52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TaRka0107
    Van még azért jó állapotban is. Azért annyira nem szar anyagból van, hogy tönkremenjen. A bőr nagyon jó minőségű rajta.
  • razor1997
    G25 szerintem már használtan nem igen akad vagy ha mégis akkor eléggé lepusztítva szerintem. Én G27-be gondolkozom csak 70.000 megkeresem én azt valahonnét csak mindig másra megy el ami fontosabb., (pl: billentyűzet, most egérre gyűjtök vagy hangfalra inkább mert mindkettő szenved). De van hogy inkább az 1:8-as nitro-metános robbanómotoros modellautómmal foglalkozom vagy a Ladámat szufnituningolom. :DD
  • TaRka0107
    Ilyen drága?:O Bár most én egy G25-re gyúrok egyelőre. Már volt egyszer, csak el adtam. (szerencsére többért mint amennyiért vettem) Most tesómat nyaggatom hogy vegyen, mert múltkor én vettem:)
  • razor1997
    Hát rossznak nem rossz csak annyi gond van vele hogy már párszor felröppent a téma a TrackIR-ről és mindig kb ott jutottunk ki hogy linkelgettük az olcsóbb webcamos megoldásokat.
    Volt akinek asszem működött is, én még személy szerint nem próbáltam, de a webcamosat szívesebben kipróbálnék mint, hogy 50.000 kidobjak egy infrákkal teli érzékelőért, ami elvileg 1 év után megadja magát.
  • TaRka0107
    Nem rossz dolog ez a Track IR:

• peta19901010
    Helló!
    Ez neked benne van a játékban? Ha igen akkor a kamionra és a siknre ha az külön van tudnál egy linket adni?
    Segítségedet előre is köszönöm.
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Valaki tud esetleg saját céglogót készíteni! Nagyon fontos lenne mert, ha már saját cégem van, akkor legyen saját logóm is a gépekre! PLS!
    Előre is köszi!
  • rarma
    Kollégák !
    Ez lenne jó kamion a játékba.

• TaRka0107
    Csináltam egy videót én is a fűrésztelepről:

• Hippo0315
    Köszi. ez jó hír. :D
  • Tom Polsky
    Még szép hogy ellehet, a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/profile mappát elrakod egy biztonságos helyre magadnak és majd a játék újra telepítése után vissza másolod ugyan oda.
  • Hippo0315
    Gép újratelepítés eéőtt állok, el lehet menteni a játék álláésát, hogy ne újra előről kelljen kezedni a játékot?
    Ha igen akkor mit kell elmenteni?

Előre is köszi a help-et.
  • rarma
    Már többször eszebe jutott,e mindig elfelejtettem leírni,hogy mikor éjszaka a nagy sötétben venné fel az ember a pótkocsit, lehetne a kamion fülke hátulján egy lámpa, amit felkapcsol az ember,hogy láthassa az ember,merre is kell irányítani a kamiont a pótkocsi felvételére.
    Plusz nem készül a pótkocsihoz light flarepack? mert éjszaka nem látni a visszapillantóba a pótkocsit.
    Szerintem ezek kellendő eszközök lennének a játékban.
  • TaRka0107
    de ezt nekem írtad, na de jól van akkor ha neki is ez volt a ludas.
  • Tom Polsky
    sewy21:
    a notidban, akkor GT610M ketyeg? És milyen beállításokkal játszol? Ultrán is jó az fps?

fs9pilot:
    köszi a tippet, szép kis konfig, jó az ára is. A GT730-as vga, ahogy megnéztem kb GT640essel van egy szinten.
    Youtube-on találtam videót amiben egy GT630-assal megy ultrán már szépen, persze nem Full HD felbontásban. Ahhoz már egy erőmű kéne. :)

Van még valaki aki notebookkal járja az országutakat? :)
    Egy HD7730as VGA képességeire lennék kíváncsi ETS2-ben.

• fagy53
    Igen SZABInak igaza van a xenon fix mod game data fájl hasonlóan az eredetihez nem ír limitet, tehát beteheted pl a 120-at. Én kitöröltem onnan ezt a fájlt, mert csak "egy maradhat" a mod mappában. A xenon mod game fájl még tartalmaz egy kabin belső zaj erősítést is, de ha kell, ez megoldható a physic 1.7 mod game data fájl ilyetén módosításával.
  • Szabi #23551
    mert abban a fájlban is vannak a lámpára vonatkozó részek amiben a sebességkorlátot szokták növelni :D

nem is menne 200-al, az csak a felső határ.. :D
  • fs9pilot
    Aha... Csak nem értem a logikát hogy a halogenfix -nek (ami gondolom a világítás) mi köze a sebességhez? :D
    Mindegy, hazaérek megnézem... :)

De én 120 -ra írom át... Nem versenyautó ez hogy 200-al menjen. :DD
  • fs9pilot
    Megvan!!!!!! XD
  • fs9pilot
    Igen? Hol? Mert nem látom... :D
  • Szabi #23547
    egyszer már leírtam mit csinálj.. :D

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=23485]#23485[/URL]
  • fs9pilot
    Tegnap miután levittem a fuvart, bementem a szervizbe hátha az a baja.... De ebben kételkedtem, mert én már legkésőbb 6% károsodásnál javítok. Javítás után is ugyanúgy 90-el ment. Mondom kicserélem a motort, hátha. Akkor is 90-el ment.

Modok ezek vannak bent:

Trailer Pack 1.3.1 -hez
    Motorhang 1.3.1 -hez
    Real Physics 1.7
    Benzinkút mod
    Kamera mod
    Irányjelző mod
    RED Expert + Patch
    Xenon Fix mod

....
    Ennyi ami be van téve. Ezek voltak előtte is.... Tudom hogy idegesítő vagyok ezzel a "90-el megy" témával, de akkor is idegesít hogy mitől lehet, mikor eddig semmi gond nem volt vele....
  • rarma

szép estét ! tudd valaki segíteni egy móddal esetleg ez ügyben #23528 .

non linearitást is probáltam , de semmi javulás .

• macleody
    Tárgytalan, régebbi Real Phisycs mod volt a hunyó.
  • macleody
    Momo-m van, előre menetben fog a fék, hátramenetben nem.
  • Motoroj
    Beviteli eszköz?
  • macleody
    Skacok most raktam fel a játékot, mert gépet cseréltem. 1.3.1 patch, tolatáskor nem tudok fékezni. Mi a fene ez?
  • ronso
    Én is tolok már 2 képet..

• nono28
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_20_pz6ciamhgp.jpg
  • nono28
  • nono28
    Jó estét!

Ma ismét megprobáltam feltenni a patcheket,de az 1.3.0 után ezt a hibaüzit kapom.
  • hotwheels
    Sziasztok! ;)

#23522: gyönyörű gép! :)
  • Gázfröccs
    Szia!
    Ez a mod mikor a kamion átmegy a léceken érzekeli azt és nem átlebeg rajta? És ha igen akkor működik 1.1.3-al?
  • sewy21
    szia! én egy samsung NP300E5Z tipusú notebook-on nyomom, nekem magas felbontással 30-40 fps-t produkál 1.2.5.1-es patch alatt, 1Gb-os videókari, i3-2350M-es procival, 4giga ddr 3 rammal...fontold meg, én 145ér vettem...:D
  • fs9pilot
    Olyan noti, amin lehet is játszani, az kb. 200-250 -től kezdődik. Ami a leglényegesebb hogy integrált VGA -sat nem szabad venni, pl.: Intel HD sorozat, mert az egy rakás sz*r.

Ő vele már tudnál játszani, szinte akármivel: Laptop
  • TaRka0107
    Valaki kereste ezt a módot, meg én is, most véletlenül rátaláltam:

Letöltés!
  • TaRka0107
    Irány Metz!
  • rarma
    Ez a kettő is mit írtál a kormány beállitáshoz tartozik? nem is tudtam. köszi
  • fagy53
    Próbáld ki: érzékenység balra, nonlinearitás jobbra!
  • rarma
    Hali !

Tudna valaki segíteni abban, hogy a scániához van-e valamilyen kormány stabilizálás mód, hogy ne pörögjön ki nagyon a kormány?.
    Mert már a beállitásoknál, teljesen lehúztam, bal írányba, de még ígyis ha egy picit fordítok rajta, akkor nagyon sodródik a kamion abba az írányba, amerre forgatom a kormányt.
    Ha tudd valaki egy ilyen módott , mellékelje már be ide a topic-ba, ahonnan letölthetem.
    előre is köszönöm !