52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Van még azért jó állapotban is. Azért annyira nem szar anyagból van, hogy tönkremenjen. A bőr nagyon jó minőségű rajta. -
razor1997 #23566 G25 szerintem már használtan nem igen akad vagy ha mégis akkor eléggé lepusztítva szerintem. Én G27-be gondolkozom csak 70.000 megkeresem én azt valahonnét csak mindig másra megy el ami fontosabb., (pl: billentyűzet, most egérre gyűjtök vagy hangfalra inkább mert mindkettő szenved). De van hogy inkább az 1:8-as nitro-metános robbanómotoros modellautómmal foglalkozom vagy a Ladámat szufnituningolom. :DD -
Ilyen drága?:O Bár most én egy G25-re gyúrok egyelőre. Már volt egyszer, csak el adtam. (szerencsére többért mint amennyiért vettem) Most tesómat nyaggatom hogy vegyen, mert múltkor én vettem:) -
razor1997 #23564 Hát rossznak nem rossz csak annyi gond van vele hogy már párszor felröppent a téma a TrackIR-ről és mindig kb ott jutottunk ki hogy linkelgettük az olcsóbb webcamos megoldásokat.
Volt akinek asszem működött is, én még személy szerint nem próbáltam, de a webcamosat szívesebben kipróbálnék mint, hogy 50.000 kidobjak egy infrákkal teli érzékelőért, ami elvileg 1 év után megadja magát. -
Nem rossz dolog ez a Track IR:
-
peta19901010 #23562 Helló!
Ez neked benne van a játékban? Ha igen akkor a kamionra és a siknre ha az külön van tudnál egy linket adni?
Segítségedet előre is köszönöm. -
Gázfröccs #23561 Sziasztok!
Valaki tud esetleg saját céglogót készíteni! Nagyon fontos lenne mert, ha már saját cégem van, akkor legyen saját logóm is a gépekre! PLS!
Előre is köszi! -
rarma #23560 Kollégák !
Ez lenne jó kamion a játékba.
-
Csináltam egy videót én is a fűrésztelepről:
-
Hippo0315 #23558 Köszi. ez jó hír. :D -
Tom Polsky #23557 Még szép hogy ellehet, a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/profile mappát elrakod egy biztonságos helyre magadnak és majd a játék újra telepítése után vissza másolod ugyan oda. -
Hippo0315 #23556 Gép újratelepítés eéőtt állok, el lehet menteni a játék álláésát, hogy ne újra előről kelljen kezedni a játékot?
Ha igen akkor mit kell elmenteni?
Előre is köszi a help-et. -
rarma #23555 Már többször eszebe jutott,e mindig elfelejtettem leírni,hogy mikor éjszaka a nagy sötétben venné fel az ember a pótkocsit, lehetne a kamion fülke hátulján egy lámpa, amit felkapcsol az ember,hogy láthassa az ember,merre is kell irányítani a kamiont a pótkocsi felvételére.
Plusz nem készül a pótkocsihoz light flarepack? mert éjszaka nem látni a visszapillantóba a pótkocsit.
Szerintem ezek kellendő eszközök lennének a játékban.
-
de ezt nekem írtad, na de jól van akkor ha neki is ez volt a ludas. -
Tom Polsky #23553 sewy21:
a notidban, akkor GT610M ketyeg? És milyen beállításokkal játszol? Ultrán is jó az fps?
fs9pilot:
köszi a tippet, szép kis konfig, jó az ára is. A GT730-as vga, ahogy megnéztem kb GT640essel van egy szinten.
Youtube-on találtam videót amiben egy GT630-assal megy ultrán már szépen, persze nem Full HD felbontásban. Ahhoz már egy erőmű kéne. :)
Van még valaki aki notebookkal járja az országutakat? :)
Egy HD7730as VGA képességeire lennék kíváncsi ETS2-ben.
-
fagy53 #23552 Igen SZABInak igaza van a xenon fix mod game data fájl hasonlóan az eredetihez nem ír limitet, tehát beteheted pl a 120-at. Én kitöröltem onnan ezt a fájlt, mert csak "egy maradhat" a mod mappában. A xenon mod game fájl még tartalmaz egy kabin belső zaj erősítést is, de ha kell, ez megoldható a physic 1.7 mod game data fájl ilyetén módosításával. -
mert abban a fájlban is vannak a lámpára vonatkozó részek amiben a sebességkorlátot szokták növelni :D
nem is menne 200-al, az csak a felső határ.. :D -
fs9pilot #23550 Aha... Csak nem értem a logikát hogy a halogenfix -nek (ami gondolom a világítás) mi köze a sebességhez? :D
Mindegy, hazaérek megnézem... :)
De én 120 -ra írom át... Nem versenyautó ez hogy 200-al menjen. :DD -
fs9pilot #23549 Megvan!!!!!! XD -
fs9pilot #23548 Igen? Hol? Mert nem látom... :D -
egyszer már leírtam mit csinálj.. :D
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=23485]#23485[/URL] -
fs9pilot #23546 Tegnap miután levittem a fuvart, bementem a szervizbe hátha az a baja.... De ebben kételkedtem, mert én már legkésőbb 6% károsodásnál javítok. Javítás után is ugyanúgy 90-el ment. Mondom kicserélem a motort, hátha. Akkor is 90-el ment.
Modok ezek vannak bent:
Trailer Pack 1.3.1 -hez
Motorhang 1.3.1 -hez
Real Physics 1.7
Benzinkút mod
Kamera mod
Irányjelző mod
RED Expert + Patch
Xenon Fix mod
....
Ennyi ami be van téve. Ezek voltak előtte is.... Tudom hogy idegesítő vagyok ezzel a "90-el megy" témával, de akkor is idegesít hogy mitől lehet, mikor eddig semmi gond nem volt vele.... -
rarma #23545

szép estét ! tudd valaki segíteni egy móddal esetleg ez ügyben #23528 .
non linearitást is probáltam , de semmi javulás .

-
Tárgytalan, régebbi Real Phisycs mod volt a hunyó. -
Momo-m van, előre menetben fog a fék, hátramenetben nem. -
Beviteli eszköz? -
Skacok most raktam fel a játékot, mert gépet cseréltem. 1.3.1 patch, tolatáskor nem tudok fékezni. Mi a fene ez? -
Én is tolok már 2 képet..
-
nono28 #23539 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_20_pz6ciamhgp.jpg -
nono28 #23538 -
nono28 #23537 Jó estét!
Ma ismét megprobáltam feltenni a patcheket,de az 1.3.0 után ezt a hibaüzit kapom. -
Sziasztok! ;)
#23522: gyönyörű gép! :) -
Gázfröccs #23535 Szia!
Ez a mod mikor a kamion átmegy a léceken érzekeli azt és nem átlebeg rajta? És ha igen akkor működik 1.1.3-al? -
sewy21 #23534 szia! én egy samsung NP300E5Z tipusú notebook-on nyomom, nekem magas felbontással 30-40 fps-t produkál 1.2.5.1-es patch alatt, 1Gb-os videókari, i3-2350M-es procival, 4giga ddr 3 rammal...fontold meg, én 145ér vettem...:D -
fs9pilot #23533 Olyan noti, amin lehet is játszani, az kb. 200-250 -től kezdődik. Ami a leglényegesebb hogy integrált VGA -sat nem szabad venni, pl.: Intel HD sorozat, mert az egy rakás sz*r.
Ő vele már tudnál játszani, szinte akármivel: Laptop -
Valaki kereste ezt a módot, meg én is, most véletlenül rátaláltam:
Letöltés! -
Irány Metz!
-
rarma #23530 Ez a kettő is mit írtál a kormány beállitáshoz tartozik? nem is tudtam. köszi
-
fagy53 #23529 Próbáld ki: érzékenység balra, nonlinearitás jobbra! -
rarma #23528 Hali !

Tudna valaki segíteni abban, hogy a scániához van-e valamilyen kormány stabilizálás mód, hogy ne pörögjön ki nagyon a kormány?.
Mert már a beállitásoknál, teljesen lehúztam, bal írányba, de még ígyis ha egy picit fordítok rajta, akkor nagyon sodródik a kamion abba az írányba, amerre forgatom a kormányt.
Ha tudd valaki egy ilyen módott , mellékelje már be ide a topic-ba, ahonnan letölthetem.
előre is köszönöm !