52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
    No Damage és a Speed limit 120-t ha beteszem a mappába akkor a speed limit-es nem működik. Meglehet oldani valahogy, hogy együtt működjenek? :)
  • lottga
    [IMG][/IMG]

• TopGun
    Sziasztok! a rendszamot hol lehet modositani? ugyertem melyik fileben kell keresni, hogy at tudjam irni?
  • Tappancs83
    Nemtudom, nekem simán megjelent a rádió, letöltöttem egy magyarrádiós cuccot, live_streams.sii fájlt írtam fölül a letöltött fájlal, és minden rendben volt vele. Szegénynek, akinek nem működött nemtudom ő honnan töltötte le, de lehet, hogy eleve a fájl is hibás lehetett.
  • Leo 1991
    Én meg csak ezt tudom válaszolni rá

15. Hogyan adhatok netrádiót a játékhoz?

Nyisd meg a \Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában lévő live_streams.sii fájlt, majd a lista aljához add hozzá a rádiót a következő formátumban:
    stream_data[sorszám]: "Rádió URL|Rádió neve ahogy a játékban megjelenik"

Példa:
    stream_data[60]: "http://78.129.163.140:8070/|EKR Rock Radio - UK (128k)"

és itt nincs olyan hogy hova kell másoljam a fájlt.
  • Tappancs83
    Rám valahogy nincs ilyen hatással. :D
  • Apocalipto
    Huh, egy ilyen kamionban sorozatban kapna szerencsétlen sofőr epilepsziás rohamot XD
  • Tappancs83
    :D
  • Gabító01
  • Gabító01
    http://kephost.adatbazis.eu/images/93715369327741637512.jpg
    Megszomjaztak a lovak, valahol Rostock - Liége közt!
  • rarma
    sempy !

privát üzi elküldve részedre !
  • sempy
    Ha lehetséges én is kérnék abban segítséget hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni, ha már nekem is újra kellett kezdeni...
  • sempy
    Nincs benne semmi mod. Újraraktam, bemásoltam a régi profilomat és ugyanazt dobja. Sőt már ha a cég igazgatása menüben arra megyek h kamionflotta akkor is kifagy.
  • Tappancs83
    Van pár, csak nehéz megtalálni a sok rosz között. Nekem sikerült találnom párat.
  • rarma
    rambóóxd !

Írtam neked privát üzit.
  • rambóóxd
    Szép Estét!! Tud nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni??! Tudom nem szeretitek ha valaki csalni akar (én sem) de újra kellett kezdenem a játékot, de már 40. szinten jártam, 95.000 levezetett kilométernél!! Köszönöm!!
  • rarma
    Ha minden autókerkerskedőnél ezt csinálja , akkor / szerintem / esetleg egy kamion mód teheti ezt , amit be tettél a mód mappába .
  • rarma
    sziasztok ! szép estét .

Mai nap utolsó fuvarja , aztán pihenő .

• sempy
    Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mikor rákattintok a kamionkereskedők menüre, a játék valami hibát észlel és leáll. Szerintetek mi lehet a gond?
  • siplace2
    Valószinű az lehet a baj,engem is beszivatott valamelyik nap. De kitöröltem a mentésem és jó lett.
  • Stig95
  • lottga

Sziasztok!Ez az én járgányom!
  • Kheled
    Mindegyiket próbáltam, de akkor letöltöm amit küldtél és köszi!
  • rarma
    Úgyis probáltad hogy, nem a régi profil mentéseddel probáltad az újra feltelepített játékot?.
    Vagy még egy lehet , ami esetleg akadályozhatja , az pedig hogy a screenshot mappa alatt található fájlok,
    még az elöző profilal működők. Értem én itt a config.cfg és tovább......
    Legvégső eset legfeljebb probáld meg ezt letölteni , hátha ezzel fog normálisan működni .

EZZEL
  • Kheled
    Most mindenféle mod nélkül raktam fel, elindittottam, a hang szaggatott majd kilépett:S Nemtudom mitörtént vele, hisz legelső nap meg működött.
  • Kheled
    Nos, újra raktam a játékot többször is, megprobáltam úgy, hogy csak bizonyos modok hagytam fent ,de mindegyiknél előjött ez a hiba. Vannak esetleg olyan modok amik 100%-ban működnek és nemteszik tönkre a játékot?
  • gigamen
  • Bebe59
    Neked is megköszönöm a segítséget!
  • Bebe59
    Köszönöm még egyszer!!
  • Tappancs83
    Ha a fájlt is jó helyre másoltad, akkor nem értem, mi az oka, hogy nem szól. Vannak olyan hülyeségek, amik jelentéktelennel tűnnek, de mégis komoly problémákat tudnak okozni. Pl ilyen a nem megfelelő helyre bemáolt fájl is. Ha rosz helyre másolod, nem fog működni garantáltan.
  • rarma
    Szép estét mindenkinek !

Keresgéltem a youtube-on és ezt a térképet találtam.
    Aki esetleg ki akarja probálni letöltheti.
    Kormányzása az mondhatni pocsék , de játszható.
    LETÖLTHETI INNEN

• Tappancs83
    Én Szerbiában élek, az az ország meg arrol híres, hogy rengeteg selejtet lehet kapni, a piac tele van szeméttel. Ami meg jó valamire az meg cefet drága.
  • Man19
    Már leírtam egyszer:
    ;)
  • Man19
    Megnyitod a fájlt pl ezzel:
    http://notepad-plus-plus.org/
    ;) :)
  • peta19901010
    Őszintén megmondva nem tudom, hogy 90 fokos kormányt hol lehet kapni, mert amit én eddigi életem során láttam azok mind minimum 180 fokosak voltak, és az nekem teljesen elég, mivel egy olyat használok.
  • Tappancs83
    Nem a hoétjáték a gond, hanem az hogy nem elég a 9ö fokos fordulat. Akármilyen jól állítod be, az kevés. 270 fokos fordulat kéne. A 90 fokos fordulatra képes volán túl pontatlan, azzal az erővel akár billentyűzetről is irányíthatnám a kamionom. Kb az is ugyanazt nyújtja a billentyűzet is, mint a 90 fokban fordítható volán.
  • ToDoo
    igen letöltöttem....akkor majd megveszem...köszi a gyors választ...:)
  • fs9pilot
    Nem akarok warezolni, csak annyit mondok hogy :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tűzfalban tíltani kell, miután aktiváltad... Valamint a frissítés keresést is, és a híreket is.
  • jutiput
    Szia! Valószínűleg nem eredeti a játékod és ezért csinálja veled, amit csinál! Te döntesz, hogy megtudod e venni vagy kínlódsz tovább! Nem sok választásod van! Üdv.
  • Hungarykum
    A "game_data.sii" a "def.scs"-be van beletömörítve.

A "def.scs" kibontásához kell az "scsextractor.exe".
    A "def.scs"-t és az "scsextractor.exe"-t berakod egy külön mappába.
    Mondjuk ide: C:/D/
    A "def.scs"-t társítod az "scsextractor.exe"-vel. Pár mp és ki lesz bontva.
    (Lesz egy "local" nevű mappa is kibontva, de ez nem kell).

A "def" mappába belelépsz és ott lesz a "game_data.sii"
    Jegyzettömbbel megnyitod és megkeresed ezt a részt (középtájon):

truck_damage_coef: 0.0007

"truck" elé kattintasz és ezt beilleszted:

truck_speed_limit: 300.0

Beillesztés után a "300.0" után kattintasz és nyomsz egy TAB-ot (hogy a szöveg ne legyen egyben)
    Egy másik helyre elmented. (hogy az eredeti megmaradjon)

Most kell egy tömörítő program.

Csinálsz egy "def" mappát (C:/def/) és ide bemásolod a módosított "game_data.sii"-t.

A tömörítőprogrammal a "def" mappát kell betömöríteni ".zip" formátumba "store" más néven "raktár" módszerrel.

Ezt kell berakni a "mod" mappába.

Sok sikert!