52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hungarykum #21799 Akinek kell 6x6-os Renault Magnum alváz, az a RestaCar.hu-n megtalálja. -
Szia! Ez a CB tabla viagitas milyen mod, hogy ilyen jol lehet latni a feliratot is? mert amit eddig tolteni tudtam, azon ejszaka semmit nem lehet latni a tabla feliratbol, hiaba van kivilagitva, nappal meg a vilagitas nem latszik! -
Hungarykum #21797 Lesz még a World of Trucks és az American Truck Simulator is majd egyszer. -
Hello! Nagyon szep a szerelvenyed! Nem tudod letezik ez a Ceusters skin Scaniara is? esetleg ha csak Volvora van tudnal linket adni hozza? a potot mindig tudod ezt vinni, vagy neked is allandoan valtozik, ha ilyen jellegu fuvart viszel? Jo lenne mar egy standalone pot, amit mindig vihetnek ha akarom es az AI nem vihetne olyat! -
:)
-
Euro Coach Simulator az SCS-től? -
azta k...va! rohadt szép
-
Hello!
-Bocsi a késői válaszért.-
www.restacar.hu -> Ott fórumon a Real Environment Dimension-ban megtalálsz mindent! :) -
Hungarykum #21791 Ja. Valószínű. -
Zsolt7411 #21790 Ez a Vlasta féle scania?Ha nem adnál egy linket légyszi.Köszi. -
gratulálok tényleg szép
-
Ez igen. Le a kalappal, valóban júl néz ki. -
Ez is elkészült végül 
-
Szép!
-
Valószínűleg hőálló anyagból készült a lámpa a kipufogóra, így nem olvad rá.
-
Hungarykum #21784 Kipufogón lámpa?
Valóságban megnézném, hogy nem olvadna-e rá :D
Amúgy jól néz ki. -
-
-
matusz09 #21781 Rájöttem mi a gond, csak nagy fülkével működik rendesen a mod. Még egyszer kösz a linket! -
matusz09 #21780 köszi szépen, megnézem, bár ha minden igaz, akkor ezt már próbáltam, de ha csak 2 tengelyesre akarom rátenni a fényeket és egyebeket, akkor el van csúszva, igaz 3 tengelyessel még nem próbáltam -
Tuning mod -
matusz09 #21778 Jajj bocs, nem érthetően fogalmaztam :)
Oldalszoknya, tetőkiegészítő.... ez valamilyen tuning pack?? -
dgufoplast #21777 Daf xf felni csere :D -
Ha elkészíted hozzá a skint
De úgy tudom van belőle tölthető verzió is!
-
-
matusz09 #21774 Hello!
Melyik az a mod, amelyikkel ilyenné lehet varázsolni a volvot? -
Nincs mit. -
AttilaRO #21772 koszi szepen majd meg nezem ! -
A te Peterbilted kifogástalan állapotban van? sajnos az én verzióm amit sikerült találnom elég rossz minőségű. Másikat meg nem találok sehol sem.
-
Van már 6X4 alváz a restacar fórumban Renault Magnumhoz letöltések- egyebek- magnum 6x4 alatt. sajnos nem linkelhetem. -
tite #21769
-
Egy kicsit tévedsz kolléga, mert nem kell telepíteni semmit, csak az alapjátékot és abba csak be kell másolni a letöltöt és kicsomagolt kiegészítőkből az " scs" fájlt! " Rarma" kollégának igaza van! Az általad jelzett kamiont sem kell telepíteni! Üdv. -
AttilaRO #21767 sziasztok tolem is egy par kep 2013 ban
-
Tud valaki segíteni Onixer által elrontott Peterbilt kamionon? Az is jó volna, ha valaki elárulná, hogy miként kell kamionfülkét szerkeszteni, és belsőt átszerkeszteni. Köszi. -
vajo #21765 Én már csináltam, de csak Mercihez. Ha gondolod odaadom és megcsinálhatod magadnak, amelyikre akarod. -
Nekem jól működik, csak a készítő végzett siralmasan rossz munkát. Nagyon hanyagul végezte, sajnos nincs más verzió.
Jó volna ezt a verziót kijavítani, és feltenni egy hivatalos ETS2 honlapra, látom nem csak engem bánt, hogy egy ilyen frankó kamiont így elbaltáztak.
-
#21761 - előrébb nem lehet állítani a kamerát, eddig csak olyan mod-ot készítettek ami hátrébb tolja. -
peta19901010 #21762 van olyan amit telepíteni kell, és pedig ez: http://ets2.lt/en/peterbilt-379-v1-1/
ha valaki tud ezen kívül 1 másikat nagyon örülnék neki ha elküldené, vagy adna 1 linket ahonnan le tudom szedni -
hello kolégák lenne egy kérdésem!
azt szeretném kérdezni h hogyan lehet állitani a belsönek a camera állását h elörébb legyen?? ez az egyik a másik meg h mit csináljak azzal ha nem tudom meg nyitni a base mappát az ets2 fökönyvtárában:S elöre is köszi -
rarma #21760 Miért van olyan peterbilt is amit telepíteni kell ?
mert elvileg csak 1x ki kell csomagolni , és csakis az .scs fájlt betenni a mód mappába.