52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Patcheltem a játékot, de valami tönkrement! Ha egy modot akarok belerakni, akkor azt a játékban nem jelzi, mintha be sem tettem volna! A másik, hogy ha belemegyek az euro truck simulator 2 mappába és rákattintok a profile 1.3.1 mappára csak 2 profilt jelez a 3-ból! Mitől van ez???
    Kérlek segítsetek!
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Tud valaki 1.3.1-es patchhez merci real logot?
    Előre is köszi!
  • krisztian1329
    Milyen videokártyát ajánlottok amit már fullon elbírja a játékot?Jöhet Ati,Nvidia.
  • peta19901010
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy billentyűzettel tolom a játékot és a kormányzásnál késik a kormány tekerése a gomb lenyomásához viszonyítva. A kérdésem az volna, hogy mit lehet ez ellen tenni, vagy is hogy ne késsen a kormány tekerése a gomb lenyomásához viszonyítva.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • szgabe
    Köszönöm a gyors segítséget. Holnap első dolgom lesz kipróbálni
  • tomi161996
    ezt nézétek mi találtam:D http://ets2.lt/en/daf-xf-105-euro-6/
  • tomi161996
    nyomd meg az f4-et és ott tudod beállítani
  • 14zoltán
    Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni, hogy ami lámpát a műhelybe felrakok a kamionra azt fel lehet kapcsolni?
  • Stig95
    Hát nem.
    Ez jó vétel. Ha nem is ez, lényeg hogy IPS panelos monitor legyen.
  • tomi161996
    helló tudom hogy ez nem ide tartozik de hátha tudtok nekem segíteni hogy milyen monitort célszerű vásárolni?
  • Ritt2000
    Sziasztok!
    ezt a hibát meg kell mutassam Wroclaw-Praha között van az Euroarces elágazásnál találtam

• fs9pilot
    Egeres kezelést nem tud. Kizárólag "FACETRACK" módszert ismer, webkamerával.
  • Faterx
    ...pardon: egérrel párosítani...
    Trolloknak: nem szexuálisan gondoltam
  • Faterx
    Ezt a követőt esetleg lehet egérre rakni?
  • fs9pilot
    Régen használtam az igazat megvallva, sajnos már nincs meg egy config profilom sem.
    Működésre úgy lehet bírni hogy az ETS 2 -config fájljában ezt a sort megkeresed: uset g_trackir "1"

Ha nincs ilyen bemásolod, ha pedig van, és esetleg "0" van az 1-es helyett, akkor írsz egy 1-est. Ha pedig alapból úgy van ahogy fent bemásoltam, akkor értelemszerűen nem kell hozzányúlni. A FaceTrack -ban pedig kiválasztod a "Fake TrackIR" lehetőséget.

Itt igazából minden le van írva, a videó alatti megjegyzésnél: VIDEÓ

Sajnos fejből már nem tudok sokat segíteni, mert kb. 1éve használtam utoljára. Jelenleg meg nincs kamerám, így nem tudom most kipróbálni.
  • peta19901010
    Kösz a segítséget meg van, hogy mi állította el.
    Ez a Peterbilt 387 kamion mód volt az oka.
  • vajo
    a RED nem módosít semmit a kamerákon. Más okozza a hibát, vagy a RED összeakasztott 2 olyan módot amik amúgy is egymást ütötték volna.
  • peta19901010
    erre:
    http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg
  • szgabe
    Gyerekek! Ez a fejforgatós progi, amit a pilóta ajánlott, marha jó. Csak kéne egy kis segítség,hogy a játékban miként lehetne beállítani, hogy működjön.
  • peta19901010
    Helló mindenkinek!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem és telepítettem az új RED-et és a vezetőfülkében a kamerát elállította erről:

erre:
    http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg.
    A kérdésem az volna, hogy valamilyen beállítás változtatás segíthet? Ha igen akkor mi?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • hotwheels
    ;)

• vajo
    Örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a Studio hivatalos blogja, ahol beszámolunk javításokról, hírekről, új projektekről. Az alábbi linken elérhetitek az új oldalunkat. Ezzel a hírrel együtt szeretnénk meghirdetni új pozíciókat is, melyek jelenleg betöltésre várnak. Akit érdekel és tagja szeretne lenni egy jó közösségnek és tudja mi fán terem az ETS2, azok érdeklődését szívesen várjuk email címünkön.

http://envsimstudio.blogspot.hu/
  • rarma
    Akkor probáld ki ezt, nekem ez van jelenleg az 1.3.1-es verzióba , és működik.

LINK

Ha ezzel sem működne, akkor a mód mappádban van olyan kiegészitő, ami megakadályozza a működését.
  • Szabi #23584
    milyen aktív módjaid vannak még ?
  • jocking
    Ez sem működik, ugyanúgy majestic marad. Nem értem, mi a fene van vele... :S
  • rarma
    Kiprobáltam az ETS2-ben az új DAF XF Euro 6-ot .

Hát kivülről jól néz ki a karosszéria a New DAF XF Euro 6 -on, azt gondoltam na elég jópofás a külső, de a belső műszerfal a régi maradt, azt hittem az új műszerfalat teszik bele, de nem. Pedig az új elég jól néz ki, nem olyan nagy változás esett át rajta.

KÉP RÓLA

Plusz jó lett volna ha a visszapillantó alsó tükőr nagyobb lenne, de az sem változott, maradt a régi, a játékban és életben is egyaránt.
    Úgyhogy nekem belsőleg nem nagyon tetszik, de külsőleg viszont jópofásnak tűnik.
  • Ivanmaxx
    Rába Kamiont
    tud valaki készíteni
  • Ivanmaxx
  • Ivanmaxx
    Helló Tud valaki ilyet készíteni

Köszi
  • rarma
    Köszi a segitséget
  • dimre
    Próbáld ki ezt.
  • jocking
    Ezt tettem be, de nem cserélte ki a logókat:
    Mercedes logo
  • Waczkor
    Beállítást tudsz hozzá?Kamerát felismerte,játékban is működik de nem áll be középre és fingom sincs mit meg hogyan kell állítani,pedig végigbogarásztam a fórumokat.
  • jocking
    Valaki tudna olyan modot linkelni, ami a Majestic kamionok logoját Mercedesre cseréli? Kipróbáltam 2 félét is, de nem tudom, hogy az új patch miatt-e, de nem működött egyik se.
  • Stig95
    Ha kicsit rafinalt vagy 50 korul is lehet kapni g27-et. Ujat, logitech garisat. Hogy hogyan? Hat kuponnal... :) ( 50-es kupon 7 penzer kaphato neten, igy 43 a kormany)
  • razor1997
    Én is arra vagy olyasmire gondoltam csak nekem nincs mivel kipróbálni mert nincs webcamom mert meghalt ilyen gagyi trustos (az egerem is trustos xD) szóval majd ha lesz valami komolyabb camom vagy ha annyia szükség lenne majd rá egy kormánynál akkor majd max kipróbálom,mert nekem a CPU-t meg a RAM-ot se enne mert az van bőven sőt elvileg a kovi patchbe optimalizálják még csak a 3 vagy 4 magos procikra az ETS2-őt,azért ez elég szégyen 2013-hoz képest.

Tarka: A G25 külsöleg lehet hogy oké mert láttam már olyat is amelyiken újrahúzták a bőrt stbstb,csak tudod én mechanikailag értettem hogy kitudja hogy milyen játékoknál használták és hogy milyen rendszerességgel, mert azért egy Logitech se tart örökké. :D Mondjuk gondolom teis egy keveset használtra veted majd rá a kezedet, nem egy agyonhasználtra. :D
  • Tom Polsky
    Ezen a linken találsz modokat, valamelyik megoldást jelenthet a sötétben tolatós kérdésedre. :)

Egyébként ha nem ismeri valaki az ETS2.LT modgyűjtő oldalt, ajánlott megnézni, rengeteg van.

ETS2.LT - modok gyűjteménye
  • fs9pilot
    Ui.: Én anno autószimhez használtam, és tökéletesen bevált. Nem zabál CPU-t sem.
  • maujuri #23569

Sziasztok, tudja valaki hogy a hivatalos dlc mikor jelenik meg?
  • fs9pilot
    FaceTrackNoir - ingyenes program, nem kell hozzá led, csak egy sima webkam.. Amiből nem árt egy jobb minőségű, ami minimum 30fps folyamatos felvételre képes. :)