG.hu azonosító neved: Értelemszerűen a Restacaron vagy sg-hu-n használt neved.
A másik kérdés pedig a várható megjelenés. Nos 2013 Január vége van kitűzve, de legkésőbb Február közepéig szeretnénk kiadni, de mint már többször is hangsúlyoztuk, szép, igényes munkát szeretnénk elétek tárni.
Az Email-eket a mai naptól várjuk egészen December 31-ig. Utána már nem fogunk válaszolni a rendelésekre.
Telepítés:
Miután letöltötted az emailben kapott linkről a Real Environment Dimension 2.5 Beta.exe-t, telepítened kell, miután aktiváltad a kapott kóddal. Ezután az installer fel fogja ajánlani a Program Files/Real Enviornment Diemnsion mappába a telepítést. Ezt írd át a mod mappád elérési útjára, de ide is telepítheted, majd később bemásolva a telepített fájlokat. Ezek után nincs más dolgod, mint elindítani a játékot és élvezni a RED nyújtotta új élményeket.
Reméljük elnyeri tetszéseteket a kiegészítőnk.
Environment Simulating Studio -
indulás előtt( Lille->London)
-
Sziasztok!
Nálam széthullott az oldal. Más is tapasztalja ezt?
Más: Beraktam a sofőr visszafelé is talál fuvart módot, de fagy tőle a játék. Valami ötlet esetleg? Eredeti bolti játék, legfrissebb peccsel! (Ha üresre pakolom a Mod mappát és csak azt az egy scs-t teszem be akkor is fagy. ) -
sewy21 #21191 istenkirály vagy...:) -
CB pocok #21190 Neked is ! -
Kellemes ünnepeket kollégák! :D -
CB pocok #21188 Köszönjük!! -
vajo #21187 Üsse kutya. :D Kaptok egy bétát. :)) -
a mega mod cuccos csak magnumon és scanian működik?? mercire nem megy...esetleg 1.2.5 kell hozzá?:D -
The Best #21185 Hali egy kis Angliai köd :)
[IMG][/IMG]
Dover hátérben a fehér sziklák :)
[IMG][/IMG]
-
Euro Truck simulátor a játék neve.. Szerinted? -
Scania20 #21183 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Aki megvette a játékot, annak a profil létrehozásakor amikor az adatokat meg kell adni, azt lehet állítani, hogy hol akarsz fuvarozni, mert nekem az van beállítva, hogy Európa.Ha megveszem a játékot, akkor Európán kívül is mehetek?
Előre is köszi a válaszokat? -
rarma #21182 játékon belül a beállitások - alulról nézve az irányitásoknál kell úgytudom állitani , akinek kormánya van a játékhoz. -
1. Sajnos ez nem olyan mint a 18WOS Haulin, hogy elmehetsz egy céghez melózni ,vagy veszel egy pótot és csak olyat szállítasz... Ez az egy negativitás van benne...
2. Nemtudom srácok ti hogy vagytok vele, de csak nekem hiányzik a belsőnézetből az hogy a faszinak a keze fogja a kormányt? Mert kívülről fogja,minden nézetből fogja a kormányt de belső nézetből nemfogja.. és ez eléggé illúzióromboló...
3. Kár, Vajo... Persze értjük mi hogy sok a meló,és jót akarsz kiadni... De akkor addig úgylátszik marad a tavasz... bár jólenne télen hasítani...
-
most jelenleg nincs vmi értelmes winter mod amig várunk a Vajo félére? :P -
vajo #21179 Amint kész van. De a tervek szerint legkorábban január vége felé, legkésőbb pedig február. -
Hungarykum #21178 Itt szinte nincs naplózva semmi.
Előmenetelben lehet annyit megnézni, hogy miket szállítottál, mennyiért és hány XP-t kaptál érte.
Fuvar közben, ha be van kapcsolva a GPS, akkor ott lehet látni, hogy mennyit keresett a sofőröd.
Kb. ennyi. -
Fehér holló :)
-
Fifo #21176 Üdv!
Mintha régebbi játékokban lett volna statisztika a fuvarokról és esetleg díjazta is, ha teszem azt 10 kört toltam le egymás után az EuroGoodies-nak. Semmi ilyesmit nem találok, teljesen véletlenszerűen megy a fuvarszervezés és nincs naplózva? -
hzsolt1990 #21175 üdv mindenkinek!nem tudom,hogy az én problémám egyedi vagy sem.M tech kormányom van(nem ér sokat,de jobbra jellenleg nem tellik!)a fő probléma az a következő.a játék nem követi a kormány mozgásátt, 1 picít mozdítok rajta,és folyamatossan szedi alá.már mindent alogattam,de változást nem tapasztaltam!valami ötlet?köszi üdv! -
Szép estét mindenkinek!!!
Tud valaki ehhez a modhoz egy működő linket?
Mod -
Jártam már így én is. Annyi volt a különbség, hogy éppen előzte a másik kamiont és mellettem korlát volt. :D -
Vajo, a téli módot mikor dobod ki? :) -
Épp előzni próbált,és abban a sávban maradt.. Velemis megtörtént ma.. próbáltak előzni, de kereszteződés jött.. én elfordultam pár perc után a visszapillantóba néztem bele,és látom hogy még mindig jön utánam és próbál előzni... bár sikerült neki de sebaj.. ezek nem adják fel.. :) -
The Best #21170 Szerintetek
[IMG]URL=http://picturepush.com/public/11745857][/URL][/IMG]
-
Parkolóba menet :) -
rarma #21168 Hát nem tudom honnan lehet letölteni , de kérdezd meg privátban
Danyr - t
mert ő tette fel oda gondolom a képet , ő biztos tudja honnan szerezte be. -
CB pocok #21167 http://denyr.picturepush.com/album/234274/11486640/Euro-Truck-Simulator-2/temmel.html#column2::/album/234274/detail/11487694
ezek nem tudjátok ho lehet le tölteni??? -
megvan a file csak nekem összevissza jelek vannak benne,nincsenek normális szövegek! :S Nem értem.
ne haragudj hogy iylen szerencsétlen vagyok,de tényleg msát ltáok mint te :) -
CB pocok #21165 Oké köszönöm
-
rarma #21164 Hát itt van két oldal linkje , nézz körül itt hátha találsz valami jót.
1 link
2 link
-
CB pocok #21163 Sziasztok! Tudtok valami nagyon jo modot linkelni lehetöleg kamiont köszönöm! -
rarma #21162 Elküldve a privát üzi ! de úgy látom már segítet Ördögpalanta62 is neked .
-
rarma #21161 Írok privátot neked nemsokára. -
def mappába van a game_data file és ott kell beilesztened a szöveget

[/URL][/IMG]