52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ToDoo #22321 Nekem csak annyi bajom van a játékkal, hogy kéri az elején, hogy aktiváljam a játékot. aktiváltam, de 5-6 fuvar után megint kéri, hogy aktiváljam, de utána már nem jó az a kód, amit használtam az elején. Letöltött játékom van. mi a megoldás? ha már "elhangzott, akkor bocs, hogy még egyszer megkérdezem, de elég hosszú a kommentek sora, és nem olvastam végig az összeset. Pls help, már 2 hete szenvedek ezzel. -
Bebe59 #22320 Na, emberek, be kell ismernem, nem vagyok már mai gyerek, de egyszerűen nem találom azt a "game_data.sii" file-t, amit át kellene írni, hogy gyorsabban menjen az a nyamvadt kamion...
Ha lehetséges, lépésről lépésre kellene.(Mit, mivel és hogyan lehet megnyitni stb.)Sajnos nem tudom az előző hsz-ban megköszöntem-e, ezért elnézést kérek mindenkitől,akit érint. Köszönöm előre is...
További jó fuvart mindenkinek! -
Hali
Miért nem szól a rádió a kamionba ha beállítom ahogy kell??
Előre is köszönöm -
autoart8 #22318 Sziasztok!
Nemrég töltöttem le az america mapet és azóta a hosszú fuvaroknál az út fele nincsen kijelölve mármint hogy nincsen kijelölve az út hogy merre kell mennem ez miért van? -
Man19 #22317 Nem tudom, hogy tényleg lehet-e ilyen, hogy berakod az EUmap 1.2 és, amikor ki akarod szedni akkor elcsesződik a game, mert többször nem kíséreltem meg kiszedni, de, ha te neked is bent volt, akkor tedd vissza és próbáld ki, hogy hátha megjavul a gamed... ;) -
Man19 #22316 Nekem nemrég szórakozott a játék, hogy random kilépett állandóan: elkezdtem kísérletezgetni és szisztematikusan kiszedni a modokat míg végül rájöttem melyik lehetett a gond, de még pontosan én se jöttem rá, mert 10 közül még válogatnom kell...
Olyan is volt, amit te írtál, hogy betöltéskor lépett ki, akkor csinálta, amikor beraktam a Romanian-map mód base.scs fájlát, de amikor kivettem jó lett, meg akkor még, amikor ki akartam szedni egyszer az EU-map 1.2-t... -
rarma #22315 Probáld meg egy játék újratelepítésel , hátha úgy sikerül hogy nem fagy le . -
fs9pilot #22314 Esélytelen... -
rarma #22313 Aki még esetleg játszik az Afrikai térkép móddal , leírom hogy működik oda - vissza a gyorsfuvar válalás ,
de csakis új profilal , ma reggel probáltam ki , elöszőr Tripoli -ból Zuwara-ba működik , de csak ez két város között , aztán válaltam gyorsfuvart Milánóból , és ott is működik algériáig szállitottam , egy Genovai
hajókikötő -vel egybekötve .
Itt egy kép is róla alulról a másodikat választotam.
És itt egy másik kép amin visszafele válalom a fuvart a fehér MAN-t választottam.
-
tothbalu99 #22312 Sziasztok! Tényleg igaz h februárban v. márciusban jön egy olyan patch, amiben már multi is lesz? -
Kheled #22311 Továbbra se jó.. kifagy vagy kilép. Tegnap pedig jó volt minden. A hang is akadozni kezdett. A gépem jóhozzá, ultrán játszottam és nem akadozott, most is csak a hang.
(bocs a 3 kommentért) -
Kheled #22310 OK, már semmi, rájöttem új profilt kell csinálni, írták is:) Akkor semmi:)
Másik kérdés, hogy biztos volt már róla szó, de van valami info mikor kerül be a játékba magyar utvonalak? Neten láttam párat,de béta fázisba voltak. -
Kheled #22309 Üdv! Tegnap kezdem el játszani a játékkal, minden simán ment. Aztán játék után raktam be pár modot, és azóta nem indul el. Töröltem a mappából amiket beraktam, de továbbra se jó. Hiba üzenetként az exe-vel van gondja Játékban akkor lép ki mikor betöltöm a profilom. -
Én olyan listára gondoltam, amiben a márkákon belüli összes típus fel van sorolva.... -
orixon #22307 Nem kell ahoz a neten keresgelni...: Man, Volvo, Scania, Renault Magnum, Renault Premium, Mercedes, Daf, Iveco. Ezek vannak , remelem nem hagytam ki egyetsem. -
Sziasztok! Fellelhető a neten valahol egy teljes lista játékban megvásárolható kamionokról? -
#22305 Ok így megvan, de miként tudom átírni a szükséges módosításokat? :( -
fs9pilot #22304 Hát nem tudom igazából, de én is egy egyszerű kormánnyal tolom (Genius SpeedWheel 5), de tökéletesen megfelel, jól beállítva, semmi rángatás, semmi holtjáték. Szerintem teljesen jól el lehet velük boldogulni. Idáig eszembe se jutott hogy egyszerűbb kormánnyal játszom. :) -
siplace2 #22303 Sziasztok.Olyan gondom van,hogy beraktam a Truck Shop V4-et,de összeakadt valamiért a V3-al.Leszedtem a kamionról minden cuccot,és kitöröltem a V4-es módot,de ugy sem volt jó.Ujra raktam a játékot,és mod nélkül is megáll exe hibával.Ha valaki tudna segiteni,azt megköszönném. -
Azokkal az a bajom, hogy mind 100 euró körül mozog. Ami meg olcsó, az nem több fordulatos, hanem csak negyed fordulatos. Vannak 10, 20 és 30 euró körül is, de az mind egy kalap bélsár sajnos.
Az mind a 90 fokos vacak.
-
Igen, nekem is az volt régen a problémám, hogy túl könnyen ki lehetett tekerni. Viszont ezek a többfordulatos kormányok tetszetősek, ki kéne egyet próbálni. :) -
autoart8 #22300 ok köszi.
-
Hungarykum #22299 Mindegyik "map" mód más játékosok által csinált mód és egyiket sem csinálta SCS Software.
Az SCS Software maximum bővíteni fogja a jelenlegi (alap) térképet. -
peta19901010 #22298 Ha van két profilom van arra lehetőségem, hogy a mentéseket egyikből a másikba átpakoljam, úgy hogy menjen rendesen mind a kettő? Az afrikás map miatt kérdezem, hogy ne kelljen a 0-ról kezdeni a játékot, és hogy a plusz városokba/ból is tudjak fuvarozni.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm. -
autoart8 #22297 sziasztok!
az america map meg az összes többi map STB azt mind az ets csinálta +-ban? -
Zoliikp #22296 Billentyű + egér kombináció.
Nem a legjobb, de ez van.
Egyszer belepiszkáltam az egér-érzékenységébe, így lett "holtjátéka" a kormánynak, aminek következtében úgy felborultam egyenes úton, hogy még megijedni sem volt időm... Gyorsan raktam vissza alapra...
-
Hungarykum #22295 Elküldtem a króm felnid. Nézd meg jó-e. -
rambóóxd #22294 Én Genius TwinWheel 900FF el tolom :) -
Kicsit szemerkél az eső:)
-
Én kénztelen vagyok egérrel, volán ami jó volna, az túl deága, nekem nem tellik rá. Ami meg van olcsón az egy nagy rakás ürülék, mivel 90 fokos fordulat után megakad, csak egy kicsit enged még, hogy ne törjön el könyen, de az sajnos ide kevés. Így nem vettem olyant. -
lenhoffer #22291 demoba fel lehet telepiteni az 1.2.5.1 mert mart letoltotem harom fajtat de nem telepiti fel az 1.1.3 meg sikerult fell rakni -
autoart8 #22290 Letöltöttem az america mapet és nagyon jó egyébként ezt is az ets csinálta? -
Üdv. Tegnap célba ért a szállítmány, csak sajnos lerakhatatlan. Az a mod használhatatlan sajnos, ki kellett törölnöm a mod mappából, hogy lerakjam, mint dobozos trailert.
Ilyen állapotban ért oda a kamionom a startponttól egészen a célállomáshoz legközelebb eső szerelőhöz. Több mint 500 km után és közben sehol sem álltam meg javítani.
Miután megérkeztem, parkolás után kis kinéúdás hiába, és végül 22% károsodással végeztem.
Itt lehet látni, hogy a szállítmányt nem lehet letenni, és befejezni a munkát. Sok kinlódással jár és nincs semmi értelme. Szeretnék ezzel kapcsolatban segítséget kérni. Nincs- e véletlenül egy használható verzió erre a modra? Köszi. -
autoart8 #22288 KormÁny -
Hungarykum #22287 Egér -
fagy53 #22286 Kormány, DFGT 720° -
Ki mivel irányítja a játékot? -
autoart8 #22284 Köszi -
legördülő menü, kamionkereskedők -.-
Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester