52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tappancs83
    Köszi. Jelenleg nincs lehetőségem rá. Kéne hozzá 5 kamion és 2 garázs. AI forgalomban miért nincsen jelen? Én még nem állok ilyen jól sajnos. Ez csak a játékos kamionja, vagy része az MI forgalomnak is?
  • sewy21
    szép jó estét mindenkinek!...:D...pár kép a mai útról...:D

alvállalkozok a Beta Trans Kft-nek...:D

• szirc
  • matusz09
    úgy tudom, hogy csak az online kereskedőnél lehet megvásárolni, az iveco között.
  • rarma
    üdv mindenkinek, egy újabb fuvar szállitás,plusz unalomból készitettem egy BSZV azaz
    Belkereskedelmi Szállítási Vállalat pótkocsi festést .

• Tappancs83
    Én is letöltöttem, csak sajnos bármit csinálok nem jelenik meg se a kis kamion kereskedőknél, sem a nagyoknál. Nem tudom mi lehei a baj, még az MI kamionok közt sem látom a forgalomban. Az Amerika map-ot nem használom, lehet, hogy azt hiányolja? Ha igen, azt hol tudom beszerezni?
  • Yusuf
    Sziasztok!
    összehoztunk egy CB rádiót akit mindenkit szívesen várunk fent. eurotruck oldalon a letöltések / saját kiegészítők között van leírás. Gyertek. :)
  • kiskopi
    Indítottam egy új profilt,abban mükszik.Azt akarom megpróbálni,hogy a két profilt összevarrni egy harmadikká,hátha jó lesz
  • matusz09
    Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne oldani
  • rarma
    én probáltam már azt a fajta mapát, és nekem volt fuvar oda és vissza is, ha jól emlékszem milánóból teszteltem a mapot, és amikor leszállitottam a fuvart, ugyan úgy visszafele is tudtam vállalni fuvart.
  • kiskopi
    És azt nem lehet megoldani,hogy új profilt,de a kamionok számat,sőförök számát,szintet,ilyesmit ,pénzt,km-t átrakni az újba?
    Csak mert 53 kamionom van,ugyanennyi sofőr,31. szint,és nem nagyon akarom teljesen elölről kezdeni... :P
  • matusz09
    Úgy tudom, hogy új profilt kell kezdeni
  • kiskopi
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Trucksim map v1.5 nevű mapot,amiben benne van Győr,Genova,meg néhány osztrák,olasz,és Észak-Afrikai város.De ezekből az új városokból nem tudok fuvart vállalni,és az eredeti városokból sincsen az újakhoz fuvar.Mit kell csinálni,hogy működjön?
  • AXmen
    Hát a gépem elég trágya (konfigom az aláírásban van, azaz gyenge).
  • sewy21
    topgunnak is szól...:)
    a truck shop v6...truck shop v6
    itt megtaláljátok...:)
  • retoucher
    Kicsit személyre szabtam az MP4-est...

• 0Diaz0
    Hát,figyelj. Milyen géped van? Miböl áll?

Mert megnézed az enyémet,az már nekedis jólenne szerintem. Nekem városba sajnos olyan 15fps-emvan(belülről.. ), kintről kb 23, városon kívül pedig olyan 35-45(belülről) kívülről pedig 60-70, és majdnem ultrán van..
  • fs9pilot
    Nem tudja valaki honnan lehet más fajta autó szállító pótot letölteni, vagy esetleg a meglévőt cserélni?
    Mert eléggé unalmas hogy állandóan a Skodákat viszik kamionszámra. :DD
  • kamionos26
    sewy21 az melyik mod amivel lehet a Scania hátulját is tuningolni?
  • Gázfröccs
    Lack
    Melyik felni mod van a traileren, mert nagyon bejön?!
    Előre is köszi!
  • AXmen
    Igaz... majd elmegyek egy haveromhoz, a gépemet feltuningoltatni, és úgy akkor talán visszamennék ETS2-be, meg azért is mentem el, mert ha átállítom lowra, akkor meg sz*r képeket raktam volna fel, valamint nagyon laggolt a gém, amikor játszottam. :S Most erről ennyit (egyelőre).
  • 0Diaz0
    Ez ígyvan, nálunk fauvé-soknál is... Ha EU az autó,akkor USA cuccokat pakolgatnak sokan bele.. Az USA-ban,pedig EU-s cuccokat raknak bele sokan.. :)
  • AudiQuattro
    Szép gép,de megfigyeltem hogy amikor Amcsi játékot adnak ki mindenki eus gépeket akar:D Amikor meg Eu-t akkor mindenki amcsi vasat csinál:D
  • wollnerd #22860
    Pihenő Peterbilt-tel...

Nagyon jó ez az amcsi gépezet.
  • TopGun
    Ezt most Iveco-nal, vagy Scania-nal lehet megvenni? hogy oldottad meg a hangjat? mennyire tuningolhato? belso nezetben latszik az orra?
  • Tappancs83
    Le jött, be van téve a többi modho közé a játékba.
  • TopGun
    Ez dogos! melyik mod alkotja meg ezt?
  • sewy21
    szép jó estét/éjszakát......hoztam pár képet a kis tuningon átesett gépemről...

• Tappancs83
    Köszi, már töltöm is.
  • Maximus4
    De van hangja,csak én néztem el.Már ezer éve scania-val furikáztam és ahhoz volt v8 hangom és mivel ez iveco,ezért nem hallottam a szokásos motorhangot:) De megoldottam már:)
  • TopGun
    Hello! A companyChange es a companyChangeCargo, TrailerSkinSplitter, meg a Liner Trafic az mit csinal?
  • Maximus4
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=22839]#22839[/URL]
  • Tappancs83
    Ha csak az a baja, hogy nincsenek kűlső hangok dobhatod a linket. Régóta vadászok egy használható Petire. :) Köszi.
  • Maximus4
    Viszont ebbe nincsenek külső hangok :(

• wollnerd #22849
    Az előző peterbilt-et (387) odabasztam az új munkásomnak. :DDD
  • fs9pilot
    Ugyanúgy a Dokumentumok mappában tartja a Steam -es verzió is.
    :)

... és igen, csak annyit hogy a két scs fájlt bemásolod a mod mappába.
  • wollnerd #22847
    Tökéletesen működik! Nagyon jó a model! Egy hátrányát vettem észre: kicsit fps zabáló, főleg a városokban a vezetőfülke. (mert HD-s!)
  • Maximus4
    Már szedem is,köszi!
  • Armi555
    Real Environment Dimension modot úgy kell telepíteni, hogy a mod mappába belerakom a kicsomagolt két scs fáljt? Steamen keresztül játszom a játékkal, de nem veszek észre különbséget miután beraktam a fáljokat, mintha semmit sem cisnáltam volna. Ha kimozgatom a dokumentumokból az egész euro truck mappát akkor is ugyanúgy megvan minden mentésem meg ilyesmi... hol tárolja az igazi mod mappát a steames verzió?

Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba :)
  • dezs
    Info