52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
kecsa kamionos #21559 téleg jo lett a map
-
Gyönyörű!
-
Pelsodriver #21557 Remélem, hogy ez a művészet nem bűvészet! Ilyet én még nem láttam, pedig jó pár éve füstölök szimulátor kamionnal.Ha ez megvalósul, telepíthető és játszható lesz, akkor a cseh fiúknak igen erős kihívás lesz, meg Marionak is, pedig az sem ügyetlen srác... -
Nem kis munkája van az biztos, kitartást neki!
Remüljük majd egy játszható szép map lesz a végeredény
-
retoucher #21555 Hát nem kis fába vágta a fejszéjét a készítő az biztos!!
Ha ez csak akkor lesz kiadva (ha ki lesz) ha az összes város meg van építve komplett úthálózattal, akkor sztem erre legalább még 1 évet kell várni! Ez rengeteg...
Nem rosszindulatból mondom ezt, de ennyi várost megépíteni, megírni hozzá a szükséges fájlokat, (cégeket, garázsokat, kereskedőket berakni) betáblázni, tereprendezni, huhh... hát minden elismerésem a készítőnek!
Nem tudom mit csinál az illető, h tanul-e még vagy melózik, de reméljük, h nem fogja feladni a lelkesedést és kitart, és megcsinálja!
Azt hiszem ezzel überelné az eddigi összes kiadott map módot amit valaha kiadtak SCS játékokhoz!
Keep it up frank007!
-
retoucher #21554 Nem ilyenre gondoltam, akkor félreértettük egymást, vegyük úgy, h nem kérdeztem semmit se!
-
#21553 Sziasztok!
Nem birom ki hogy ne dicsérjem meg a készítőket! Nagyon állat!!

Cegléd is rajta van.
-
-
razor1997 #21551 Hát ez nem lesz piskóta.:D Nagyon komoly lesz ha elkészül, addig is sok sikert. -
Igen, ez tényleg hihetetlen! Csúcs profi munka ez! -
Fifo #21549 Hihetetlen, főleg az, hogy nem szedett össze még pár embert a SCS és nem csinált szebb és élethűbb Európát, ha lelkes modderek ilyenekre képesek. -
sewy21 #21548 ez irdatlan jól néz ki!!!...sok kiatartást hozzá, és még balatonalmádi is benne van...
-
Gratulálok nagyon szépre sikerült
kitartást és erőt kívánok neked
-
Ritt2000 #21546 az én mapom nem lesz feltöltve sehova se. Mert nem akarom hogy a vajo megjegyzéseket tegyen hogy ilyen sz***r stb. -
Jól látom hogy benne van a Dunakeszi is? Helyes! :DD -
Itt van az enyém. :) -
Basszus, ez nagyon jó!!!! 
Ezen lehet érezni a magyar "feelinget"!!! és még az én lakóhelyem is rajta van a térképen!!
De ez rengeteg munka megcsinálni, szép lenne, de nem hiszem, hogy sikerül, de ne legyen igazam, sok kitartást hozzá!!! -
-
sziasztok
BUÉK mindenkinek
valahol láttam magyar rádió összeállítást.valaki esetleg nem tudja honnan tudom letölteni?
előre is köszönöm -

Hány éves vagy?
-
az nekem is kellene !!!!!!!!!!4 -
bazsika00010109 #21538 valaki megtudja adni a magyarország mapot ?? sürgősen !! -
sewy21 #21537 itt van egy olyan, hogy reisprojekt...azt vki próbálta már?...milyen változtatások vannak benne?...
-
1440X900
BUÉK :) -
kecsa kamionos #21535 jo mapok

-
Kistax #21534 Hopp mit találtam 

http://www.ets-2.com/category/euro-truck-simulator-2/maps/page/2/ -
dgufoplast #21533 Boldog új évet !! :) -
Ritt2000 #21532 retoucher: Én ugy csinálom meg a mapot hogy az editorba be van téve magyarország térképe és a térkép szerint csinálom meg az utakat meg városokat
-
retoucher #21531 Itt találsz jó pár videó tutorialt skin készítéssel kapcsolatban, még na nem is érted a nyelvet, a képek alapján azért sztem meg lehet tanulni a módszert!
Ritt2000: jól sejtem, h te vagy a Mo. map (egyik) készítője?! Ha igen, írnál pár szót, h mik a jövőbeni terveid, h mi a cél, ill. milyenre szeretnétek megcsinálni, 1-2 technikai infó a térképről, mi lesz benne, milyen részletességgel, hol tartotok benne, lesz-e béta, stb.? Engem spec érdekelnének az ilyen jellegű infók a projektről!
-
kecsa kamionos #21530 nekem is jó lenne mert már unalmas ez a map !!!!!!!!!!!!!!! 
-
bazsika00010109 #21529 ez engem is érdekelne !!
-
Kistax #21528 Valaki nem tudja hogy hol lehet letölteni a magyar map-ot vagy az europa másik felét ??????????? -
rarma #21527 én itt találtam egy leírást.
LINK -
Ritt2000 #21526 egyet értek veled -
Nekem már megvan :)
-
kecsa kamionos #21524 Na kinek van már meg az év első fuvara?
Mertnekem délután meg lesz!
-
WinStar #21523 nagyon ott van.Engem érdekelne a mapp,még tesztelés szempontjából is.Ismerem a környéket,Érd mellett lakok,rengeteg járom az országot,tudok nagyon sokat segíteni :) -
Hungarykum #21522 Nekem magyar nyelvű a PS, így sokkal könnyebb megtanulni használni. -
bazsika00010109 #21521 sziasztok Búék mindenkinek !!
csak egy gondom van hogy kell használni a skines programot !! -
kecsa kamionos #21520 B.U.É.K. mindenkinek és sikeregben gazdag uj évet kivánok (fuvarokat)