52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
kép -
Az a gáz, hogy nem látok olyat, hogy játék hozzáadása... -
+játék hozzáadása, majd termék aktiválása steamen. sorozatszám beír, és ennyi. -
már megoldódott. -
A Steamba hogy lehet regisztrálni a játékot, mert nem jöttem rá! Régebben láttam egy posztot róla de most nem találom :/ -
már rég kész lenne, de egyszerűen nem jelenik meg új festés a játékban o.0 -
Csabi2007 #23038 Nekem meg vannakbent módok köztük a Real is és semmi hiba.. :/ Ennek ellenére inkább vegyem ki és rakjam be újra a modokat vagy nemkell?? MErt így lehet a realba neműködhet olyan amit észre sem veszek vagyha maradt a betöltőképernyő is reál-os akkor minden oké lehet benne elvileg?? Bocs ha kicsit értelmetlen Valamint csak nekem tűnt fel vagy ígyvan tényleg, hogy lettek újabb mellékutak?? -
Az nekem is meg van, de kivettem a módokat jó lett, aztán visszatettem úgy is. De most móddal se meg mód nélkül se tudom megnézni a "cég igazgatása" -n belül a kamionjaimat. -
Srácok,log fileből meglett a hiba oka.. a "/def/vehicle/truck/scania.r/ " -ben levő, ÖSSZES shape1.sii file hibás..
Tehát,valaki nemtudná torrentbe beledobni a def file-t? Az Ets2 mappán belüli 780mb-os file kéne.. :) -
Köszönöm a válaszokat " fs9pilot"-nak és "matusz09" -nek! Üdv.
-
Na, úgylátszik megtaláltuk a hiba forrását.. de az Iveco-nál (ha belépek a boltba )még mindig fagyás van.. -
milos620 #23033 Újraraktam a játékot feldobtam a patch-ket igaz hogy sajna nincs komoly mentésem a szintek terén tehát zöld fülüként kezdtem de van bent teszt céllal egy pénz és egy szint mod hogy az egyes funkciókat tudjam tesztelni és elkell mondjam hogy a retarder elég erősre sikeredett a hangja egész jó lett,bár egy lefújó hangot adhattak volna neki kikapcsolásnál gyors futtában ennyi.Retarder féktempomat üzemmód sajna nincs! :( -
Csabi2007 #23032 Sziasztok! Csak én halucinálok vagy tényleg vannak új utak az ETS2-be?? Valamint a váltó mitváltoztat mert megvettem de kb semmisem történt. Viszont azt furcsáltam hogy most még bőven zöld tartományban a motornak olyan hangja van mint a zöldön kívül?? Vagya váltó miatt lehet ez?? -
Gázfröccs #23031 Igen ha megtennéd nagyon megköszönném!! -
DANIELTRUCKER #23030 Nekem totál elszállt minden mentésem az új patchtől! Szerkesztettem a profilom asztán kiírta hogy zöldfülű. -
De az a ciki,hogy nekem ilyenek nincsenek is bent. Vaagyis. Hmm. De akkorse tudnám eladni,mert kifagy a játék.. mielőtt valami lehetne.. De ha meg törlöm,akkor dafaq lesz.. 
Mindegy,kibaszok vele és akkor jó lesz.. -
nyitraip #23028 Akkor most ujra rakjam 1-2-5-ig majd minden mod/tuning ki és ugy az uj patch? -
ets-re megcsinálta egy srác, ha gondolod azt átkonvertálhatom :) -
Hát jó,megpróbálom úgy. -
jónéhányszor le lett írva, hogy frissítés előtt minden mód tuningot és vontató módot törölni kell a mentésből (eladni őket)...
nálam csak textúrák vannak cserélve meg a lámpabura mód és szépen megy is minden ahogy kell :)
-
Nekem ez a rohadalom, kifagy akkor amikor kiválasztom a profilt,és töltené be.. grr.. -
nyitraip #23023 Közben már leszedtem és telepítettem. Nekem visszatette az alap fülkére és nem tudok semmit venni vagy modosítani mert kifagy még modok nélkül is. -
Gázfröccs #23022 Sziasztok!
Valaki tud Dark Diamond skin csinálni mert nagyon kéne?! Légyszi segítsetek!
Am az 1.1.3-as ver-ről lehet 1.3.0 ra frissíteni? -
milos620 #23021 Jó lett a Volvo hangja!
-
Na véégre! -
A Steam belső tesztelő csapata gyorsan leellenőrzi és azután aktiválják a frissítést!
Frissítés előtt érdemes a folyamatban lévő fuvart befejezni, ha nem akarod hogy törölje :D
-
nyitraip #23018 Nekem még mindig nem jelzi a játék
-
milos620 #23017 Áááááá már lehet tölteni az 1.3.0 patch-et! :) -
nyitraip #23016 Nekem se irja a játék a hirekben. -
megjelent az 1.3as frissítés!
(Steam még nem frissíti, várnak egy kicsit, hogy milyen visszajelzések érkeznek, van akinél mód nélkül kifagy az Iveco kereskedőnél.. :) -
wtf
-
rarma #23013 valaki tudd olyan első és hátsó rendszám módot,
amit a mód mappába is be lehet tenni és működik minden kamion tipuson ? -
fagy53 #23012 A belső kameranézet változik, közelebb vagy távolabb a kormánytól... -
fov (field of view) = látómező :) -
rarma #23010 Olvastam a kérdésedet, és egy olyan módot nem ismerem név szerint az pedig ez :
fovMod_edit2.1_adison8.scs
ez mire szolgál a játékba?
A másik, nem nagyon értek hozzá, de véletlenül nem rosszul telepítetted fel a játékot és azért rakja le az asztalra?.
-
Internet Explorer-el nyisd meg. -
rarma #23008 Igen tudom és ismerem ezt az oldalt is, de nem tudtam eddig rájönni, hogyan tudnám eltüntetni a középen lévő
kocka táblázatott hogy ne lógjon bele a rendszámba. -
Egyedi rendszámkeret terező szerintem itt szebbeket lehet csinálni. -
rarma #23006 üdv mindenkinek, unalomból elkészítettem a Mercedes Benz Actros MP4 kamionomra,
a magyar rendszámot , fehérban és sárgában egyaránt ,így sikerült .
-
milos620 #23005 Na egész jó lesz ez pláne a retarder!
Most már csak az a kérdés hogy az automata és a manuális funkción túl lesz-e féktempomat(nem egyenlő a tempomattal) üzemmódja?
Pl Ha nagyon meglódul a szerelvény és előtte egy adott sebesség értéken beállítod a retarder karával a féktempomatot akkor meg-e tartja-e a memóriába rögzített sebességértéket!