52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
CB pocok #21279 Nincs Multiplayer!!! -
A grafikai beállításokban a fények távolsága stimmel? Mármint a "Ki" helyett mondjuk "Közepes"-nek kellene lennie hogy jó legyen... -
Aurinko #21277 Azt tudja valaki mikorra várható a multiplayer verzió? -
rarma #21276 Ha nagyon motorhibás esetben azt hiszem hogy F6 vagy az F7 -el lehet a legközelebbi város szervízébe elszállítattnod a kamiont , bár ez nem ingyenes. -
Trenta #21275 Reméljük lesz valami jó nekünk is, de azt megoldhatnák hogy lehessen székhelyet váltani és ezért ne kelljen már új profilt kezdeni. -
kiscife6 #21274 Sziasztok tudna nekem valaki seggiteni abban hogy lehet az hogy vezetek este és nem látom az utat pedig van világitásom a tetön meg alul és nem látok semmit. -
sewy21 #21273 prága - frankfurt am main összekötőn van egyből 3, a határ és prága között, a calais-duisburg összekötőn is van egy kb féluton, szczecin és poznan között is van zergeb*szott útnak, az egyik faluban...:D...kapásból ennyi jutott eszembe...de franciában is van, jut eszembe, a párizs-calais összekötőn...:D...remélem tudtam segíteni...:D -
Fifo #21272 Én még fiatal sofőr vagyok, de valóban Németországban többel is találkoztam, az egyiket el is néztem, rámcsukódott a sorompó és 42000 eurós kárt csinált kapásból. Motorhibával- sűrűn leáll a motor- gurultam vissza a városba... -
rarma #21271 én 1x kiprobáltam nekem működött , adott fuvart , bár én csak Tripoli és Zuwarah között , a többit én semm probáltam.
Lásd : #21155 -
Passz. De ne itt kérdezd... Itt szerintem rajtad kivül ezt nemhasználja senki... original map powaaa. :) -
Sziasztok!
Az észak afrikai városokban miért nem adnak fuvart? (TSM map 1.3) -
Domesz243 #21268 Mászkáltam a kibontott base fájlban és megtaláltam a magyar rendszámtáblát :),ez bizakodásra ad okot. -
Robert24 #21267 Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! -
De nekem nem névtábla kell,hanem a rendszám. -
rarma #21265 Itt van az egyik hozzászolásban , milyen néven kell keresni #21256 -
rarma #21264 Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek ! ! !
Karácsony alkalmából , készítettem egy DAF XF Waberers skint , akinek kell letöltheti
INNEN
Felhívom a figyelmeteket ! !
Hogy mikor letöltöd a daf-ot , akkor elég egyszer kicsomagolni , és amit látsz a mappába ,
Daf Xf_ waberer's.zip
azt már ne csomagold ki , hanem úgy zip-ben , tedd be a mód mappába.
-
Pedig van rengeteg.. de inkább falusi utakon lep meg egyegy ilyen.. :) -
Rendszámot milyen fájlba kell átírni?Mert szeretnék egyedit csinálni. -
Man19 #21261 Kösz! :D
-
öhm azthiszem Köln-Strasbourg felé, valahol ebben a térségben(Dél-Kelet Fro. és Dél-Nyugat Németo.) -
Man19 #21259 Sziasztok!
Elég rég kóricálok már a játékban, de 1 valamivel nem találkoztam még, pedig a videók szerint van bennne:
Vasúti átkelőhely...Hol találok??? :D :D -
Man19 #21258 Úúúú, én már nagyon rég várom, hogy valaki csináljon egy ilyet teljesen kidolgozva...

-
Sehogy.. -
van egy driver plate nevű .dds fájl, azt kell átszínezni..
Restacaron fentvan egy ilyen fájl(Magyar eu-s névtábla néven keresd), és azt kell majd átszínezni! -
Hali!
Garázst hogy tudok eladni? -
tite #21254 valaki nem tudja véletlen hogy tudok sárga névtáblát betenni vagy valami magyart?
-
Boldog ünnepeket mindenkinek.
-
hangulatos így suhanni.. :)
-
tite #21251 Békés Boldog Ünnepeket Kivánok mindenkinek!!!
-
Boldog karácsoyt midnenkinek! -
Akkor ne olvasd! :) Nem tehetek róla hogy bunkó vagy. :) -
Kellemes Karácsonyt minden söfőrnek! -
komiki #21247 Azért írja mert karácsony van.Te meg ha ilyen primitív vagy, ne olvasd el.Rugjál be ma is ,folyon a testnedved a gatyába aztán le is van tudva a részedről.Birka. -
Most nem azért de hányszor írod még?
Eléggé unalmas hogy minden második hsz boldog karácsonyt .... -
Nem szoktam valami sokszor ide írogatni :D de kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet! -
CB pocok #21244 Neked is!!
-
Békés Boldog karácsonyt mindenkinek! :) -
Respect a készítőknek! 

1440X900 -
Karácsonyi szünet Felixstoveban.
Holnap d.u. indulás tovább :D
-
Feltöltöttem neked a Restára.