52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tanker56
    A hozzászólásos panel felett kb. 10 centivel a "Letöltések" felirat felett! ;)

Olvassátok már el egyszer azokat a kirakott szarokat. Nem véletlenül vannak kirakva.
  • tomi151996
    helló hol találok mercedes kamion kereskedőt?
  • The Best
    Egy kis fotozás az olasz határnál

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • fagy53
    Létezik ilyen, vajo készülő RED verziója télies hatású, de száraz útburkolatú mod.
  • Tappancs83
    Azesetben a merci kersekkedéseket kell látogatnod, valószínűleg ott tlálod majd mg a keresett kamcid.
  • mzsolti21
    Sziasztok!
    Tudnátok linkelni egy winter modot, ami nem driftelős? Olyan nekem is van...
  • Hungarykum
    Az automatikus mentések külön készülnek. Amit te csinálsz, azt nem írja felül.
  • tomi151996
    újabb Mercedes benz amúgy
  • Tappancs83
    Attól függ, hogy melyik kamion gyárhoz tartozik. Pl a Peter bilt kamiont ivedo kereskedésben tudod megvenni, de ha berakod mellé a valós logókat tartalmazó modot is, mármint ami a kamion márkákat illeti, azonnal iveco kamionra cserélődik, és onnantól kezdve nem birod megvenni a Peterbilt kamiont. A Scania stax esetében viszont csak a nagy Scania kereskedésben tudod megtalálni az általad berakott kamiont (Scania Stax néven találod majd meg, és egyik kamiont sem írja fölül).
  • The Best
    Köszike igy már jó
  • tomi151996
    helló lenne egy kérdésem hogy amit berakok kamiont az hol tudom megvenni?
  • apach
    Lenne egy kérdésem még. A játék Automatikus mentését nem lehet valahogy kiiktatni? Úgy, hogy csak akkor mentsen ha Én a mentésre kattintok, stb.?
  • Tanker56
    Kipróbáltam én is azt a módot eléggé jó lett! :)

• apach
    Hali. Én 120Km/h val tolom :D
  • nyitraip
    Próbáld ki ezt a modot.

LINK
  • The Best
    pl több látszodjon a kormányból a Man kamionoknál mindig lejebb kell huzni az egeret hogy látszodjon a kormányis valamenyire.
  • nyitraip
    Mit állítasz pontosan a belsőnézeten?
  • The Best
    Hali olyan kérdésem lenne hogy a belsö fülkenézetett nem lehet ugy beállitani hogy ugyis maradjon ahogy én beállitom mert kilépek 1 másik kameranézetbe és mikor belépek a fülkébe ujra állithatom be hogy jű legyen.
  • orixon
    Na nem tudom betenni a linket..sajnalom a 2 hsz.
  • orixon
    Man f200

Ezt ha megtudna valaki csinalni ets2-re az szuper lenne..:)
  • rarma
    én úgy tudom, hogy miközben játszól, és mikor megtörténik jópár szint emelés , akkor lesz az is folyamatosan elérhető.
  • Man19
    Tegyél be vmi jó kis számot a rádióba, aztán rádió hangerő feljebb, fő hangerő lejebb... ;)
  • Norby646
    A mélyhangokon nem lehet valahogy állítani? 2:1-es hangszóróm van, totál letekertem a mélynyomón a mélyhangot, de játék közben így is sokszor zavaró ez a búgás.
  • Man19
    Hátha ebben is tudtok segíteni, van egy ilyen nevű map módom: "Romanian_Map_0.3.5".
    Van map.scs, base.scs benne, ha base-t bemásolom, akkor betöltéskor elszáll a program...
    Egyébként, ha több olyan modom van, ami map.scs-t tartalmaz, akkor mi a teendő???
  • Man19
    Megvan a bűnös, ebben a módban volt egy ilyen fájl, amit át kellett írni: "more_AI_traffic_real_speed"... :D
    TXH!!! :D :D :D
  • Debilon
    az enyém sem megy többet mint 90.. elvagyok vele kellemesen míg lenyomom és ennyi :) mellette még fizet is rendesen

hacsak tehetem 1000+ km-es fuvarokat vállalok csak
  • Man19
    Jah vágom már... :D Megnézem a többi mod fájlt és azokban is átírom... :)
  • Man19
    Megnéztem, mindkettőben alapból 180 az érték... :(:(:(
  • Man19
    Oké köszi! :)
    De ez nekem kicsit furcsa 1.3-nál nem kellett ilyet csinálni, ment magától...
  • nyitraip
    Mindkettőben van egy olyan fájl hogy game_data.sii. Ezt kell megnyitni és ebben keress egy olyat hogy truck_speed_limit: 90.0 na ezt kell átírni. A 90 helyére irj amennyit csak akarsz. Utánna mentés kilépés. Ha commanderben csinálod akkor megkérdezi hogy ujra csomagolod-e. Egyértelmű hogy igen.

Ezt mind a kettőben meg kell csinálni mert az egyik kiüti a másikat csak akkor fog működni ha egyforma. És minden olyan modban ahol van ilyen fájl abban átkell irni.
  • Fifo
    ADR osztályok mikor válnak elérhetővé? Ki kell a többi képességet maxolni hozzá?
  • Man19
    Vagy lehet nem jól tettem fel a legújabb Physic módot???
    Ezeket másoltam a mod mappába:
    - 6×2, 6×4 without limiter
    - 4×2 without limiter

Innen: http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v1-6/

Vagy lehet egyiket kéne? Mert nem vágom a kettő közt mi a különbség...
  • Man19
    Igen, csak hogy az én esetemben saját kamion nélkül, ami 90-nél többel nem tud menni, olyan lassan eléggé unalmas lenne szerintem az út... :D
  • Man19
    Kicsit elgondolkoztam, hogyha közlekedés javító mód van, amitől tök élethű lesz a játék, akkor a gyalogosokat miért nem javítják fel? :D Hogy több legyen mondjuk... Ezerszer élethűbbek lennének a városok, ha nem lennének olyan kihaltak... :D Ha valaki tud ilyen módról akkor szóljon, mert én még nem találtam, hiába kerestem... :D :D
  • Debilon
    egy jó 1800km körüli fuvar volt már hogy 70-80.000-t fizetett :)
  • Man19
    Igen, de viszont a Just in time fuvarok 10000, míg amik nem azok, azok 16000 értékűek, nem hosszabbak mégis jóval többet hoznak... :)
  • chrisus
    Valaki egy jo mapot mondjon már nekem léygszi meg, hogy milyen patch kell hozzá.. előre is köszönöm
  • orixon
    Ez olyan mint a valos eletben...minnel hosszabb a fuvar annal tobb penz jon, tobb km tobb penz. Csak az ADR-bol nem lesznek olyan sokat hozo fuvarok mintha meglenne a hosszu tav is...
  • Man19
    Akkor jön a kérdésem: ha én nekem még nincs hosszú távú fuvarozás képességem, mert nem szeretem a hosszúkat, akkor, ha feltolom az összes ADR-t, akkor elérhetem azt az árszintet, amit csak a hosszútávúak felhúzásával érnék el??? Vagy sehogy sem úszhatom meg a hosszútávúakat? :D :D
  • peta19901010
    nem veszek olyan gépet
    más ötletem nincsen