52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kecsa kamionos
    téleg jo lett a map
  • Frequency
    Gyönyörű!
  • Pelsodriver
    Remélem, hogy ez a művészet nem bűvészet! Ilyet én még nem láttam, pedig jó pár éve füstölök szimulátor kamionnal.Ha ez megvalósul, telepíthető és játszható lesz, akkor a cseh fiúknak igen erős kihívás lesz, meg Marionak is, pedig az sem ügyetlen srác...
  • Luspy
    Nem kis munkája van az biztos, kitartást neki! Remüljük majd egy játszható szép map lesz a végeredény
  • retoucher
    Hát nem kis fába vágta a fejszéjét a készítő az biztos!!
    Ha ez csak akkor lesz kiadva (ha ki lesz) ha az összes város meg van építve komplett úthálózattal, akkor sztem erre legalább még 1 évet kell várni! Ez rengeteg...
    Nem rosszindulatból mondom ezt, de ennyi várost megépíteni, megírni hozzá a szükséges fájlokat, (cégeket, garázsokat, kereskedőket berakni) betáblázni, tereprendezni, huhh... hát minden elismerésem a készítőnek!

Nem tudom mit csinál az illető, h tanul-e még vagy melózik, de reméljük, h nem fogja feladni a lelkesedést és kitart, és megcsinálja!

Azt hiszem ezzel überelné az eddigi összes kiadott map módot amit valaha kiadtak SCS játékokhoz!

Keep it up frank007!

• retoucher
    Nem ilyenre gondoltam, akkor félreértettük egymást, vegyük úgy, h nem kérdeztem semmit se!
    Sziasztok!
    Nem birom ki hogy ne dicsérjem meg a készítőket! Nagyon állat!! Cegléd is rajta van.
  • Szabi #21552
  • razor1997
    Hát ez nem lesz piskóta.:D Nagyon komoly lesz ha elkészül, addig is sok sikert.
  • wollnerd #21550
    Igen, ez tényleg hihetetlen! Csúcs profi munka ez!
  • Fifo
    Hihetetlen, főleg az, hogy nem szedett össze még pár embert a SCS és nem csinált szebb és élethűbb Európát, ha lelkes modderek ilyenekre képesek.
  • sewy21
    ez irdatlan jól néz ki!!!...sok kiatartást hozzá, és még balatonalmádi is benne van...
  • Ördögpalanta62
    Gratulálok nagyon szépre sikerült

kitartást és erőt kívánok neked
  • Ritt2000
    az én mapom nem lesz feltöltve sehova se. Mert nem akarom hogy a vajo megjegyzéseket tegyen hogy ilyen sz***r stb.
  • wollnerd #21545
    Jól látom hogy benne van a Dunakeszi is? Helyes! :DD
  • wollnerd #21544
    Itt van az enyém. :)
  • BlueMaster
    Basszus, ez nagyon jó!!!!

Ezen lehet érezni a magyar "feelinget"!!! és még az én lakóhelyem is rajta van a térképen!!

De ez rengeteg munka megcsinálni, szép lenne, de nem hiszem, hogy sikerül, de ne legyen igazam, sok kitartást hozzá!!!
  • Luspy
  • Ördögpalanta62
    sziasztok

BUÉK mindenkinek

valahol láttam magyar rádió összeállítást.valaki esetleg nem tudja honnan tudom letölteni?
    előre is köszönöm
  • Stig95

Hány éves vagy?

• tomi151996
    az nekem is kellene !!!!!!!!!!4
  • bazsika00010109
    valaki megtudja adni a magyarország mapot ?? sürgősen !!
  • sewy21
    itt van egy olyan, hogy reisprojekt...azt vki próbálta már?...milyen változtatások vannak benne?...
  • VERESS 96

1440X900
    BUÉK :)
  • kecsa kamionos
    jo mapok
  • Kistax
    Hopp mit találtam

http://www.ets-2.com/category/euro-truck-simulator-2/maps/page/2/
  • dgufoplast
    Boldog új évet !! :)
  • Ritt2000
    retoucher: Én ugy csinálom meg a mapot hogy az editorba be van téve magyarország térképe és a térkép szerint csinálom meg az utakat meg városokat
  • retoucher
    Itt találsz jó pár videó tutorialt skin készítéssel kapcsolatban, még na nem is érted a nyelvet, a képek alapján azért sztem meg lehet tanulni a módszert!

Ritt2000: jól sejtem, h te vagy a Mo. map (egyik) készítője?! Ha igen, írnál pár szót, h mik a jövőbeni terveid, h mi a cél, ill. milyenre szeretnétek megcsinálni, 1-2 technikai infó a térképről, mi lesz benne, milyen részletességgel, hol tartotok benne, lesz-e béta, stb.? Engem spec érdekelnének az ilyen jellegű infók a projektről!
  • kecsa kamionos
    nekem is jó lenne mert már unalmas ez a map !!!!!!!!!!!!!!!
  • bazsika00010109
    ez engem is érdekelne !!
  • Kistax
    Valaki nem tudja hogy hol lehet letölteni a magyar map-ot vagy az europa másik felét ???????????
  • rarma
    én itt találtam egy leírást.

LINK
  • Ritt2000
    egyet értek veled
  • norbee46
    Nekem már megvan :)

• kecsa kamionos
    Na kinek van már meg az év első fuvara?
    Mertnekem délután meg lesz!
  • WinStar
    nagyon ott van.Engem érdekelne a mapp,még tesztelés szempontjából is.Ismerem a környéket,Érd mellett lakok,rengeteg járom az országot,tudok nagyon sokat segíteni :)
  • Hungarykum
    Nekem magyar nyelvű a PS, így sokkal könnyebb megtanulni használni.
  • bazsika00010109
    sziasztok Búék mindenkinek !!
    csak egy gondom van hogy kell használni a skines programot !!
  • kecsa kamionos
    B.U.É.K. mindenkinek és sikeregben gazdag uj évet kivánok (fuvarokat)