52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
gondolom ha van olyan géped amin megy a játék, fizeted a villanyszámlát, a netszámlát stbstb , akkor csak nem rokkansz bele 3ezer ft-ba, ha meg igen akkor nem kötelező frissíteni.. -
rarma #22401 persze igazad van hogy össze lehet gyűjteni a pénzt rá azzal nincs is probléma, csak én arra, azokra gondoltam , akik azt a pénzt sem költhetik a játékra , mert van annak a pénznek sokkal jobb helye,
és örülnek annak is hogy letöltött játékverzióval játszhatnak.
Azért a mai megszorításos világban sokan meggondolják hogy mire is költik azt a pénzt , pl : játék vagy éhenhallsz. -
loni123 #22400 sziasztok valaki segitene nekem hogy tudnék pénzhez jutni a játékban és még hogy gogy kell megcsinálni a speed limit 120 at? valaki segitsen pls:) előre is kössyke:) -
ha nem frissíted akkor marad minden nálad ahogy most is
magyar kulcsos oldalról kemény 3000ft-ért meg lehet venni, majd bemásolni steam-be és töltheted is a legális játékod.. azt azért nem hiszem hogy lehetetlen lenne összegyűjteni :) -
rarma #22398 Köszi az új infót , de azért egy két kérdés azt hiszem felmerül részletezve , gondolom sok mindenkinél aki ezzel a játékkal játszik,majd hogy .
Akkor most mi lesz ? gondolom sokaknak tört játék van fent a számitógépén. akik nem egedhetik meg maguknak hogy annyi pénzt kiadjanak a játékért , legyen az saját fizetésből, vagy családi kasszából , vagy még suliba járók.
Ha beteszi a 1.3 patch frissitést , és ahogy írod hogy lesz benne valami serial , az véglegesiti a torrentileg letöltött játékot is?, vagy ezek végleg úgymond forgalomból kivonásra kerül?, és csakis az originált megvásárolt játék lesz ?.
Vagy ha esetleg aki nem frissiti a játékot , hanem marad a elöző verzióknál, az továbbra is tudd majd vele játszani ?. -
Bebe59 #22397 Hugarykum! Privát üzenet ment! -
Köszi, már töltöm is lefelé, Megnézem, é majd meglátom mennyire lesz hasznos a számomra. Köszi mégegyszer. -
"Az új ETS2 Patch hamarosan elérhető lesz!!!
Néhány nap múlva elérhető lesz az újabb Euro Truck Simulator 2 frissítés. Folyamatosan dolgozunk a játék hibajavításain, de nem csak javítgatások lesznek. Elkötelezettek vagyunk, hogy hosszú ideig újításokat is hozzunk a játékba.. De mindenhez idő kell.. Sok új funkció még nem kerül be amíg tökéletes nem lesz.
Hogy mire számíthattok most?
Először is, az 1.3.x patch két új liszenszelt márkát hoz a játékba. Bár a modderek már megcsinálták ezeket a "javításokat", de most végre hivatalosan is a hétből hat legnagyobb kamion márka elérhetővé vált a játékban. Nagyon fontos számunkra, a játékosok és az ipar számára is hogy nem kell kiegészítő barkácsmódokat használni, mert már alapból is az igazi logók lesznek a játékban.
A másik nagy fejlesztés, a sorozatszámok aktivációs folyamata. Nem titok, hogy a jelenlegi védelem egy kód generátorral könnyedén kijátszható. A frissítés után minden kódot összevet a belsó kód adatbázissal és csak azokat engedi használni. Erre főként azért volt szükség, mert sokan árultak hamis, generált kulcsokat, amit a játék elfogadott, de attól még nem volt érvényes. Szükséges volt tenni valamit ez ellen, mert nem csak a mi zsebünknek, de a megítélésünknek is árt. Ezért jelentetjük meg ezt a frissítést amint csak lehet.
Egy hónapot töltöttek a programozók a megoldással.
Az új frissítés után, mindenki újra be kell írja a sorozatszámát. Most ténylegesen megvizsgálja a kulcsokat, hogy szerepel-e az adatbázisban.
Így kiszűrhető hogy mely kulcsok kódgenerátorosak és melyikek tényleges, érvényes kulcsok.
Valószínű nagy vihar lesz még belőle, amikor kiderül hogy a neten árult, gyanúsan olcsó kódok miért is voltak olcsóak... mióta Steam-en is lehet aktiválni a kódokat, rengeteg visszajelzés érkezett nem működő, hamis kulcsok árusításáról.
Közel 20 soros a javítások listája, ezeket majd részletsebben később közöljük. " -
bármennyire is nem akartam rá tenni, de este praktikus a sor lámpa :D
-
Az én gépem ott láthatod és mégis ilyen de mondom csak ha beérek a városokba... -
fs9pilot #22392 Na, de még 3db éjszakai kép, aztán nem "spammelek" többet. :DD
-
fs9pilot #22391 Szép kis husi.. :DDD
Letisztult. :) -
én visszafogottabb géppel járkálok és nem csak a hármas szintem miatt :D
majd oldallemezt meg sötétebb felniket kap ha egyszer feloldom :D -
fs9pilot #22389 Akkor dobok már 3 képet én is... Ne maradjak ki a sorból.. :) :)
-
AttilaRO #22388 sziasztok,sok a duma de nincsenek szep kepek !tolem is
-
szóval nem csak nálam ilyen, pár hete 2x2,5 ghz-s procim volt, most 4x3,4ghz, minden játékban duplázódott minimum az fps-em, de max grafon ETS2 továbbra is 20fps :DD -
Érdekes hogy nálam este jó de nappal halál föleg ha még esik is,pedig jó vga-m van..
Remélem egyszer csak javítják.. -
Az, hogy nekem az alaplapi vga-val csinálja az még csak hagyján de egy normális vga-val már illene nem szaggatnia. No arról ne is beszéljünk amikor besötétedik akkor miket tud művelni. -
fs9pilot #22384 Igen, nálam is megfekszik néha... Ez optimalizációs gond. -
Üdv
Másnál is szaggat a játék ha beér egy városba,valami borzasztóan akad..kint városon kivül meg olyan mint az álom.... -
rarma #22382 komi és krszti1160 !
Ha nem originált a játék, akkor a patch mindig felül fogja írni a már telepített verziót , és azok után kérni fogja a serial számot újra . -
lottga #22381 Üdv!Ez a Scania Tuning Mod!Itt a letöltési lnkje! Scania Tuning Mod -
tite #22380
-
Man19 #22379 Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Simones map tulajdonképpen mit csinál?
http://ets2.lt/en/simones-map/
Mert igazából nem bírtam rájönni a kép apalján, hogy mi a lényege, meg mit módosít... -
már működik :) -
Man19 #22377 Ha több map.scs fájlom van, meg europe.mdb-m, akkor nem lehet sehogy se egybe rakni azokat a modokat ugye??? -
Man19 #22376 A "def" nevű mappákban keresd az említett fájlt... :) -
Ez jól néz ki. -
-
Üdv. Ez melyik mod? Minden kamionhoz 4 tengelyes alváz, vagy milyen modot használtál itt? Én eddiig csak Volvohoz és mercihez találtam 4 tengelyes alvázat, és azok is ütik egymást szépen. Tudsz- e linkelni nekem egy modot minden kamionhoz 4 tengelyes alváz, ha van ilyen egyáltalán? Köszi. -
"nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem működhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max. "
Winrarban megnyitod minden modot, és megkeresed melyikek tartalmazzák ugyanazt a fájlt. Ha egyezést találsz, 2 fájl azonosnevű, akkor azok a modok ütköznek. Van összeírási lehetőség, ha nincs levédve kóddal, és ennek köszönhetően nem bírod kicsomagolni.
-
én most szedem a patchet, de akkor inkább fel sem teszem :D -
#22370 Feltettem a patch-t és azóta el sem indul a jéték. :( Van-e valami lehetőség, hogy visszaállítsam az előző verzióra vagy a mentést kiszedjem és újra telepítés után bemásoljam és működjön?
-
Pedig úgy kell. -
Szevasztok srácok lenne gey kérdésem nem tudtok véletlen vmi orvosságot a billencs pótkocsira h kanyarban ne bicsaklodjonbe a szerelvény mert száraz úton hadján még vhogy lehet is vele menni de ha esik az esö akkor oszt kész rém álom :D köszi elöre is az infót:D -
sempy #22367 nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem működhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max. -
lemezes kulcsot hogy tudom beregizni steam-en ?
ha beírom neki akkor nem fogadja el :/ -
#22365 Köszi, mindkettőtöknek. :) -
Hungarykum #22364 A RestaCar.hu-ra régebben feltöltöttem emiatt két változatot.
No Damage / No Damage and Speed limit néven megtalálod az "Egyéb letöltések"-ben. -
Man19 #22363 Nyilván tartalmaz a másik mod scs fájla is egy "game_data.sii", amiben benne van a limit, csak át kell írni azt is... ;)